Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, Beelzeboss napisał(a):

Wiekszosci osob na tym forum nie można nazwac graczami. Szczególnie tych co morde w kazdym temacie musza odezwac jak homolander.

Taaaa. Tez tez kurwa dobry.

Po prostu chuj wie po co trzymac takie jednostki.

Dastaliby bana i by bylo przyjemniej. Co po takim by zostalo?

-Hej pamierasz Homelandera/Paolo?

-a byl tu kiedys taki debil, cos pamietam

I tyle by bylo wspominek

• Odpowiedzi 33,8 tys.
  • Wyświetleń 684,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Gadaj zdrów randomie, a tłumaczenie niechęci do bycia jebanym mentalem biedaka to już nieźłe majaki xDDDDD

Jeśli dawanie się ruchac firmom i zamykanie mordy na każdą chujową akcję wydawcy to jest to słynne bycie graczem to chuj wam na kurwę gracze! Ja się do tego grona nie chce być zaliczany. :)

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Gadaj zdrów randomie, a tłumaczenie niechęci do bycia jebanym mentalem biedaka to już nieźłe majaki xDDDDD

Jeśli dawanie się ruchac firmom i zamykanie mordy na każdą chujową akcję wydawcy to jest to słynne bycie graczem to chuj wam na kurwę gracze! Ja się do tego grona nie chce być zaliczany. :)

Jak czujesz, ze gaming polega na dawaniu sie ruchac firmom, to pora hobby zmienic.

Jak mi cos nie pasuje z jakas gra czy wydawca, to glosuje portfelem, a nie biegam po forum jak suka z cieczka i pierdole te swoje madrosci do ludzi, ktorzy maja to w dupie

Opublikowano
18 minut temu, Pierre Deck napisał(a):

Tak po prostu ci latwiej wytlumaczyc sobie, ze cos, co jest dla ciebie nieosiagalne

xD

Wezyr pewnie nigdy nie dorobi się sprzętu premium marki Nintendo

Opublikowano
Teraz, Pierre Deck napisał(a):

nie biegam po forum jak suka z cieczka i pierdole te swoje madrosci do ludzi, ktorzy maja to w dupie

Jednak to robisz. Mówiłem Ci, masz na forum opcję ignore, a ode mnie ciepłe i serdeczne

image.gif

Wracaj tam robić salto dupą na Switcha.

Opublikowano
3 godziny temu, messer88 napisał(a):

image.png

LCD Sony co za kolory, barwa nasycenie, najlepsi inżynierowie z dywizji BRAVIA musieli pracować przy ekraniku dla portala.

a to niżej jakby wsadzili tam najtańszy ekran jaki dają też do tabletów manta

A Girs się ostatnio pytał w czym niby jest lepszy ekran w Rogalu XD

Opublikowano
9 minut temu, SnoD napisał(a):

A Girs się ostatnio pytał w czym niby jest lepszy ekran w Rogalu XD

Debilne porównania z róznym ustawieniem jasności i kątem nachylenia konsoli pod własną narrację

Tak lepiej?

45ftrhth.jpg

3retrfryth.png

Opublikowano
35 minut temu, GearsUp napisał(a):

Debilne porównania z róznym ustawieniem jasności i kątem nachylenia konsoli pod własną narrację

Tak lepiej?

45ftrhth.jpg

3retrfryth.png

Tego bieda LCD nie da się wybronić wrzucając obrazki z porównaniem do bieda LCD w portalu. Zakłamywanie rzeczywistości nic nie da Nintendo dało dupy a raczej wsadzili uja do dupy lemingom i jak widać się udało i było przyjemnie bo jeszcze tego bronicie.

Opublikowano
21 minut temu, triboy napisał(a):

To Twoja negro-ręka?

Screenshot_20250624_181800_Chrome.jpg

Tak a obie konsole ukradłem białemu człowiekowi

Opublikowano
9 minut temu, kudlaty88 napisał(a):

Tego bieda LCD nie da się wybronić wrzucając obrazki z porównaniem do bieda LCD w portalu. Zakłamywanie rzeczywistości nic nie da Nintendo dało dupy a raczej wsadzili uja do dupy lemingom i jak widać się udało i było przyjemnie bo jeszcze tego bronicie.

Tylko, że ja nie wrzucałem tych obrazków w celu obrony, następnym razem przeczytaj kilka postów wyżej niż tylko ostatniego.

Opublikowano

LCD od portala ma lepsze kolory niż ns2. Wiem bo porównywałem sam w chacie na tych samych grach. Bez użycia aparatu i słynnych kątów giry. Ekran switcha jest wyprany z kolorów i tym samym gry wyglądają na nim gorzej niż na zabawce do streamowania. I nie wiem na chuj pisać że jest inaczej jak nie jest.

Opublikowano

I dlatego większość recenzji podreśla, że kolory są tak żywe, że nawet leciutko oversaturated ale kolorometr w oczach liścia mówi co innego.

45trgrtgyth.jpg

Opublikowano

W sumie jak port Hellblade 2 na PS5 zrobiony to studio można już oficjalnie zamknąć.

Opublikowano

Nie byłbym taki pewien, może nie zamkną ale wątpię by dostali znów 6 lat na masowanie twarzy melindy jurgens na odludziu gdzieś

Opublikowano

Jak nie dostaną jak już dostali?

Co prawda leci pięć lat od teasera dopiero, ale to na spokojnie trzeba usiąść. Tak samo jak Rare z Everwild

Opublikowano

No ta Mara to będę zdziwiony jeśli to nie jest już ciachnięte.

Everwild myślę że doprowadzą do końca tylko po to żeby nie stać się memem na lata

Opublikowano
11 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Nie byłbym taki pewien, może nie zamkną ale wątpię by dostali znów 6 lat na masowanie twarzy melindy jurgens na odludziu gdzieś

Co sobie pozwiedzali przez 7 lat na koszt microsoftu nikt im już nie zabierze.

Opublikowano
W dniu 24.06.2025 o 21:08, GearsUp napisał(a):

I dlatego większość recenzji podreśla, że kolory są tak żywe, że nawet leciutko oversaturated ale kolorometr w oczach liścia mówi co innego.

45trgrtgyth.jpg

Leciutko oversaturated. Wywali ekran w stronę niebieskiego żeby wydawał się jaśniejszy niż te atestowane HDR z 360nitow i stąd te kolorki takie wyraźne xd a z tym pokryciem kolorów to też Loteriada bo w testach rozrzut od 95% do 99 %pokrycia widzę. Pewnie zależy czy Chińczyk czy pekińczyk.

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Co robią devi, ktorzy złapali Pana Boga za nogi i mają kasę na co tylko chca? Robią gry 9/10? Naaahhhh, klepanie 6/10 do gamepassa i jeżdzenie na krzesłach po korytarzach. Zamknąć wszystkich leni.

Opublikowano

No mając wsparcie MS to moim zdaniem Ninjasi odyebali szopkę przy Hellblade 2.