Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
23 minuty temu, Homelander napisał(a):

Piękne czasy dla mnie, jako gracza, nastały. Na Switchu gram sobie w najlepsze co może być od Godtendo. Na Steamdeczku ogrywam sobie legendarne blaszkowe zaległości, plus gry z Xboxa plus gry z Playstation. A wszystko przenośnie. Na na boskim Playstation najnowsze interesujące mnie tytuły od najlepszych studiów Sony. Coś fantastycznego, polecam!

Z tym boskim PlayStation i Godtendo to widzę dalej trzyma cię od imprezy z 4. lipca. :kekw:

U mnie zestaw konesera - PC/Xbox, idealnie dopełniające się sprzęty aby ogrywać wszystkie najlepsze gry na rynku, a do grania przenośnego PSP/3DS.  

• Odpowiedzi 33,2 tys.
  • Wyświetleń 633,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
1 minute ago, drozdu7 said:

Ale żeby nie mieć Xboxa Panowie? 

Ależ mam. Tylko nie wiem po co

Just now, Paolo de Vesir said:

Z tym boskim PlayStation i Godtendo to widzę dalej trzyma cię od imprezy z 4. lipca.

U mnie zestaw konesera - PC/Xbox, idealnie dopełniające się sprzęty aby ogrywać wszystkie najlepsze gry na rynku, a do grania przenośnego PSP/3DS.  

Nie móc ograć wspaniałego Astrobocika? Nie móc pograć w najlepsze wyścigi na rynku, czyli GT7? Sequel najlepszej gry wszechczasów, czyli TLoU? To się nie godzi. A już nie ogrywanie hitów od geniuszy z Kioto to zwyczajna zbrodnia na giereczkowni

Opublikowano

Ale wszystkie te gry wylądują na Steam Decku nawet ;) kwestia tylko tego czy możesz sobie poczekać.

A co do boskości Sonego to akurat mam prawie 50% fabuły Spidermana 2 i kilka przemyśleń

Opublikowano
15 minut temu, Homelander napisał(a):

Nie móc ograć wspaniałego Astrobocika? Nie móc pograć w najlepsze wyścigi na rynku, czyli GT7? Sequel najlepszej gry wszechczasów, czyli TLoU? To się nie godzi. A już nie ogrywanie hitów od geniuszy z Kioto to zwyczajna zbrodnia na giereczkowni

Dobra odklejka. Once klap na zawsze klap. Choroba nieuleczalna.

Opublikowano
Godzinę temu, Homelander napisał(a):

na boskim Playstation

Dalej grasz na PSX/PS2? Szanuję.

edit:

55 minut temu, Homelander napisał(a):

Sequel najlepszej gry wszechczasów, czyli TLoU?

haha, jednak nie szanuję :dynia:

Opublikowano
59 minutes ago, Homelander said:

Ależ mam. Tylko nie wiem po co

GT7 najlepsze wyścigi ? No nie wiem. TLOU2 ograne lata temu na PS4 

Opublikowano
Godzinę temu, Homelander napisał(a):

Nie jestem wielkim fanem emulowania aktualnych platform. Oczywiście zakładam, że Kirbiego kupiłeś, a wolisz po prostu grać na Decku

XD z pewnością tak jest. Wszyscy steamdickowcy kupuja switcha i gry, robią dump, a pozniej graja na decku, mhm.

Opublikowano
44 minutes ago, Beelzeboss said:

XD z pewnością tak jest. Wszyscy steamdickowcy kupuja switcha i gry, robią dump, a pozniej graja na decku, mhm.

Czemu nie. Gry na switch to inwestycja najlepiej kupić i trzymać w folii a z neta ściągnąć rom

Opublikowano

stim dec0rwiarze w pigułce :) 

Opublikowano
2 godziny temu, Czoperrr napisał(a):

Czemu nie. Gry na switch to inwestycja najlepiej kupić i trzymać w folii a z neta ściągnąć rom

Panie ale to niedobra jest pisać takie rzeczy. Ostatnio na forum jest strasznie romantycznie, pudełeczka, kolekcje, walka o przyszłość gier i takie tam tematy 

Opublikowano

zawsze tak było. po prostu xboxowcy nie rozumieja magii gier, bo w nie nie graja

Opublikowano
6 godzin temu, Paolo de Vesir napisał(a):

PC/Xbox, idealnie dopełniające się sprzęty

:obama: czaicie jakby ten skromnie obdarowany inteligencją osobnik odkrył połączenie handheld + PlayStation. On by się zmoczył chyba. Ale jazda niestety wyobraziłem to sobie: mokre pantalony, łzy w oczach i pierdolenie, że ,,buzię widzę"

Ale ty Paolo życia nie znasz :pika:

Opublikowano
32 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a):

handheld pc + PlayStation

Ano każdy ekran to Xbox więc taki układ daje praktycznie nieograniczone możliwości 

Opublikowano
11 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Ano każdy ekran to Xbox więc taki układ daje praktycznie nieograniczone możliwości

Według Paola lepiej Xbox + PC bo wtedy możesz z bliska zobaczyć jak głęboko Microsoft ma swoją konsole w dupie.

Opublikowano
16 godzin temu, Krzysztof93 napisał(a):

Według Paola lepiej Xbox + PC bo wtedy możesz z bliska zobaczyć jak głęboko Microsoft ma swoją konsole w dupie.

z takim combo jest najwieksza roznorodnosc gier :kekw: te xbobki mają coś nie tak z deklem. zaraz przyjdzie ktorys i bedzie pisał, że możesz grać na xboxie, pc albo w chmurze i dlatego jest super XD. Hardkorowcy napierdalajacy w vampire survivors na telefonie przez poszarpanego streama.

Opublikowano

Jeden ekosystem, wspólny profil, zakupy. Najlepsze wersje gier z cross savem oraz QR? Zestaw konesera. A niebieska kurwa? Na co to komu? Po prostu mentalnie jesteście w 1994, a MS w 2077.

Jeszcze jakiś oszołom jara się, że może zagrać w te chujowe granturismo i że to jakiś plus. Ja PIERDOLE :kekw:

Opublikowano

tyle mozliwosci, a i tak na zadnym sprzecie nie odpalane, co nie de wowik? Branża w końcu trochę odetchnie jak xbox zdechnie. Już się nie mogę doczekać jak niszczator switch 2 wyjdzie, a ms wysra swojego nikomu niepotrzebnego handhelda XD Bedzie wtopa jakiej swiat nie widział.

Opublikowano

Jedyne zniszczenie jakiego dokona Switch 2 to zniszczenie w twojej głowie, co przypominać będzie raczej awarię kanalizacji w burdelu. więc uważaj tam żebyś tam przypadkiem nie łyknął wody z szamba. 

Opublikowano
4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Jeden ekosystem, wspólny profil, zakupy. Najlepsze wersje gier z cross savem oraz QR?

A i owszem taki zestaw jest mega wygodny, a i gierki z plejkurwy się ogra tylko troszku później ;)

Opublikowano
W dniu 19.10.2024 o 14:33, Paolo de Vesir napisał(a):

u mnie podobnie. kupilem se lapka i on zajebiscie działa - w trybie lapka 1080p, a podepnę pod tv 4k i automatycznie gry odpalają się w 4k. Wtedy szumi jak PS4 Pro z napędem.

Ale kurde - nie mam już prosiaka, chciałem kupić ps5, kupiłem xboxa, a na steam:

Zrzut ekranu 2024-10-20 191122.png

... gry z ps4/ps5.
Coś tam robię sobie kolekcję:

Zrzut ekranu 2024-10-19 220440.png

Opublikowano

Laptop z biedry i grzybi jest ustawiony gierkowo, tak się żyje.