Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Best of PC, Grande Finale!

Finał! 85 użytkowników zagłosowało

1. 1. Heroes of Might and Magic III vs. Max Payne

• Heroes of Might and Magic III
    • Max Payne

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 25.03.2022 o 22:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano
8 godzin temu, Ukukuki napisał:

Ehh typowe konsolomaniaki, tylko pif paf a jak trzeba pomyśleć to już nie bo za trudne :nosacz2:

No typowe, bo takie forum, yyy konsolowe.  
Te teksty o myśleniu to myślałem, że tylko w CW, może jeszcze TV trzeba wyłączyć? :yao:
Wszystkich wrażliwców kochających myślenie zapraszam do tego miejsca.

https://forum.cdaction.pl

„Mame, Tate pacz jaka super gra sTATEgiczna. Widzicie, mówiłem że kompjuter miał być do nauki, zobaczcie ile trzeba myśleć!”

- 12 letni Grześ grający w jedną z gier życia

• Odpowiedzi 109
  • Wyświetleń 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Maksiu spadł z rowerka. Unsuccessful troll is unsuccessful

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

No bądźmy poważni, Hiroski 3 to jest god tier gier.

• Widzicie, fan wowa i szur od teorii tomb raider>uncharted Tylko potwierdza że to max payne jest lepszy! 

Opublikowano

Wybór może być tylko jeden - HoMM 3. Ponadczasowy tytuł, którego nawet nowe wersje serii nie były w stanie zrzucić z tronu. Z perspektywy czasu wszystko tam zagrało - grafika, muzyka, system, rozbudowanie, wręcz sprawdza się tu powiedzenie easy to learn, hard to master.

Nie zliczę ile godzin mam w nią grane, ale jest to na pewno najdłużej grana przeze mnie gra. :mog:

Wspierana do tej pory przez społeczność, która sama tworzy nowe dodatki i mapy.

Gra legenda i ch*j!

Edytowane przez Snake_Plissken

Opublikowano

No baaa, zgadzam się że Herosy to gra kultowa itp. No ale przecież ona nie walczy z jakiś nonejmem, tylko także z innym kultowym tytułem. 

Rozumiem propsować swoje ulubione gierki (jak kolega powyżej), ale nie czaje jak można przy tym jechać Maxia (czy inne tytuły, które wygrywają akurat z grą życia Grzesia), albo pisać jakieś czerstwe dżołki o myśleniu i to jeszcze na forum o gierkach video w tej zabawie. Chcesz pomyśleć weź sudoku :dafuq:
Z drugiej strony chyba nie trzeba aż tak myśleć, jak zgrywaliście się w to za dzieciaka?  

Opublikowano

Max to nawet nie zasługuje, aby pentium odpalić, lepiej użyć go do nauki. 

Opublikowano
2 godziny temu, WisnieR napisał:

O boże, o (pipi)a. OST jest niesamowity.

No taki niesamowity, ze wszyscy wklejaja tylko Stronghold xD Owszem, to zarabisty utwor ale w grze jest 130 innych zamkow.

Opublikowano

Dla niezdecydowanych zagrajmerów powiem tylko że jak zagłosujecie na maxa to przy okazji wkurwicie użytkownika rozi i xm :nosacz3: 

Opublikowano

Mnie to po prostu śmieszy to, że nigdy nikt na tym forum przy rozmowach o najlepszych grach nie wspominał o MP1, już prędzej o trójce, a tu nagle O KURVA CO TO BYLA ZA GRA, CO ZA REWOLUCJA RZUCANIA WORKIEM ZIEMNIAKOW PRZY BULLET TIME :obama: no cóż, jaka platforma taka najlepsza gra.

Opublikowano

Mi obojętne co wygra bo obydwie gry bardzo lubię ale i tak uważam że obie to nawet na ćwierćfinały nie zasługują :) Na pc było za dużo wybitnych gier telewizyjnych

Opublikowano
14 minut temu, XM. napisał:

Mnie to po prostu śmieszy to, że nigdy nikt na tym forum przy rozmowach o najlepszych grach nie wspominał o MP1, już prędzej o trójce, a tu nagle O KURVA CO TO BYLA ZA GRA, CO ZA REWOLUCJA RZUCANIA WORKIEM ZIEMNIAKOW PRZY BULLET TIME :obama: no cóż, jaka platforma taka najlepsza gra.

This, kurwa, this.

Opublikowano
17 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

W tych głosowaniach często odpają perełki, a zostają jakieś crapy dla janusz, norma.

Opublikowano
34 minuty temu, XM. napisał:

Mnie to po prostu śmieszy to, że nigdy nikt na tym forum przy rozmowach o najlepszych grach nie wspominał o MP1,

A cóż to były za dyskusje, jakiś kuluarowe? Wydaje mi się że to jest właśnie główny temat gdzie się oficjalnie wyłoni najlepsze forumkowe gry, na bazie głosowania, a nie pojedynczych komentarzy.  

Ten plebiscyt naprawdę wzbudza ogromne emocje.

Opublikowano

Myślę, że gdyby za najlepszy album rock/metal w historii uznano np. Disturbed - Ten Thousand Fist ludzie nieco bardziej świadomi słuchacze (czy mówiąc w prost - nie mając chujowego gustu) mogliby poczuć się nieco oszukani.

Opublikowano

No i co z tego? Czyli w związku z tym Max to słaba gra dla januszy, tak? 
Ok czas faktycznie włączyć myślenie. 

Opublikowano
1 minutę temu, balon napisał:

No i co z tego? Czyli w związku z tym Max to słaba gra dla januszy, tak? 
Ok czas faktycznie włączyć myślenie. 

Nie mówiłem o Maxie, ale plebiscytach jako całości. Mi akurat Max się bardzo podobał, ale hiroski to już pisałem - god tier.

Opublikowano

W sumie max to nie ex nawet - chociaż na PC wyglądał najlepiej. To i tak w tym topie widziałbym tylko exy pecetowe.

Opublikowano

heroesy 3 to też nie ex :wujaszek:

Ale zdrowe na umyśle jednostki grają w te gry na jedynej właściwej dla nich platformie czyli pc 

Opublikowano

Jak nie ex? To na co jeszcze wyszło? Wikipedia mówi Windows Linux Mac. 

Opublikowano

Dać konsolowcom prawo głosu i od razu pif pafa wybierają zamiast głęboką, rozbudowaną i dobrze przemyślaną grę ze świetną muzyką :frog: