Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Dobrze że jest Big N z prawdziwa konsolą i prawdziwymi exami. Ostatnia przystań ostatnich true zagrajmerów. Luje bez godności grają na ps5 i xboxach series beka

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 630,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Pierwszy Switch wyssał WiiU i poprzednie konsole z gier, teraz drugi będzie żerował na Sonce i Xboxie ;)

Dostanie Remaki Finali pewnie i całą masę innych gier bo każdy będzie się chciał tam wepchać o ile port nie sprawi jakichś wielkich problemów. 

No i jeśli Spencer by się wyebal tam z Gamepassem to jeszcze atrakcyjniejszy sprzęt by był 

Opublikowano

no to mógłby być zbyt duży szok dla przyzwyczajonych do przepłacania użytkowników Nintendo, dostać nagle dostęp do takiej biblioteki gier. 

Opublikowano

Przestań przedstawicielu Microsoft Polska ;) w 2025 nikt nie nabierze się na te prowe gadki

Opublikowano

250zl za indora który na Steamie kosztuje 17zl ? Tylko pudełeczko z duszą od Pana Japończyka, pod kordełką to już wogóle bajka 

Opublikowano

Nie muszę cię przekonywać, wszyscy wiedzą jak to wygląda. Na forumku oficjalnie brzydzimy się GP. ale jak przychodzi co do czego i gdy trzeba zapłacić za gierkę 3 i pół bomby, to GP jest już grzecznie opłacony, aby ograć Indiane czy Kunitsu-Gami

Opublikowano

50ty port Mario z NESa za 200zł? albo jakieś kartony do składania za 250zł? Nintendo mordo :ogor:

Opublikowano

W tym roku karma GP może dobrze smakować. Sam wziąłem dla CoD na razie ( nowe konto do soloQ) ale juz mi pachnie The Outer Worlds 2 Doom czy inny szmelc 7/10. W lutym maja pokaz Direct? 

Opublikowano
6 minut temu, ASX napisał(a):

Nie muszę cię przekonywać, wszyscy wiedzą jak to wygląda. Na forumku oficjalnie brzydzimy się GP. ale jak przychodzi co do czego i gdy trzeba zapłacić za gierkę 3 i pół bomby, to GP jest już grzecznie opłacony, aby ograć Indiane czy Kunitsu-Gami

Każdy lubi od czasu do czasu zjeść fastfooda ale żeby żreć to codziennie jak xboty? To jest c0rwa chore :) 

Opublikowano

Proszę nie kojarzyć tego klauna pupcia z konsolą i osobami Nintendo.

To zwykły klaun i atencjusz bez konsoli.

Nigdy nie będziesz jednym z nas.

Opublikowano

Uff już się bałem że będę w jednym teamie z debilbotem :obama: Kamień z serca! 

Opublikowano
23 minuty temu, ASX napisał(a):

to GP jest już grzecznie opłacony, aby ograć Indiane czy Kunitsu-Gami

do Indiany dodatkowo trzeba było opłacić wypożyczenie karty graficznej przez chmurę xDXDX

Opublikowano

No mogłem grać w jakości xboxa ale nie jestem wariatem :pawel:

Opublikowano
18 godzin temu, drozdu7 napisał(a):

250zl za indora który na Steamie kosztuje 17zl ? Tylko pudełeczko z duszą od Pana Japończyka, pod kordełką to już wogóle bajka 

1. Na e-Shopie często są niższe ceny gier niż na steamie. Tak samo na PS Store, już to przerabialiśmy w temacie Playstation

2. Jak lubisz wypożyczać gry to wypożyczaj dalej. Ja lubię posiadać na własność

Opublikowano
15 minut temu, GearsUp napisał(a):

1. Na e-Shopie często są niższe ceny gier niż na steamie. Tak samo na PS Store, już to przerabialiśmy w temacie Playstation

A tak na poważnie to myślisz, że Lord Gaben zajebie mi te gry? I podaj mi przykłady gier tańszych na konsolach niż na Steamie. Ale oczywiście bez haczyków, że na PC dopiero co wyszło, a na PS5 jest od dwóch lat, i jest tańsze.

Edytowane przez tjery

Opublikowano

Już były ze dwie strony o tym w temacie prosiaka i wyszło na to, że nawet w tych deepest sales niektóre gry na steam były droższe. Oczywiście nie mówimy tu o kluczykach bo to są kody z niepewnych źródeł. 

Opublikowano

Nie widziałem tej dyskusji w temacie, o którym mówisz, więc się nie odniosę. A co do kluczy to polecam zbadać temat na czym to polega, bo te z nielegalnych źródeł to może jakiś 1%.

Edytowane przez tjery

Opublikowano

Podam kilka przykładów gier, które były na steamowej winter sale drożej niż na obecnej promce w e-Shopie a które mam na wishliście na deku deals

https://www.dekudeals.com/items/30xx

ihttps://www.dekudeals.com/items/bat-boy

https://www.dekudeals.com/items/berserk-boy - ok tu cena praktycznie ta sama

https://www.dekudeals.com/items/for-the-warp

https://www.dekudeals.com/items/night-in-the-woods

https://www.dekudeals.com/items/ship-of-fools

Opublikowano

Ok, tylko przy takich porównaniach pojedyncze przykłady niewiele zmieniają. Ale szacunek, że (jak bardzo niewielu tutaj) chciało Ci się potwierdzić, to co piszesz.

Opublikowano
59 minutes ago, GearsUp said:

Na własność co posiadać? Nośnik i opakowanie? Bo na pewno nie grę. Równie dobrze możesz sobie kupić grę w cyfrze, a na pustym verbatimie flamastrem napisać tytuł gry. I też jesteś właścicielem nośnika, a na grę masz licencję

Opublikowano
53 minuty temu, Homelander napisał(a):

Na własność co posiadać? Nośnik i opakowanie? Bo na pewno nie grę. Równie dobrze możesz sobie kupić grę w cyfrze, a na pustym verbatimie flamastrem napisać tytuł gry. I też jesteś właścicielem nośnika, a na grę masz licencję

Posiadam i mogę sobie nawet zrobić dumpa. Jak zrobisz dumpa gry cyfrowej na steam?

Opublikowano
34 minutes ago, GearsUp said:

Posiadam i mogę sobie nawet zrobić dumpa. Jak zrobisz dumpa gry cyfrowej na steam?

Jeden powód dla którego miałbym to robić

Opublikowano
8 minut temu, Homelander napisał(a):

Jeden powód dla którego miałbym to robić

No właśnie, nie ma sensu bo gra nadal przypisana byłaby do konta