Opublikowano 18 października 20241 r On 10/17/2024 at 6:23 PM, Donatello1991 said: Jaka zrzynka z Wukong ps5 ex weszła xd Przeciez to ma zapowiedzionego porta xbox, jaki to ex XD
Opublikowano 19 października 20241 r Cytat IN CONSOLE WARS EXCLUSIVES ARE KEY WATCH IT FLY BY AS THE PORTS TO PC
Opublikowano 19 października 20241 r Słabe wyniki to się za PC biorą. Nie dziwię się, GOWR i SM2 wyleczyły mnie z gier Sony na premierę.
Opublikowano 19 października 20241 r Paolo znowu wyszedł ze szpitala? Na lekach parę dni temu jeszcze pisał normalnie, teraz znowu fan Xboxa?
Opublikowano 19 października 20241 r 9 godzin temu, Ryuk napisał(a): Cyk kolejny ex sony na PC To będzie chyba tylko rok i trzy miesiące po PS5. Jeszcze z 5 lat i będą równoczesne premiery PS+PC. Premiera Ragnaroka na Steam pokazuje, że za dużo tracą na rozdzielaniu tych premier.
Opublikowano 19 października 20241 r 24 minuty temu, easye napisał(a): Paolo znowu wyszedł ze szpitala? Na lekach parę dni temu jeszcze pisał normalnie, teraz znowu fan Xboxa? Spiderman2 jest zwykłą kurwą, nie pozdrawiam. 4 minuty temu, Pupcio napisał(a): PC + SteamDeck = gracz kompletny LMFTFY
Opublikowano 19 października 20241 r Niech juz te Sony i Rockstar dają dayone pc bo szkoda, żeby się Oledy marnowały na 720p skalowane do 1080p.
Opublikowano 19 października 20241 r Dokładnie niecb wydają równocześnie jak Xbox albo chociaż niech to będzie z góry określone ( pokaz gry z datą premiery na konsole i np pc dokładnie rok/dwa/pół później ). A tak wiesz, że wydadzą, ale nie wiesz kiedy. Dokładnie niecb wydają równocześnie jak Xbox albo chociaż niech to będzie z góry określone ( pokaz gry z datą premiery na konsole i np pc dokładnie rok/dwa/pół później ). A tak wiesz, że wydadzą, ale nie wiesz kiedy. Spidera 2 i stellar zamiast ograć jak pan w prawdziwym 4k 120, grałem na konsoli w rozdzielczościach z przed dekady.
Opublikowano 19 października 20241 r W dodatku oni te Sonowskie gry tak dobrze portują że nawet Steam Deckowcy zaznają "nektaru" w dobrej jakości no i pewno troszku taniej A kiedy w Plusie Ragnarok albo S2?
Opublikowano 19 października 20241 r Kiedy Silent na Xboxa bo wyjątkowo chce kupić jakąś grę w pudełku, a inne są tego nie warte.
Opublikowano 19 października 20241 r Klapy irytują się na każdy port na PC, bo szybko pęka sztuczna bańka o jakimś nieosiągalnym dla konkurencji poziomie tych gier. Wciąż nie mogę przestać się śmiać jak ludzie mówią, że Astro to lepsze Mario albo że może i Sony robi ubisofciaki, ale robi to dobrze. Kurwa no DEBILE.
Opublikowano 19 października 20241 r Sama prawda, najbardziej przehypowane gry w branży, a brak popularności ich na PC oznacza tylko tylko, że to prawda.
Opublikowano 19 października 20241 r Piękne czasy dla mnie, jako gracza, nastały. Na Switchu gram sobie w najlepsze co może być od Godtendo. Na Steamdeczku ogrywam sobie legendarne blaszkowe zaległości, plus gry z Xboxa plus gry z Playstation. A wszystko przenośnie. Na na boskim Playstation najnowsze interesujące mnie tytuły od najlepszych studiów Sony. Coś fantastycznego, polecam!
Opublikowano 19 października 20241 r 6 minutes ago, Homelander said: Piękne czasy dla mnie, jako gracza, nastały. Na Switchu gram sobie w najlepsze co może być od Godtendo. Na Steamdeczku ogrywam sobie legendarne blaszkowe zaległości, plus gry z Xboxa plus gry z Playstation. A wszystko przenośnie. Na na boskim Playstation najnowsze interesujące mnie tytuły od najlepszych studiów Sony. Coś fantastycznego, polecam! U mnie to samo tyle że switcha też ogrywam na decku, właśnie kończę Kirbiego.
Opublikowano 19 października 20241 r 17 minutes ago, Czoperrr said: U mnie to samo tyle że switcha też ogrywam na decku, właśnie kończę Kirbiego. Nie jestem wielkim fanem emulowania aktualnych platform. Oczywiście zakładam, że Kirbiego kupiłeś, a wolisz po prostu grać na Decku