Opublikowano 22 października 202422 paź Co prawda odpala gry lepiej niż Switch, oferuje niemalże nieskończoną bibliotekę gier, ale gówno, bo sprzedał się gorzej od Znicza który nadaje się tylko do indyków 2D. Wrogowie graczy, przyjaciele korporacji - cała wasza trójka.
Opublikowano 22 października 202422 paź Paweł Ty naprawdę dużo wiesz o Steam Decku może ty na jakiego informatyka pójdziesz jak w te komputery taki śmiały jesteś.
Opublikowano 22 października 202422 paź Stimdekson zajebiste urządzenie, żeby te Windowsiaki miały oficjalny ten SteamOS to by było idealnie. Na Switcha 2 byłem najarany ale trochę mi opadł jak pomyślę że będą chcieli mnie rozegrać japońce na dwa razy. Edytowane 22 października 202422 paź przez drozdu7
Opublikowano 22 października 202422 paź 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Co prawda odpala gry lepiej niż Switch, oferuje niemalże nieskończoną bibliotekę gier, ale gówno, bo sprzedał się gorzej od Znicza który nadaje się tylko do indyków 2D. Wrogowie graczy, przyjaciele korporacji - cała wasza trójka. paolo czemu grasz na jakimś psp albo 3dsie jak masz goty chińskie konsolki z milionem gier!
Opublikowano 22 października 202422 paź 6 minut temu, Pupcio napisał(a): paolo czemu grasz na jakimś psp albo 3dsie jak masz goty chińskie konsolki z milionem gier! Czułbym się źle okradając twórców. A poza tym te amberniki to mają kształ GBC to xDDDDDDDDDDDDDD
Opublikowano 22 października 202422 paź 11 minut temu, drozdu7 napisał(a): Na Switcha 2 byłem najarany ale trochę mi opadł jak pomyślę że będą chcieli mnie rozegrać japońce na dwa razy. dlaczego na dwa razy?
Opublikowano 22 października 202422 paź Krzysiu bo gracze mają cierpliwość 5 latka i jak coś wyjdzie to MUSZĄ to kupić a nie poczekać na wersje która bardziej im odpowiada
Opublikowano 22 października 202422 paź Switch - Switch OLED Steam Deck - Steam Deck OLED ROG Ally - ROG Ally X 3DS - N3DS Czyli standard, który nagle Switch 2 miałby przerwać z przyczyn nieznanych, kurde ja przy Switchu 2 to będę się cieszył jak dadzą USB do ładowania Edytowane 22 października 202422 paź przez Krzysztof93
Opublikowano 22 października 202422 paź 4 minuty temu, Pupcio napisał(a): Krzysiu bo gracze mają cierpliwość 5 latka i jak coś wyjdzie to MUSZĄ to kupić a nie poczekać na wersje która bardziej im odpowiada Spoko, tylko 4.5 roku czekania na Nintendo aby wydać sprzęt z OLEDem który na urządzeniach przenośnych jest standardem od 2011. Wybitni, kurwa, inżynierowie.
Opublikowano 22 października 202422 paź Inżynierowie na poziomie uchodźców ale w goleniu graczy to jest klasa światowa
Opublikowano 22 października 202422 paź Bo Steam Deck 2 będzie od premiery ostateczną wersją komputierka
Opublikowano 22 października 202422 paź Największą krzywdą dla graczy jest to, że w generacji 7. jedna konsola starczała na 8 lat i kilka części hitów, a w 9. konsola starcza na pół generacji i oferuje jedną, max. dwie gry na najlepsze studia.
Opublikowano 22 października 202422 paź Ja dalej nie mogę się nadziwić jak bezuzyteczna konsola będzie ps5 pro.
Opublikowano 22 października 202422 paź Po Silent Hill 2 można już zwijać generację, nic lepszego już się nie pojawi. No chyba, że SH1.
Opublikowano 22 października 202422 paź 6 minut temu, Beelzeboss napisał(a): Bezuzyteczny to jest xbox Z Xboxa jest jakiś pożytek, a jaki jest sens trzymania PS5 jak ani najlepszych wersji gier ani faktycznych gier na wyłączność? To już lepiej w to miejsce PCta kupić.
Opublikowano 22 października 202422 paź 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a): a jaki jest sens trzymania PS5 i Xboxa jak ani najlepszych wersji gier ani faktycznych gier na wyłączność? Najlepiej to PCta kupić. Poprawiłem Edytowane 22 października 202422 paź przez creatinfreak
Opublikowano 22 października 202422 paź Pamiętam jak rok temu wrzucali ludzie zdjęcia Spidermana 2 i pisali że to "Święto Graczy" xd. Przecież to jest jakaś prowokacja, ta gra to jest miejscami taki śmietnik fabularny że az zęby skrzypią, razem z masą innych problemów. Ale niektórzy dalej będą się upierać że Sonka robi ubiraki na jakimś wyższym levelu. Ja tak sobie myślę apropos tego "nektaru" że tu czasem mamy do czynienia z jakąś zbiorową halucynacją
Opublikowano 22 października 202422 paź 14 minut temu, drozdu7 napisał(a): Pamiętam jak rok temu wrzucali ludzie zdjęcia Spidermana 2 i pisali że to "Święto Graczy" xd. Nie przebijesz Square'a i jego baneru na górze forumka z odliczaniem do "Zstąpienia Najświętszej Panienki Alojki 2" Największa prowokacja w historii foruma.
Opublikowano 22 października 202422 paź Horizon to największy rak ostatnich kilku lat. Totalnie przeciętna gra została wywindowana na „system-sellera” PlayStation i wpychana nam do gardeł na wszystkie możliwe sposoby. Co się dziwić jak mamy taką kondycję branży jak o Sonce decydują tacy nieudacznicy jak ten impotent z Guerilli czy Dickmann, który rozjebal Naughty Dog.. To i tak ktoś miał tam łeb na karku żeby ratować generację grami 3rd party O Xboxie szkoda gadać bo to takie BMW Sauber Roberta Kubicy. Oni zawsze startują pierwsi żeby zrezygnować w połowie wyścigu i bić się o mistrza w następnym sezonie Edytowane 22 października 202422 paź przez izon
Opublikowano 22 października 202422 paź 1 godzinę temu, Bzduras napisał(a): Nie przebijesz Square'a i jego baneru na górze forumka z odliczaniem do "Zstąpienia Najświętszej Panienki Alojki 2" Największa prowokacja w historii foruma. Mogło być gorzej i by bylo jeszcze "Zstąpienie najświętszej muskularnej abby z oltarza part 2".