Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
21 minutes ago, Whisker said:

Orzeł wylądował 

IMG_4027.jpeg

IMG_4028.jpeg

Minus za wspieranie tego raka z updates. 

• Odpowiedzi 33,3 tys.
  • Wyświetleń 637,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Marka Playstation niegdyś gigant branży gier wideo dzisiaj zwykły kundel branży bez gier od 4 lat jaka to jest katastrofa

Opublikowano

xbox dziękujemy za zniszczenie konsol w przeszłości płatnymi multi i dyskami twardymi bez duszy a obecnie za totalną anihilacje naszego hobby tym chujpassem <3

Opublikowano

Xbox <3 gdyby nie pochodzil z patologicznej rodziny to mógłby zaistnieć bardziej 

Opublikowano
6 minutes ago, Whisker said:

Cudowny środek 

IMG_4034.jpeg

To jest to przywiązanie do detali przez Sony. Już po otwarciu pudełka czujesz tą jakość premium.

Opublikowano
7 minut temu, Czoperrr napisał(a):

To jest to przywiązanie do detali przez Sony. Już po otwarciu pudełka czujesz tą jakość premium.

I pachnie od razu :D

Ale tak serio to śmietnik jak chuj odjebali :D pierwszy raz widzę żeby ktoś jebnął instrukcję luzem obok konsoli zapakowanej w wytłoczki od jajek hahaah

Zaś chuj z pudełkiem sama konsola to ładniejszej nie widziałem, super się prezentuje tutaj nie ma kompromisów 

IMG_4044.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Wciąż nie wierzę, że komuś nieironicznie podoba się ta sonowska tandeta.

Jeszcze pisać, że się nie widziało piękniejszej xDDDD Pewnie najpiękniejsza konsola do premiery PS6, potem ta do PS6PRO i następnie PS6Ultra.

Opublikowano

Niezły timing. W sam raz na premierę Pro XD

Opublikowano
12 minut temu, Whisker napisał(a):

I pachnie od razu :D

Ale tak serio to śmietnik jak chuj odjebali :D pierwszy raz widzę żeby ktoś jebnął instrukcję luzem obok konsoli zapakowanej w wytłoczki od jajek hahaah

Zaś chuj z pudełkiem sama konsola to ładniejszej nie widziałem, super się prezentuje tutaj nie ma kompromisów 

IMG_4044.jpeg

Już po jpgu czuć że obcuje się ze sprzętem klasy PREMIUM.

Opublikowano
12 minut temu, Whisker napisał(a):

No nie wiem jak dla mnie podstawowa PS5 już była brzydka a mimo to lepiej wygląda od prosiaka. Nie podobają mi się te pofalowane plastiki, boczne panele były proste to musieli je powykrzywiać tak samo ze środkiem, wygląda to tak jakby plastik się stopił od ciepła.

IMG_4038.jpeg

Opublikowano
20 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Haha a jeszcze okaże się że Death Stranding 2 wyjdzie na Xboxy

To już pewne, Kojimbo jest teraz właścicielem IP. Może nie na premierę, ale wyjdzie.

Mocny kop w jaja Sony.

Opublikowano

Pewnie podobnym, co OD na PS5, bo teraz to raczej trzeba je też rozpatrywać jako co najwyżej time ex.

Opublikowano

Myślę, że znacznie szybciej. Nie odkupujesz praw do IP po to by wydać kasę na promocję itp. a później czekać aż szum całkowicie minie tracąc potencjalną sprzedaż. Podejrzewam, że zarówno DS2 jak i OD wyjdą na konkurencyjnych sprzętach po roku-dwóch.

Sony i MS opłacą produkcję i za to dostaną czasową wyłączność, ale oczywistym jest, że Kojimbo też chcę zarobić jak najwięcej bo to finansuje jego kolejne prace, a on koniecznie chce wyjść na niezależność.

Edytowane przez SnoD