Opublikowano 18 grudnia 202418 gru 12 minut temu, drozdu7 napisał(a): Pablo ma nabite 8h w returnalu więc to pewnie to Jednego trofika brakuje do platyny, a to wszystko w 8h w grze której standardowe przejście to 20h. Muszę być jebanym magikiem, nie powiem.
Opublikowano 18 grudnia 202418 gru Paolo znowu cie gonili twoi niewidzialni przyjaciele że się tak śpieszyłeś przy graniu?!
Opublikowano 18 grudnia 202418 gru pewnie te małolaty z elektromarketu chciały go zmusić do obejrzenia Arcane
Opublikowano 18 grudnia 202418 gru 1 godzinę temu, drozdu7 napisał(a): Pablo ma nabite 8h w returnalu więc to pewnie to Dobra, ale skąd te 8h? xd
Opublikowano 18 grudnia 202418 gru No nie tym razem kolego, ale wiem, że chciałeś dobrze. Co by nie mówić, Returnal GOTG, nic lepszego już w niej nie powstanie. Szkoda, że ich Sony przywłaszczyło po tym jak już stworzyli to arcydzieło - większą popularnością cieszyłaby się ta gra w XGP niż na PS. Selene naprawdę zasłużyła na więcej.
Opublikowano 18 grudnia 202418 gru 3 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Z mojego łba ale chyba siadło No dobra tym razem cośtam pograł w Gotgurnala. 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): No nie tym razem kolego, ale wiem, że chciałeś dobrze. Co by nie mówić, Returnal GOTG, nic lepszego już w niej nie powstanie. Szkoda, że ich Sony przywłaszczyło po tym jak już stworzyli to arcydzieło - większą popularnością cieszyłaby się ta gra w XGP niż na PS. Selene naprawdę zasłużyła na więcej. Intergalactic podobno też będzie Rogalem :D.
Opublikowano 18 grudnia 202418 gru Dzięki Krychu, wydawało mi, że coś tam było w okolicach 50h, ale jak widać 63h na mesjasza to niewąski wynik.
Opublikowano 18 grudnia 202418 gru Ja nie wiem dlaczego 40letni chłop łazi za małolatami po elektromarketach podsłuchując rozmowy, ale to widocznie jakiś standard u zielonych
Opublikowano 18 grudnia 202418 gru Xbox wycofuje się całkowicie, hahahahaah ale jaja to już koniec definitywny ale się mordka cieszy A najbardziej z tych zagorzałych fanów co opłacili GP do 2027 hahaa brawo brawo
Opublikowano 19 grudnia 202419 gru no i xbox zajebany, a tak sie pluli fanboje na tym forum, ze konsola zawsze będzie.
Opublikowano 19 grudnia 202419 gru Ładny wieniec pogrzebowy? Ale głupota z tymi Xboxami, taki prezent zrobić graczom na święta, mogli przynajmniej się powstrzymać do stycznia.
Opublikowano 19 grudnia 202419 gru O co chodzi? Przecież MS robi nie jedną a dwie nowe konsole i w dodatku nie wycofali się z Polski. Co to za klaperskie haluny? Ten sam poziom co myślenie, że Sony dalej potrafi robić dobre gry.
Opublikowano 19 grudnia 202419 gru Ja myślę że klapy są gotowe wystawić dupsko na każde jebanie przez Sonego byleby mieć świadomość że SĄ NAJLEPSI, ŻE XBOX MARTWY. Jakby to jest sens egzystencji, huj że plują im na mordy przy każdej okazji. No ale mają te dwie gry dla siebie. Nawet pod artykułami o potencjalnej ",konsoli" od Steam najwięcej do powiedzenia mają klapiszcza "nikogo na konsolach nie interesuje Steam", "następni którzy nie rozumieją rynku konsol", "nie mają szans z Sony i Nintendo". No i huj, najważniejsze że Sony z przodu, konkurencja niepotrzebna, jakoś te przeceny na 30-lecie z 339 na 279 przeżyjemy. Sprzęt na 4200? Ważne że Xboxa nie będzie.
Opublikowano 19 grudnia 202419 gru Xbox zawija swojego flagowca z rynków jak zbity pies, a w tym czasie Cerny robi 40-minutowe seminarium o technologii PS5 Pro i przyszłości konsoli. I idzie na ekskluzywny wywiad do DF jak jakaś jebana gwiazda rocka. Do tego wpierdol na TGA, GOTY ex Sonki i zapowiedź kolejnego killera ND jako one more thing. Spencer w pierwszym rzędzie z miną jak kot srający. W bonusie 30 lecie marki, limitki konsol i akcesoria wyprzedane na pniu. Rozumiem zajebać słabiaka Xboxa i skończyć, ale to już jest hardkorowe pastwienie się nad nieboszczykiem i ćwiartowanie zwłok. Sonka Wy chore pojeby...tak trzymać, ruchać to zielone truchło!
Opublikowano 19 grudnia 202419 gru Ten spocik reklamowy rodem ze sztabu pisu to wywiad? A to nie wiedziałem
Opublikowano 19 grudnia 202419 gru Jimmy odklejus znów nie rozróżnia laurki dla Sony od wywiadu. XDDDD Chory człowiek, niestety już tylko odżywka ołowiowa dla pieska Soniarzy.
Opublikowano 19 grudnia 202419 gru Może i gier na 30sto lecie Sonki nie było, ale za to doprowadzili Microsoftowego chatbota AI do rozprowadzania informacji o nagłej śmierci Xboxa buhahhaaha.
Opublikowano 19 grudnia 202419 gru Ale co wy bierzecie na poważnie posty gościa który ma 3 takie same konsole, z takimi akolitami to Sony nie może przegrać
Opublikowano 19 grudnia 202419 gru Może i gier nie ma ale może w nie nie grać na trzech różnych konsolach!