Opublikowano 8 sierpnia 20222 l 2021 z xboxem? Rozumiem że robiłeś sobie detoks od gier wideo? a 2023 planujesz jakiś eksperyment pod nazwą "jak spędzić rok z grami na 70% i nie dostać jebla"? M A S A K R A
Opublikowano 8 sierpnia 20222 l 8 minutes ago, Pupcio said: 2021 z xboxem? Rozumiem że robiłeś sobie detoks od gier wideo? a 2023 planujesz jakiś eksperyment pod nazwą "jak spędzić rok z grami na 70% i nie dostać jebla"? M A S A K R A 2021? Świetny rok dla prawdziwych zagrajmerów
Opublikowano 8 sierpnia 20222 l Co tłumaczysz dla gościa który myśli, że 2K17 był mega bo wyszła autoszmata.
Opublikowano 8 sierpnia 20222 l Yakuza 0, nierek, personka 5 xszczury zayebane oczywiście 20 lat po premierze dostali te gry generacji i szczekają 2021 był spoko ale zdecydowanie nie dla marki xbox
Opublikowano 8 sierpnia 20222 l No wiemy że nim jesteś fanie bethesdowcych szrocików i letsplayów na jutubku
Opublikowano 8 sierpnia 20222 l niestety brak japonskich znaczków i półnagich kobiet to zagrywowi rpgi bethesdy nie pasuja ;(
Opublikowano 8 sierpnia 20222 l Yakuza xDDD jaranko trzech klapów na forum, po czym nikt w to gówno nie gra. Biegnij 20s po archaicznym Tokyo do celu, 10min gadania o niczym, znowu biegnij 20s i gadaj o niczym przez 10min. Pierdolony samograj z fabułą dla dzieci które zatrzymały się w świecie Polonia1 i opłacają Gonciarza na Patronite, ha tfuuu!
Opublikowano 8 sierpnia 20222 l No szkalowac RPGi zachodnich twórców gdzie twój build ma faktyczny wpływ na świat? Just pupcio things.
Opublikowano 8 sierpnia 20222 l Ja mam z 15 h nabite aktualnie w Yakuza 0. No kurwa czasem mam ochotę wyłączyć wpizdu, a czasem miło się klepie mordy. No specyficzna gierka
Opublikowano 8 sierpnia 20222 l Przypominam, że wśród klaperskiego plebsu istnieją ludzie jarający się remakiem FF7. O ja pyerdolę, jaka to jest archaiczna i drewniana gra. O ja pyerdolę jak źle napisaną postacią jest Cloud O ja pyerdolę jakimi bezguściami są niebieskie kundle. Dlaczego każde odpalenie plejśmieciary5 to jak cofnięcie się w czasie o 20 lat?
Opublikowano 8 sierpnia 20222 l Wesker jak nam powiesz gdzie mieszkasz to na 100% forumek ci znajdzie grupe AA
Opublikowano 8 sierpnia 20222 l ale bym sie smial gdyby mu w koncu woda z tych zmrozonych szklanek od lodu wleciala do srodka xd
Opublikowano 8 sierpnia 20222 l 47 minut temu, 20inchDT napisał: ale bym sie smial gdyby mu w koncu woda z tych zmrozonych szklanek od lodu wleciala do srodka xd Żaden problem, jako stolik na gorzałę wciąż się nada. Do innych zastosowań plejsmieciara5 i tak nie ma sensu
Opublikowano 8 sierpnia 20222 l 51 minut temu, 20inchDT napisał: ale bym sie smial gdyby mu w koncu woda z tych zmrozonych szklanek od lodu wleciala do srodka xd Jakoś mnie to nie dziwi skoro Xbox nie dostarcza za wiele radości
Opublikowano 8 sierpnia 20222 l swoja droga szpanowac chujowa whiskey na forum to tez dosc patol zachowanie. Zeby to jeszcze byla whisky za 1000€ a to tylko smieciowy jack daniels wymieszany z cola w szklance z ikea Edytowane 8 sierpnia 20222 l przez Wolfie_
Opublikowano 8 sierpnia 20222 l 18 minut temu, Wolfie_ napisał: swoja droga szpanowac chujowa whiskey na forum to tez dosc patol zachowanie. Zeby to jeszcze byla whisky za 1000€ a to tylko smieciowy jack daniels wymieszany z cola w szklance z ikea Wygląda jak to co wypluwa mój ekspres do kawy gdy go czyszczę.
Opublikowano 8 sierpnia 20222 l Godzinę temu, Bzduras napisał: Lepiej było, leciały foty z Harnasiem. Ale przy graniu na Xie 32 minuty temu, Donatello1991 napisał: Jest moc kurwa! Pozdro Bracie Godzinę temu, Wolfie_ napisał: swoja droga szpanowac chujowa whiskey na forum to tez dosc patol zachowanie. Zeby to jeszcze byla whisky za 1000€ a to tylko smieciowy jack daniels wymieszany z cola w szklance z ikea 1000 euro? Hmm licząc średnio raz w tygodniu butelki JD o rozmiarach nawet do 1,5 litra wychodzi dość poważna ilość i tak od kilku lat jako outlaw ale ja się nie chwale, to Ty takto widzisz, ja po prostu Celebruje i uwielbiam ten smak i poranki bez kaca Edytowane 8 sierpnia 20222 l przez Whisker
Opublikowano 8 sierpnia 20222 l 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: @Whisker dzięki za inspirację No i to rozumiem, o to chodzi