Skocz do zawartości

Call Of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 149,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Quantum Flux
    Quantum Flux

Generalnie powtarza się schemat z premiery Modern Warfare 2019, gdzie w pierwszych dniach i tygodniach niemal całość feedbacku od graczy była głównie negatywna sprawiając wrażenie, że gra była skrajni

• Chłopy piszą doktorat z tego jak prawilnie grać w coda.     

• To, że Ty grasz w Coda jak w jakąś taktyczną gierkę i psujesz grę tym, którzy chcą grać w Coda tak jak zawsze, czyli run&gun to Twoja sprawa. Taktycznie to sobie możesz grać na S&D, inne tryby

Opublikowano

Ciekawe, czy MS po przejęciu Activision będzie kontynuował w swoich CoD-ach ten cringefest. Pewnie tak, bo gra w obecnej formie robi wyniki, no ale... może...

Opublikowano
2 godziny temu, Moldar napisał:

Na xboxie można kupić klucz po prostu, są na eneba itp, i wpisać go używając vpn.

Możesz rozwinąć temat

Opublikowano
10 minut temu, dziadek_mruz napisał:

Możesz rozwinąć temat

W dziale Xbox masz odpowiedni temat do tanich zakupów za granicą. 

Opublikowano

Pobrał już ktoś na Xboxa w otwartej becie? Kafel ze Strony Głównej przenosi na kupno, po wyszukaniu w sklepie bety, jest tylko info "Obecnie niedostępne". 

Opublikowano
20 minut temu, Master_Lukas napisał:

Pobrał już ktoś na Xboxa w otwartej becie? Kafel ze Strony Głównej przenosi na kupno, po wyszukaniu w sklepie bety, jest tylko info "Obecnie niedostępne". 

Zainstalujcie przez aplikację w telefonie. 

Opublikowano
17 godzin temu, kubson napisał:

Jak dla mnie bez szału xd na filmikach lepiej to wyglada. Mapy bardzo słabe, za duże imo, jedynie ta farm18 trzyma jako taki poziom. Nowy system perkow nie widzę w nim za bardzo sensu i gunsmith 2.0 na chwile obecna przekombinowany ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia.

Podobnie było w becie MW 

Grazna i Azhir Cave - duża, Hackney Yard - mała. 

Teraz mamy duże Hotel i Muzeum plus małe Farm i Meksyk. 

2 minuty temu, dziadek_mruz napisał:

Tylko tak zadziała?

A skąd mam widzieć? Od środy piszemy, żeby złożyć preoderer i grać od czwartku, potem go anulować. 

Opublikowano

Trzeba mieć Golda żeby w ogóle uruchomić grę? Ściągnąłem, ale mam komunikat z pytaniem czy posiadam tą grę i przyciski Zobacz w sklepie MŚ, Anuluj i Pomoc. 

Opublikowano

Ja wyciszyć tych wszystkich debili przed rozpoczeciem meczu? No przecież pierdolca idzie dostać, jeden wrzeszczy, innemu coś trzeszczy, kto inny z klmś gada, ja jebie.

Kiedyś w CoDach była opcja wycisz wszystkich do końca świata i jeden dzień dłużej oprócz znajomych. Teraz, przynajmniej w becie da się ich tylko wyciszyć dopiero w meczu? 

Opublikowano
16 minut temu, Wooyek napisał:

Ja wyciszyć tych wszystkich debili przed rozpoczeciem meczu? No przecież pierdolca idzie dostać, jeden wrzeszczy, innemu coś trzeszczy, kto inny z klmś gada, ja jebie.

Kiedyś w CoDach była opcja wycisz wszystkich do końca świata i jeden dzień dłużej oprócz znajomych. Teraz, przynajmniej w becie da się ich tylko wyciszyć dopiero w meczu? 

W meczu - back/select i potem x. W menu- wyciszasz w lobby. Tutaj jest ciężko bo dziś wyszukuje mecz w ułamku sekundy. 

A na stałe wystarczy wejść do opcji - dźwięk - czat głosowy i wybrać stosowną opcję. 

Opublikowano

Spoko, szukałem takiej opcji i mi umknęła, obadam, dzięki. 

Opublikowano

Tak pomyślałem dziś, że ta beta ma prawie tyle contentu co BF2042 na premiere, może poza ilością dostępnych broni xD

33 minuty temu, Wooyek napisał:

Aż się przypominają te piękne czasy starego MW2

Opublikowano

Ja tam nie wyciszam. Gram dla przyjemności i lubię posłuchać jak ktoś coś pierdzieli przez mikrofon.

Nawet dobrze, że kampania tydzień wcześniej. Multi miodne strasznie.

Opublikowano

Nie wyciszasz, bo to pewnie twój przedział wiekowy, najlepiej jest poskrzeczeć z randomowymi rówieśnikami. 

Opublikowano
8 godzin temu, schabek napisał:

Tak :cool:

Ale to zadnej filozofii nie ma, zakladasz konto w cinkciarzu, wirtualna karte tam zasilasz w pln, dodajesz karte do tureckiego konta pss i jazda. 195zl wyszlo. Nadal sporo taniej niz zdrapki z eneby

Masz na apce/stronce cinkciarza, że transakcja jest w realizacji?

Opublikowano

30 poziom osiagnięty. Można przestać grać w betę i odliczać do premiery.

Ten Taq-56 to niezła kosiara. Raczej znerfią, ale i tak będę z tym biegał w fullu, bo uwielbiam wygląd SCAR-a:banderas:

Opublikowano

Gram w tą betę i nie dziwię się, że ludziom sie podoba a cześć codziarzy narzeka, bo to taki bf z dobrych lat tylko dla ubogich. Jak będzie kiedyś na promce to kupie, żeby pograć ze znajomymi. Nie lubie Codów, ale mi sie podoba wiec coś na rzeczy jest.

Opublikowano

skorzystałem z tej darmowej bety i mam problem. Otóż gdy włączam grę, dochodzi do momentu wczytywania profilu gracza i automatycznie rozłącza mi internet i to nie na konsoli, ale w całym domu, tak jakby rozłączyło router. Wyłączam konsole i od razu wszystko wraca do normy…

D602B979-EBA1-4C46-9C06-14DF723F8149.jpeg

Opublikowano

Ja mam tak z PS5, podlaczona po kablu. W momencie wlaczenia konsoli wywala mi router na 3-5min. Router sie nie wylacza ale zrywa polaczenie ze swiatem, ale pozniej normalnie wszystko dziala. Net z UPC.

Opublikowano

Hah, ja to samo mam, muszę poczekać kilkadziesiąt sekund po włączeniu PS5, żeby internet złapało xd Też net z UPC.