Opublikowano 2 sierpnia 20222 l A w Assassiny grasz, pewnie za straszne dla ciebie bo są zombie. Z tego samego powodu wciaz nie zagrałeś w Resident Evil 2
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l 1 minutę temu, Czoperrr napisał: A w Assassiny grasz, pewnie za straszne dla ciebie bo są zombie. Z tego samego powodu wciaz nie zagrałeś w Resident Evil 2 albo lubi grac w chujowe gry zamiast w dobre.
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l 34 minuty temu, Bigby napisał: Diakon Święty Jan był na pewno lepszy niż ten bezpłciowy Jin Sakai. Nie słuchajcie tego gościa
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l 4 minuty temu, Czoperrr napisał: A w Assassiny grasz, pewnie za straszne dla ciebie bo są zombie. Z tego samego powodu wciaz nie zagrałeś w Resident Evil 2 XDDDD mam skończoną trylogię Dead Spacer, całą serie Silent Hill (poza słabowitym Downpour) i Project Zero 3, o czym ty pieprzysz do mnie człowieku 4 minuty temu, Shen napisał: albo lubi grac w chujowe gry zamiast w dobre. oho, syndrom oblężonej twierdzy - BRONIMY HONORU KURWY NIEBIESKIEJ CZY ŻÓLTO CZY ZIELONO NA META XDDD
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Użytkownik Paolo to żywy przykład przysłowia "z kim przyznajesz takim się stajesz" masakra co zielona szarańcza zrobiła z tym porządnym chłopakiem z wschodnich rubieży
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Nigdy nie przestanie śmieszyć ten kult exa. Gra dostała na premierę zasłużone 7/10, bo byłą nienatchnionych średniakiem, w dodatku technicznym gównem, ale na forum PrzegrywStationExtreme trzeba pracować na dobre imię Sonki w sieci. ORI 10/10? PIERDOLONE GÓWNO INDYKI Z XBOXA GAYS 7/10 DONE Z ZADANIAMI Z MMO I WSZYSTKIMI UBIGAMIZMAMI? CO ZA YEBANE ARCYDZIEŁO, LEWAKI SIE NIE ZNAJO
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l ale sie wowiarz znowu odpalił Ori? no fajna gierka, ograłem na switchu, nawet nie wiedzialem, ze wyszla na xboxa
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Ogrywać arcydzieło Ori na Switchu? Zezwierzęcenie niektórych nie zna granic.
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l 18 minut temu, Czoperrr napisał: A w Assassiny grasz, pewnie za straszne dla ciebie bo są zombie. Z tego samego powodu wciaz nie zagrałeś w Resident Evil 2 On mało w co gra.
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Właśnie się sciaga Tony Hawk z plusika. A w gejpizdzie co? Dalej gówno obsranym i granie w rdr2 hita stulecia. Co retro maszyna to retro.
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l 13 minut temu, Pupcio napisał: Nie słuchajcie tego gościa Widać jaki szacunek dla samurajów mają klapy na sprzęcie ich potomków. Co się dziwić ten sprzęt już dawno stracił japońską duszę i jest jak wylany olejem amerykański burger. Szkoda, że przypalony.
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Ori to fajna gierka ale multiplatforma. Jest na Switcha, PC i Xboxa. Raczej nie jest zachętą do kupna Xboxa a taka jest chyba idea exa.
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l 2 minuty temu, Ukukuki napisał: Ori to fajna gierka ale multiplatforma. Uwielbiam to "ale" mające automatycznie stawiać grę niżej od "exów". <3
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Ori? Ale wiecie że istnieje hollow knight? Po co się męczycie z tą surykatką z cybermychy?
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l 6 minut temu, Pupcio napisał: Ori? Ale wiecie że istnieje hollow knight? Po co się męczycie z tą surykatką z cybermychy? Hollow Knight fajny do pewnego momentu. Potem devom odjebało z poziomem trudności. Ori lepszy dla ludzi którzy cenią swoje zdrowie.
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l 16 minutes ago, Donatello1991 said: Właśnie się sciaga Tony Hawk z plusika. A w gejpizdzie co? Dalej gówno obsranym i granie w rdr2 hita stulecia. Co retro maszyna to retro. Prawilnie kupiony i ograny na premie
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l 10 minut temu, Ukukuki napisał: Gdzie stawiam niżej od eksów? dobra, ALE multiplatforma Czy to tej grze w jakikolwiek sposób umniejsza? Nie mówiąc o tym, że wersja na XSX a ta na Switchu to niebo a ziemia w kwestii jakości oprawy, wygody sterowania i nawet tak prostej rzeczy jak HDR.
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Ori też bym nie chciał na Switchu. Na dużym oledzie to była dopiero przygoda
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Sami widzicie. Xboty to zwykłe pececiarze których nie stać na kąkuter
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Żaden kątuper ani soniara nie będzie mieć takiej kultury pracy. Poza tym w co ja miałbym na tym grać, w Wowa i Kanter terrorystę?
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l 42 minuty temu, Czoperrr napisał: Prawilnie kupiony i ograny na premie Też przeszedłem i plus mnie nie interesuje ale premium No to inna liga, sporo giercowania