Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 minutę temu, Czezare napisał(a):Byłem i przy rurach na zaporze. N-I-C! Poza tym dzisiaj ani razu nie było pory żniw na zaporze, a grałem pół dnia.Kurwa, dwa lata temu zawoziłem autem mojego przyjaciela do kliniki uzależnień (alkohol). Zastanawiam się, czy sam tam nie pojechać w sprawie Arc Raiders zasięgnąć rady specjalistówJeśli odpuszczasz nowego CoD dla ARC tak jak ja, to tak. Specjalista wskazany, bo uzależnienie codziennie nabiera większej mocy
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. To teraz ładnie przeprosić Pana Roziego, za to co pisaliście niektórzy o hajpowaniu tej gry
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Widzisz @Wredny ? Masz natychmiast przeprosić Pana Roziego! Masz ode mnie Rozi, z wyrazami szacunku za zasługi w Ark Rajders. Coś tam pytałeś o gołe figurki ostatnio w temacie więc dostarczam coś w jak mniemam - Twój wyrafinowany gust. Prosto z jebaja:
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 6 minut temu, Rozi napisał(a):A no to spróbuj jutro. Z resztą ulepszenie koguta nie jest aż tak ważne, skup się lepiej na stołach.Dziś próbowałem rozwinąć stół rusznikarski. Niestety, też póki co porażka. Brakuje mi tych w dupę pierdolonych zardzewiałych części sztuk trzy. Niby są w centrum Portu Kosmicznego. No właśnie...niby...W zasadzie to w kwestii stołów to dzisiaj osiągnąłem tylko jeden sukcesik. Znalazłem w szpitalu w Burried City dwa pęknięte bioskanery dzięki czemu odhaczyłem drugi poziom stołu medycznego
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 minutę temu, Czezare napisał(a):pierdolonych zardzewiałych części sztuk trzy.Zaglądaj pod maski wraków samochodów i autobusów, znajdziesz wszystkie bardzo szybko.Gorsze są zardzewiałe apteczki
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 2 minuty temu, Rozi napisał(a):Zaglądaj pod maski wraków samochodów i autobusów, znajdziesz wszystkie bardzo szybko.Gorsze są zardzewiałe apteczki Jestem niemal pewien, że znalazłem dziś jedną w szpitalu w Zakopanym Mieście, tylko nie jestem pewien czy ją siorbnąłem, czy olałem.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Zardzewiałych apteczek to miałem od groma, w szpitalu w zakopanym mieście na jednym rajdzie to chyba ze 4 znalazłem. Ale też mi brakuje tego jednego zardzewiałego koła zębatego. W końcu ulepszyłem na maksa skrytkę w Speranzie, cieszy mnie to, bo będę mógł wreszcie zacząć zbierać kasę, do tej pory ciągle jej miałem mało i wiecznie brakowało. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Wooyek
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 5 minut temu, Wooyek napisał(a):Zardzewiałych apteczek to miałem od groma, w szpitalu w zakopanym mieście na jednym rajdzie to chyba ze 4 znalazłem.W końcu ulepszyłem na maksa skrytkę w Speranzie, cieszy mnie to, bo będę mógł wreszcie zacząć zbierać kasę, do tej pory ciągle jej miałem mało i wiecznie brakowało.Mi został bodaj jeszcze tylko jeden poziom ulepszenia Skrytki za 200 tysi. Jak to ogarnę to zacznę rozpustę zakupową u handlarzy
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 18 minut temu, Czezare napisał(a):Brakuje mi tych w dupę pierdolonych zardzewiałych części sztuk trzy. Niby są w centrum Portu Kosmicznego. No właśnie...niby...Wbijaj na Scrap Yard na pierwszej mapie - takie złomowisko w lesie - już tu wrzucałem parę stron temu.Tam pod maskami samochodów, w skrzynkach i tych "cysternach" znalazłem trzy w dwóch runach.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Aha, śmieszna sprawa, ale dopiero teraz obczaiłem jak wygląda w tej grze komunikacja głosowa w drużynie. Na konsoli L1(LB)+ D‑pad w dół, a na blaszydłach przytrzymanie klawisza Z.