Opublikowano 21 stycznia21 sty Nie mieć PlayStation czy Switcha? Żadna to strata, ale nie mieć PC lub Xboxa? To jak w generacji w ogóle nie uczestniczyć.
Opublikowano 21 stycznia21 sty Te nintendo kurewki dalej się panoszą w CW? Bierzecie Mario Bekart z 2010 standard za cztery bomby czy wersję deluxe z naklejkami księżniczki Pech u dejwa za 800zl?
Opublikowano 21 stycznia21 sty Daddy bierzesz śmiećpassa w którym gówno jest a i tak ci to zabiorą jak nie dasz pieniążka raz w miesiącu? jaka to jest ZWAŁA
Opublikowano 21 stycznia21 sty Jaranie się Switchem 2, po tym jak został opóźniony już na wrzesień, za zgodą forumowiczów, a do tej pory umarną z głodu z braku gier. Umarną (albo kupią Steam Decka xD).
Opublikowano 21 stycznia21 sty Niech ktoś ukróci tą smycz Daddiemu bo chyba nie wie z kim pogrywa. Masakra być na ŁASCE firmy i jednocześnie cieszyć się grami, przecież to się wyklucza no chyba, że masz taką pracę że przyzwyczajony jesteś do bycia w gotowości na każde posyłki 6 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Jaranie się Switchem 2, po tym jak został opóźniony już na wrzesień, za zgodą forumowiczów, a do tej pory umarną z głodu z braku gier. Umarną (albo kupią Steam Decka xD). Widzimy się w marcu podczas premiery GOTY Xeno X
Opublikowano 21 stycznia21 sty 6 minut temu, GearsUp napisał(a): Niech ktoś ukróci tą smycz Daddiemu bo chyba nie wie z kim pogrywa. Masakra być na ŁASCE firmy i jednocześnie cieszyć się grami, przecież to się wyklucza no chyba, że masz taką pracę że przyzwyczajony jesteś do bycia w gotowości na każde posyłki Widzimy się w marcu podczas premiery GOTY Xeno X Ciekawe cz ten remastery będzie działał lepiej niż na WiiU :D. Ja jeszcze debatuje, czy nie czekać do września, no chyba, że zapowiedzą X2 to nie będę czekał.
Opublikowano 21 stycznia21 sty W ogóle nie mogę się doczekać na kolejne 7 lat remasterów portów z WiiU dostępnych od lat na Switchu. A na deser multiplatformy działające gorzej niż dostępnym od lat na rynku SteamDecku
Opublikowano 21 stycznia21 sty Godzinę temu, zdrowywariat napisał(a): Sam seks Taki jak w więzieniu, taki którego nie chcesz :p
Opublikowano 21 stycznia21 sty Ja nie mogę sie doczekać kolejnych 7 lat szczekania tego martwego zagrywa paolo
Opublikowano 21 stycznia21 sty 1 godzinę temu, drozdu7 napisał(a): Mi trochę siur opadł na te PC handeldy. Steam Deck był bardzo spoko ale te Windowsowe to takie bezduszne (tak ja piszę o duszy) że szok niby masz na nim wszystko ale takie to jakieś nijakie kurwa Jak zamiast Masserati kupiłeś Trabanta, to sam sobie jesteś winny
Opublikowano 21 stycznia21 sty Ale przecież tam wszystko działa nawet Indiane sobie włączałem. Po prostu to komputer jest xd nie wszystko musi mi leżeć
Opublikowano 21 stycznia21 sty Multiplatformy ze Steama za 20 zł czy pudełeczko tego samego na Switch 2 za 329 zł? Graczu wybierz mądrze, wybierz pieprz i miód, bo cena nie gra roli.
Opublikowano 21 stycznia21 sty 2 godziny temu, Pupcio napisał(a): Ja nie mogę sie doczekać kolejnych 7 lat szczekania tego martwego zagrywa paolo To nie mam zajawkę wątłą na tyle żeby wystarczyła jedynie zmiana modelu dystrybucyjnego by odebrać mi smak gierek. #wypaleńcio
Opublikowano 21 stycznia21 sty Gościa który płaci abonament żeby po robocie wrócić do roboty w wowie nic nie złamie podziwiam że po dwóch etatach masz jeszcze siłe grać w te xboxowe śmieci ze smyczpassa
Opublikowano 21 stycznia21 sty Sony utopiło kasę w Gaasach i dało wolną rękę Woke-Cuckmanowi, a Microsoft ucieknie niedługo ze swoim gamepassem na Switcha 2, bo nikt ich konsoli nie chce - marna sprzedaż mówi sama za siebie. Wybór jest oczywisty, chcesz się dobrze bawić to idź do sklepu po Switcha 2 day1.
Opublikowano 21 stycznia21 sty 2 godziny temu, Pupcio napisał(a): Daddy bierzesz śmiećpassa w którym gówno jest a i tak ci to zabiorą jak nie dasz pieniążka raz w miesiącu? jaka to jest ZWAŁA GOTY Indiany nikt nie zabierze Pupcio Setki zajebisty gier rocznie w cenie Mario Bekart 2010?
Opublikowano 21 stycznia21 sty 3 godziny temu, Daddy napisał(a): Bierzecie Mario Bekart z 2010 standard za cztery bomby czy wersję deluxe z naklejkami księżniczki Pech u dejwa za 800zl? może się okazać że będzie bez naklejek, po premierze się pojawią oddzielnie za 2bomby OSTATNIE SZTUKI.
Opublikowano 21 stycznia21 sty Czekam aż gierki skoczą na 399zl Czaicie 399zl na premierę za grę na poziomie Horizon Forbidden West gdzie czujesz jak wypala Ci resztki komórek? To tak jak byś usiadł na słoik. No ale czego się nie zrobi żeby tylko było po staremu, co pupcio?
Opublikowano 21 stycznia21 sty 2 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Czekam aż gierki skoczą na 399zl Czaicie 399zl na premierę za grę na poziomie Horizon Forbidden West gdzie czujesz jak wypala Ci resztki komórek? To tak jak byś usiadł na słoik. No ale czego się nie zrobi żeby tylko było po staremu, co pupcio? GTA VI będzie za 699 lekko.
Opublikowano 21 stycznia21 sty Dużo devów liczy że R* podniesie cenę za podstawkę GTA do wyższe poziomu żeby ktoś był pierwszy i wtedy już poleci z górki i kolejni 4-5 bomb za podstawki gier
Opublikowano 21 stycznia21 sty No to skończy się z grami, w czym problem? Ja potrzebuje do życia tylko zelde botw, 2 rdry i residenciki
Opublikowano 21 stycznia21 sty Ja tam jestem zwolennikiem uczciwego płacenia za uczciwą pracę. DOOMik dowiezie? Dowiezie, więc będą pieniążki. Branża musi się rozwijać, a ja jej pomagam kupując gry na hShopie, za tyle ile są te gry Nintendo faktycznie warte.
Opublikowano 22 stycznia22 sty Wszystko się okaże, nic wielkiego z tego nie będzie pewnie ale spróbować się spróbuje. A wierzycie że Sony anulowało 9 gier? Ja do tej pory nie kumam o huj tam chodzi. To co oni mają poza Yotei, DS 2 i Wolwerynem? Tego chinola Phantom 0 jeszcze ale to może się okazać multiplatforma finalnie. Niesamowite
Opublikowano 22 stycznia22 sty 5 minut temu, drozdu7 napisał(a): Wszystko się okaże, nic wielkiego z tego nie będzie pewnie ale spróbować się spróbuje. A wierzycie że Sony anulowało 9 gier? Ja do tej pory nie kumam o huj tam chodzi. To co oni mają poza Yotei, DS 2 i Wolwerynem? Tego chinola Phantom 0 jeszcze ale to może się okazać multiplatforma finalnie. Niesamowite Intergalaktyk np. wystarczy do dominacji nad planetą graczy. Co ma Microsoft? Multiplatformowego Dooma i CGI z Garków na 2027 :D. Na razie z dużej chmury z pokazu 2024 mało deszczu, oprócz Indiany nawet nie średniaki.