Opublikowano 30 września 202430 wrz Ja tylko czekam aż Sony wyda handhelda razem ze stacjonarką i będzie trzeba za ich gry płacić 2 razy :p
Opublikowano 30 września 202430 wrz sporo ludzi chciałoby następcę Vity a ja się zastanawiam kto by robił na to gry.
Opublikowano 30 września 202430 wrz 58 minut temu, ASX napisał(a): ale drenuje ona baterię w taki sposób że jeśli zostawimy go na kilka dni to trzeba często ładować go na nowo. No nie wiem, zostawiam gierki w uśpieniu i po trzech dniach miałem ubytek 10% baterii.
Opublikowano 30 września 202430 wrz Godzinę temu, Krzysztof93 napisał(a): sporo ludzi chciałoby następcę Vity a ja się zastanawiam kto by robił na to gry. Son, we have Vita at home :p
Opublikowano 30 września 202430 wrz Godzinę temu, SnoD napisał(a): Son, we have Vita at home :p Kurwa ale ta podstawka to pryma sort xd Edit. Ale no hooy chociaż jest, bo są sprzęty że nie ma Edytowane 30 września 202430 wrz przez drozdu7
Opublikowano 30 września 202430 wrz podstawka zajebista, znalazłem ją za szafką pod TV w sobotę jak sprzątałem, uśmiechnąłem się lekko i wrzuciłem do szuflady. Byle wilgoci nie nabrała bo się zutylizuje bo to tylko jakaś wytłoczka z papieru xddddd
Opublikowano 30 września 202430 wrz 24 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Kurwa ale ta podstawka to pryma sort xd Edit. Ale no hooy chociaż jest, bo są sprzęty że nie ma To jest jakaś "wytłoczka do jajek" XD Nie stawiam na tym Roga, leży sobie spokojnie w fabrycznym kartonie. Edytowane 30 września 202430 wrz przez SnoD
Opublikowano 30 września 202430 wrz Jak tam premiera dodatku do Starfielda? Nigdzie w internecie nikt o tym nie wspominając nawet buehehe
Opublikowano 1 października 20241 paź 22 godziny temu, Donatello1991 napisał(a): Jak tam premiera dodatku do Starfielda? Nigdzie w internecie nikt o tym nie wspominając nawet buehehe Dodatek jest dosyć przyzwoity, nie wiem czemu wstydzili się puścić do recenzji, jest jedna z Xbox Era 9/10 xD.
Opublikowano 1 października 20241 paź Kto by pomyślał, że słony wypuści peceta w przebraniu konsoli jako pierwsze.
Opublikowano 1 października 20241 paź 1 minutę temu, Bzduras napisał(a): Kto by pomyślał, że słony wypuści peceta w przebraniu konsoli jako pierwsze. E tam peCeta, zamawiasz konsole, łączysz dwa kable i bierzesz pada w rękę. Koniec tematu Edytowane 1 października 20241 paź przez Whisker
Opublikowano 1 października 20241 paź Zwykły upgrade porównywalny z wymianą karty graficznej w kompie i tyle.
Opublikowano 1 października 20241 paź 1 minutę temu, Bzduras napisał(a): Zwykły upgrade porównywalny z wymianą karty graficznej w kompie i tyle. Dokładnie i nic więcej nie potrzeba to jest upgrade i spokoj do nowej generacji ale bez kompromisów w stylu „czy GTA 6 będzie gorszej jakości” lub „czy nowy tytuł może wypaść gorzej” Edytowane 1 października 20241 paź przez Whisker
Opublikowano 1 października 20241 paź Na pewno czwarty remake de last of as będzie działał na tym super, wierzę!
Opublikowano 1 października 20241 paź 1 minutę temu, Bzduras napisał(a): Na pewno czwarty remake de last of as będzie działał na tym super, wierzę! Ja ograłem ty ograłeś ale pomyśl że są gracze którzy przesiada się z Xa lub nie grali to dostaną najlepszą wersje znakomitej gry. Ja odpalę żeby sprawdzić ale myślę o nowych grach które zostaną ulepszone choć trochę Edytowane 1 października 20241 paź przez Whisker
Opublikowano 1 października 20241 paź 23 godziny temu, Donatello1991 napisał(a): Jak tam premiera dodatku do Starfielda? Nigdzie w internecie nikt o tym nie wspominając nawet buehehe Zapowiedzą wersje na sonke to ludzie zaczną gadać.
Opublikowano 1 października 20241 paź 9 minut temu, Shen napisał(a): Zapowiedzą wersje na sonke to ludzie zaczną gadać. Naturalna rzecz skoro społeczność PS jest o kilka milionów większa a i samych konsol miażdżąca przewaga!
Opublikowano 1 października 20241 paź On 9/30/2024 at 12:12 PM, ASX said: Ja licze tylko na to że ten xboxowy handheld będzie posiadał Quick Resume, ta funkcja zepsuła dla mnie granie na innych urządzeniach. Steam Deck ma niby fukcję uśpienia, ale drenuje ona baterię w taki sposób że jeśli zostawimy go na kilka dni to trzeba często ładować go na nowo. To jest jedyna zaleta jaką potencjalnie dostrzegam jeśli faktycznie powstanie, nad tymi ASUSAMi, Legionami i Steamdeckami. to trzymaj decka podpiętego do zasilania tak jak podpięty jest Xbox.
Opublikowano 1 października 20241 paź 4 minuty temu, ASX napisał(a): tak, ale straciłbym wtedy przenośność decka. przedłużacz bębnowy marki Parkinson z Lidla
Opublikowano 1 października 20241 paź 1 godzinę temu, Bzduras napisał(a): Zwykły upgrade porównywalny z wymianą karty graficznej w kompie i tyle. Tu się robi jak na jakimś forum CD action…mamy tutaj wyjebane na wymianę karty graficznej, aktualizacje Windowsa, czy inne Pctowe gowna! W razie problemów sugeruję przeczytać nazwę tematu. Edytowane 1 października 20241 paź przez izon
Opublikowano 1 października 20241 paź 17 minut temu, izon napisał(a): Tu się robi jak na jakimś forum CD action…mamy tutaj wyjebane na wymianę karty graficznej, aktualizacje Windowsa, czy inne Pctowe gowna! W razie problemów sugeruję przeczytać nazwę tematu. CZŁOWIEKU, ALE WIDZIAŁEŚ, ŻE PRO MA ZEGAR 3,85GHz NA PROCESORZE, A ZWYKŁA TYLKO 3,5GHz?