Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ready or Not - duchowy spadkobierca SWAT 4

Featured Replies

Opublikowano

No to zajebiście w takim razie, trzeba będzie zakupić fizyka do kolekcji.

• Odpowiedzi 45
  • Wyświetleń 7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jeśli ktoś robi przymiarki to osobiście polecam wer. z DLC - zdecydowanie! Mapki z DLC-ków są genialne, rozległe i świetnie zaprojektowane. Kończyłem je wielokrotnie bawiąc się świetnie za każdym raze

• genjuro
    genjuro

Ja mam cyfrę (niestety pospieszyłem się i kupiłem w pre orderze. Myślałem że nie będzie w fizycznej wersji), jakieś 7 godzin gry i oprócz tego że komunikator nie działa ( grałem crossplay z kolegą na

• Szkoda tylko, że gra zaliczyła PRZEPOTEZNY downgrade rodem z ubi za najlepszych lat, a developerzy zaprzeczają wszystkim zmianom, dodatkowo potężna cenzura, ehh Streamable Watch Ready or not downgrad

Opublikowano

Warto kupić wersję z DLC? Na psstore piszą, że w pakiecie są 2 misje i dojdzie trzecia. Jak ich nie kupię to będę miał wybrakowany z nich multiplayer?

Opublikowano

Szkoda tylko, że gra zaliczyła PRZEPOTEZNY downgrade rodem z ubi za najlepszych lat, a developerzy zaprzeczają wszystkim zmianom, dodatkowo potężna cenzura, ehh

Streamable
No image preview

Watch Ready or not downgrade | Streamable

Opublikowano

Technicznie jest kiepsko, gra jest sztosem pod kątem gameplayu, mechanik, gunplayu, ale technicznie downgrade wali po oczach. Cenzura też wku… niech chociaż tekstury i cienie naprawią bo gdzieniegdzie jest rozmazane g jak z ery ps2[emoji20]

Opublikowano
Godzinę temu, Pure Bladestone napisał(a):

Warto kupić wersję z DLC? Na psstore piszą, że w pakiecie są 2 misje i dojdzie trzecia. Jak ich nie kupię to będę miał wybrakowany z nich multiplayer?

Na tą chwilę są 2 z 3 DLC, w każdym dostępnym teraz masz po 3 „misje”. Czy możesz grać na tych mapach w multi nie mając ich kupionych to już nie wiem.

Opublikowano
3 godziny temu, XM. napisał(a):

Szkoda tylko, że gra zaliczyła PRZEPOTEZNY downgrade rodem z ubi za najlepszych lat, a developerzy zaprzeczają wszystkim zmianom, dodatkowo potężna cenzura, ehh

Streamable
No image preview

Watch Ready or not downgrade | Streamable

Z tego co czytałem to podobno na PC nie wiedzieli, że oświetlenie się tak zmieni i nie było to zamierzone i mają to naprawić. Co za ziomki, pocięli grę na konsole i żeby nie było dwóch wersji to pocięli też wersję PC i myśleli, że nikt nie zauważy. Oby to jak najszybciej ogarnęli, bo niektóre mapki wyglądają jak z PS3.

Cenzurą już się na szczęście moderzy zajęli.

Edytowane przez tjery

Opublikowano

Też gram - cudowny tytuł. Ilość opcji zabawy zespołem, hub z zatrudnianiem - mega.

Opublikowano

@XM. @Uzytnik30 działa Wam ten kodzik z pudła na dodatkowe pukawki? U mnie komunikat że kod nieważny. EDIT: a dobra, wczoraj jeszcze nie działal, ale dziś już pykło

Do tego nie mogę zaczytać globalnych statystyk, może trzeba połączyć konto Epic?

Opublikowano

I tak bym nie pomógł, bo póki co, klasycznie, w folii na półkę.

Ale dobrze wiedzieć z tym kodem, że w razie w, spróbować raz jeszcze jakby nie działał.

@jimmy jak to hula na plejce na chwilę obecną? Skończę to, w co gram i pewnie z Ready or Not polecę.

Opublikowano

Elegancko, graficznie jest imo bardzo dobrze i 60 klateczek w Performance. Jedynie twarze NPC odstają od reszty co widać najbardziej na posterunku. Na misjach i tak w większości działamy w przyciemnionych lokacjach, więc to żaden problem.

Gra rewelacyjna.

Opublikowano

Gracie w to sami czy macie jakichś ludzi? Warto to kupić jak nie ma się ekipy? Lubię takie taktyczne klimaty,

Opublikowano
43 minuty temu, jimmy napisał(a):

Elegancko, graficznie jest imo bardzo dobrze i 60 klateczek w Performance. Jedynie twarze NPC odstają od reszty co widać najbardziej na posterunku. Na misjach i tak w większości działamy w przyciemnionych lokacjach, więc to żaden problem.

Gra rewelacyjna.

No twarze to momentami PS2, strasznie wyglądają.

Opublikowano
21 minut temu, Wooyek napisał(a):

Gracie w to sami czy macie jakichś ludzi? Warto to kupić jak nie ma się ekipy? Lubię takie taktyczne klimaty,

Pewnie że warto, ja póki co właśnie singlową kampanię ogrywam i AI pozostałych członków oddziału ogarnia bardzo dobrze. Są 2 osobne kampanie singleplayer + 2 dodatkowe jako DLC i jeszcze ma jedna dojść w przyszłości. Multi jeszcze nie próbowałem, ale z randomami na pewno nie będzie sensu, potrzebna będzie ekipa na voice chacie.

Gra jak kiedyś SWAT 4, najlepiej smakuje w trybie 1 posiedzenie - 1 misja, bez przerywania.

Opublikowano

Spoko, dzięki za info, obadam, bo czytam, że jakiś dym był z gierką po jakimś patchu. 2h mogę pograć, najwyżej zwrócę.

Opublikowano

Musiałem wysłać na terapię dwóch funkcjonariuszy po chujowej akcji. XD fajne jest to doglądanie jak przeżywają misję, w ogóle brefing przed misja, ile czytania, słuchania zgłoszenia MEGA KURWA

Opublikowano

Ja chyba wreszcie kupię, bo gra chodzi za mną od miesięcy. Jest crossplay pomiędzy Steam a PS5 podobno, więc może będę chętny coś pograć