Opublikowano 5 sierpnia 20222 l switch najlepszy, bo szybko drętwieją dłonie i mozna dac odpoczac oczom
Opublikowano 5 sierpnia 20222 l Switch? Zgodnie z przewidywaniami, kompletnie niezdatny do komfortowego grania w trybie przenośnym.
Opublikowano 5 sierpnia 20222 l No niestety, zdecydowanie nie jest to konsola KOMPLETNA Jeszcze te nintendofagi jarające się anime grami typu xenoblade xDD
Opublikowano 5 sierpnia 20222 l Na początku myślałem, że to dobry pomysł, teraz żałuję, że Nintendo nie zrobiło zwykłej, mocniejszej stacjonarki i osobnego Handhelda.
Opublikowano 5 sierpnia 20222 l Grałem tylko w 2 Xeno i gdzieś po 40 godzinach zyglem z nudów. Walka jak flaki z olejem plus te pokemonskie kolekcjonowanie. Jedynie ten klimat w różnorodności tych tytanów był spoko. Nie wiem czy trójka coś zmienia w tych kwestiach ale to trzeba naprawdę lubić chyba takie gry żeby tyle czasu w nich spędzać.
Opublikowano 5 sierpnia 20222 l Teraz, Paolo de Vesir napisał: jRPGi? No fajne jak mentalnie zatrzymało się w wieku lat 11. napisał typ grajacy w pokemony
Opublikowano 5 sierpnia 20222 l 2 minuty temu, Shen napisał: napisał typ grajacy w pokemony tylko ja nie udaje, że to jakiś poważny gaming
Opublikowano 5 sierpnia 20222 l 3 minuty temu, LiŚciu napisał: Grałem tylko w 2 Xeno i gdzieś po 40 godzinach zyglem z nudów. Walka jak flaki z olejem plus te pokemonskie kolekcjonowanie. Jedynie ten klimat w różnorodności tych tytanów był spoko. Nie wiem czy trójka coś zmienia w tych kwestiach ale to trzeba naprawdę lubić chyba takie gry żeby tyle czasu w nich spędzać. Teraz dziewczynki mają kocie uszy czy tam inne skrzydła na głowie Dorośli ludzie podobno ale moim zdaniem to zwykli zwyrodnialcy. Zagrajcie w grę red dead redemption to może staniecie się prawdziwymi mężczyznami
Opublikowano 5 sierpnia 20222 l 5 minut temu, LiŚciu napisał: Walka jak flaki z olejem Widać kto nie czytał tutoriali. Czezki by napisał, że tylko koneserzy to ogarniają
Opublikowano 5 sierpnia 20222 l czezky wazelinuje słiczowcom żeby ich golić a soyaki myślą że to najlepsza platforma na świecie
Opublikowano 5 sierpnia 20222 l Switch super konsola. I bardzo dobrze, że w tym Xenoblade 2 postacie same atakują bo mogę na chwilę odłożyć na bok konsole i dać odpocząć dłoniom jak już drętwieją po 5 minutach grania. Widać, że gra pisania z myślą o graniu przenośnym na tym śmietniku. Nintendo dba o zdrowie graczy, bo fizycznie jest to niemożliwe, żeby grać dłużej niż godzine, chyba że ktoś chce mieć amputowane dłonie przez brak dopływu krwi.
Opublikowano 5 sierpnia 20222 l Konsola kompletna bez problemów i usterek to nie jest zabawa. Pamiętacie X360? Najlepszy sprzęt Microsoftu. Jak to się włączało to był strach, że korki w domu wypindoli a jak tacka się wysuwała na płyty to konsola budziła szacunek i strach, że to wszystko zaraz jebnie. Switch ma pełno takich konsolowych smaczków, chybotliwe joy-cony i ten ,,system'' dokowania konsoli to jest po prostu śmiech na sali ale właśnie to jest piękne i konsolowe. Taki nowy Xbox jest tak doskonały, że aż się rzygać chce. Konsola bez emocji to jak dom bez przemocy. Do dupy.
Opublikowano 5 sierpnia 20222 l 10 minut temu, Krzysztof93 napisał: Konsola kompletna bez problemów i usterek to nie jest zabawa. Pamiętacie X360? Najlepszy sprzęt Microsoftu. Jak to się włączało to był strach, że korki w domu wypindoli a jak tacka się wysuwała na płyty to konsola budziła szacunek i strach, że to wszystko zaraz jebnie. Switch ma pełno takich konsolowych smaczków, chybotliwe joy-cony i ten ,,system'' dokowania konsoli to jest po prostu śmiech na sali ale właśnie to jest piękne i konsolowe. Taki nowy Xbox jest tak doskonały, że aż się rzygać chce. Konsola bez emocji to jak dom bez przemocy. Do dupy. Wreszcie trochę polotu w tym smutnym jak pizda temacie!
Opublikowano 5 sierpnia 20222 l Prąd wam na chałupie wyłączą jeszcze do Nintendo wrócicie z podwiniętym ogonem (właśnie mi wyłączyli w całym osiedlu )
Opublikowano 5 sierpnia 20222 l Ja to ogólnie mam teorie, że ludzie bojkotujący Switcha mają bardzo delikatne ciała. No bo ja się wychowałem ze zwierzętami w lesie mam mocne ciało ponieważ było narażone na niekorzystne warunki i ciągłą walkę o każdy kawałek leśnego chleba. I jak czytam o tym dopływie krwi o tej walce o każdą minutę gry ze Switchem to co ja mam myśleć? No banda bananowców z delikatnymi rączkami się trafiła kurła ich mać. No jasne, że tak skoro tutaj klikanie w kąkuter traktuje się jak normalną pracę Komfortu im się zachciało, to jest poważny gejming czy wczasy last minute?
Opublikowano 5 sierpnia 20222 l Świtch ma sporo fajnych tytułów i warto je ograć chociaż samo Nintendo tylko za czasów gra, 3DS,n64 i GCN miało przebicie Edytowane 5 sierpnia 20222 l przez Whisker
Opublikowano 6 sierpnia 20222 l Xenoblade? A co to jakieś forum dla ułomnych, ze w ogóle o tym piszecie? To taka gra, jakby pojsc na koncert do filharmonii tylko, ze orkiestra przez 2 godziny stroi instrumenty zamiast grać, bo dyrygent się najebal. Nie da się na to patrzeć, nie da się tego słuchać
Opublikowano 6 sierpnia 20222 l masz avka z najbardziej pedalska postacia z gier video, a masz czelnosc pisac o dziele wielkiego mistrza
Opublikowano 6 sierpnia 20222 l Kultowa postać. Ktoś zna jakąś postać z xeboblade? A no tak, ta dziewczynka z wielkimi dojcami xDD żart nie gra wideo
Opublikowano 6 sierpnia 20222 l to jest kultowa postac a nie ten cwel chmurka Xeno moglo być ff7, ale miało zbyt mroczna fabułę i odrzucili propozycję Takahashiego.