Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Panowie dzięki za rady, ale naprawdę przeczekam jeszcze ten tydzień czy dwa i ogram na XSX za kilka dyszek zamiast ogrywać na Legionie za 2.5 kafla. leo

Za 2.5 to chyba jakaś obecna wersja dla biedaków. Już za momencik potężny Rog Xbox Ally X za 4 kafle ;)

• Odpowiedzi 34 tys.
  • Wyświetleń 696 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

powstanie kolejnej konsoli xbox nie ma sensu, kto to kupi i po co?

Opublikowano

Ale oni to mają w huju. Kupi mało to tym bardziej będą mogli się z tego wymiksowac.

Opublikowano

Czaicie, że ten Pasibrzuch zarabia 10 milionów dolarów rocznie + bonusy? Za co, chyba za bycie obiektem drwin i popychadłem nutelli.

Opublikowano

Jak to dobrze, że Sonka poratuje Helldiversem bo oprócz remasterów remastera Gearsów to żadnych gier na horyzoncie bo połowę wyjebali do śmietnika. Wstyd, żenada i kompromitacja 12 rok z rzędu w wykonaniu Xboxa.

leo

Opublikowano
2 minutes ago, Czoperrr said:

Czaicie, że ten Pasibrzuch zarabia 10 milionów dolarów rocznie + bonusy? Za co, chyba za bycie obiektem drwin i popychadłem nutelli.

Za 10 baniek? Luźno. Zauważ, że Wezyr spełnia tę funkcję za darmo

Opublikowano
4 minuty temu, Czoperrr napisał(a):

No przecież na tym to polega w Microshicie i gruby jest tego świadomy. Sianko mu wpada, a on sam ma gówno do gadania, plecie bzdury w wywiadach, kłamie, ściemnia i udaje że gra w gry + robi za chłopaczka do bicia w tych wszystkich internetowych memach i to jest fair deal. Oczywiście do czasu jak mu Papa powie pa pa.

Opublikowano

Jak mogliście zapomnieć o grach Nintendo 6/10 skuhwyysyny?! Nigdy nie wolno zapominać o grach Nintendo 6/10 wy skuhwysynyny robhaki! Nintendo też robiło gry 6/10 wy jebhane skuhwysyny!

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał(a):

Należy mu się, bo przynajmniej nie używa AI do generowania kłamstw.

Opublikowano
5 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Należy mu się, bo przynajmniej nie używa AI do generowania kłamstw.

Oczywiście! Oto żartobliwa, przesadnie optymistyczna wypowiedź w stylu Phila Spencera, utrzymana w duchu korporacyjnego PR-u, pełna marketingowego żargonu i mglistych obietnic:

---

🎙️ **Phil Spencer (rzekomo):**
„Jesteśmy niesamowicie podekscytowani przyszłością Xboxa. Nasza wizja to nie tylko granie — to redefinicja interaktywnej rozrywki. Dzięki synergii chmury, sztucznej inteligencji i pasji graczy, Xbox stanie się nie tylko platformą, ale ekosystemem emocji.

Już wkrótce każda lodówka z Game Passem będzie mogła streamować Forzę w 8K przy 240 FPS. Naszym celem jest, by granie było dostępne wszędzie — na telefonie, zegarku, a nawet... w tosterze.

Wierzymy, że ekskluzywność to przestarzały koncept. Dlatego wszystkie nasze gry będą dostępne wszędzie — ale najpierw na Xboxie. I najlepiej działające. I z bonusami. Ale wszędzie.

Xbox Series ∞? Nie mogę jeszcze nic powiedzieć, ale powiem tyle: będzie miał więcej teraflopów niż masz palców.

To dopiero początek. Xbox to przyszłość. A przyszłość to Ty. I Twoja subskrypcja Game Pass Ultimate. 💚

---

Chcesz, żebym napisał kolejną wersję — może bardziej złośliwą, bardziej absurdalną, albo w stylu innego szefa branży?

Opublikowano
3 godziny temu, Shen napisał(a):

powstanie kolejnej konsoli xbox nie ma sensu, kto to kupi i po co?

chuj w dupe nutelli i spencerowi, ale i tak kupie. Jaki mam wybór? Playstation? Zmierzają w tym samym kierunku, ale nie mają monopolistycznego windowsa. Jak zrobią peceta z sensownymi podzespołami i dobrą kulturą pracy to w razie czego zaczne przechodzić na steam.

Opublikowano

Boty jeszcze z rok, półtora mogą żyć w błogiej nieświadomości. Potem ogłoszą "nagle", że nowego xboxa nie będzie. Coś tam może będzie do kupienia ze znaczkiem jak rog ally dla naiwniaków.

Opublikowano

Gry się nie sprzedają, konsole się nie sprzedają, GamePass zabija branżę, a i tak każdy wydawca woli robić multiplatformy pod Xboxa niż wchodzić w układy z PlayStation. obama Brawo YETI, znów się ośmieszyłeś!

Opublikowano
3 minuty temu, YETI napisał(a):

Jeszcze trochę wytrzymaj, niebawem twój ból bezpowrotnie minie Wezyrku.

Nie wiem czy wytrzymam ten natłok najlepszych gier 1st party. Wiem, na mając PlayStation ciężko w ogóle w coś takiego uwierzyć - mocno przymieracie głodem przez te ostatnie kilkanaście miesięcy. obama

Opublikowano

Pewnie leki Wezyrka też są z Gamepassa, dlatego działają tak 6/10 średnio

Opublikowano

Nieudacznicy płaczą, że nie są w stanie konkurować z ofertą gamepassa kiedy sprzedają szroty za $70? Wow co za zaskoczenie.