Opublikowano 10 sierpnia 20222 l I pomyśleć że mogłem w tym czasie siedzieć na PS5. Patrząc w dashboard bo huj wielki wtedy tam był
Opublikowano 10 sierpnia 20222 l Dlaczego najgłupszy człowiek w internecie wciąż używa liczby mnogiej tworząc swoje wysrywy? Kolejny z tajemniczym wyimaginowanym przyjacielem spod szafy?
Opublikowano 10 sierpnia 20222 l https://www.ppe.pl/publicystyka/303752/1440p-w-ps5-no-nareszcie-a-teraz-prosilbym-jeszcze-o-te-funkcje.html z dnia na dzien chca sie stac bardziej jak . Miejcie godnosc i przyznajcie juz, ze chcecie zeby wasza konsola byla jak PC tylko z padem plus blaganiem producenta o funkcje i juz
Opublikowano 10 sierpnia 20222 l Nikt jeszcze nie wkleił, w co obecnie gra Kryśka? Jestem zawiedziony. >majaki z oparów chińskiego plastiku: potęga plejstejszon >potęga plejstejszon w praktyce: Cytat Niekoniecznie. Ja z PS Plus Premium mam tak, że też próbuję znaleźć grę, która akurat mi "zaklika" w danym momencie. Ostatnio tak po długim szukaniu zaklikały mi Mafia 1 Remake, Sparkle Unlimited (zabijacz czasu) i Werewolf: The Apocalypse - Earthblood. Ten ostatni został zjechany przez recenzentów, ale na razie gra mi się zacnie Jak widać same najwyższej jakości eksy i ultrahity niedostępne nigdzie indziej. Cudowna konsola? Jeszcze jak
Opublikowano 10 sierpnia 20222 l 6 minut temu, Donatello1991 napisał: Sony I PC to przyjaciele także morda w dupe. tacy to przyjaciele
Opublikowano 10 sierpnia 20222 l 5 minutes ago, Donatello1991 said: Sony I PC to przyjaciele także morda w dupe. Kurde tyle lat jebaliscie pc a teraz nagle przyjaciele ale w sumie to nic nowego w oboziwe klapkow: - Placenie za xbl? Beka z was boty - Sony wymusza placenie online. Swietna decyzja sony potrzebuje kase zeby dostarczyc mega online serwis - 60 fps? Na chuj to komu, 30fps lepsze i nie widac roznicy - 60fps jest mega - Pade elite? Beka z was jebane boty - Sony ma wydac pada pro. fantastyczny pomysl - placenie za wynajem gier? Beka z was - sony robi ps premium. Cudowna oferta gardze wami klapki serio
Opublikowano 10 sierpnia 20222 l Pc, PlayStation i Xbox. Niby mogę się dzielić grami, ale nadal to każde z osobna jest totalnie odrębną platformą.
Opublikowano 10 sierpnia 20222 l Niby człowiek teraz bardziej klap niż bot, bo kupienie teraz PS5 było strzałem w 10, od chuja gier od ogrania ale jak czytam co ta klaperska elita wypisuje to
Opublikowano 10 sierpnia 20222 l PC i Xbox to przyjaciele, PC i Sony to sytuacja w której Windows ratuje kurwę niebieską przed niewypłacalnością.
Opublikowano 10 sierpnia 20222 l Ps5 w weekend do CEX bedzie 35% budzetu na smoka RTX 4090! czas mojego zasluzonego smoka gtx 1060 na emeryture wyslac ale wrzucic do media center.
Opublikowano 10 sierpnia 20222 l Mam nadzieję, że klaperskie flirtujące z PC jak przystało na ludzi z zasadami tylko na Linuksie Nie wierzę że klaperskie używają flagowego produktu MS jakim jest Windows
Opublikowano 10 sierpnia 20222 l Windows No kurwa to już trzeba mieć raka mózgu aby z tego gówna korzystać. Mac OS to zjada to ścierwo i wysrywa Windows co sypie się jak stara kurwa po trzech dniach od uruchomienia tego ścierwa. Edytowane 10 sierpnia 20222 l przez PanKamil
Opublikowano 10 sierpnia 20222 l Zawsze mnie zastanawia co ludzie robia z pc. Ja mam swojego zbudowanego w 2018 i moge policzyc na palcach jednej reki problemy jakie mialem. A w obozie klapow zawsze ktos ma mase problemow z windowsem. Moze czas przestaw wchodzi na jakies podejrzane strony Edytowane 10 sierpnia 20222 l przez Wolfie_
Opublikowano 10 sierpnia 20222 l Windows zamula? Chyba niebieskim zwierzętom które poznały internet w generacji ósmej i klikają na linki z darmowym iPhonem albo wysyłają hajs dla Michaela Jacksona aby mógł nagrać kolejną płytę.
Opublikowano 10 sierpnia 20222 l Ja używam windowsa do pracy i nic się nie wiesza. Boomerzy tak piszą, bo 20 lat temu tak usłyszeli
Opublikowano 10 sierpnia 20222 l Kamilek zaczął przygode z grami wideo od ps5 to młody nie pamięta jak na ps4 się system wypierdala na plecy co 10 minut
Opublikowano 10 sierpnia 20222 l Pamiętam jak Mendrek udowadniał że PC jest chuyowy bo przerosło go zainstalowanie Spotify xD
Opublikowano 10 sierpnia 20222 l 30 minutes ago, ASX said: Pamiętam jak Mendrek udowadniał że PC jest chuyowy bo przerosło go zainstalowanie Spotify xD Przeciez on chyba w IT pracuje byl nawet w tele express czy wiadmosciach TVP Edytowane 10 sierpnia 20222 l przez Wolfie_