Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Obraz

Średniej ocen i ilości zachwytów i sprzedanych egzemplarzy nie wkleje bo nie chce wam sprawiać przykrości :) powinni robić bundle silenta ze szpadlem bo nadzieja na powrót tej serii po tej wtopie jest ZEROWA :yeti:

• Odpowiedzi 33,2 tys.
  • Wyświetleń 631,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał(a):

Obraz

Średniej ocen i ilości zachwytów i sprzedanych egzemplarzy nie wkleje bo nie chce wam sprawiać przykrości :) powinni robić bundle silenta ze szpadlem bo nadzieja na powrót tej serii po tej wtopie jest ZEROWA :yeti:

image.jpeg

Opublikowano
9 minut temu, Pupcio napisał(a):

Obraz

Średniej ocen i ilości zachwytów i sprzedanych egzemplarzy nie wkleje bo nie chce wam sprawiać przykrości  powinni robić bundle silenta ze szpadlem bo nadzieja na powrót tej serii po tej wtopie jest ZEROWA :yeti:

Od kiedy sztim Cię cokolwiek obchodzi młody? :) Stałeś się tym, z czym walczyłeś, masakra

Opublikowano

Nic a nic ale w konsolowe statystki nie mam wglądu, a szkoda bo byłaby totalna masakracja drewniak hill 2 :banderas:

Opublikowano
25 minutes ago, KrYcHu_89 said:

image.jpeg

Tak to sobie tlumacz

Opublikowano
13 godzin temu, Pupcio napisał(a):

Obraz

Średniej ocen i ilości zachwytów i sprzedanych egzemplarzy nie wkleje bo nie chce wam sprawiać przykrości  powinni robić bundle silenta ze szpadlem bo nadzieja na powrót tej serii po tej wtopie jest ZEROWA :yeti:

Ale żeby komuś Silenty połamały psychę jeszcze przed zagraniem, to jeszcze nie widziałem :obama:

Opublikowano

A pupcio to nie jest typek co nigdy nie grał w Silent Hille? 

Opublikowano

Tak to ja! Niestety nie ruszam serii której najlepsza część nie potrafi dobić do śmiesznych 90% haha

Opublikowano

Kuźwa ale taniocha ten GP na pc. Czym to jest spowodowane, ze na xboxie drozej tyle? Bo ktoś mi mówił, że xboxiarze mają niskie IQ i liczą tylko do dziesięciu. No, ale nie wiem czy to prawda. 

Opublikowano
1 minutę temu, Donatello1991 napisał(a):

Kuźwa ale taniocha ten GP na pc. Czym to jest spowodowane, ze na xboxie drozej tyle? Bo ktoś mi mówił, że xboxiarze mają niskie IQ i liczą tylko do dziesięciu. No, ale nie wiem czy to prawda. 

Nie wiem. Może tym, że na PC nie opłaca się Xbox Live tylko same gry? Ale to taki strzał w ciemno, proszę mnie nie cytować.

Opublikowano

Ano PC zgarnia praktycznie wszystko. Tym bardziej że teraz to już nie musi być buda i monitor. Teraz możesz trzymać się Steam Decka i jego kolejnych modeli i zagrasz we wszystko. Z opóźnieniem ale zagrasz, w dodatku wszystko w jednej bibliotece 

Opublikowano

Konami podało, że "shipments" Silent Hill 2 na Steam i PS5 to do tej pory +1 mln. Na Steam szacowana sprzedaż to ~500k, więc wychodzi na to, że na PS5 do graczy nawet te 500k mogło nie trafić.

Recenzji na Steam też jest więcej (12k vs 10k), co też sugeruje, że to na PC jest lepsza sprzedaż. Trochę zabawne w kontekście tego jak Blubery musieli naginać Konami do wypuszczenia gry na Steam.

Edytowane przez SnoD

Opublikowano

Silent Hill nigdy się dobrze nie sprzedawał przecież!!! Poczytaj sobie!!

Opublikowano

Milion? Metaphor w jeden dzień tyle zrobił :)

Opublikowano

Jednak animepedałów jest w społeczeństwie więcej niż normalnych ludzi i jak widać nawet się nie kryją

Opublikowano

Koneserów animepedalstwa, no już niech Ci będzie :)

Opublikowano

Niestety ale fani silentów już nie mają 14 lat i na nikim nie robi wrażenia ta "głęboka" historyjka :) 

Opublikowano

najgorsze są te poduszki :/ na szczęście u nas w kraju nie można wziąć ślubu z przedmiotem a tym bardziej takim z temu.pl 

Opublikowano

Pan James pokazał, jak używać poduszki. Animezjeby mogłyby się nauczyć i potestować na sobie :)