Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

switch najlepszy, bo szybko drętwieją dłonie i mozna dac odpoczac oczom

• Odpowiedzi 34,2 tys.
  • Wyświetleń 739,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

czaicie nie miec switcha i nie grac teraz w xeno3?

Opublikowano

No niestety, zdecydowanie nie jest to konsola KOMPLETNA :/ Jeszcze te nintendofagi jarające się anime grami typu xenoblade xDD

Opublikowano

Na początku myślałem, że to dobry pomysł, teraz żałuję, że Nintendo nie zrobiło zwykłej, mocniejszej stacjonarki i osobnego Handhelda.

Opublikowano

Grałem tylko w 2 Xeno i gdzieś po 40 godzinach zyglem z nudów. Walka jak flaki z olejem plus te pokemonskie kolekcjonowanie. Jedynie ten klimat w różnorodności tych tytanów był spoko. Nie wiem czy trójka  coś zmienia w tych kwestiach ale to trzeba naprawdę lubić chyba takie gry żeby tyle czasu w nich spędzać. 

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

jRPGi? No fajne jak mentalnie zatrzymało się w wieku lat 11.

napisał typ grajacy w pokemony :)

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

Grałem tylko w 2 Xeno i gdzieś po 40 godzinach zyglem z nudów. Walka jak flaki z olejem plus te pokemonskie kolekcjonowanie. Jedynie ten klimat w różnorodności tych tytanów był spoko. Nie wiem czy trójka  coś zmienia w tych kwestiach ale to trzeba naprawdę lubić chyba takie gry żeby tyle czasu w nich spędzać. 

Teraz dziewczynki mają kocie uszy czy tam inne skrzydła na głowie :kekw: 

Dorośli ludzie podobno ale moim zdaniem to zwykli zwyrodnialcy. Zagrajcie w grę red dead redemption to może staniecie się prawdziwymi mężczyznami 

Opublikowano
5 minut temu, LiŚciu napisał:

Walka jak flaki z olejem

Widać kto nie czytał tutoriali. Czezki by napisał, że tylko koneserzy to ogarniają

Opublikowano

Czeski? Ojciec Rydzyk giereczkowa :kojima:

Opublikowano

Switch super konsola. I bardzo dobrze, że w tym Xenoblade 2 postacie same atakują bo mogę na chwilę odłożyć na bok konsole i dać odpocząć dłoniom jak już drętwieją po 5 minutach grania. Widać, że gra pisania z myślą o graniu przenośnym na tym śmietniku. Nintendo dba o zdrowie graczy, bo fizycznie jest to niemożliwe, żeby grać dłużej niż godzine, chyba że ktoś chce mieć amputowane dłonie przez brak dopływu krwi.

Opublikowano

Konsola kompletna bez problemów i usterek to nie jest zabawa. Pamiętacie X360? Najlepszy sprzęt Microsoftu. Jak to się włączało to był strach, że korki w domu wypindoli a jak tacka się wysuwała na płyty to konsola budziła szacunek i strach, że to wszystko zaraz jebnie. Switch ma pełno takich konsolowych smaczków, chybotliwe joy-cony i ten ,,system'' dokowania konsoli to jest po prostu śmiech na sali ale właśnie to jest piękne i konsolowe. Taki nowy Xbox jest tak doskonały, że aż się rzygać chce. Konsola bez emocji to jak dom bez przemocy. Do dupy.

Opublikowano

Nie zażywajcie nintendo bo skończycie jak Krzysiu:frog:

Opublikowano
10 minut temu, Krzysztof93 napisał:

Konsola kompletna bez problemów i usterek to nie jest zabawa. Pamiętacie X360? Najlepszy sprzęt Microsoftu. Jak to się włączało to był strach, że korki w domu wypindoli a jak tacka się wysuwała na płyty to konsola budziła szacunek i strach, że to wszystko zaraz jebnie. Switch ma pełno takich konsolowych smaczków, chybotliwe joy-cony i ten ,,system'' dokowania konsoli to jest po prostu śmiech na sali ale właśnie to jest piękne i konsolowe. Taki nowy Xbox jest tak doskonały, że aż się rzygać chce. Konsola bez emocji to jak dom bez przemocy. Do dupy.

Szaffa - Joe Monster

Wreszcie trochę polotu w tym smutnym jak pizda temacie!

Opublikowano

Ja to ogólnie mam teorie, że ludzie bojkotujący Switcha mają bardzo delikatne ciała. No bo ja się wychowałem ze zwierzętami w lesie mam mocne ciało ponieważ było narażone na niekorzystne warunki i ciągłą walkę o każdy kawałek leśnego chleba. I jak czytam o tym dopływie krwi :kekw: o tej walce o każdą minutę gry ze Switchem :kekw: to co ja mam myśleć? No banda bananowców z delikatnymi rączkami się trafiła kurła ich mać. No jasne, że tak skoro tutaj klikanie w kąkuter traktuje się jak normalną pracę :reggie:
Komfortu im się zachciało, to jest poważny gejming czy wczasy last minute?

Opublikowano

Świtch ma sporo fajnych tytułów i warto je ograć chociaż samo Nintendo tylko za czasów gra, 3DS,n64 i GCN miało przebicie

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Xenoblade? A co to jakieś forum dla ułomnych, ze w ogóle o tym piszecie? To taka gra, jakby pojsc na koncert do filharmonii tylko, ze orkiestra przez 2 godziny stroi instrumenty zamiast grać, bo dyrygent się najebal. Nie da się na to patrzeć, nie da się tego słuchać:shieeet:

Opublikowano

masz avka z najbardziej pedalska postacia z gier video, a masz czelnosc pisac o dziele wielkiego mistrza

Opublikowano

Kultowa postać. Ktoś zna jakąś postać z xeboblade? A no tak, ta dziewczynka z wielkimi dojcami xDD żart nie gra wideo  :)

Opublikowano

to jest kultowa postac

fei_fong_wong.jpg

a nie ten cwel chmurka

Xeno moglo być ff7, ale miało zbyt mroczna fabułę i odrzucili propozycję Takahashiego.