Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33,2 tys.
  • Wyświetleń 631,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

To jak Metaphor dla Ofiego 

Opublikowano
12 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Pablo ma nabite 8h w returnalu więc to pewnie to

Jednego trofika brakuje do platyny, a to wszystko w 8h w grze której standardowe przejście to 20h. Muszę być jebanym magikiem, nie powiem. :obama:

Opublikowano

Paolo znowu cie gonili twoi niewidzialni przyjaciele że się tak śpieszyłeś przy graniu?!

Opublikowano

pewnie te małolaty z elektromarketu chciały go zmusić do obejrzenia Arcane 

Opublikowano

No nie tym razem kolego, ale wiem, że chciałeś dobrze. Co by nie mówić, Returnal GOTG, nic lepszego już w niej nie powstanie. Szkoda, że ich Sony przywłaszczyło po tym jak już stworzyli to arcydzieło - większą popularnością cieszyłaby się ta gra w XGP niż na PS. Selene naprawdę zasłużyła na więcej.:/ 

Opublikowano
3 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

Z mojego łba :) ale chyba siadło

image.thumb.png.c78d7910f2afba5b67a809362d101287.png

No dobra tym razem cośtam pograł w Gotgurnala. 

3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

No nie tym razem kolego, ale wiem, że chciałeś dobrze. Co by nie mówić, Returnal GOTG, nic lepszego już w niej nie powstanie. Szkoda, że ich Sony przywłaszczyło po tym jak już stworzyli to arcydzieło - większą popularnością cieszyłaby się ta gra w XGP niż na PS. Selene naprawdę zasłużyła na więcej.:/ 

Intergalactic podobno też będzie Rogalem :D. 

Opublikowano

Ja nie wiem dlaczego 40letni chłop łazi za małolatami po elektromarketach podsłuchując rozmowy, ale to widocznie jakiś standard u zielonych

Opublikowano

Xbox wycofuje się całkowicie, hahahahaah ale jaja :D to już koniec definitywny ale się mordka cieszy :) 

A najbardziej z tych zagorzałych fanów co opłacili GP do 2027 hahaa brawo brawo 

Opublikowano

Screenshot_2024-12-19-09-41-27-07_e4424258c8b8649f6e67d283a50a2cbc.thumb.jpg.49d4c187a9116dc533f25d82b1b436c0.jpg

no i xbox zajebany, a tak sie pluli fanboje na tym forum, ze konsola zawsze będzie.

Opublikowano

Ładny wieniec pogrzebowy? 

images?q=tbn:ANd9GcQ50GJP9ltJwG_xA4XqtrI

Ale głupota z tymi Xboxami, taki prezent zrobić graczom na święta, mogli przynajmniej się powstrzymać do stycznia. 

Opublikowano

Ja myślę że klapy są gotowe wystawić dupsko na każde jebanie przez Sonego byleby mieć świadomość że SĄ NAJLEPSI, ŻE XBOX MARTWY. 

Jakby to jest sens egzystencji, huj że plują im na mordy przy każdej okazji. No ale mają te dwie gry dla siebie.

Nawet pod artykułami o potencjalnej ",konsoli" od Steam najwięcej do powiedzenia mają klapiszcza "nikogo na konsolach nie interesuje Steam", "następni którzy nie rozumieją rynku konsol", "nie mają szans z Sony i Nintendo".

No i huj, najważniejsze że Sony z przodu, konkurencja niepotrzebna, jakoś te przeceny na 30-lecie z 339 na 279 przeżyjemy. Sprzęt na 4200? Ważne że Xboxa nie będzie.

Opublikowano

Xbox zawija swojego flagowca z rynków jak zbity pies, a w tym czasie Cerny robi 40-minutowe seminarium o technologii PS5 Pro i przyszłości konsoli. I idzie na ekskluzywny wywiad do DF jak jakaś jebana gwiazda rocka.

Do tego wpierdol na TGA, GOTY ex Sonki i zapowiedź kolejnego killera ND jako one more thing. Spencer w pierwszym rzędzie z miną jak kot srający.

W bonusie 30 lecie marki, limitki konsol i akcesoria wyprzedane na pniu.

Rozumiem zajebać słabiaka Xboxa i skończyć, ale to już jest hardkorowe pastwienie się nad nieboszczykiem i ćwiartowanie zwłok. Sonka Wy chore pojeby...tak trzymać, ruchać to zielone truchło!

Opublikowano

Ten spocik reklamowy rodem ze sztabu pisu to wywiad? A to nie wiedziałem :)

Opublikowano

Wszystkie klapy są jak Yeti, czytają nagłówki bez treści :p

Opublikowano

Może i gier na 30sto lecie Sonki nie było, ale za to doprowadzili Microsoftowego chatbota AI do rozprowadzania informacji o nagłej śmierci Xboxa buhahhaaha.

Opublikowano

Ale co wy bierzecie na poważnie posty gościa który ma 3 takie same konsole, z takimi akolitami to Sony nie może przegrać