Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Napisz cokolwiek, a dałn przyjdzie xd

• Odpowiedzi 33,2 tys.
  • Wyświetleń 633,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
On 10/17/2024 at 6:23 PM, Donatello1991 said:

Jaka zrzynka z Wukong ps5 ex weszła xd

Przeciez to ma zapowiedzionego porta xbox, jaki to ex XD

Opublikowano

Cyk kolejny ex sony na PC 

Opublikowano

Cytat

IN CONSOLE WARS EXCLUSIVES ARE KEY

WATCH IT FLY BY AS THE PORTS TO PC

Opublikowano

Paolo znowu wyszedł ze szpitala? Na lekach parę dni temu jeszcze pisał normalnie, teraz znowu fan Xboxa?

Opublikowano
9 godzin temu, Ryuk napisał(a):

Cyk kolejny ex sony na PC 

To będzie chyba tylko rok i trzy miesiące po PS5. Jeszcze z 5 lat i będą równoczesne premiery PS+PC. Premiera Ragnaroka na Steam pokazuje, że za dużo tracą na rozdzielaniu tych premier.

Opublikowano

Pc+nintendo=gracz kompletny

Opublikowano
24 minuty temu, easye napisał(a):

Paolo znowu wyszedł ze szpitala? Na lekach parę dni temu jeszcze pisał normalnie, teraz znowu fan Xboxa?

Spiderman2 jest zwykłą kurwą, nie pozdrawiam.

4 minuty temu, Pupcio napisał(a):

PC + SteamDeck = gracz kompletny

LMFTFY :) 

Opublikowano

Dokładnie niecb wydają równocześnie jak Xbox albo chociaż niech to będzie z góry określone ( pokaz gry z datą premiery na konsole i np pc dokładnie rok/dwa/pół później ). A tak wiesz, że wydadzą, ale nie wiesz kiedy.

Dokładnie niecb wydają równocześnie jak Xbox albo chociaż niech to będzie z góry określone ( pokaz gry z datą premiery na konsole i np pc dokładnie rok/dwa/pół później ). A tak wiesz, że wydadzą, ale nie wiesz kiedy.

Spidera 2 i stellar zamiast ograć jak pan w prawdziwym 4k 120, grałem na konsoli w rozdzielczościach z przed dekady.

Opublikowano

W dodatku oni te Sonowskie gry tak dobrze portują że nawet Steam Deckowcy zaznają "nektaru" w dobrej jakości ;) no i pewno troszku taniej 

A kiedy w Plusie Ragnarok albo S2?

Opublikowano

Klapy irytują się na każdy port na PC, bo szybko pęka sztuczna bańka o jakimś nieosiągalnym dla konkurencji poziomie tych gier.

Wciąż nie mogę przestać się śmiać jak ludzie mówią, że Astro to lepsze Mario albo że może i Sony robi ubisofciaki, ale robi to dobrze. :kekw: Kurwa no DEBILE.

Opublikowano

Piękne czasy dla mnie, jako gracza, nastały. Na Switchu gram sobie w najlepsze co może być od Godtendo. Na Steamdeczku ogrywam sobie legendarne blaszkowe zaległości, plus gry z Xboxa plus gry z Playstation. A wszystko przenośnie. Na na boskim Playstation najnowsze interesujące mnie tytuły od najlepszych studiów Sony. Coś fantastycznego, polecam!

Opublikowano
6 minutes ago, Homelander said:

Piękne czasy dla mnie, jako gracza, nastały. Na Switchu gram sobie w najlepsze co może być od Godtendo. Na Steamdeczku ogrywam sobie legendarne blaszkowe zaległości, plus gry z Xboxa plus gry z Playstation. A wszystko przenośnie. Na na boskim Playstation najnowsze interesujące mnie tytuły od najlepszych studiów Sony. Coś fantastycznego, polecam!

U mnie to samo tyle że switcha też ogrywam na decku, właśnie kończę Kirbiego.

Opublikowano
17 minutes ago, Czoperrr said:

U mnie to samo tyle że switcha też ogrywam na decku, właśnie kończę Kirbiego.

Nie jestem wielkim fanem emulowania aktualnych platform. Oczywiście zakładam, że Kirbiego kupiłeś, a wolisz po prostu grać na Decku