Opublikowano 29 listopada 202429 lis Tez chciałbym aby coś się tu działo, ale klapy w hibernacji - martwa platforma.
Opublikowano 29 listopada 202429 lis 21 minut temu, kudlaty88 napisał(a): No chyba niebo boty zamknęłyby mordy gdyby ms coś takiego odjebał. Sure xd
Opublikowano 29 listopada 202429 lis A mało to razy kurwiliśmy na MS jak coś zjebali? Nawet moderator figaro nie mógł przepuścić okazji i wydzielił osobny temat z dyskusji o chujowej kondycji Xboxa. Różnica jest taka, że niebiescy traktują firmę-matkę jak sekciarze - nawet jak szczają to trzeba klepać się po pleckach, że po deszczu zawsze wychodzi słońce i już za chwilkę, już za momencik będzie pięknie mordo <3
Opublikowano 29 listopada 202429 lis W temacie gier MSu albo akcji XGS jest dystans, a u klapów "Bóg z nami, chuj z wami". Napisz w okolicy premiery jakiegoś tytułu kiedy poziom zjeba jest w klapie najwyższy, że ci nie podchodzi to cię ZJEDZĄ po prostu. PlayStation to choroba, a jedynym na nią lekiem jest 8g odzywki ołowiowej.
Opublikowano 29 listopada 202429 lis Plus jest taki, że przy PS6 PSSR już jakoś podziała, a Microsoft pewnie ze swoim upscalingiem będzie dopiero w powijakach, chyba, że rozegrają to sprytnie i kupią od kogoś innego, jak to mają w zwyczaju, złodzieje jebani .
Opublikowano 29 listopada 202429 lis Klapy nie biegają po tematach gier na X'a/PC z cieczką jebiąc ludzi za jaranko
Opublikowano 29 listopada 202429 lis Głupio tak mówić, że ślinka cieknie na gierkę z Xboxa Odbiję piłeczkę, zieloni nie postują zaczepnych statusów co 10 minut tylko dlatego, że dostali kozak qurwa giereczkę. Brak photo mode ze zbliżeniem na majtki Skifa nie pomaga
Opublikowano 29 listopada 202429 lis Ogarnijcie gdyby na PS5 wyszedł STALKER 2 w takim stanie co te bocidła by odkurwiały w temacie XD zielone królestwo hipokryzji
Opublikowano 29 listopada 202429 lis Które bocidła? Te same, które pisały, że czasowe eksy to relikt przeszłości i pogadaliby z kumplami-posiadaczami PS5 o STALKERku jakby wyszedł? Ok
Opublikowano 30 listopada 202430 lis Do dlatego od 4 lat na ps5 nie ma gier? Nic nie przechodzi kontroli jakości sonki? SIECZKA
Opublikowano 30 listopada 202430 lis Z konsol zostało tylko Nintendo. Reszta to upośledzone PCety, pozdro
Opublikowano 30 listopada 202430 lis 11 godzin temu, Bzduras napisał(a): Głupio tak mówić, że ślinka cieknie na gierkę z Xboxa Odbiję piłeczkę, zieloni nie postują zaczepnych statusów co 10 minut tylko dlatego, że dostali kozak qurwa giereczkę. Brak photo mode ze zbliżeniem na majtki Skifa nie pomaga Jacy Zieloni. Przecież w tematach gier na Xboxa to piszą już tylko PCeciarze
Opublikowano 30 listopada 202430 lis 15 minutes ago, izon said: Jacy Zieloni. Przecież w tematach gier na Xboxa to piszą już tylko PCeciarze W temacie PS5 tez, polecam temat SH2.
Opublikowano 30 listopada 202430 lis Boty przede wszystkim grają w gierki, miałem kończyć Stellara i ruszać z Silent Hillem2 ale jakoś wciągnął mnie Skyrim na Xboxie:) zajebista gierka heh
Opublikowano 30 listopada 202430 lis Grać może grają, ale jak pokazuje przykład powyżej kompletnie się na nich nie znają Skyrim mdr
Opublikowano 30 listopada 202430 lis Klapy teraz nie grają, klapy albo testują 3 rozmazane przez pssr pixele więcej. Oraz odświeżają strony w poszukiwaniu napędu bez jebitnej przebitki. Z takiej marki tak nisko upaść.
Opublikowano 30 listopada 202430 lis 8 minut temu, Pupcio napisał(a): Grać może grają, ale jak pokazuje przykład powyżej kompletnie się na nich nie znają Skyrim mdr Wiem wiem, widzę jak piszesz że skończyłeś siódmą Jakuze, Kumitsu czy Pumpkin Jacka czy huj wie co "patrzcie jaki jestem japoński, kolebka gejmingu, jakie małe perełki ogrywam jestem prawdziwym graczem"
Opublikowano 30 listopada 202430 lis No musisz się jeszcze sporo nauczyć o true gejmingu Drozdu. Krok pierwszy-wyjebać śmieci (xboxa) do śmieci
Opublikowano 30 listopada 202430 lis W sumie może i tak, widziałem laptopy gejmingowe na Black Friday. Widzę że Ty się świetnie bawisz na taborecie to może warto spróbować tego prawdziwego giercowania
Opublikowano 30 listopada 202430 lis Laptop to proteza. Jak chcesz stacjonarnie to blacha. A jak chcesz przenośnie to rogal/legion.
Opublikowano 30 listopada 202430 lis Cotek na pełnym wyparciu, bo o najświętszej Sonce na zawsze kurwie tylko dobrze, a w temacie Stellara życzył mi żebym zdechł, bo miałem czelność powiedzieć, że chłopaki odlecieli an orbitę z wirtualnym spermiarstwem. Na PlayStation nigdy już nie będzie dobrze, takie oszołomy jak cotek czy muracośtam za największą wartość sprzętu i gier uznają logo PlayStation ekranie - zawsze dobrze, zawsze najlepiej, tylko Sonka.
Opublikowano 30 listopada 202430 lis Już jeden załatwia napędy z Dubaju. Najśmieszniejsze jest to że na to całe Pro nabrali się przede wszystkim doświadczeni, świadomi gracze którzy tak krytycznie potrafią wypowiadać się o branżuni, krytykować i naśmiewać się z devów i gier. Oczywiście gdy nie dotyczy to firmy-matki