Opublikowano 13 października 202413 paź Średniej ocen i ilości zachwytów i sprzedanych egzemplarzy nie wkleje bo nie chce wam sprawiać przykrości powinni robić bundle silenta ze szpadlem bo nadzieja na powrót tej serii po tej wtopie jest ZEROWA
Opublikowano 13 października 202413 paź 2 minuty temu, Pupcio napisał(a): Średniej ocen i ilości zachwytów i sprzedanych egzemplarzy nie wkleje bo nie chce wam sprawiać przykrości powinni robić bundle silenta ze szpadlem bo nadzieja na powrót tej serii po tej wtopie jest ZEROWA
Opublikowano 13 października 202413 paź 9 minut temu, Pupcio napisał(a): Średniej ocen i ilości zachwytów i sprzedanych egzemplarzy nie wkleje bo nie chce wam sprawiać przykrości powinni robić bundle silenta ze szpadlem bo nadzieja na powrót tej serii po tej wtopie jest ZEROWA Od kiedy sztim Cię cokolwiek obchodzi młody? Stałeś się tym, z czym walczyłeś, masakra
Opublikowano 13 października 202413 paź Nic a nic ale w konsolowe statystki nie mam wglądu, a szkoda bo byłaby totalna masakracja drewniak hill 2
Opublikowano 14 października 202414 paź 13 godzin temu, Pupcio napisał(a): Średniej ocen i ilości zachwytów i sprzedanych egzemplarzy nie wkleje bo nie chce wam sprawiać przykrości powinni robić bundle silenta ze szpadlem bo nadzieja na powrót tej serii po tej wtopie jest ZEROWA Ale żeby komuś Silenty połamały psychę jeszcze przed zagraniem, to jeszcze nie widziałem
Opublikowano 14 października 202414 paź Szkalowanie Silenta 2? Jak można być takim zagrywcem w ogóle bez krzty godności?
Opublikowano 14 października 202414 paź Tak to ja! Niestety nie ruszam serii której najlepsza część nie potrafi dobić do śmiesznych 90% haha
Opublikowano 14 października 202414 paź Inflacja ocen, dzisiaj 87 dla MC to byłoby 99, czyli poziom nieosiągalny dla zombiaczków.
Opublikowano 14 października 202414 paź Zabanowałem użytkownika UV o grach. Jak mogłeś kuhwo powiedzieć, że za dużo walki trywializuje fabułę w SH2. Nigdy nie było lepszej fabuły niz w SH2. Ty jebana rysławska kuhwo. Silent hill 2 namaszczony przez Sony Boże to GOTY. https://youtu.be/_S4N5UdlLXU?si=Lw5wj2Uq0jRIaJIS
Opublikowano 15 października 202415 paź Kuźwa ale taniocha ten GP na pc. Czym to jest spowodowane, ze na xboxie drozej tyle? Bo ktoś mi mówił, że xboxiarze mają niskie IQ i liczą tylko do dziesięciu. No, ale nie wiem czy to prawda.
Opublikowano 15 października 202415 paź 1 minutę temu, Donatello1991 napisał(a): Kuźwa ale taniocha ten GP na pc. Czym to jest spowodowane, ze na xboxie drozej tyle? Bo ktoś mi mówił, że xboxiarze mają niskie IQ i liczą tylko do dziesięciu. No, ale nie wiem czy to prawda. Nie wiem. Może tym, że na PC nie opłaca się Xbox Live tylko same gry? Ale to taki strzał w ciemno, proszę mnie nie cytować.
Opublikowano 16 października 202416 paź https://stareforumpoly.pl/threads/system-wars-1.43/post-471914 Edytowane 16 października 202416 paź przez philipo
Opublikowano 16 października 202416 paź Ano PC zgarnia praktycznie wszystko. Tym bardziej że teraz to już nie musi być buda i monitor. Teraz możesz trzymać się Steam Decka i jego kolejnych modeli i zagrasz we wszystko. Z opóźnieniem ale zagrasz, w dodatku wszystko w jednej bibliotece
Opublikowano 17 października 202417 paź Konami podało, że "shipments" Silent Hill 2 na Steam i PS5 to do tej pory +1 mln. Na Steam szacowana sprzedaż to ~500k, więc wychodzi na to, że na PS5 do graczy nawet te 500k mogło nie trafić. Recenzji na Steam też jest więcej (12k vs 10k), co też sugeruje, że to na PC jest lepsza sprzedaż. Trochę zabawne w kontekście tego jak Blubery musieli naginać Konami do wypuszczenia gry na Steam. Edytowane 17 października 202417 paź przez SnoD
Opublikowano 17 października 202417 paź Silent Hill nigdy się dobrze nie sprzedawał przecież!!! Poczytaj sobie!!
Opublikowano 17 października 202417 paź Jednak animepedałów jest w społeczeństwie więcej niż normalnych ludzi i jak widać nawet się nie kryją
Opublikowano 17 października 202417 paź Niestety ale fani silentów już nie mają 14 lat i na nikim nie robi wrażenia ta "głęboka" historyjka
Opublikowano 17 października 202417 paź najgorsze są te poduszki na szczęście u nas w kraju nie można wziąć ślubu z przedmiotem a tym bardziej takim z temu.pl
Opublikowano 17 października 202417 paź Pan James pokazał, jak używać poduszki. Animezjeby mogłyby się nauczyć i potestować na sobie