Opublikowano 19 października 202419 paź 23 minuty temu, Homelander napisał(a): Piękne czasy dla mnie, jako gracza, nastały. Na Switchu gram sobie w najlepsze co może być od Godtendo. Na Steamdeczku ogrywam sobie legendarne blaszkowe zaległości, plus gry z Xboxa plus gry z Playstation. A wszystko przenośnie. Na na boskim Playstation najnowsze interesujące mnie tytuły od najlepszych studiów Sony. Coś fantastycznego, polecam! Z tym boskim PlayStation i Godtendo to widzę dalej trzyma cię od imprezy z 4. lipca. U mnie zestaw konesera - PC/Xbox, idealnie dopełniające się sprzęty aby ogrywać wszystkie najlepsze gry na rynku, a do grania przenośnego PSP/3DS.
Opublikowano 19 października 202419 paź 1 minute ago, drozdu7 said: Ale żeby nie mieć Xboxa Panowie? Ależ mam. Tylko nie wiem po co Just now, Paolo de Vesir said: Z tym boskim PlayStation i Godtendo to widzę dalej trzyma cię od imprezy z 4. lipca. U mnie zestaw konesera - PC/Xbox, idealnie dopełniające się sprzęty aby ogrywać wszystkie najlepsze gry na rynku, a do grania przenośnego PSP/3DS. Nie móc ograć wspaniałego Astrobocika? Nie móc pograć w najlepsze wyścigi na rynku, czyli GT7? Sequel najlepszej gry wszechczasów, czyli TLoU? To się nie godzi. A już nie ogrywanie hitów od geniuszy z Kioto to zwyczajna zbrodnia na giereczkowni
Opublikowano 19 października 202419 paź Ale wszystkie te gry wylądują na Steam Decku nawet kwestia tylko tego czy możesz sobie poczekać. A co do boskości Sonego to akurat mam prawie 50% fabuły Spidermana 2 i kilka przemyśleń
Opublikowano 19 października 202419 paź 15 minut temu, Homelander napisał(a): Nie móc ograć wspaniałego Astrobocika? Nie móc pograć w najlepsze wyścigi na rynku, czyli GT7? Sequel najlepszej gry wszechczasów, czyli TLoU? To się nie godzi. A już nie ogrywanie hitów od geniuszy z Kioto to zwyczajna zbrodnia na giereczkowni Dobra odklejka. Once klap na zawsze klap. Choroba nieuleczalna.
Opublikowano 19 października 202419 paź Godzinę temu, Homelander napisał(a): na boskim Playstation Dalej grasz na PSX/PS2? Szanuję. edit: 55 minut temu, Homelander napisał(a): Sequel najlepszej gry wszechczasów, czyli TLoU? haha, jednak nie szanuję
Opublikowano 19 października 202419 paź 59 minutes ago, Homelander said: Ależ mam. Tylko nie wiem po co Nie móc ograć wspaniałego Astrobocika? Nie móc pograć w najlepsze wyścigi na rynku, czyli GT7? Sequel najlepszej gry wszechczasów, czyli TLoU? To się nie godzi. A już nie ogrywanie hitów od geniuszy z Kioto to zwyczajna zbrodnia na giereczkowni GT7 najlepsze wyścigi ? No nie wiem. TLOU2 ograne lata temu na PS4
Opublikowano 19 października 202419 paź Godzinę temu, Homelander napisał(a): Nie jestem wielkim fanem emulowania aktualnych platform. Oczywiście zakładam, że Kirbiego kupiłeś, a wolisz po prostu grać na Decku XD z pewnością tak jest. Wszyscy steamdickowcy kupuja switcha i gry, robią dump, a pozniej graja na decku, mhm.
Opublikowano 19 października 202419 paź 44 minutes ago, Beelzeboss said: XD z pewnością tak jest. Wszyscy steamdickowcy kupuja switcha i gry, robią dump, a pozniej graja na decku, mhm. Czemu nie. Gry na switch to inwestycja najlepiej kupić i trzymać w folii a z neta ściągnąć rom
Opublikowano 19 października 202419 paź 2 godziny temu, Czoperrr napisał(a): Czemu nie. Gry na switch to inwestycja najlepiej kupić i trzymać w folii a z neta ściągnąć rom Panie ale to niedobra jest pisać takie rzeczy. Ostatnio na forum jest strasznie romantycznie, pudełeczka, kolekcje, walka o przyszłość gier i takie tam tematy
Opublikowano 19 października 202419 paź zawsze tak było. po prostu xboxowcy nie rozumieja magii gier, bo w nie nie graja
Opublikowano 19 października 202419 paź Nie rozumiem magii tego, że jeszcze nie spadłeś z e-rowerka, gałgamoniu.
Opublikowano 19 października 202419 paź 6 godzin temu, Paolo de Vesir napisał(a): PC/Xbox, idealnie dopełniające się sprzęty czaicie jakby ten skromnie obdarowany inteligencją osobnik odkrył połączenie handheld + PlayStation. On by się zmoczył chyba. Ale jazda niestety wyobraziłem to sobie: mokre pantalony, łzy w oczach i pierdolenie, że ,,buzię widzę" Ale ty Paolo życia nie znasz
Opublikowano 19 października 202419 paź 32 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a): handheld pc + PlayStation Ano każdy ekran to Xbox więc taki układ daje praktycznie nieograniczone możliwości
Opublikowano 19 października 202419 paź 11 minut temu, drozdu7 napisał(a): Ano każdy ekran to Xbox więc taki układ daje praktycznie nieograniczone możliwości Według Paola lepiej Xbox + PC bo wtedy możesz z bliska zobaczyć jak głęboko Microsoft ma swoją konsole w dupie.
Opublikowano 20 października 202420 paź 16 godzin temu, Krzysztof93 napisał(a): Według Paola lepiej Xbox + PC bo wtedy możesz z bliska zobaczyć jak głęboko Microsoft ma swoją konsole w dupie. z takim combo jest najwieksza roznorodnosc gier te xbobki mają coś nie tak z deklem. zaraz przyjdzie ktorys i bedzie pisał, że możesz grać na xboxie, pc albo w chmurze i dlatego jest super XD. Hardkorowcy napierdalajacy w vampire survivors na telefonie przez poszarpanego streama.
Opublikowano 20 października 202420 paź Jeden ekosystem, wspólny profil, zakupy. Najlepsze wersje gier z cross savem oraz QR? Zestaw konesera. A niebieska kurwa? Na co to komu? Po prostu mentalnie jesteście w 1994, a MS w 2077. Jeszcze jakiś oszołom jara się, że może zagrać w te chujowe granturismo i że to jakiś plus. Ja PIERDOLE
Opublikowano 20 października 202420 paź tyle mozliwosci, a i tak na zadnym sprzecie nie odpalane, co nie de wowik? Branża w końcu trochę odetchnie jak xbox zdechnie. Już się nie mogę doczekać jak niszczator switch 2 wyjdzie, a ms wysra swojego nikomu niepotrzebnego handhelda XD Bedzie wtopa jakiej swiat nie widział.
Opublikowano 20 października 202420 paź Jedyne zniszczenie jakiego dokona Switch 2 to zniszczenie w twojej głowie, co przypominać będzie raczej awarię kanalizacji w burdelu. więc uważaj tam żebyś tam przypadkiem nie łyknął wody z szamba.
Opublikowano 20 października 202420 paź 4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a): Jeden ekosystem, wspólny profil, zakupy. Najlepsze wersje gier z cross savem oraz QR? A i owszem taki zestaw jest mega wygodny, a i gierki z plejkurwy się ogra tylko troszku później
Opublikowano 20 października 202420 paź Patrząc jak te gry działają na PS5 to naprawdę już lepiej poczekać na definitive na Xboxa lub PC.
Opublikowano 20 października 202420 paź W dniu 19.10.2024 o 14:33, Paolo de Vesir napisał(a): U mnie zestaw konesera - PC/Xbox, idealnie dopełniające się sprzęty aby ogrywać wszystkie najlepsze gry na rynku, a do grania przenośnego PSP/3DS. u mnie podobnie. kupilem se lapka i on zajebiscie działa - w trybie lapka 1080p, a podepnę pod tv 4k i automatycznie gry odpalają się w 4k. Wtedy szumi jak PS4 Pro z napędem. Ale kurde - nie mam już prosiaka, chciałem kupić ps5, kupiłem xboxa, a na steam: ... gry z ps4/ps5. Coś tam robię sobie kolekcję:
Opublikowano 20 października 202420 paź Nic tylko korzystać, a jeszcze nadrobić można sporo ciekawych rzeczy z poprzednich generacji w normalnej jakości.
Opublikowano 20 października 202420 paź Laptop z biedry i grzybi jest ustawiony gierkowo, tak się żyje.