Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Ja mam jedną nadzieję jeśli chodzi o Sony mianowicie, że PlayStation będzie żyło odrobinę dłużej od marki Horizon bo chciałbym zobaczyć upadek rudej baby na jeszcze żyjącym PlayStation. Gdyby nie to moje małe marzenie to mogliby już wypierdalać.

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 628,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
36 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Intergalaktyk np. wystarczy do dominacji nad planetą graczy. 

Aha mówisz o cgi Gearsów a jednocześnie stawiasz inne cgi które wyjdzie jeszcze później :)

Oj Ty Krychu Krychu

Opublikowano

IMG-8051.jpg

Co to jest za sztos! Po raz czwarty świetnie się bawiłem i grałem po nocach. Do Returns się wraca, jak sam podtytuł wskazuje :banderas:

Opublikowano

Liczyłem, że napiszesz coś o Returnalu (takiej gry Nintendo nie dałoby rady stworzyć NIGDY!!), a grasz w tę flashówkę dla dzieci. :/ 

Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Co ma Microsoft? Multiplatformowego Dooma i CGI z Garków na 2027 :D. Na razie z dużej chmury z pokazu 2024 mało deszczu, oprócz Indiany nawet nie średniaki.

xdDDDDDD psycha zniszczona od synowskiego bezgrowia

Jak ktoś w 2025 pisze jeszcze, że Xbox nie ma gier to jest zwyczajnie pierdolenięty. 

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał(a):

Liczyłem, że napiszesz coś o Returnalnu, a grasz w tę flashówkę dla dzieci. :/ 

Pograłem może 2h dopiero, na razie mogę napisać, że fajnie się strzela i muzyka robi klimat i chyba będzie ciężko :)

Opublikowano

Myślę, że nieskrępowana radość z doskonałego gameplayu może nieco skrzywić twoje postrzeganie gównogierek Nintendo. W końcu spróbujesz czegoś co można przy znajomych nazwać grą wideo bez zostania wyśmianym!

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Myślę, że nieskrępowana radość z doskonałego gameplayu może nieco skrzywić twoje postrzeganie gównogierek Nintendo. W końcu spróbujesz czegoś co można przy znajomych nazwać grą wideo bez zostania wyśmianym!

Taką nieskrępowaną radość z doskonałego gameplayu, o której mówisz, gdzie jest dużo gry w grze, miałem właśnie w DKCR, czy ostatnio wydanym Super Mario Bros. Wonder, a teraz w Luigi’s Mansion 2, od day1 Switcha dobrze się bawię, ale dziękuję za troskę :)

Opublikowano

Ty a co będzie jak Spencer faktycznie by ogłosił że kolejny Xbox będzie miał sklep Steama? Czy będzie petycja do Sonego o blokadę? 

Czaicie to kurwa, jakby kopuły zaczęły się gotować?

Opublikowano
33 minuty temu, zdrowywariat napisał(a):

Taką nieskrępowaną radość z doskonałego gameplayu, o której mówisz, gdzie jest dużo gry w grze, miałem właśnie w DKCR, czy ostatnio wydanym Super Mario Bros. Wonder, a teraz w Luigi’s Mansion 2, od day1 Switcha dobrze się bawię, ale dziękuję za troskę :)

Tak gęstego klimatu jak Returnal nie było na Nintendo od czasu Eternal Darkness, a tak dobrego gameplayu - nie było nigdy. :) 

29 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Ty a co będzie jak Spencer faktycznie by ogłosił że kolejny Xbox będzie miał sklep Steama? Czy będzie petycja do Sonego o blokadę? 

Czaicie to kurwa, jakby kopuły zaczęły się gotować?

PlayStation? Jedynie jako wydawca na potężnym XBOXIE. :banderas:

Opublikowano
20 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Fajnie, że jesteśmy zgodni co do tego, że Returnal to najlepsza gra tej generacji.

Tak, trzeba przyznać, że miało Sony nosa kupując to studio po stworzeniu Returnala. Mam jedynie nadzieje, że ich następna gra, tym razem robiona jako gra Sony, nie będzie festiwalem lewactwa, w otwartym świecie, z obowiązkowym craftingiem i trybem nasłuchiwania.

Opublikowano

Są tu tacy, którzy twierdzą, że:

TLOU2 > TLOU

U4 > U2

czy nawet, że FIFA > PES

TEIN > Celeste

DKCTF > DKCR

no cóż, pozostawię to bez komentarza.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Jebać tego małpiszona obesrańca, może trzeba pokazać swój brak szacunku? Pobrać pirata, przejść, napisać, że nawet fajne 6+/10 ale Yooka-Laylee lepsze

Opublikowano
7 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Długo będziesz jeszcze pierdolił o tym Donkey Kongu?

Dopóki nie opadną emocje, jestem świeżo po przejściu gry. Wiem, że nic to nie da, jak dla odmiany zacznę pisać o wspaniałym Super Mario Bros. Wonder, bo Wy, co niektórzy, tak z zazdrości, że na waszych sprzętach do grania: PS5, Xie i PC, jeśli chodzi o wybitne platformery, panuje posucha.

Fani tego gatunku konsole trzymają w szafie. Wyjątkiem jest Astro Bot, który trochę uratował ten bieda rok na PS5.

Opublikowano

Na Xboxie, PC i PS5 masz Psychonauts2, Celeste, Crashe 1-4, trylogię Spyro, A Hat in Time, Tinykina, MonsterBoya I pewnie morze niesamowitych indyków. Na platformach zielonych - dodatkowo dwie części Oni, na PlayStation - 3 x Astrobota i niezłego Sackboya, a fagi dalej w swoim wyimaginowanym świecie myślą, że świetne platformówki są tylko na Nintendo.

To może dla odmiany polećcie jakieś dobre FPSy albo wyścigi na tego czerwonego obsrańca? Ale chuja podacie, bo pierwszych nie ma, a w drugich podacie przeruchanego przez 11 lat MarioKarta bez kampanii. Jebać.

Opublikowano
9 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Długo będziesz jeszcze pierdolił o tym Donkey Kongu?

Raczej nie pochwalisz, bo nie wiem, czy przebrniesz przez 6, 7 i 8 świat, tam już jest wyskoko, wybuchowo i gorąco :banderas:

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Na Xboxie, PC i PS5 masz Psychonauts2, Celeste, Crashe 1-4, trylogię Spyro, A Hat in Time, Tinykina, MonsterBoya I pewnie morze niesamowitych indyków. Na platformach zielonych - dodatkowo dwie części Oni, na PlayStation - 3 x Astrobota i niezłego Sackboya, a fagi dalej w swoim wyimaginowanym świecie myślą, że świetne platformówki są tylko na Nintendo.

To może dla odmiany polećcie jakieś dobre FPSy albo wyścigi na tego czerwonego obsrańca, ale chuja podacie, bo pierwszych nie ma, a w drugich podacie przeruchanego przez 11 lat MarioKarta bez kampanii. Jebać.

To wszystko mam też na Switchu i o wiele więcej + perełki od samego Nintendo: SMO, SMG, SM3DW, SMBW, DKCR, DKCRTF, kilka części Kirbiego i inne. Z czym do ludzi? Nie ma w ogóle o czym rozmawiać, dla fanów tego gatunku wybór jest prosty, jedyny i słuszny, jeśli chodzi o RPGi również - Switch :banderas:

Opublikowano

1 minutę temu, zdrowywariat napisał(a):

To wszystko mam też na Switchu o wiele więcej + perełki od samego Nintendo: SMO, SMG, SM3DW, SMBW, DKCR, DKCRTF, kilka części Kirbiego i inne. Z czym do ludzi? Nie ma w ogóle o czym rozmawiać, dla fanów tego gatunku wybór jest prosty, jedyny i słuszny, jeśli chodzi o RPGi również - Switch :banderas:

Nooo, tego Psychonautsa 2 i Astrobota to już w ogóle najlepszej na Switchu ograć xDDDDDDD odswitchowe zapalenie "mózgu"

Prawda jest taka, że można ograć zajebiste platformówki i kompletnie olać Switcha.

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

odswitchowe zapalenie "mózgu"

To są fakty! Jeśli chodzi o platformery i RPGi rządzi Switch. Nie wiem, co trzeba mieć pod deklem, żeby twierdzić inaczej?

:banderas:

Opublikowano

Zdrowyjehowy, ale nikt nie umniejsza bibliotece Switcha tylko ty wyszedłeś z twierdzeniem kompletnie wyciągniętym z dupy i niezgodnym ze stanem faktycznym, że na PlayStation czy Xboxie nie ma platformówek i wszyscy żyją w jakiejś niesamowitej zazdrości nad biblioteką Switcha. Nie, nie żyją, bo mają równie dobrze, a nawet lepsze alternatywy. O RPG mogę powiedzieć to samo, bo najlepsze gry tego gatunku ominęły tę nintendowską c00rwę. :)

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Zdrowyjehowy, ale nikt nie umniejsza bibliotece Switcha tylko ty wyszedłeś z twierdzeniem kompletnie wyciągniętym z dupy i niezgodnym ze stanem faktycznym, że na PlayStation czy Xboxie nie ma platformówek i wszyscy żyją w jakiejś niesamowitej zazdrości nad biblioteką Switcha. Nie, nie żyją, bo mają równie dobrze, a nawet lepsze alternatywy. O RPG mogę powiedzieć to samo, bo najlepsze gry tego gatunku ominęły tę nintendowską c00rwę. :)

Czy Ty żyjesz w jakiejś alternatywnej rzeczywistości?

Opublikowano
1 minutę temu, zdrowywariat napisał(a):

Czy Ty żyjesz w jakiejś alternatywnej rzeczywistości?

Sorry, ale takiego level designu i głębi Psychonauts 2 na Switchu po prostu nie uświadczysz. Módl się żeby gra wylądowała na S2 to może liźniesz nieco prawdziwego geniuszu w gatunku.