Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
21 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Mimo wszystko eksperyment PRO się udał - udowodnił, że klapy kupią każde gówno sygnowane logo Sony, jak niedopieszczone i niekompletne by było. 

Ale pieprzycie głupoty. PS5 Pro to konsola jak każda inna. Jeden kupi Pro, drugi PS6 za 3 lata i wyda te same pieniądze. Nie wiem czego wy się tu doszukujecie. 

Gdyby myśleć takimi kategoriami, że coś jest tu niedopuszczone, to konsol Nintendo nikt by nie kupował, bo to całkiem szrot pod względem technologicznym.

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 629,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
Just now, Masamune said:

Ale pieprzycie głupoty. 

A Ty nazwę tematu widzisz?

Opublikowano

Kupno PS5 Pro podchodzi już pod zakupoholizm, czy uj wie pod co, to już powinien psycholog określić. A może to po prostu zwykła naiwność?

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

I pomyśleć, że przez tego szrota straciliśmy naszego człowieka w szeregach big N

Opublikowano
10 minut temu, Masamune napisał(a):

Ale pieprzycie głupoty. PS5 Pro to konsola jak każda inna. Jeden kupi Pro, drugi PS6 za 3 lata i wyda te same pieniądze. Nie wiem czego wy się tu doszukujecie. 

Gdyby myśleć takimi kategoriami, że coś jest tu niedopuszczone, to konsol Nintendo nikt by nie kupował, bo to całkiem szrot pod względem technologicznym.

Chłopie ten temat nie jest poważny, poza tym PS5 Pro to akurat najsilniejsza konsola w historii, więc nie jak każda inna. 

Wiem, bo gram na niej właśnie w Residenta z 3DS i działa jak złoto (nie, nie słychać wiatraków). 

Opublikowano

Pssr daje rade w tej produkcji Krychu? Na switchu jak grałem to było widać że gra nie może rozwinąć skrzydeł przez ten sprzęt

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał(a):

Pssr daje rade w tej produkcji Krychu? Na switchu jak grałem to było widać że gra nie może rozwinąć skrzydeł przez ten sprzęt

Jest dobrze, widać gołym okiem, że bufor mocy się przydaje. 

Opublikowano
13 minut temu, Masamune napisał(a):

Sorry byczku, serio nie chciałem cię tutaj wciągać - myślałem, że przekopiowany post nie wysyła powiadomień. To CW, nie brałbym rzeczy pisanych tutaj na serio, a to że PS5"PRO" to scam to już historia na inną opowieść. :lapka:

Opublikowano
22 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Sorry byczku, serio nie chciałem cię tutaj wciągać - myślałem, że przekopiowany post nie wysyła powiadomień. To CW, nie brałbym rzeczy pisanych tutaj na serio, a to że PS5"PRO" to scam to już historia na inną opowieść. :lapka:

Luzik, ja się nie obrażam, serio jeśli napisałem, że "pieprzycie głupoty" to myślicie, że ja tak na poważnie zły jestem czy coś? :D

To, że mam traumę z powodu tego niekompletnego, beznapędowego zakupu to nic innego jak samo życie. Myślę, że dla dobra gejmingu warto przytaczać takie argumenty/historie, ku przestrodze! I nie ważne, że to SW, niech przekaz idzie w świat.

Edytowane przez Masamune

Opublikowano
20 minut temu, Masamune napisał(a):

Luzik, ja się nie obrażam, serio jeśli napisałem, że "pieprzycie głupoty" to myślicie, że ja tak na poważnie zły jestem czy coś? :D

To, że mam traumę z powodu tego niekompletnego, beznapędowego zakupu to nic innego jak samo życie. Myślę, że dla dobra gejmingu warto przytaczać takie argumenty/historie, ku przestrodze! I nie ważne, że to SW, niech przekaz idzie w świat.

Przynajmniej umiesz przyznać się do błędu, nie to co Pablo, który kupił Xshrota skuszony 12klopsami i abonamentem, na którego niedługo nie będzie żadnego exa, gdy Spencer zacznie wszystko wydawać na Switcha 2.

Najgorszy zakup to i w tej kolejności:

1. PS5 Pro

2. Xbox Series X (z tym

nazewnictwem to grubo pojechali od czasu 360ki xD).

Opublikowano
6 minut temu, zdrowywariat napisał(a):

na którego niedługo nie będzie żadnego exa, gdy Spencer zacznie wszystko wydawać na Switcha 2.

Najgorszy zakup to i w tej kolejności:

1. PS5 Pro

2. Xbox Series X (z tym

nazewnictwem to grubo pojechali od czasu 360ki xD).

Grałeś kiedyś na XSX? Miałeś z tym do czynienia?

Czy jak to bywa, teoretyk internetowy?

No i co jeśli wyda na Switcha 2 ? 

Ja nadal będę mógł w to zagrać, nawet taniej bo ogram w GP a potem kupię do biblioteki.

Cały czas mnie rozpierdala to takie przeświadczenie że wszystkie gry które nie ukazują się na innych platformach są jakieś wyjątkowe xddd

Opublikowano

Panie nintendo błagam nie daj się namówić szatanom z xboxa na wprowadzenie aplikacji xbox gejpass bo prawdziwa  ostatnia ostoja gejmingu UMRZE 

Opublikowano

użytkownik wypalencio napisał:

3 minuty temu, Pupcio napisał(a):

Panie nintendo błagam nie daj się namówić szatanom z xboxa na wprowadzenie aplikacji xbox gejpass bo prawdziwa  ostatnia ostoja gejmingu UMRZE 

Jeśli do zburzenia budowanej przez kilka dekad zajawki wystarczy inny niż klasyczny kanał dystrybucji to obawiam się, że to nie z tym kanałem jest tutaj problem. :) 

Opublikowano

Przecież wiesz że mówie prawde bo sam od kiedy zasmakowałeś gamepassa jesteś zagrajmerską WYWŁOKĄ, tylko ta kroplówka z 3dsa w łóżeczku przed spaniem trzyma cie przy życiu! Paolo wytrzymaj,nintendo już się zbliża i puka do twych drzwi <3

Opublikowano
13 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Grałeś kiedyś na XSX? Miałeś z tym do czynienia?

Czy jak to bywa, teoretyk internetowy?

No i co jeśli wyda na Switcha 2 ? 

Ja nadal będę mógł w to zagrać, nawet taniej bo ogram w GP a potem kupię do biblioteki.

Cały czas mnie rozpierdala to takie przeświadczenie że wszystkie gry które nie ukazują się na innych platformach są jakieś wyjątkowe xddd

Tak. Xbox Series X jest śliczny, nie to co przekombinowane PS5 z plastikowymi nóżkami, które na leżaka nie wygląda… ale konsole zawsze kupowałem dla exów. Impulsem do zakupu danej konsoli zawsze był system seller, Gacka kupiłem dla Metroida Prime, a na Xboxa Series X nic jeszcze mnie nie skusiło, bo albo jest to multiplatforma, albo jest na Switchu (CupHead na przykład), albo mnie nie kręci. Poza tym era najlepszych eksluzywnych gier na Xboxa dawno minęła. To już nie to samo Halo, Gearsy, czy Forza, co dawnej, że nie wspomnę o exach na Xboxa, jak DOA3, PGR2, Ninja Gaiden itd.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał(a):

Przecież wiesz że mówie prawde bo sam od kiedy zasmakowałeś gamepassa jesteś zagrajmerską WYWŁOKĄ, tylko ta kroplówka z 3dsa w łóżeczku przed spaniem trzyma cie przy życiu! Paolo wytrzymaj,nintendo już się zbliża i puka do twych drzwi <3

XGP uratował mnie od bezgrowia w zeszłym roku. :) Co tu dużo mówić, Xbox to najlepszy sprzęt na rynku, usługi najlepsze i gry najlepsze.

Opublikowano
2 godziny temu, Krzysztof93 napisał(a):

na Cyberpunka 2077, RDR 2, Elden Ring

a mnie trochę ciekawi jaki % graczy faktycznie gra w takie "duże" gry na HH i je kończy, a nie że o super że jest mobilnie włączy i po 30min zabawy koniec 

Opublikowano

Pamiętam jak miałem jedną zdrapkę na gejpassa z chipsów to po wpisaniu kodu odpaliłem usługę, zobaczyłem te wszystkie kafelki z grami po czym odechciało mi się, wyłączyłem konsolę i miałem zepsutą resztę dnia.

Opublikowano

Zawsze można lepiej spożytkować czas. Np zamiast grania 30min w ramach GP, zejść trzy rzędy w dół w sklepie Nintendo

Opublikowano

Doświadczenie biblioteki Game Passa dla osoby Nintendo przyzwyczajonej do płacenia +200 zł za każdą z tych gier w pudełku na Switcha, może być szokiem, nic dziwnego że GearsUp nie mógł się otrząsnąć do końca dnia. 

Opublikowano

Kafelków sporo, gier już nie bardzo :/

Opublikowano
35 minut temu, GearsUp napisał(a):

Pamiętam jak miałem jedną zdrapkę na gejpassa z chipsów to po wpisaniu kodu odpaliłem usługę, zobaczyłem te wszystkie kafelki z grami po czym odechciało mi się, wyłączyłem konsolę i miałem zepsutą resztę dnia.

Być podstawionym przed wyborem mnóstwa wybitnych gier w swoich gatunkach i mieć zepsuty dzień. XDDDD Może lepiej zostań tam na Switchu, domu wszystkich niegraczy.