Opublikowano 9 grudnia 20249 gru 7 minut temu, Bzduras napisał(a): Na ten moment maszynka do FFVII i Stellar Blade za 3,5k. Czyli maszyna do niczego tak na prawdę, nie bójmy się powiedzieć o tym głośno. edit: nowa strona, wiadomo
Opublikowano 9 grudnia 20249 gru Obiecałem sobie, że nie będę odpisywać na przejawy aż takiego bezguścia gierkowego, a że jestem dorosłą osobą to nie będzie to dla mnie stanowiło problemu. Spoiler
Opublikowano 10 grudnia 202410 gru Aż dziwne, że ten Indiana jest dobry. No bo mamy takie BO6 chujnia z makiem, cisza w temacie i nawet najbardziej CoDpozytywni twierdzą, że gówno. Jest takie Diablo 4 niektórzy już na premierę mówili, że słabizna, kolejni do tego samego wniosku dochodzili po pierwszych miesiącach z grą... teraz po premierze PoE II to już nawet moja babcia wie, że D4 = gówno. Te wszystkie Halleblade: Baba oszalała II to taki średniaczek miotający się w konwulsjach, który głośno krzyczy, że temat jest ważny bla bla bla nuuuuuda daj coś innego (wiem, że wielu osobom przypomniałem w tym momencie, że takie coś wyszło w tym roku). Należy pogratulować Machine Games za opór przed klątwą gejpasową bo to na 100% nie jest zapowiedź lepszych czasów patrząc na takie nieatrakcyjne do granic Avowed. Ja się przyznam, że lubię exy. Jak ktoś musi w coś zagrać bo się posra to niech sobie kupi sprzęcik kiedyś tak było i nikt nie umarł z tego powodu. Ja pozostaje przy zdaniu żeby Microsoft sobie trzymał te gry u siebie.
Opublikowano 10 grudnia 202410 gru Gierka jest naprawdę super, klątwa chujpassa została złamana. Tylko na jak długo?
Opublikowano 10 grudnia 202410 gru 7 minut temu, Pupcio napisał(a): Gierka jest naprawdę super, klątwa chujpassa została złamana. Tylko na jak długo? Do Avowed
Opublikowano 10 grudnia 202410 gru Jakie piętno odcisnął ten xboks w psychice Krzycha xd "To na pewno, na 100%, jest nie jest zapowiedź lepszych czasów, następne gry nie będą już tak dobre!" strach pomyśleć co będzie jeśli okaże się jednak będą
Opublikowano 10 grudnia 202410 gru Krychu był cudowny jak siał flejm w temacie Stalkera - noooo niby chwalą, ale jakoś tak nie wiem, no gram ale się nie cieszę xd
Opublikowano 10 grudnia 202410 gru Najlepsza kampania CoD od lat, to mówią fani, ale Krzychu coś pierdoli że się nie udało. Potężny PoE II pogromca Diablo, jak niegdyś Wolcen. Zawsze z bólem dupy, zawsze szukający tego jednego śmiecia co wychodzi na Sonkę który to ma zagrozić Forzy/Diablo/CoDowi (XDowniak od Ubisoft xdddd). Jezu, ale ten potężny Xbox uwiera klaperskich, może trzeba było chociaż nie wkładać go w poprzek?
Opublikowano 10 grudnia 202410 gru To nie będą lepsze czasy, ani Doom ani Fable tego nie zmienią!! Brakuje jakiegoś jeszcze "śmiesznego" komiksu od Krzycha
Opublikowano 10 grudnia 202410 gru To czy Fable będzie dobre zależy tylko od potencjalnej zapowiedzi na Plejaka - w przeciwnym razie dalej będzie szczekanie o klątwie GamePassa, a jak dostarcza to wiesz - FARTEM.
Opublikowano 10 grudnia 202410 gru 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Potężny PoE II pogromca Diablo, jak niegdyś Wolcen Diablo przy PoE2 to jest taki upośledzony dzieciak przy absolwencie Harvardu i kurwa nawet nie pozdrawiam
Opublikowano 10 grudnia 202410 gru Oj Zbyszku, wiesz ocb. Klaperskie nie mają konkurencji w wielu tytułach na Xboxa, więc łapią się desperacko jakiś śmieci 3rd party - Motorfesta, XDefiant, Wolcena, kiedyś Haze czy The Order. Wiesz KILLERÓW co to mają udowodnić jak to bardzo nie trzeba gier z Xboxa, a potem święto lasu w temacie szmaciury niebieskiej jak w końcu MS zapowie jakiś port. Nie dziwię się w sumie, jedyna szansa na faktycznie dobre gry na Plejaka patrząc, że 1st party ma klaperskich kompletnie w dupie.
Opublikowano 10 grudnia 202410 gru Nie no, słaba ta kompania w BO6, spodziewałem się czegoś więcej po zachwytach. Za bardzo dziwaczne to, ale się nie znam bo ostatnia jaką grałem to WWII.
Opublikowano 10 grudnia 202410 gru 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Oj Zbyszku, wiesz ocb. Klaperskie nie mają konkurencji w wielu tytułach na Xboxa, więc łapią się desperacko jakiś śmieci 3rd party - Motorfesta, XDefiant, Wolcena, kiedyś Haze czy The Order. Wiesz KILLERÓW co to mają udowodnić jak to bardzo nie trzeba gier z Xboxa, a potem święto lasu w temacie szmaciury niebieskiej jak w końcu MS zapowie jakiś port. PoE jest też na Xboxa. W tym temacie jestem wrażliwy i niech mi który pół słowa szkalowania na Ścieżkę Wygnańca Dwa powie to go tam szlag jasny trafi
Opublikowano 10 grudnia 202410 gru Paolo jaka odkleja używa nazw gier, które sobie sam chyba wymyślił. Co ty mi pierdolisz o jakimś Wolcenie, ty się lecz chłopaku. 19 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): To czy Fable będzie dobre zależy tylko od potencjalnej zapowiedzi na Plejaka no chory człowiek 24 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Najlepsza kampania CoD od lat, to mówią fani, ale Krzychu coś pierdoli że się nie udało no serio, chory człowiek kompleks PlayStation wywiera bardzo negatywny wpływ na twoje życie Paweł. Ja też nie lubię tej rudej kurwy ale z tym można normalnie żyć.
Opublikowano 10 grudnia 202410 gru 1 minutę temu, Krzysztof93 napisał(a): Paolo jaka odkleja używa nazw gier, które sobie sam chyba wymyślił. Co ty mi pierdolisz o jakimś Wolcenie, ty się lecz chłopaku. Ty, no ale przecież była propaganda swego czasu "Wolcen diablo killer" gdy wychodziło na PS5 i tłumaczenie, że te 6/10 średniej to wcale nie tak, bo teraz to już jest po paczach i generalnie sonka krul. Jakby co to mam kursy z klaperskiego lore w ofercie, jedyne 1099zł bez napędu - pisz na pw, coś umówimy.
Opublikowano 10 grudnia 202410 gru Teraz, Bzduras napisał(a): Ty, no ale przecież była propaganda swego czasu "Wolcen diablo killer" gdy wychodziło na PS5 i tłumaczenie, że te 6/10 średniej to wcale nie tak, bo teraz to już jest po paczach i generalnie sonka krul. jeśli istnieje taka gra jak Wolcen to przepraszam, jeśli rzeczywiście gracze używają słowa ,,killer'' do gier to przepraszam nie wiedziałem ja byłem pewny, że to ,,hasełko'' to tylko marketing i pierdolenie głupich dziennikarzy używane w nagłówkach.
Opublikowano 10 grudnia 202410 gru https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP4432-CUSA40666_00-0666407948986788 Była propaganda sukcesu, była.
Opublikowano 10 grudnia 202410 gru Propaganda sukcesu gry z oceną 2.83 na psstore? Grubo Nie muszę znać wszystkich słabych gier a z tym killer to ja zostanę przy swoim, że to jest dziennikarskie robienie z graczy idiotów i fajne hasło do nagłówków, że Pawła to prześladuje tłumaczę chorobą bo osoby ,,zwariowane'' są też często bardzo wrażliwe.
Opublikowano 10 grudnia 202410 gru Ale w tym konkretnym mrocznym okresie to forumowicz naganiał, że to killer jest xd
Opublikowano 10 grudnia 202410 gru 2 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a): Propaganda sukcesu gry z oceną 2.83 na psstore? Grubo Nie muszę znać wszystkich słabych gier a z tym killer to ja zostanę przy swoim, że to jest dziennikarskie robienie z graczy idiotów i fajne hasło do nagłówków, że Pawła to prześladuje tłumaczę chorobą bo osoby ,,zwariowane'' są też często bardzo wrażliwe. Nie stękaj, po prostu taka jest prawda. To że tobie coś się ubzdurało albo wydaje nie zmienia faktu, że jest sroga propaganda sukcesu na te wszystkie XDefianty, Stolceny i inne Motorszroty. No ale jak taka głodówka na PlayStation to i te śmiecie musiały smakować jak ambrozja
Opublikowano 10 grudnia 202410 gru Godzinę temu, Bzduras napisał(a): Krychu był cudowny jak siał flejm w temacie Stalkera - noooo niby chwalą, ale jakoś tak nie wiem, no gram ale się nie cieszę xd Końcowa ocena będzie max 6/10, za dużo związków z Xboxem.
Opublikowano 10 grudnia 202410 gru Tobie się ubzdurało, że pozytywny odbiór PoE II to jakaś propaganda. Nie sądzę żeby ten zachwyt miał cokolwiek wspólnego z platformami po prostu nie wydaje mi się żeby spoceńców od ,,diablo gierek'' sprzed PC obchodziły jakieś konsole. Z tym CoDem też ci się ubzdurało bo kampania taka se średniawa można zagrać a temacik umarł szybciej niż przy każdej innej części. Mimo tak prostego i taniego dostępu do gry.
Opublikowano 10 grudnia 202410 gru 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Końcowa ocena będzie max 6/10, za dużo związków z Xboxem. Brzmisz jak dziennikarz growy
Opublikowano 10 grudnia 202410 gru 1 minutę temu, Krzysztof93 napisał(a): Tobie się ubzdurało, że pozytywny odbiór PoE II to jakaś propaganda. Nie sądzę żeby ten zachwyt miał cokolwiek wspólnego z platformami po prostu nie wydaje mi się żeby spoceńców od ,,diablo gierek'' sprzed PC obchodziły jakieś konsole. Z tym CoDem też ci się ubzdurało bo kampania taka se średniawa można zagrać a temacik umarł szybciej niż przy każdej innej części. Mimo tak prostego i taniego dostępu do gry.