Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Domino BoChcieć 492 Opublikowano 27 Września 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 Pod filmem pokazały się komentarze o tym, że fajnie było by się dowiedzieć czym poszczególni zgredzi zajmują się dziś. Nie długo chciałem zapytać kilku z nich, czy zgodzą się na pokazanie całego materiału jaki wspólnie nagraliśmy, takiego surowego + może coś by chcieli dograć. Chcielibyście o tym posłuchać? Zobaczymy jak to wyjdzie 7 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 27 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 Wincyj filmu? Dawać mi to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 27 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 No pewnie, że bardzo chętnie bym posłuchał, jak się ścieżki losu potoczyły dla wielu z nich! Cytuj Odnośnik do komentarza
Chabera 3 Opublikowano 27 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 Pełna zgoda! Dawać więcej nostalgii! Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 27 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 Jestem zdecydowanie za. Fajnie by było wiedzieć czym się zajmują po za PE. Cytuj Odnośnik do komentarza
Konsolite 537 Opublikowano 27 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 3 godziny temu, mitra napisał: Jestem zdecydowanie za. Fajnie by było wiedzieć czym się zajmują po za PE. Piciem 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Dobra kiedy sequel? Cytuj Odnośnik do komentarza
Domino BoChcieć 492 Opublikowano 30 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Teraz to już pewnie na 30tke Mi kiedyś w głowie świeciła idea, aby odwiedzić każdego zgreda i zrobić takiego Liva z nim i czytelnikami zadającymi pytania To było spoko. Ale to raczej pójdzie do szafy pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 To te livestreamy dla patronów jak mam rozumieć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Domino BoChcieć 492 Opublikowano 11 Listopada 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 Siemanko Pomimo ogromnej ilości zawirować w ostatnim czasie chciałbym ogłosić, że właśnie kończę pracę nad rozszerzoną i zmienioną wersją filmu. Film będzie poszerzony o ponad 20 minut mięsa, fuckupów oraz historii, które nie znalazły się na moim kanale . Postanowiłem dodać cały rozdział, który wypadł Po filmie podobno będzie okazja, by o nim pogadać, zbić piątkę, walnąć browara Od rana będziemy działać organizacyjnie i wszystko sprawdzać aby ta impreza była poziomu extreme 8 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Damian14 226 Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 No i bajer. A pełne wywiady ze zgredami nadal planujesz wrzucić na kanał? Cytuj Odnośnik do komentarza
Domino BoChcieć 492 Opublikowano 15 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Możliwe, że tak. Muszę znaleźć przestrzeń na to. Nie każdy wywiad się pokaże. Nie chce także swoich stałych widzów odstraszyć tym, że skupiam się tylko na exteme. Myślę, że może na wiosnę wyjade w tour po polsce i fajnie było by spotkać się ze zgredami i nagrać o nich filmy a nie tylko przez pryzmat szmatławca. Ale to się zobaczy. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Konsolite 537 Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 3 godziny temu, Domino BoChcieć napisał: Możliwe, że tak. Muszę znaleźć przestrzeń na to. Nie każdy wywiad się pokaże. Nie chce także swoich stałych widzów odstraszyć tym, że skupiam się tylko na exteme. Myślę, że może na wiosnę wyjade w tour po polsce i fajnie było by spotkać się ze zgredami i nagrać o nich filmy a nie tylko przez pryzmat szmatławca. Ale to się zobaczy. Extreme Tour Cytuj Odnośnik do komentarza
Domino BoChcieć 492 Opublikowano 16 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Bonusik dla Patronów już się ładuje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Konsolite 537 Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 22 godziny temu, Domino BoChcieć napisał: Bonusik dla Patronów już się ładuje! Czyich? PSXE czy Twoich? Cytuj Odnośnik do komentarza
Domino BoChcieć 492 Opublikowano 17 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Ja nie mam patronite. Patroni extrema dostaną wersje dłuższa filmu do wglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 24 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 Jak coś to daj link tutaj bo patroni mogą się nie doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Domino BoChcieć 492 Opublikowano 25 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2022 Hej. Z materiałami dla patronów to wygląda tak, że ja nie mogę ich udostępnić w ten sposób. Redakcja może to tylko zrobić z poziomu platformy patronite. Postaram się coś Wam pomóc. Jednak ja nie mam dostępu do niczego medialnego związanego z redakcją. Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 958 Opublikowano 25 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2022 "Tylko Łapusz ma dostęp" 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 25 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2022 Z oficjalnej strony PSX Extreme na fb: Cytuj Odnośnik do komentarza
kiender 25 Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Film obejrzałem chwilę temu. O ile wywiady są fajne i ta część filmu się udałą to montaż niestety jest na tróję z minusem. Przede wszystkim rażą gameplaye wrzucane w przebitki. Raz rozciągniete do 16:9 innym razem w innych proporcjach, rozmazane lub nie pasujące do tego co dana osoba akurat opowiada. Czasem pojawiają się jakieś zdjęcia wrzucone jakby od niechcenia, byle jak. Czasem są dwusekundowe przebitki na twarz rozmówcy i znowu wchodzi ekran z grą lub zdjęcie. Niestety ale jest to wykonane dość niechlujnie. Ogólnie brak jakiegoś przewodniego stylu wizualnego. Szkoda bo taki film zasługiwał w tej materii na duuużo więcej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Eskimos 88 Opublikowano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 @Domino BoChcieć - dopiero miałem czas obejrzeć film w wersji pełnej. Sceny uzupełnione bardzo fajnie, czuję że mam pełen obraz (a po wersji podstawowej czułem pewien niedosyt). Zrobiłeś coś bardzo ważnego nie tylko dla mnie, ale dla każdego czytelnika i Zgreda. Nie zdążyłem jeszcze podziękować za Extreme Party i możliwość krótkiej pogawędki - dla mnie byłeś tam VIPem Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 To pełna wersja tylko dla patronow? Poratujcie linkiem na chomika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Domino BoChcieć 492 Opublikowano 27 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 W dniu 23.12.2022 o 17:46, Eskimos napisał: @Domino BoChcieć - dopiero miałem czas obejrzeć film w wersji pełnej. Sceny uzupełnione bardzo fajnie, czuję że mam pełen obraz (a po wersji podstawowej czułem pewien niedosyt). Zrobiłeś coś bardzo ważnego nie tylko dla mnie, ale dla każdego czytelnika i Zgreda. Nie zdążyłem jeszcze podziękować za Extreme Party i możliwość krótkiej pogawędki - dla mnie byłeś tam VIPem Bardzo dziękuję! Vipem to może nie ale dzięki za docenienie! Ciesze sie, że podobała Ci się ta wersji i w sumie z jednej strony trochę szkoda, że to nie była oryginalna, ale czasu brakło Jednak już nie długo postaram się publikować pełne wywiady ze zgredami. Mam już 1 zgodę od Moniki. Teraz będę musiał trochę popracować nad wyglądem wywiadu Nie mogę obiecać kiedy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Czy te pełne wywiady bedą jako osobny film, czy tutaj wplecone? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi