Opublikowano piątek o 11:112 dni 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a):Panowie dzięki za rady, ale naprawdę przeczekam jeszcze ten tydzień czy dwa i ogram na XSX za kilka dyszek zamiast ogrywać na Legionie za 2.5 kafla. Za 2.5 to chyba jakaś obecna wersja dla biedaków. Już za momencik potężny Rog Xbox Ally X za 4 kafle ;)
Opublikowano piątek o 11:322 dni Ale oni to mają w huju. Kupi mało to tym bardziej będą mogli się z tego wymiksowac.
Opublikowano piątek o 11:362 dni Czaicie, że ten Pasibrzuch zarabia 10 milionów dolarów rocznie + bonusy? Za co, chyba za bycie obiektem drwin i popychadłem nutelli.
Opublikowano piątek o 11:392 dni Jak to dobrze, że Sonka poratuje Helldiversem bo oprócz remasterów remastera Gearsów to żadnych gier na horyzoncie bo połowę wyjebali do śmietnika. Wstyd, żenada i kompromitacja 12 rok z rzędu w wykonaniu Xboxa.
Opublikowano piątek o 11:412 dni 2 minutes ago, Czoperrr said:Czaicie, że ten Pasibrzuch zarabia 10 milionów dolarów rocznie + bonusy? Za co, chyba za bycie obiektem drwin i popychadłem nutelli.Za 10 baniek? Luźno. Zauważ, że Wezyr spełnia tę funkcję za darmo
Opublikowano piątek o 11:452 dni 4 minuty temu, Czoperrr napisał(a):Czaicie, że ten Pasibrzuch zarabia 10 milionów dolarów rocznie + bonusy? Za co, chyba za bycie obiektem drwin i popychadłem nutelli.No przecież na tym to polega w Microshicie i gruby jest tego świadomy. Sianko mu wpada, a on sam ma gówno do gadania, plecie bzdury w wywiadach, kłamie, ściemnia i udaje że gra w gry + robi za chłopaczka do bicia w tych wszystkich internetowych memach i to jest fair deal. Oczywiście do czasu jak mu Papa powie pa pa.
Opublikowano piątek o 12:012 dni Jak mogliście zapomnieć o grach Nintendo 6/10 skuhwyysyny?! Nigdy nie wolno zapominać o grach Nintendo 6/10 wy skuhwysynyny robhaki! Nintendo też robiło gry 6/10 wy jebhane skuhwysyny!
Opublikowano piątek o 12:432 dni Godzinę temu, Czoperrr napisał(a):Czaicie, że ten Pasibrzuch zarabia 10 milionów dolarów rocznie + bonusy? Za co, chyba za bycie obiektem drwin i popychadłem nutelli.Należy mu się, bo przynajmniej nie używa AI do generowania kłamstw.
Opublikowano piątek o 12:482 dni 5 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Należy mu się, bo przynajmniej nie używa AI do generowania kłamstw.Oczywiście! Oto żartobliwa, przesadnie optymistyczna wypowiedź w stylu Phila Spencera, utrzymana w duchu korporacyjnego PR-u, pełna marketingowego żargonu i mglistych obietnic:---🎙️ **Phil Spencer (rzekomo):** „Jesteśmy niesamowicie podekscytowani przyszłością Xboxa. Nasza wizja to nie tylko granie — to redefinicja interaktywnej rozrywki. Dzięki synergii chmury, sztucznej inteligencji i pasji graczy, Xbox stanie się nie tylko platformą, ale ekosystemem emocji. Już wkrótce każda lodówka z Game Passem będzie mogła streamować Forzę w 8K przy 240 FPS. Naszym celem jest, by granie było dostępne wszędzie — na telefonie, zegarku, a nawet... w tosterze. Wierzymy, że ekskluzywność to przestarzały koncept. Dlatego wszystkie nasze gry będą dostępne wszędzie — ale najpierw na Xboxie. I najlepiej działające. I z bonusami. Ale wszędzie. Xbox Series ∞? Nie mogę jeszcze nic powiedzieć, ale powiem tyle: będzie miał więcej teraflopów niż masz palców. To dopiero początek. Xbox to przyszłość. A przyszłość to Ty. I Twoja subskrypcja Game Pass Ultimate. 💚”---Chcesz, żebym napisał kolejną wersję — może bardziej złośliwą, bardziej absurdalną, albo w stylu innego szefa branży?
Opublikowano piątek o 14:492 dni 3 godziny temu, Shen napisał(a):powstanie kolejnej konsoli xbox nie ma sensu, kto to kupi i po co?chuj w dupe nutelli i spencerowi, ale i tak kupie. Jaki mam wybór? Playstation? Zmierzają w tym samym kierunku, ale nie mają monopolistycznego windowsa. Jak zrobią peceta z sensownymi podzespołami i dobrą kulturą pracy to w razie czego zaczne przechodzić na steam.
Opublikowano sobota o 20:181 dzień Takie sztosy przy nadpodaży wyrobników? Co to będzie jak faktycznie ktoś zacznie kontrolować te studia. ŚmiećStationStudios w popłochu, poniżani przez MS od prawie dekady, a będzie tylko lepiej.
Opublikowano sobota o 22:371 dzień Boty jeszcze z rok, półtora mogą żyć w błogiej nieświadomości. Potem ogłoszą "nagle", że nowego xboxa nie będzie. Coś tam może będzie do kupienia ze znaczkiem jak rog ally dla naiwniaków.
Opublikowano sobota o 23:301 dzień Będzie najlepsza stacjonarka na rynku czyli komputer.Kupienie Switcha czy PlayStation? Zwykła transakcja. Wymiana dóbr.Kupno Xboxa*? Transcendencja. Metafizyka. Nieskrępowana wolność.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Gry się nie sprzedają, konsole się nie sprzedają, GamePass zabija branżę, a i tak każdy wydawca woli robić multiplatformy pod Xboxa niż wchodzić w układy z PlayStation. Brawo YETI, znów się ośmieszyłeś!
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jeszcze trochę wytrzymaj, niebawem twój ból bezpowrotnie minie Wezyrku.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 3 minuty temu, YETI napisał(a):Jeszcze trochę wytrzymaj, niebawem twój ból bezpowrotnie minie Wezyrku.Nie wiem czy wytrzymam ten natłok najlepszych gier 1st party. Wiem, na mając PlayStation ciężko w ogóle w coś takiego uwierzyć - mocno przymieracie głodem przez te ostatnie kilkanaście miesięcy.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Pewnie leki Wezyrka też są z Gamepassa, dlatego działają tak 6/10 średnio
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Nieudacznicy płaczą, że nie są w stanie konkurować z ofertą gamepassa kiedy sprzedają szroty za $70? Wow co za zaskoczenie.