Opublikowano 4 października 20244 paź 6 minut temu, Pupcio napisał(a): Ta plejkurewka kiedyś dobije do 90? Sama z siebie? No robocikiem może, bo resztę dobrych gierek trzeba podkupować Sami to wyrzygają The Last of Us Part I Remake: The Reimagine z tęczową kurteczką dla Joela jako preorder bonus.
Opublikowano 4 października 20244 paź Lepiej się cieszyć że gamonie z bloobera dowieźli i może marka odżyje jeszcze
Opublikowano 4 października 20244 paź 10 punktów spokojnie za markę, a jak sie odejmie to poziom średniuma
Opublikowano 4 października 20244 paź Ja byłem dobrej myśli bo The Medium jest BDB moim zdaniem I to autorski projekt. SH2 mogły pogrążyć tak naprawdę jedynie niedoróbki techniczne, bo samej gry wymyślać od zera nie trzeba.
Opublikowano 4 października 20244 paź Może w przypadku remastera, ale nie rimejku, jak w przypadku SH2. Wszystko można było popsuć, jak przy każdej innej grze.
Opublikowano 4 października 20244 paź o hui ale crap ten silent on blubera, tylko o punkt więcej niż starbeka
Opublikowano 4 października 20244 paź 6 Geoffa: Rebirth - lock Astro - lock SH2 -? Refantazio - ? Infinite Wealth - ? Dogma 2 -? Wukong - ? Zelda -? Balatro -? Tekken 8 -? Persona 3 R -? Stellar -? Co łączy te gry? Wszystkie, oprócz Zeldy wyszły na Sony Playstation 3 minuty temu, wojtas011 napisał(a): o hui ale crap ten silent on blubera, tylko o punkt więcej niż starbeka którego ? 25 minut temu, SnoD napisał(a): Ja byłem dobrej myśli bo The Medium jest BDB moim zdaniem I to autorski projekt. SH2 mogły pogrążyć tak naprawdę jedynie niedoróbki techniczne, bo samej gry wymyślać od zera nie trzeba. Widziałeś remake XIII :D? Wszystko mogli zepsuć, leciutko. Zresztą jakby wydali rok temu, to tak by było.
Opublikowano 4 października 20244 paź Godzinę temu, jimmy napisał(a): Tak, gram w nowy dodatek. Wróciłem sobie po wielu latach zachęcony pomysłem na tę sagę i powrotem Metzena. Jest bardzo spoko i klimatycznie. Szkoda tylko, że sam gameplay to już średniowiecze Spoko, cośtam grałem 2 poprzednie dodatki i już tamte były przyzwoite (szczególnie Dragonflight), no ale teraz za dużo innych gier, FF XIV też musiałem odpuścić po podstawce.
Opublikowano 4 października 20244 paź 13 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Karaluchy znowu rozjebane przez Sonke. Sonka to się sama rozjebała.
Opublikowano 4 października 20244 paź Moim zdaniem to bardzo dobry rok Sonego, wiadomo że podkupili sobie SH2 i być może Małpiszona. Ale kogo to obchodzi.
Opublikowano 4 października 20244 paź 13 minutes ago, Bzduras said: Sonka to się sama rozjebała. Na PS5 Pro będzie lepsza kałuża
Opublikowano 4 października 20244 paź 35 minut temu, Czoperrr napisał(a): Na PS5 Pro będzie lepsza kałuża Po prawej system seller RTX 5090 xD.
Opublikowano 4 października 20244 paź Zaufajmy potężnym portalom giereczkowym a nie portalom zliczającym recki z najdziwniejszych zakątków internetu
Opublikowano 4 października 20244 paź 8 minut temu, GearsUp napisał(a): Zaufajmy potężnym portalom giereczkowym a nie portalom zliczającym recki z najdziwniejszych zakątków internetu 3 punkty agregatem, PRZEPAŚĆ i nominacja do GOTY.
Opublikowano 4 października 20244 paź Teraz, KrYcHu_89 napisał(a): 3 punkty agregatem, PRZEPAŚĆ i nominacja do GOTY. Tom Marks to nasz człowiek w IGN
Opublikowano 4 października 20244 paź Nie moge. Gra życia szermaka i krycha ma średnią jakiejś elficy 2d haha
Opublikowano 4 października 20244 paź 3 miesiące mnie nie ma, a dalej no. 1 w postach. W sumie o czym tu pisać? Sonka rozjebana jak gówno po polu, klapy na głodzie walczą multiplatformami i dają się ruchać na PRO, bo nagle moc jest ważna. Zwierzęta gonna zwierzęcić.
Opublikowano 4 października 20244 paź 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): 3 miesiące mnie nie ma, a dalej no. 1 w postach. W sumie o czym tu pisać? Sonka rozjebana jak gówno po polu, klapy na głodzie walczą multiplatformami i dają się ruchać na PRO, bo nagle moc jest ważna. Zwierzęta gonna zwierzęcić. No widzisz, nie było z kim pisać.
Opublikowano 4 października 20244 paź Pewnie też nie będzie, wpadłem przyłączyć się do hype trainu i zaraz koniec przepustki.
Opublikowano 4 października 20244 paź Na Nintendo potężna Zelda, sonka ma Silenta od mistrzów z Krakowa a co na xboxie? A macie tutaj dlc do starsraki. Bardzo dobre oceny.
Opublikowano 4 października 20244 paź Xbox zaraz z nextgenem wyskoczy, a tu podniecanie się jakimś pro i silentem.