Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
6 minut temu, Pupcio napisał(a):

Ta plejkurewka kiedyś dobije do 90?

Sama z siebie? No robocikiem może, bo resztę dobrych gierek trzeba podkupować :) Sami to wyrzygają The Last of Us Part I Remake: The Reimagine z tęczową kurteczką dla Joela jako preorder bonus.

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 668,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Lepiej się cieszyć że gamonie z bloobera dowieźli i może marka odżyje jeszcze ;)

Opublikowano

10 punktów spokojnie za markę, a jak sie odejmie to poziom średniuma

Opublikowano

Ja byłem dobrej myśli bo The Medium jest BDB moim zdaniem I to autorski projekt. SH2 mogły pogrążyć tak naprawdę jedynie niedoróbki techniczne, bo samej gry wymyślać od zera nie trzeba.

Opublikowano

Może w przypadku remastera, ale nie rimejku, jak w przypadku SH2. Wszystko można było popsuć, jak przy każdej innej grze.

Opublikowano

o hui ale crap ten silent on blubera, tylko o punkt więcej niż starbeka

image.png.a87cf0df91df7766e7b7736a7d753e27.png

image.png.3a9c776a5a7b40939b5ac6ae93920971.png

Opublikowano

6 Geoffa:

Rebirth - lock

Astro - lock 

SH2 -?

Refantazio - ?

Infinite Wealth - ?

Dogma 2 -?

Wukong - ?

Zelda -?

Balatro -?

Tekken 8 -?

Persona 3 R -?

Stellar -?

Co łączy te gry? Wszystkie, oprócz Zeldy wyszły na Sony Playstation :fsg:

3 minuty temu, wojtas011 napisał(a):

o hui ale crap ten silent on blubera, tylko o punkt więcej niż starbeka

image.png.a87cf0df91df7766e7b7736a7d753e27.png

image.png.3a9c776a5a7b40939b5ac6ae93920971.png

którego :) ?

image.thumb.png.2212737e372e7cb8103d56ab0208ca48.png

25 minut temu, SnoD napisał(a):

Ja byłem dobrej myśli bo The Medium jest BDB moim zdaniem I to autorski projekt. SH2 mogły pogrążyć tak naprawdę jedynie niedoróbki techniczne, bo samej gry wymyślać od zera nie trzeba.

Widziałeś remake XIII :D? Wszystko mogli zepsuć, leciutko. Zresztą jakby wydali rok temu, to tak by było. 

Opublikowano
Godzinę temu, jimmy napisał(a):

Tak, gram w nowy dodatek. Wróciłem sobie po wielu latach zachęcony pomysłem na tę sagę i powrotem Metzena. Jest bardzo spoko i klimatycznie. Szkoda tylko, że sam gameplay to już średniowiecze

Spoko, cośtam grałem 2 poprzednie dodatki i już tamte były przyzwoite (szczególnie Dragonflight), no ale teraz za dużo innych gier, FF XIV też musiałem odpuścić po podstawce. 

Opublikowano
13 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Karaluchy znowu rozjebane przez Sonke. 

Sonka to się sama rozjebała.

image.thumb.jpeg.611d19c54d0f976678bf072679f106f8.jpeg

Opublikowano

Moim zdaniem to bardzo dobry rok Sonego, wiadomo że podkupili sobie SH2 i być może Małpiszona. Ale kogo to obchodzi. 

Opublikowano
35 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Na PS5 Pro będzie lepsza kałuża

Po prawej system seller RTX 5090 xD. 

image.png.26c0f18c3ff11b2962b8cca9afc70537.png:fsg:

Opublikowano

Zaufajmy potężnym portalom giereczkowym a nie portalom zliczającym recki z najdziwniejszych zakątków internetu :)

image.thumb.jpeg.30c9d2d364ba590bd40221730b4f4923.jpeg

image.thumb.jpeg.2ea08fc2a50418085f2afb1707ba619f.jpeg

Opublikowano
8 minut temu, GearsUp napisał(a):

Zaufajmy potężnym portalom giereczkowym a nie portalom zliczającym recki z najdziwniejszych zakątków internetu :)

image.thumb.jpeg.30c9d2d364ba590bd40221730b4f4923.jpeg

image.thumb.jpeg.2ea08fc2a50418085f2afb1707ba619f.jpeg

3 punkty agregatem, PRZEPAŚĆ i nominacja do GOTY. :cfaniak:

Opublikowano
Teraz, KrYcHu_89 napisał(a):

3 punkty agregatem, PRZEPAŚĆ i nominacja do GOTY. :cfaniak:

Tom Marks to nasz człowiek w IGN :szekle:

Opublikowano

Nie moge. Gra życia szermaka i krycha ma średnią jakiejś elficy 2d haha

Opublikowano

3 miesiące mnie nie ma, a dalej no. 1 w postach. W sumie o czym tu pisać? Sonka rozjebana jak gówno po polu, klapy na głodzie walczą multiplatformami i dają się ruchać na PRO, bo nagle moc jest ważna. :rotfl: Zwierzęta gonna zwierzęcić.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

3 miesiące mnie nie ma, a dalej no. 1 w postach. W sumie o czym tu pisać? Sonka rozjebana jak gówno po polu, klapy na głodzie walczą multiplatformami i dają się ruchać na PRO, bo nagle moc jest ważna. :rotfl: Zwierzęta gonna zwierzęcić.

No widzisz, nie było z kim pisać. 

Opublikowano

Na Nintendo potężna Zelda, sonka ma Silenta od mistrzów z Krakowa a co na xboxie? A macie tutaj dlc do starsraki. Bardzo dobre oceny.