Opublikowano 25 marca 20223 l Autor Godzinę temu, Plugawy napisał: Ano Dario był bardzo trudny jak się nie znało sposobu, wtedy nie każdy miał neta, żeby posprawdzać co i jak. Nie pamietam jak był sposob,ale rozjebałem go bez internetu bo miałem dwa Einlanzery. Z Criosphinx miałem problem poki nie zdobyłem yellow plate.
Opublikowano 28 marca 20223 l Autor Na ten moment tyle square zapowiedziało, wiec pewnie switch jedyny, bo premiera za pasem. Może jakies limited games sie pozniej za to wezmie
Opublikowano 29 marca 20223 l Na psstore dziś zobaczyłem Chrono Crossa, jeszcze bez daty premiery. Poprawione postacie do HD, poprawione portrety i dodatek. Od dawna wiadomo, że to wyjdzie?
Opublikowano 29 marca 20223 l Jakby ktoś brał z play-asia czy innego sklepu, to niech da znać - dogadamy się. Zawsze można wziąć 1 sztukę więcej i trochę na kosztach zejść. Wysyłka, vat. Taniej wyjdzie wysłać później drugiej osobie PP czy paczkomatem niż samemu koszty brać na siebie.
Opublikowano 29 marca 20223 l łatwiejsze walki możliwość wyłączenia walki toż to prawdziwa rewolucja w ponad 20 letniej grze!!!11 No kurcze trochę lipa i nie biorę jednak, bo to śmierdzi typowym chińskim skokiem na kasę. Mają najlepszą grę w historii i nowoczesną technologię... ale nie, po co coś z tym robic. Dodać funkcję samograją i opchnąć po 300 zeta
Opublikowano 29 marca 20223 l Autor 12 minut temu, gekon napisał: łatwiejsze walki możliwość wyłączenia walki toż to prawdziwa rewolucja w ponad 20 letniej grze!!!11 No kurcze trochę lipa i nie biorę jednak, bo to śmierdzi typowym chińskim skokiem na kasę. Mają najlepszą grę w historii i nowoczesną technologię... ale nie, po co coś z tym robic. Dodać funkcję samograją i opchnąć po 300 zeta Przeciez robia to od lat, final fantasy 7-9, legend of mana itd. Ja chetnie zagram wreszcie na legalu, a moze dobra sprzedaz tez ich zmotywuje do zrobienia kolejnej czesci.
Opublikowano 29 marca 20223 l Po 70-90 zeta zależnie od platformy, dodajmy. Tak, jest to leniwe odgrzanie kotleta i jeśli ktoś nie uwielbia tej gierki to szkoda kasy na starocia, bo za niewiele więcej znajdzie świeże i lepiej dopracowane gry. W tym przypadku do mnie mówi możliwość posiadania gierki, którą wspominam niezwykle ciepło, ale ze względu na jej dostępność jedyne wydanie jakie widziałem na oczy to to z napisem Verbatim CD-R 700MB. Teraz będę miał możliwość odwdzięczenia się za te wspomnienia chociaż tą niecałą stówką, a i chętnie ogram raz jeszcze z lepszą znajomością języka. Argumenty po chuju, ale lepszych nie mam i w sumie nie potrzebuję.
Opublikowano 29 marca 20223 l Wychodzi na to, że te stare jrpgi są dzisiaj gówno warte bo żeby były grywalne trzeba dać opcję wyłącznia walk.
Opublikowano 29 marca 20223 l Autor Wyłączanie walk w CC, gdzie wiekszość idzie ominąć bo przeciwnicy są widoczni to tez niezły game changer.
Opublikowano 29 marca 20223 l Byle Czezky ściągnął do polszy i się kupi do kolekcji w PB. Akurat w maju 3 tygodnie wakacji to się chyba zdąży ograć na Switchu wieczorem.
Opublikowano 29 marca 20223 l Autor Jak nie ogarnie, to z play asia mozna sciagnac bez problemu ponizej 200zł.Ja bede z jednym uzytkownikiem zamawiac.
Opublikowano 29 marca 20223 l 24 minuty temu, Shen napisał: Przeciez robia to od lat, final fantasy 7-9, legend of mana itd. Ja chetnie zagram wreszcie na legalu, a moze dobra sprzedaz tez ich zmotywuje do zrobienia kolejnej czesci. ta, zmotywuje do tego, że za 2 lata wypuszczą to samo tylko z inną okładką i opcją przeskipowania do endingu
Opublikowano 29 marca 20223 l Poniżej 200zł? A to nie dziękuję takie gry na androida to są za 40zł na Google Play Jak cyfra będzie w okolicy 70zł, a pudło z fiołkami z Azji za 200zł to nawet się nie będę zastanawiać.
Opublikowano 30 marca 20223 l Oficjalna nowa aranżacja, tylko coś nie mogę wyczuć, którego utworu Ale brzmi spoko. edit: nic dziwnego, że nie mogę wyczuć, bo to nowy kawałek na potrzeby remastera
Opublikowano 1 kwietnia 20223 l Autor vgp tez wrzucilo pudełko https://videogamesplus.ca/products/chrono-cross-the-radical-dreamers-edition-switch-asia-english-import?_pos=2&_sid=5990f8ffc&_ss=r
Opublikowano 2 kwietnia 20223 l Autor Na play asia jeszcze chyba jakis kupon mozna wbic, ale nie na preordery, trzeba poczekac. Czezky to zalezy jaką cene rzuci, czekam na info.
Opublikowano 3 kwietnia 20223 l Dzieki chlopaki, na te chwile nic nie moge zagwarantowac, aczkolwiek ninja gaiden, legend of mana, ffix, fatal frame, etc., koniec koncow udalo sie sciagnac. @Shenjak ci wyszlo ponizej 200 zl w playasia? 175 gra, 34 wysylka + polski vat = 257 zl
Opublikowano 3 kwietnia 20223 l Autor Ostatnio paczka z pa bez vat przeszła, moze fart? Plus kupon znizkowy i zamowienie we dwoch, wiec wysyłka na pół. Legend of mana przed wojna 135zl a saga frontier 165zl wyszło
Opublikowano 3 kwietnia 20223 l Dobra, naprawdę nie chce marudzić i sie czepiać, ale na duckstation na xsx gra wygląda w 4k i poprawianiem geometrii obłędnie, tak mnie więcej 1000 razy lepiej, niż ta edycja. Dokładnie tak, jak shen napisał wcześniej - fajnie pograć na legalu, bo tak ogólnie to zaorać.