Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Ja tylko czekam aż Sony wyda handhelda razem ze stacjonarką i będzie trzeba za ich gry płacić 2 razy :p

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 625,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

sporo ludzi chciałoby następcę Vity a ja się zastanawiam kto by robił na to gry.

Opublikowano
58 minut temu, ASX napisał(a):

ale drenuje ona baterię w taki sposób że jeśli zostawimy go na kilka dni to trzeba często ładować go na nowo.

No nie wiem, zostawiam gierki w uśpieniu i po trzech dniach miałem ubytek 10% baterii.

Opublikowano
Godzinę temu, Krzysztof93 napisał(a):

sporo ludzi chciałoby następcę Vity a ja się zastanawiam kto by robił na to gry.

Son, we have Vita at home :p

20240930_134727.thumb.jpg.8496bc53c3489b9a6b27e1ca3a49a221.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, SnoD napisał(a):

Son, we have Vita at home :p

20240930_134727.thumb.jpg.8496bc53c3489b9a6b27e1ca3a49a221.jpg

Kurwa ale ta podstawka to pryma sort xd

Edit. Ale no hooy chociaż jest, bo są sprzęty że nie ma

Edytowane przez drozdu7

Opublikowano

podstawka zajebista, znalazłem ją za szafką pod TV w sobotę jak sprzątałem, uśmiechnąłem się lekko i wrzuciłem do szuflady. Byle wilgoci nie nabrała bo się zutylizuje bo to tylko jakaś wytłoczka z papieru xddddd

Opublikowano
24 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

Kurwa ale ta podstawka to pryma sort xd

Edit. Ale no hooy chociaż jest, bo są sprzęty że nie ma

To jest jakaś "wytłoczka do jajek" XD Nie stawiam na tym Roga, leży sobie spokojnie w fabrycznym kartonie.

Edytowane przez SnoD

Opublikowano
22 godziny temu, Donatello1991 napisał(a):

Jak tam premiera dodatku do Starfielda? Nigdzie w internecie nikt o tym nie wspominając nawet buehehe

Dodatek jest dosyć przyzwoity, nie wiem czemu wstydzili się puścić do recenzji, jest jedna z Xbox Era 9/10 xD. 

Opublikowano

Kto by pomyślał, że słony wypuści peceta w przebraniu konsoli jako pierwsze.

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał(a):

Kto by pomyślał, że słony wypuści peceta w przebraniu konsoli jako pierwsze.

E tam peCeta, zamawiasz konsole, łączysz dwa kable i bierzesz pada w rękę. Koniec tematu :) 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Zwykły upgrade porównywalny z wymianą karty graficznej w kompie i tyle.

Opublikowano

Dokładnie i nic więcej nie potrzeba to jest upgrade i spokoj do nowej generacji ale bez kompromisów w stylu „czy GTA 6 będzie gorszej jakości” lub „czy nowy tytuł może wypaść gorzej”

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Na pewno czwarty remake de last of as będzie działał na tym super, wierzę!

Opublikowano

Na pewno czwarty remake de last of as będzie działał na tym super, wierzę!

Ja ograłem ty ograłeś ale pomyśl że są gracze którzy przesiada się z Xa lub nie grali to dostaną najlepszą wersje znakomitej gry. Ja odpalę żeby sprawdzić ale myślę o nowych grach które zostaną ulepszone choć trochę :) 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
23 godziny temu, Donatello1991 napisał(a):

Jak tam premiera dodatku do Starfielda? Nigdzie w internecie nikt o tym nie wspominając nawet buehehe

Zapowiedzą wersje na sonke to ludzie zaczną gadać.

Opublikowano
9 minut temu, Shen napisał(a):

Zapowiedzą wersje na sonke to ludzie zaczną gadać.

Naturalna rzecz skoro społeczność PS jest o kilka milionów większa a i samych konsol miażdżąca przewaga!

Opublikowano
On 9/30/2024 at 12:12 PM, ASX said:

Ja licze tylko na to że ten xboxowy handheld będzie posiadał Quick Resume, ta funkcja zepsuła dla mnie granie na innych urządzeniach. Steam Deck ma niby fukcję uśpienia, ale drenuje ona baterię w taki sposób że jeśli zostawimy go na kilka dni to trzeba często ładować go na nowo.

To jest jedyna zaleta jaką potencjalnie dostrzegam jeśli faktycznie powstanie, nad tymi ASUSAMi, Legionami i Steamdeckami. 

to trzymaj decka podpiętego do zasilania tak jak podpięty jest Xbox. 

Opublikowano

tak, ale straciłbym wtedy przenośność decka.  

Opublikowano
4 minuty temu, ASX napisał(a):

tak, ale straciłbym wtedy przenośność decka.  

przedłużacz bębnowy marki Parkinson z Lidla :lapka:

Opublikowano
1 godzinę temu, Bzduras napisał(a):

Tu się robi jak na jakimś forum CD action…mamy tutaj wyjebane na wymianę karty graficznej, aktualizacje Windowsa, czy inne Pctowe gowna! W razie problemów sugeruję przeczytać nazwę tematu. 

Edytowane przez izon

Opublikowano
17 minut temu, izon napisał(a):

Tu się robi jak na jakimś forum CD action…mamy tutaj wyjebane na wymianę karty graficznej, aktualizacje Windowsa, czy inne Pctowe gowna! W razie problemów sugeruję przeczytać nazwę tematu. 

CZŁOWIEKU, ALE WIDZIAŁEŚ, ŻE PRO MA ZEGAR 3,85GHz NA PROCESORZE, A ZWYKŁA TYLKO 3,5GHz? :banderas: