Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

I pomyśleć że mogłem w tym czasie siedzieć na PS5. 

Patrząc w dashboard bo huj wielki wtedy tam był 

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 627,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Dlaczego najgłupszy człowiek w internecie wciąż używa liczby mnogiej tworząc swoje wysrywy? Kolejny z tajemniczym wyimaginowanym  przyjacielem spod szafy? :reggie:

Opublikowano

Nikt jeszcze nie wkleił, w co obecnie gra Kryśka? Jestem zawiedziony.

>majaki z oparów chińskiego plastiku: potęga plejstejszon

>potęga plejstejszon w praktyce:

Cytat

Niekoniecznie. Ja z PS Plus Premium mam tak, że też próbuję znaleźć grę, która akurat mi "zaklika" w danym momencie. Ostatnio tak po długim szukaniu zaklikały mi Mafia 1 Remake, Sparkle Unlimited (zabijacz czasu) i Werewolf: The Apocalypse - Earthblood. Ten ostatni został zjechany przez recenzentów, ale na razie gra mi się zacnie 

Jak widać same najwyższej jakości eksy i ultrahity niedostępne nigdzie indziej. Cudowna konsola? Jeszcze jak

Opublikowano

Dokładnie. Tak zwany głupi i głupszy :)

Opublikowano
6 minut temu, Donatello1991 napisał:

Sony I PC to przyjaciele także morda w dupe.

https://i.imgflip.com/6phgpn.jpg

tacy to przyjaciele

Opublikowano
5 minutes ago, Donatello1991 said:

Sony I PC to przyjaciele także morda w dupe.

Kurde tyle lat jebaliscie pc a teraz nagle przyjaciele:dynia: ale w sumie to nic nowego w oboziwe klapkow:

- Placenie za xbl? Beka z was boty

- Sony wymusza placenie online. Swietna decyzja sony potrzebuje kase zeby dostarczyc mega online serwis 

- 60 fps? Na chuj to komu, 30fps lepsze i nie widac roznicy

- 60fps jest mega

- Pade elite? Beka z was jebane boty

- Sony ma wydac pada pro. fantastyczny pomysl 

- placenie za wynajem gier? Beka z was

- sony robi ps premium. Cudowna oferta

gardze wami klapki serio

Opublikowano

Niby człowiek teraz bardziej klap niż bot, bo kupienie teraz PS5 było strzałem w 10, od chuja gier od ogrania ale jak czytam co ta klaperska elita wypisuje to :frog:

Opublikowano

Ps5 w weekend do CEX bedzie 35% budzetu na smoka RTX 4090! czas mojego zasluzonego smoka gtx 1060 na emeryture wyslac ale wrzucic do media center. 

Opublikowano

Mam nadzieję, że klaperskie flirtujące z PC jak przystało na ludzi z zasadami tylko na Linuksie :sonkassie:

Nie wierzę że klaperskie używają flagowego produktu MS jakim jest Windows :shieeet:

Opublikowano

Moze jak mendrek pisza z przegladarki na ps4 :kaz:

Opublikowano

Windows:kekw: No kurwa to już trzeba mieć raka mózgu aby z tego gówna korzystać. Mac OS to zjada to ścierwo i wysrywa:banderas: Windows co sypie się jak stara kurwa po trzech dniach od uruchomienia tego ścierwa.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Zawsze mnie zastanawia co ludzie robia z pc. Ja mam swojego zbudowanego w 2018 i moge policzyc na palcach jednej reki problemy jakie mialem. A w obozie klapow zawsze ktos ma mase problemow z windowsem. Moze czas przestaw wchodzi na jakies podejrzane strony 

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

Ja używam windowsa do pracy i nic się nie wiesza. Boomerzy tak piszą, bo 20 lat temu tak usłyszeli

Opublikowano

Kamilek zaczął przygode z grami wideo od ps5 to młody nie pamięta jak na ps4 się system wypierdala na plecy co 10 minut 

Opublikowano

Pamiętam jak Mendrek udowadniał że PC jest chuyowy bo przerosło go zainstalowanie Spotify xD

Opublikowano
30 minutes ago, ASX said:

Pamiętam jak Mendrek udowadniał że PC jest chuyowy bo przerosło go zainstalowanie Spotify xD

Przeciez on chyba w IT pracuje  :kekw: byl nawet w tele express czy wiadmosciach TVP 

Edytowane przez Wolfie_