Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

2021 z xboxem? Rozumiem że robiłeś sobie detoks od gier wideo? :kekw: a 2023 planujesz jakiś eksperyment pod nazwą "jak spędzić rok z grami na 70% i nie dostać jebla"? :kekw:

M A S A K R A

• Odpowiedzi 34,2 tys.
  • Wyświetleń 738,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
8 minutes ago, Pupcio said:

2021 z xboxem? Rozumiem że robiłeś sobie detoks od gier wideo? :kekw: a 2023 planujesz jakiś eksperyment pod nazwą "jak spędzić rok z grami na 70% i nie dostać jebla"? :kekw:

M A S A K R A

2021? Świetny rok dla prawdziwych zagrajmerów

Opublikowano

Yakuza 0, nierek, personka 5 :banderas: xszczury zayebane oczywiście 20 lat po premierze dostali te gry generacji i szczekają  :kekw:

2021 był spoko ale zdecydowanie nie dla marki xbox :)

Opublikowano

No wiemy że nim jesteś fanie bethesdowcych szrocików i letsplayów na jutubku :nosacz3:

Opublikowano

niestety brak japonskich znaczków i półnagich kobiet to zagrywowi rpgi bethesdy nie pasuja ;(

Opublikowano

Yakuza xDDD jaranko trzech klapów na forum, po czym nikt w to gówno nie gra.

Biegnij 20s po archaicznym Tokyo do celu, 10min gadania o niczym, znowu biegnij 20s i gadaj o niczym przez 10min.

Pierdolony samograj z fabułą dla dzieci które zatrzymały się w świecie Polonia1 i opłacają Gonciarza na Patronite, ha tfuuu!:sonkassie:

Opublikowano

Ja mam z 15 h nabite aktualnie w Yakuza 0. No kurwa czasem mam ochotę wyłączyć wpizdu, a czasem miło się klepie mordy. 

No specyficzna gierka

Opublikowano

Przypominam, że wśród klaperskiego plebsu istnieją ludzie jarający się remakiem FF7.

O ja pyerdolę, jaka to jest archaiczna i drewniana gra.

O ja pyerdolę jak źle napisaną postacią jest Cloud 

O ja pyerdolę jakimi bezguściami są niebieskie kundle.

Dlaczego każde odpalenie plejśmieciary5 to jak cofnięcie się w czasie o 20 lat? :szopenhauer:

Opublikowano

Wesker jak nam powiesz gdzie mieszkasz to na 100% forumek ci znajdzie grupe AA 

Opublikowano

ale bym sie smial gdyby mu w koncu woda z tych zmrozonych szklanek od lodu wleciala do srodka xd

Opublikowano
47 minut temu, 20inchDT napisał:

ale bym sie smial gdyby mu w koncu woda z tych zmrozonych szklanek od lodu wleciala do srodka xd

Żaden problem, jako stolik na gorzałę wciąż się nada.

Do innych zastosowań plejsmieciara5 i tak nie ma sensu :shieeet:

Opublikowano
51 minut temu, 20inchDT napisał:

Jakoś mnie to nie dziwi skoro Xbox nie dostarcza za wiele radości :xboxssie:

Opublikowano

swoja droga szpanowac chujowa whiskey na forum to tez dosc patol zachowanie. Zeby to jeszcze byla whisky za 1000€ a to tylko smieciowy jack daniels wymieszany z cola w szklance z ikea :dynia:

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

Lepiej było, leciały foty z Harnasiem.

Opublikowano
18 minut temu, Wolfie_ napisał:

swoja droga szpanowac chujowa whiskey na forum to tez dosc patol zachowanie. Zeby to jeszcze byla whisky za 1000€ a to tylko smieciowy jack daniels wymieszany z cola w szklance z ikea :dynia:

Wygląda jak to co wypluwa mój ekspres do kawy gdy go czyszczę.

Opublikowano
Godzinę temu, Bzduras napisał:

Lepiej było, leciały foty z Harnasiem.

Ale przy graniu na Xie :D 

32 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Jest moc kurwa!

20220808_215715.jpg

Pozdro Bracie

8F6C2D4C-C550-45A4-BC3E-E1A9C0E66837.jpeg

Godzinę temu, Wolfie_ napisał:

1000 euro? Hmm licząc średnio raz w tygodniu butelki JD o rozmiarach nawet do 1,5 litra wychodzi dość poważna ilość i tak od kilku lat jako outlaw ale ja się nie chwale, to Ty takto widzisz, ja po prostu Celebruje i uwielbiam ten smak i poranki bez kaca :) 

Edytowane przez Whisker