Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
7 minut temu, ASX napisał(a):

Geeleher.jpg.1e43843b9056a440c540c6fc2fd3c67a.jpg

jak nic Tlou3, myślę że w czasie grzybo apokalipsy też znajdzie się czas i miejsce na paradę lgbt 

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 629,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Ogólnie to była kiedyś w tej branży większa c0rwa od xboxa?? Sory że pytam ale wy jesteście starsi to może wiecie bo ja od kiedy pamiętam to xbox był dziwką reszty elektronicznych gigantów

Opublikowano

Fantastycznie czytać takie posty od ludzi którzy od lat wypinają dupsko dla Sonego albo Nintendo bo za 3 gry w roku daliby się wyjebać na wszystkie sposoby. Nintendowcy już maja przecież na horyzoncie kolejną lepe na ryj bo będzie bazar i LCD ale no chociaż może Marianka dadzo.

Klaperskie trochę schowane bo jeszcze im wstyd cokolwiek pisać po akcji z Pro , tak się skurwić to w branży precedens 

Ale no Xbox martwy i to się liczy ;)

Opublikowano

Drozdu wolałbyś wypić 3 zimne coca cole czy codziennie przez rok pić ciepłą rozgazowaną speed cole?? Mam nadzieje że zrozumiałeś tę potężną METAFORE :problem:

Opublikowano

Są też inne napoje przeznaczone dla wszystkich które smakują często o wiele lepiej. ZŁAPAŁEŚ METAFORE?

Opublikowano

Czy chodzi o to że xbox ssie aż po same kule???

Opublikowano
2 minutes ago, Pupcio said:

Czy chodzi o to że xbox ssie aż po same kule???

Tak, a o co chodzi?

Opublikowano

Kochane nintendo <3 nawet zrobili gre o klapach gdzie Jimmy wozi Kryche na plecach!

Opublikowano
1 godzinę temu, Donatello1991 napisał(a):

To kiedy ten pokaz szczochtendo 2? Haha nie dla psa kuhwa. Pisałem. 20 milionów jeszcze switchow zejdzie i dopiero. Baczność.

W czwartek, bez gier. 

Opublikowano

Jakby mnie w 2005 roku jak wracałem z empiku z moim kozag god of warem na sony playstation 2 zaczepił jakiś stary dziad i powiedział że przez pierwsze 5 lat życia playstation 5 sony zrobi dwie dobre gry to bym gościa wyśmiał! Teraz mi nie jest do śmiechu :/

Opublikowano

No returnal i astrobot. Z tym pierwszy rzeczywiście jest tak jak mówisz więc po przejęciu już nic dobrego nie wyjdzie :/ astrobot nie miał prawa się nie udać bo ukradł wszystkie pomysły od big n :/ 

Opublikowano

Sony nieźle musiało zarobić na wełnie po premierze pro. Myślałem, że zajmują się tylko elektroniką, ale widzę, za golą też baranów xD

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał(a):

astrobot nie miał prawa się nie udać bo ukradł wszystkie pomysły od big n :/ 

okradanie nimpendo to nie tylko obowiązek ale ogromna przyjemność :banderas: nie ważne laptop, anbernic czy pomysły.

Opublikowano

Nintendofagi, najobrzydliwsza grupa społeczna świata i stojąca za nimi firma okradająca biedne dzieci i wtrącająca rodziny do lochów. Obrzydliwe. 

Opublikowano

No w sumie jak kradłem gry nintendo to rzeczywiście siurak jakoś mocniej drgał :) wybitna firma!

Opublikowano

niedawno mówiłem, że jak ci zboczeńcy nie zaprezentują Switcha 2 w przeciągu dwóch miesięcy to niech się jebią na swoje chińskie mordy i nie kupię (bo to przeciąganie tajemnicy jest w chuj żenujące). Prawdopodobnie sam siebie wpędziłem w pułapkę ale słowo się rzekło :niki: zamiast tego może wymienię questa z 2 na 3. 

Opublikowano

Każdy już siedzi głęboko okopany, sytuacja się w miarę wyklarowała jeśli chodzi o "console wars". 

Nie wiem czy można mówić o jakiejkolwiek walce, chyba że na forumku tylko