Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 3 minuty temu, Rozi napisał(a):Przecież ja jutro resetuję postać i robię wszystko od nowa Ale jutro to Ty wyrażasz chęć przyłączenia się do ekspedycji kiedy wyjdzie, a reset sie robi 22 razem dla wszystkich którzy wyruszają w drogę ;) z tego co rozumiem.19 minut temu, Rozi napisał(a):Te kwiatki to z czego sie zbiera? Też poszedłem teraz i 2 blueprinty w 2 szafkach jedna obok drugiej xD. Edytowane 23 godziny temu23 godz. przez Kangus
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 6 minut temu, Kangus napisał(a):Ale jutro to Ty wyrażasz chęć przyłączenia się do ekspedycji kiedy wyjdzie, a reset sie robi 22 razem dla wszystkich którzy wyruszają w drogę ;) z tego co rozumiem.A no to jeszcze lepiej, bo sobie może dozbieram kaski więcej.6 minut temu, Kangus napisał(a):Te kwiatki to z czego sie zbiera?Są krzaki na zimowych mapkach, mocno czerwone.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 1 godzinę temu, rafanus2 napisał(a):no spoko to wyglądaJeszcze nie odpalałem ale epicko to wygląda, ale muszą te zawieje budować klimacik na słuchawkach, wyraźnie też pogorszyła się widoczność
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Ogólnie już od dobrych kilkunastu rund nie strzelam do nikogo, nawet jak ktoś strzela do mnie i zacząłem dostawać naprawdę friendly lobby, ludzie biegają w grupach, rzucają w siebie śnieżkami, pomagają rozwalać arci, zupełnie inna gra xD
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 6 minut temu, rafanus2 napisał(a):Ogólnie już od dobrych kilkunastu rund nie strzelam do nikogo, nawet jak ktoś strzela do mnie i zacząłem dostawać naprawdę friendly lobby, ludzie biegają w grupach, rzucają w siebie śnieżkami, pomagają rozwalać arci, zupełnie inna gra xDMam identycznie, tylko ja po 50h gry wyłączyłem cross play, nie wiem czy to też ma wpływ. Na 5 rozegranych meczy, w jednym trafi się jakaś potyczka pvp.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 11 minut temu, Rozi napisał(a):Jest klimacik:Ogólnie myślałem, że te zamiecie śnieżne to naprawdę będą zamiecie i widoczność będzie sięgała 10 metrów przed nami, że hp będzie szybciej spadało, że będą jakieś koksowniki żeby się ogrzać, a na razie to jest to trochę na odpierdol zrobione. Pada trochę śniegu, trochę jest biało i tyle.Tak umiarkowanie mi się to podoba, może coś jeszcze dodadzą chociaż wątpię. Edytowane 22 godziny temu22 godz. przez rafanus2
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 32 minuty temu, YETI napisał(a):Mam identycznie, tylko ja po 50h gry wyłączyłem cross play, nie wiem czy to też ma wpływ. Na 5 rozegranych meczy, w jednym trafi się jakaś potyczka pvp.Ja tam od dawna mam takie lobby że ludzie na pałe obok siebie biegają, nawet się często nie ogłaszają że są i czy friendly. Już całkiem opuściłem gardę, bo ja sobie lootuje a tu np 3 kolesi obok mnie przelatuje, bez broni, bez ogłaszania się, ot widza że ktoś jest to lecą gdzies indziej :D.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Sypie sie tych BP tak że wchodze czasem do jednego pomieszczenia i wypadają 2-4 xD. Rozdaje randomom jak są w grze przy mnie. A to że ide tam gdzie powinna być szafa security i jej nie ma to mnie wkurza tak jak się spodziewałem :/. Edytowane 16 godzin temu16 godz. przez Kangus
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 11 minut temu, Kangus napisał(a):Sypie sie tych BP tak że wchodze czasem do jednego pomieszczenia i wypadają 2-4 xD. Rozdaje randomom jak są w grze przy mnie. A to że ide tam gdzie powinna być szafa security i jej nie ma to mnie wkurza tak jak się spodziewałem :/.No z tymi szafami niby lipa, ale tak szczerze to chyba dobre rozwiązanie. Na Zaporze było miejsce, gdzie co rundę biegło kilka osób i każdy wiedział, że są tam szafki, a teraz jest element losowości i gitara. Mogliby tylko delikatnie zwiększyć drop fajnych itemków z tych szafek. Edytowane 16 godzin temu16 godz. przez rafanus2
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 1 godzinę temu, rafanus2 napisał(a):No z tymi szafami niby lipa, ale tak szczerze to chyba dobre rozwiązanie. Na Zaporze było miejsce, gdzie co rundę biegło kilka osób i każdy wiedział, że są tam szafki, a teraz jest element losowości i gitara. Mogliby tylko delikatnie zwiększyć drop fajnych itemków z tych szafek.Czy ja wiem... ja na te 2 szafki nie leciałem bo to za dużo zajmowało jeszcze jak się okazało że już zlootowane to zupełnie nieopłacalny deal. Za to jeżeli się dało to zaliczałem miejsce pod elektrownią gdzie jest szafka i pokój na pręt(w dzień nie ma sensu ale w nocy tam leci spoko loot) i tę jedną szafę w kopule na bagnach. Teraz niestety gwarancji nie ma. Dużo gorsze są też przez to runy na golasa, bo jeszcze mocniejsze RNG wchodzi. Tak jak nie wyszły skrzynki z bronią to przynajmniej mogłem lecieć do szaf. Edytowane 14 godzin temu14 godz. przez Kangus
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Udało się dotrwać do końca sezonu z Daredevilem I. Teraz muszę jeszcze niecałe dwa miliony zebrać i można robić wipe'a.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. To gratulacje za daredevila. Mi braklo jednego poziomu ale niestety przegapilem jeden tydzien wyzwan i lipa. Pod koniec bylo trudno sie wbic do pierwszej 10. W tym tygodniu potrzebne bylo minimum 76tys.... Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez Tommy Dee
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 godzinę temu, Tommy Dee napisał(a):To gratulacje za daredevila. Mi braklo jednego poziomu ale niestety przegapilem jeden tydzien wyzwan i lipa. Pod koniec bylo trudno sie wbic do pierwszej 10. W tym tygodniu potrzebne bylo minimum 76tys....Te leaderboardy tak nie działają że każdy ma tak samo, nie każdy widzi to samo i to są KOSMICZNE róznice :). Ba nie zdziwiłbym się jakby każda osoba z tego Twojego top100 widziała innego leaderboarda :D.Chcesz mieć łatwy leaderboard? 1. Nie graj w poniedziałek, kiedy wszyscy spoceńcy zaczynają. 2. Zacznij od zrobienia wyniku na minimum kiedy Cie przypisuje(czyli z ostatniego tygodnia ubij np 1 osę w dzień i wyjdź). Zmaksymalizujesz szansę na łatwy leaderboard.Byliśmy z kumplem na poziomie z róznicą 1 poziomu w leaderboardzie(w sensie ja byłem na amator III, on 1 oczko wyżej). Ja żeby dostać awans x2 musiałem mieć 18 000 wbite, kumpel żeby mieć awans x1 musiał mieć 28 000, a x2 to jakieś chore cyferki zupełnie :). Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Kangus