Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33,3 tys.
  • Wyświetleń 636,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
21 minut temu, kudlaty88 napisał(a):

No chyba niebo boty zamknęłyby mordy gdyby ms coś takiego odjebał.

Sure xd

Opublikowano

A mało to razy kurwiliśmy na MS jak coś zjebali? Nawet moderator figaro nie mógł przepuścić okazji i wydzielił osobny temat z dyskusji o chujowej kondycji Xboxa. Różnica jest taka, że niebiescy traktują firmę-matkę jak sekciarze - nawet jak szczają to trzeba klepać się po pleckach, że po deszczu zawsze wychodzi słońce i już za chwilkę, już za momencik będzie pięknie mordo <3

Opublikowano

W temacie gier MSu albo akcji XGS jest dystans, a u klapów "Bóg z nami, chuj z wami". Napisz w okolicy premiery jakiegoś tytułu kiedy poziom zjeba jest w klapie najwyższy, że ci nie podchodzi to cię ZJEDZĄ po prostu. PlayStation to choroba, a jedynym na nią lekiem jest 8g odzywki ołowiowej.

Opublikowano

Plus jest taki, że przy PS6 PSSR już jakoś podziała, a Microsoft pewnie ze swoim upscalingiem będzie dopiero w powijakach, chyba, że rozegrają to sprytnie i kupią od kogoś innego, jak to mają w zwyczaju, złodzieje jebani :leo:

Opublikowano

Już za chwilkę, już za momencik, mordo uwierz mi będzie pięknie

Opublikowano

Klapy nie biegają po tematach gier na X'a/PC z cieczką jebiąc ludzi za jaranko ;) 

Opublikowano

Głupio tak mówić, że ślinka cieknie na gierkę z Xboxa :) Odbiję piłeczkę, zieloni nie postują zaczepnych statusów co 10 minut tylko dlatego, że dostali kozak qurwa giereczkę.

Brak photo mode ze zbliżeniem na majtki Skifa nie pomaga :/

Opublikowano

Ogarnijcie gdyby na PS5 wyszedł STALKER 2 w takim stanie co te bocidła by odkurwiały w temacie XD zielone królestwo hipokryzji :) 

Opublikowano

Które bocidła? Te same, które pisały, że czasowe eksy to relikt przeszłości i pogadaliby z kumplami-posiadaczami PS5 o STALKERku jakby wyszedł? Ok :)

Opublikowano

Do dlatego od 4 lat na ps5 nie ma gier? Nic nie przechodzi kontroli jakości sonki? SIECZKA

Opublikowano
11 godzin temu, Bzduras napisał(a):

Głupio tak mówić, że ślinka cieknie na gierkę z Xboxa :) Odbiję piłeczkę, zieloni nie postują zaczepnych statusów co 10 minut tylko dlatego, że dostali kozak qurwa giereczkę.

Brak photo mode ze zbliżeniem na majtki Skifa nie pomaga :/

Jacy Zieloni. Przecież w tematach gier na Xboxa to piszą już tylko PCeciarze :kekw:

Opublikowano
15 minutes ago, izon said:

Jacy Zieloni. Przecież w tematach gier na Xboxa to piszą już tylko PCeciarze :kekw:

W temacie PS5 tez, polecam temat SH2.

Opublikowano

Boty przede wszystkim grają w gierki, miałem kończyć Stellara i ruszać z Silent Hillem2 ale jakoś wciągnął mnie Skyrim na Xboxie:) zajebista gierka heh

Opublikowano

Grać może grają, ale jak pokazuje przykład powyżej kompletnie się na nich nie znają :) Skyrim mdr

Opublikowano
8 minut temu, Pupcio napisał(a):

Grać może grają, ale jak pokazuje przykład powyżej kompletnie się na nich nie znają :) Skyrim mdr

Wiem wiem, widzę jak piszesz że skończyłeś siódmą Jakuze, Kumitsu czy Pumpkin Jacka czy huj wie co "patrzcie jaki jestem japoński, kolebka gejmingu, jakie małe perełki ogrywam jestem prawdziwym graczem" ;)

Opublikowano

No musisz się jeszcze sporo nauczyć o true gejmingu Drozdu. Krok pierwszy-wyjebać śmieci (xboxa) do śmieci :)

Opublikowano

W sumie może i tak, widziałem laptopy gejmingowe na Black Friday. Widzę że Ty się świetnie bawisz na taborecie to może warto spróbować tego prawdziwego giercowania

Opublikowano

Cotek na pełnym wyparciu, bo o najświętszej Sonce na zawsze kurwie tylko dobrze, a w temacie Stellara życzył mi żebym zdechł, bo miałem czelność powiedzieć, że chłopaki odlecieli an orbitę z wirtualnym spermiarstwem. :kekw:

Na PlayStation nigdy już nie będzie dobrze, takie oszołomy jak cotek czy muracośtam za największą wartość sprzętu i gier uznają logo PlayStation ekranie - zawsze dobrze, zawsze najlepiej, tylko Sonka.

Opublikowano

Już jeden załatwia napędy z Dubaju. 

Najśmieszniejsze jest to że na to całe Pro nabrali się przede wszystkim doświadczeni, świadomi gracze którzy tak krytycznie potrafią wypowiadać się o branżuni, krytykować i naśmiewać się z devów i gier. 

Oczywiście gdy nie dotyczy to firmy-matki :)