Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

switch najlepszy, bo szybko drętwieją dłonie i mozna dac odpoczac oczom

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 669 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

czaicie nie miec switcha i nie grac teraz w xeno3?

Opublikowano

No niestety, zdecydowanie nie jest to konsola KOMPLETNA :/ Jeszcze te nintendofagi jarające się anime grami typu xenoblade xDD

Opublikowano

Na początku myślałem, że to dobry pomysł, teraz żałuję, że Nintendo nie zrobiło zwykłej, mocniejszej stacjonarki i osobnego Handhelda.

Opublikowano

Grałem tylko w 2 Xeno i gdzieś po 40 godzinach zyglem z nudów. Walka jak flaki z olejem plus te pokemonskie kolekcjonowanie. Jedynie ten klimat w różnorodności tych tytanów był spoko. Nie wiem czy trójka  coś zmienia w tych kwestiach ale to trzeba naprawdę lubić chyba takie gry żeby tyle czasu w nich spędzać. 

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

jRPGi? No fajne jak mentalnie zatrzymało się w wieku lat 11.

napisał typ grajacy w pokemony :)

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

Grałem tylko w 2 Xeno i gdzieś po 40 godzinach zyglem z nudów. Walka jak flaki z olejem plus te pokemonskie kolekcjonowanie. Jedynie ten klimat w różnorodności tych tytanów był spoko. Nie wiem czy trójka  coś zmienia w tych kwestiach ale to trzeba naprawdę lubić chyba takie gry żeby tyle czasu w nich spędzać. 

Teraz dziewczynki mają kocie uszy czy tam inne skrzydła na głowie :kekw: 

Dorośli ludzie podobno ale moim zdaniem to zwykli zwyrodnialcy. Zagrajcie w grę red dead redemption to może staniecie się prawdziwymi mężczyznami 

Opublikowano
5 minut temu, LiŚciu napisał:

Walka jak flaki z olejem

Widać kto nie czytał tutoriali. Czezki by napisał, że tylko koneserzy to ogarniają

Opublikowano

Czeski? Ojciec Rydzyk giereczkowa :kojima:

Opublikowano

Switch super konsola. I bardzo dobrze, że w tym Xenoblade 2 postacie same atakują bo mogę na chwilę odłożyć na bok konsole i dać odpocząć dłoniom jak już drętwieją po 5 minutach grania. Widać, że gra pisania z myślą o graniu przenośnym na tym śmietniku. Nintendo dba o zdrowie graczy, bo fizycznie jest to niemożliwe, żeby grać dłużej niż godzine, chyba że ktoś chce mieć amputowane dłonie przez brak dopływu krwi.

Opublikowano

Konsola kompletna bez problemów i usterek to nie jest zabawa. Pamiętacie X360? Najlepszy sprzęt Microsoftu. Jak to się włączało to był strach, że korki w domu wypindoli a jak tacka się wysuwała na płyty to konsola budziła szacunek i strach, że to wszystko zaraz jebnie. Switch ma pełno takich konsolowych smaczków, chybotliwe joy-cony i ten ,,system'' dokowania konsoli to jest po prostu śmiech na sali ale właśnie to jest piękne i konsolowe. Taki nowy Xbox jest tak doskonały, że aż się rzygać chce. Konsola bez emocji to jak dom bez przemocy. Do dupy.

Opublikowano

Nie zażywajcie nintendo bo skończycie jak Krzysiu:frog:

Opublikowano
10 minut temu, Krzysztof93 napisał:

Konsola kompletna bez problemów i usterek to nie jest zabawa. Pamiętacie X360? Najlepszy sprzęt Microsoftu. Jak to się włączało to był strach, że korki w domu wypindoli a jak tacka się wysuwała na płyty to konsola budziła szacunek i strach, że to wszystko zaraz jebnie. Switch ma pełno takich konsolowych smaczków, chybotliwe joy-cony i ten ,,system'' dokowania konsoli to jest po prostu śmiech na sali ale właśnie to jest piękne i konsolowe. Taki nowy Xbox jest tak doskonały, że aż się rzygać chce. Konsola bez emocji to jak dom bez przemocy. Do dupy.

Szaffa - Joe Monster

Wreszcie trochę polotu w tym smutnym jak pizda temacie!

Opublikowano

Ja to ogólnie mam teorie, że ludzie bojkotujący Switcha mają bardzo delikatne ciała. No bo ja się wychowałem ze zwierzętami w lesie mam mocne ciało ponieważ było narażone na niekorzystne warunki i ciągłą walkę o każdy kawałek leśnego chleba. I jak czytam o tym dopływie krwi :kekw: o tej walce o każdą minutę gry ze Switchem :kekw: to co ja mam myśleć? No banda bananowców z delikatnymi rączkami się trafiła kurła ich mać. No jasne, że tak skoro tutaj klikanie w kąkuter traktuje się jak normalną pracę :reggie:
Komfortu im się zachciało, to jest poważny gejming czy wczasy last minute?

Opublikowano

Świtch ma sporo fajnych tytułów i warto je ograć chociaż samo Nintendo tylko za czasów gra, 3DS,n64 i GCN miało przebicie

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Xenoblade? A co to jakieś forum dla ułomnych, ze w ogóle o tym piszecie? To taka gra, jakby pojsc na koncert do filharmonii tylko, ze orkiestra przez 2 godziny stroi instrumenty zamiast grać, bo dyrygent się najebal. Nie da się na to patrzeć, nie da się tego słuchać:shieeet:

Opublikowano

masz avka z najbardziej pedalska postacia z gier video, a masz czelnosc pisac o dziele wielkiego mistrza

Opublikowano

Kultowa postać. Ktoś zna jakąś postać z xeboblade? A no tak, ta dziewczynka z wielkimi dojcami xDD żart nie gra wideo  :)

Opublikowano

to jest kultowa postac

fei_fong_wong.jpg

a nie ten cwel chmurka

Xeno moglo być ff7, ale miało zbyt mroczna fabułę i odrzucili propozycję Takahashiego.