Opublikowano 15 stycznia15 sty 17 godzin temu, Daffy napisał(a): Zapadł wyrok, która część DK jest ta lepszą, pogódź się @zdrowywariat jakość Nintendo jakość SONY
Opublikowano 15 stycznia15 sty Nie no, nie przesadzajmy. Ograłem ten remaster Horizona i koło jakości DKC Returns to on nie stał. Nawet jeśli mówimy o wersji na Wii
Opublikowano 15 stycznia15 sty 6 minut temu, funditto napisał(a): Nie no, nie przesadzajmy. Ograłem ten remaster Horizona i koło jakości DKC Returns to on nie stał. Nawet jeśli mówimy o wersji na Wii Fakt można porównać, to prawie te same gry.
Opublikowano 15 stycznia15 sty Oceny mówią co innego. Byle jakość od N kontra dopieszczony produkt od sonki.
Opublikowano 15 stycznia15 sty 13 minutes ago, Pupcio said: halo forza girsy coś szczekają czy mi się wydawało?? Oj oddałbym wiele za dobre halo forze girsy
Opublikowano 15 stycznia15 sty 1 godzinę temu, messer88 napisał(a): jakość Nintendo jakość SONY Makao zrobione przez jedna osobe rozpierdala sonke
Opublikowano 15 stycznia15 sty Nie oszukujmy się, rozjebać sonke albo xboxa w 2025 to jak zabranie dziecku lizaka. Upadłe firmy
Opublikowano 15 stycznia15 sty jak tam niebieskie robactwo, pro zakupione a tu KCD 2 lepsze na podstawce :D, ależ pięknie Vavra wydymał tych co dali się oscamować
Opublikowano 15 stycznia15 sty Cholera teraz wie kto ma tutaj PRO konsole bo mając fata z napędem i podstawką czuje się bardziej posiadaczem pro od faktycznych naiwniaków.
Opublikowano 15 stycznia15 sty Co tu dużo mówić, Microsoft najlepszy wydawca, Nintendo najlepsza golarka, a Sony najtańsza c00rwa.
Opublikowano 15 stycznia15 sty Paolo a wiesz gdzie jest miejsce xboxa??? W BURDELU bo ssie pałe lepiej od niejednej kurtyzany since 2001
Opublikowano 15 stycznia15 sty 3 godziny temu, messer88 napisał(a): jakość Nintendo jakość SONY Jeśli już porównywać oceny to raczej z tą: Chyba to oczywiste, że poprawny remaster 15 letniej gry nie będzie zbierał 9ek? Podobna sytuacja jest z Luigi’s Mansion 2. W obu grach została podniesiona rozdziałka + dodane lepsze oświetlenie. To nie są remaki, jak Metrod Prime, który pomimo remaster w tytule bardziej przypomina remaka. Powtórzę jeszcze raz, Donkey Kong Country Returns to solidny, klasyczny, hardcorowy platformer 2D z pierwiastkiem Nintendo wypakowany kontentem po brzegi. Dosyć długi, w którym co level szczękę ma się na podłodze, z MISTRZOWSKIM level designem. TF ma lepszą grafikę, lepsze OST, zajebistą animację pływania, jest efekciarski, więc może się podobać bardziej od Returns. Jednak dla mnie, kogoś ktoś zjadł zęby na platformerach numerem 1 EVER jest DKCR, nie licząc Celeste, ale to trochę inny platformer. Nawet wspaniałemu Raymanowi i jeszcze lepszemu Super Mario Bros. Wonder nie udało się zdetronizować małpy w wersji Returns. To też mocno niedoceniona gra, której oceny były zaniżane przez sterowanie na Wii, które nie wszystkim przypadło do gustu, a klasycznego do wyboru nie było. No i druga sprawa, są gry, którym nic nie brakuje, czujesz że wszystko jest na swoim miejscu, każda przeszkoda, każdy oponent, dopieszczone do perfekcji, takie było na przykład Banjo-Kazooie i takie jest Returns. Na koniec, to z jednej strony tylko zwykły remaster, a z drugiej najlepsza wersja gry w 60k/s, z klasycznym sterowaniem i podbitą rozdziałką. Brać, grać i cieszyć się, że macie okazję ograć tego króla platformerów 2D. Edytowane 15 stycznia15 sty przez zdrowywariat
Opublikowano 15 stycznia15 sty A pierwszy Xbox nie wyprzedził tak wspominanej dziś konsoli Gamecube? Czy to nie po tamtym wyjebaniu na ryj nie stwierdzili że będą teraz robić sprzęty dla tych którzy nie chcą dorosnąć?
Opublikowano 15 stycznia15 sty A pierwszy xbox to jest ta konsola komputer który jako jedyny sprzęt w historii nowożytnego gejmingu nie dostał portu residencika 4? ostra sieczka
Opublikowano 15 stycznia15 sty 4 minuty temu, zdrowywariat napisał(a): Powtórzę jeszcze raz, Donkey Kong Country Returns to solidny, klasyczny, hardcorowy platformer 2D z pierwiastkiem Nintendo wypakowany kontentem po brzegi. Spoiler
Opublikowano 15 stycznia15 sty Teraz, drozdu7 napisał(a): Gamecube dostał jako pierwszy a i tak na niego nasraliście Jak ja wtedy jadłem swoje gile z nosa na podwórku, dzięki chłopaki że przez wasze decyzje musze żyć w świecie gdzie xbox dalej istnieje
Opublikowano 15 stycznia15 sty Teraz, Pupcio napisał(a): A pierwszy xbox to jest ta konsola komputer który jako jedyny sprzęt w historii nowożytnego gejmingu nie dostał portu residencika 4? ostra sieczka Cicho tam, Xbox to była najlepsza konsola Microsoftu z masą zajebistych gier i z najlepszymi wersjami multiplatform, zagrywałem się w: Ninja Gaiden Halo 2 MotoGP2 PGR2 SSX3 DOA3 Def Jam: Fight for NY trylogię Splinter Cella i wiele innych!
Opublikowano 15 stycznia15 sty 3 minuty temu, Pupcio napisał(a): A pierwszy xbox to jest ta konsola komputer który jako jedyny sprzęt w historii nowożytnego gejmingu nie dostał portu residencika 4? ostra sieczka Przecież BGE (best game ever) wyszło tylko na Gacka, bo chyba nie mówisz o tym dekasterze na PS2. Xbox OG za to najlepsza wersja legendarnego Silent Hill 2