Opublikowano 18 października 202418 paź On 10/17/2024 at 6:23 PM, Donatello1991 said: Jaka zrzynka z Wukong ps5 ex weszła xd Przeciez to ma zapowiedzionego porta xbox, jaki to ex XD
Opublikowano 19 października 202419 paź Cytat IN CONSOLE WARS EXCLUSIVES ARE KEY WATCH IT FLY BY AS THE PORTS TO PC
Opublikowano 19 października 202419 paź Słabe wyniki to się za PC biorą. Nie dziwię się, GOWR i SM2 wyleczyły mnie z gier Sony na premierę.
Opublikowano 19 października 202419 paź Paolo znowu wyszedł ze szpitala? Na lekach parę dni temu jeszcze pisał normalnie, teraz znowu fan Xboxa?
Opublikowano 19 października 202419 paź 9 godzin temu, Ryuk napisał(a): Cyk kolejny ex sony na PC To będzie chyba tylko rok i trzy miesiące po PS5. Jeszcze z 5 lat i będą równoczesne premiery PS+PC. Premiera Ragnaroka na Steam pokazuje, że za dużo tracą na rozdzielaniu tych premier.
Opublikowano 19 października 202419 paź 24 minuty temu, easye napisał(a): Paolo znowu wyszedł ze szpitala? Na lekach parę dni temu jeszcze pisał normalnie, teraz znowu fan Xboxa? Spiderman2 jest zwykłą kurwą, nie pozdrawiam. 4 minuty temu, Pupcio napisał(a): PC + SteamDeck = gracz kompletny LMFTFY
Opublikowano 19 października 202419 paź Niech juz te Sony i Rockstar dają dayone pc bo szkoda, żeby się Oledy marnowały na 720p skalowane do 1080p.
Opublikowano 19 października 202419 paź Dokładnie niecb wydają równocześnie jak Xbox albo chociaż niech to będzie z góry określone ( pokaz gry z datą premiery na konsole i np pc dokładnie rok/dwa/pół później ). A tak wiesz, że wydadzą, ale nie wiesz kiedy. Dokładnie niecb wydają równocześnie jak Xbox albo chociaż niech to będzie z góry określone ( pokaz gry z datą premiery na konsole i np pc dokładnie rok/dwa/pół później ). A tak wiesz, że wydadzą, ale nie wiesz kiedy. Spidera 2 i stellar zamiast ograć jak pan w prawdziwym 4k 120, grałem na konsoli w rozdzielczościach z przed dekady.
Opublikowano 19 października 202419 paź W dodatku oni te Sonowskie gry tak dobrze portują że nawet Steam Deckowcy zaznają "nektaru" w dobrej jakości no i pewno troszku taniej A kiedy w Plusie Ragnarok albo S2?
Opublikowano 19 października 202419 paź Kiedy Silent na Xboxa bo wyjątkowo chce kupić jakąś grę w pudełku, a inne są tego nie warte.
Opublikowano 19 października 202419 paź Klapy irytują się na każdy port na PC, bo szybko pęka sztuczna bańka o jakimś nieosiągalnym dla konkurencji poziomie tych gier. Wciąż nie mogę przestać się śmiać jak ludzie mówią, że Astro to lepsze Mario albo że może i Sony robi ubisofciaki, ale robi to dobrze. Kurwa no DEBILE.
Opublikowano 19 października 202419 paź Sama prawda, najbardziej przehypowane gry w branży, a brak popularności ich na PC oznacza tylko tylko, że to prawda.
Opublikowano 19 października 202419 paź Piękne czasy dla mnie, jako gracza, nastały. Na Switchu gram sobie w najlepsze co może być od Godtendo. Na Steamdeczku ogrywam sobie legendarne blaszkowe zaległości, plus gry z Xboxa plus gry z Playstation. A wszystko przenośnie. Na na boskim Playstation najnowsze interesujące mnie tytuły od najlepszych studiów Sony. Coś fantastycznego, polecam!
Opublikowano 19 października 202419 paź 6 minutes ago, Homelander said: Piękne czasy dla mnie, jako gracza, nastały. Na Switchu gram sobie w najlepsze co może być od Godtendo. Na Steamdeczku ogrywam sobie legendarne blaszkowe zaległości, plus gry z Xboxa plus gry z Playstation. A wszystko przenośnie. Na na boskim Playstation najnowsze interesujące mnie tytuły od najlepszych studiów Sony. Coś fantastycznego, polecam! U mnie to samo tyle że switcha też ogrywam na decku, właśnie kończę Kirbiego.
Opublikowano 19 października 202419 paź 17 minutes ago, Czoperrr said: U mnie to samo tyle że switcha też ogrywam na decku, właśnie kończę Kirbiego. Nie jestem wielkim fanem emulowania aktualnych platform. Oczywiście zakładam, że Kirbiego kupiłeś, a wolisz po prostu grać na Decku