Opublikowano 10 listopada 202410 lis Just now, Pupcio said: Robicie niedzielny zlot zagrywów w cw czy co się tutaj dzieje? Tak. A o co chodzi?
Opublikowano 10 listopada 202410 lis No, ale nikt nie napisał nic niezgodnego z prawdą - robienie tych side-questów to zadanie dla masochistów.
Opublikowano 10 listopada 202410 lis 37 minutes ago, Paolo de Vesir said: Yup, nikt tego nie chce chociaż znalazło się kilka gnomów co się na to złapali Swoją drogą, oglądając materiał DF nt. „PRO” powinni tę konsolę nazwać „Amator 1.5”. Po tej kompromitacji Soniarzy jeszcze bardziej zacząłem doceniać „ekosystem” i sprzęt o mocy nieosiągalnej dla tej niebieskiej poczwary. Klapy to tacy wyborcy Trumpa, na obiecuje im ze wreszcie beda elita czescia klubu a jak zawsze konczy sie ze dalej sa tam gdzie byli i jeszcze na kase wyruchani.
Opublikowano 10 listopada 202410 lis 7 godzin temu, Pupcio napisał(a): Robicie niedzielny zlot zagrywów w cw czy co się tutaj dzieje? No raczej wszyscy grają w Pro i testują więc sory za brak czasu na udzielanie się ale robię co mogę
Opublikowano 10 listopada 202410 lis 7 minutes ago, Whisker said: No raczej wszyscy grają w Pro i testują więc sory za brak czasu na udzielanie się ale robię co mogę A to sony cos wam dalo na premiere tego gowna? Czy przechodzenie tej samej gry 100 raz i gierki MS? Wszyscy? 10 osob na forum to kupilo
Opublikowano 10 listopada 202410 lis 10 minut temu, Whisker napisał(a): Ależ ta gra ma dźwięk w Dolby Atmos, jestem w szoku bo spodziewałem się klasyki a tutaj szok. Kampania nigdy nie brzmiała lepiej, dobry zestaw audio to stwierdzam że warto mieć. Na Pro ogrywam chociaż nie miałem gry wcześniej więc ciężko porównać jak dużo jest lepiej. Najgorzej jak się kupi jakąś nową grę i nie wiadomo jak dużo jest lepiej!
Opublikowano 10 listopada 202410 lis Fajnie że jutro wolne, więcej czasu na testowanie sztosów mają chłopaki
Opublikowano 10 listopada 202410 lis 42 minuty temu, easye napisał(a): Ależ ta gra ma dźwięk w Dolby Atmos A dolby atmos dalej nie działa na słuchawkach, czy coś zmienili w tej kwestii na Pro? Edytowane 10 listopada 202410 lis przez PIOTR8642
Opublikowano 10 listopada 202410 lis Piękny zezloming karaluchów w temacie o PRO Cytat No ale i tak fajnie się czyta te wszystkie "jak to teraz wygląda", "ogromna różnica" itd., gdzie człowiek wcześniej pisał, że na 4090 o jakieś 500% mocniejszym niż PS5 (+DLSS, który jest dużo lepszy niż PSSR) gry wyglądają lepiej to było "taa, jak siedzisz z lupą metr od TV". Pamiętajcie, tym gnomom nigdy nie chodzi o gry, tylko znaczek kurwy niebieskiej na obudowie i ekranie. Jesteście zakałą gamingu.
Opublikowano 10 listopada 202410 lis Poerdolisz tak, bo nie widziałeś jeszcze Horizona! Tam jest mózg rozjebany - tak to wygląda! Spoiler Tylo najlepiej nie grać wcześniej w wersje PS5, bo wtedy może się okazać, że jednak nie ma za dużych różnic)
Opublikowano 11 listopada 202411 lis 4 godziny temu, PIOTR8642 napisał(a): A dolby atmos dalej nie działa na słuchawkach, czy coś zmienili w tej kwestii na Pro? Nie wiem bo mam zewnętrzny zestaw ATMOS I daje efekt niespotykany jak dla mnie w grach obecnie (nie żadna imitacja ale sufitowe, tylne i przednie w Atmosie :)) Edytowane 11 listopada 202411 lis przez Whisker
Opublikowano 11 listopada 202411 lis Czy Sony uniesie się dumą jak Rockstar powie 30fps wszędzie, czy głowa w dół i tak proszę pana?
Opublikowano 11 listopada 202411 lis W dniu 10.11.2024 o 12:57, Pupcio napisał(a): Robicie niedzielny zlot zagrywów w cw czy co się tutaj dzieje? No nie planowaliśmy ale wpadłeś to wyszło samo z siebie
Opublikowano 11 listopada 202411 lis Cholera, przykro się czyta chłopaków w temacie o (nomen omen) szajbie PS5. Jak widać nagle okazało się, że moc znów jest ważna, ale tylko do momentu konfrontacji z PC - wtedy już się nie liczy. Karaluchom wystarczyła zawsze tyle ile daje Sony, nigdy więcej, nigdy mniej, bo religia nie pozwala myśleć inaczej.
Opublikowano 11 listopada 202411 lis Wiadomo że teraz to jest najmocniejsza konsola i huj. Ale oczywiście jest kolejnym dowodem na jebaną hipokryzję klapów
Opublikowano 11 listopada 202411 lis Jeśli w następnej generacji Sony da na start dwie wersje konsol to też będzie to dla nich super. Karaluchy wybronią każdą decyzję, wystarczy że Sony poda im ją śliną na te chłopskie mordy.
Opublikowano 12 listopada 202412 lis No mój opiekacz ma funkcje robienia zdjęć żywności, i powiem Ci że przezywam DEJA VU. Opiekacz oczywiście wyjebałem bo chujowo się spisywał.
Opublikowano 12 listopada 202412 lis 7 hours ago, Whisker said: Like a Pro, Kratos rozwala inne konsole na strzała Masakra jak to wygląda hatfu na tego śmiecia PS5 FAT
Opublikowano 12 listopada 202412 lis To jest jakoś pro? Haha grubo. Widze że jak produkcje sony to tylko grane na platformie STEAM
Opublikowano 12 listopada 202412 lis Na pierwszym skrinie widać nawet świeżo upieczonego posiadacza plejstejszon pięć pro szukającego różnic w grafice względem fata
Opublikowano 12 listopada 202412 lis To wszystko to nic. Pupcio piszący o 8 rano w cw by jak silny RATLER szczekać o pro i gryźć po nogawkach, bo okazało się ze jego wróg nr 1 okazał się najpotężniejszą konsolą na świecie w 2024r? Warto bylo dożyć tego dnia
Opublikowano 12 listopada 202412 lis PRO to jest ta konsola o mocy laptopowego RX7700XT którą rozjebuje wydany w okolicach premiery PS5 amator budżetowy RTX 3060Ti? Klasa.
Opublikowano 12 listopada 202412 lis ofi przecież ty siedzisz na amatorze xD twoi niebiescy kumple na ciebie PLUJĄ a ty się cieszysz
Opublikowano 12 listopada 202412 lis Godzinę temu, Pupcio napisał(a): ofi przecież ty siedzisz na amatorze Jeśli tak to przynajmniej może spokojnie rano spojrzeć w lustro bez pogardy