Opublikowano 21 stycznia21 sty No sd przez to że ma ten swój pseudo konsolowy system to spoko ale kupowanie tego gówna na windowsie to jest wyższa szkoła masochizmu
Opublikowano 21 stycznia21 sty Czy ROG Ally jest brzydki? JEST Czy Switch 2 wygląda jak sprzęcik z katalogu firmy Anbernic? WYGLĄDA Z wieloma sprawami się zgadzamy ale ja jestem ciekawy kiedy NS2 będzie miało chociaż 4 gry warte zakupu konsoli i po jakim czasie to nastąpi bo ja rozumiem, że fajnie jest pograć sobie w Mario Party czy dłubanie Wario w nosie ale mówiąc 4 gry to chodzi mi o coś pokroju Metroida, Mario itd. niż zestaw mini gierek do odpalania ,,od święta''. Z pomocą przyjdą wydawcy third-party, którzy będą mogli oferować swoje starsze tytuły ale przynajmniej znowu będą mogły mieć ceny premierowe i 30 klatkowy standard płynności animacji ale to jest cena za możliwość pogrania sobie na środku dziewiczych lasów Komi bez dostępu do prądu przez 4 godziny.
Opublikowano 21 stycznia21 sty 11 minut temu, Pupcio napisał(a): kupowanie tego gówna na windowsie w sensie laptopa Pupcia?
Opublikowano 21 stycznia21 sty 9 minut temu, messer88 napisał(a): w sensie laptopa Pupcia? laptop to laptop a nie udające konsole gówno
Opublikowano 21 stycznia21 sty Nie rozumiem dlaczego fagi rzucają się o tego SteamDecka? Chuj mi z tego Switcha jak na tym ledwo działają indory, gry 3rd party praktycznie nie istnieją, a te exy to serio, może z dwa faktycznie warte uwagi. Przy tym najgorsze wersje multiplatform, najgorsze gry, brak sensownego retro. Switch był atrakcyjny jedynie do premiery SteamDecka, a i tak była to taka atrakcyjność jak najebana locha 4/10, ale że w remizie nic lepszego nie masz to zadowalasz się takim Zniczem. yebać te czerwoną k00rwę
Opublikowano 21 stycznia21 sty 2 minutes ago, GearsUp said: To wyobraź sobie jak wygląda na Steam Deck OLED
Opublikowano 21 stycznia21 sty O geniuszu big n świadczy fakt że paolo wolał kupić switcha niż deckla
Opublikowano 21 stycznia21 sty 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Nie rozumiem dlaczego fagi rzucają się o tego SteamDecka? boli ich dupa że sprzęt lepszy
Opublikowano 21 stycznia21 sty Nintendo teraz bardzo zachowawczo, lecą znowu na hybrydowości tylko, że ona już nie robi wrażenia na nikim od lat. Myślałem, że Nintendo to kreatywność, zabawa, rodzina i miłość a te chuje powtarzają stary numer z graniem w łóżeczku.
Opublikowano 21 stycznia21 sty 1 minutę temu, drozdu7 napisał(a): Moj penis zaczął się kurczyć od kiedy myślę o zakupie Nintendo to normalne, organizm czuje, że niedługo siurak nie będzie potrzebny bo kto by ruchał osobę Nintendo?
Opublikowano 21 stycznia21 sty >zapowiadają Switcha 2 >wszyscy zadowoleni >ale Steam Deck lepszy, Switch to będzie deska, zobaczcie tę ergonomię <wkleja zdjęcie Steam Decka> >wyjebane >nie rozumiem co was tak ten steam deck boli XDDDDDDDDDDDDDDD
Opublikowano 21 stycznia21 sty 6 minutes ago, Pupcio said: O geniuszu big n świadczy fakt że paolo wolał kupić switcha niż deckla Paolo tak działa, walczy za Xboxa a gry kupuje na PlayStation.
Opublikowano 21 stycznia21 sty Jedyny sensowny zakup jeśli chodzi o Nintendo to obecnie 2DS, bo dzieki hShopowi można uczciwie zapłacić za każdą grę z tej i tak nienajlepszej biblioteki.
Opublikowano 21 stycznia21 sty Jedyny sensowny zakup jerśli chodzi o Xboxa to obecnie 360 bo dzięki Red Ring of Death nie trzeba na nim grać.
Opublikowano 21 stycznia21 sty Wypierdalać od Xboxa, elitarny sprzęt. Co się gierek ukończyło, pięknych chwil mnóstwo
Opublikowano 21 stycznia21 sty Jak miałem Switcha to czekałem na Batmany i dodatkowo gdzieś tam w sercu liczyłem na stare Poksy z funkcjonalnością online żebym mógł zrobić 100% w tych starych częściach (to były marzenia wewnątrz duszy więc proszę się nie śmiać). Batmany wyszły chujowo a poksów jak nie było tak nie ma a w dodatku starych gier nie można sobie nawet kupić bo są tylko w abonamencie za który płaciłem bo byłem jebanym debilem. Exy spoko ale kurwa cała reszta do wyjebania. Dziś prawdopodobnie zamówię sobie używanego oryginalnego Wiilota i będę pizgał w Mario Galaxy 2 na TV, które na ROG Ally wygląda kilka razy lepiej niż jedynka w tej składance 3D All-Stars. Mogę kupić NS2 i znowu czekać na gry, które sam sobie wymyśliłem (bo moje wewnętrzne dziecko by bardzo chciało) ale mając PC handhelda mogę pograć sobie w te gry już teraz bez łaski. W Batmany, w Poksy i Mario Galaxy