Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał(a):

Sorry, ale takiego level designu i głębi Psychonauts 2 na Switchu po prostu nie uświadczysz. Módl się żeby gra wylądowała na S2 to może liźniesz nieco prawdziwego geniuszu w gatunku.

Chętnie sprawdzę ;)

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 628,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

@zdrowywariat ale wiesz, że wklejanie ciągle zdjęć i linków do YT z gierki nie sprawi, że stanie się ona lepsza? Średniawy małpiszon pozostanie średniawy do końca swoich marnych dni. 

Opublikowano
15 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):

@zdrowywariat ale wiesz, że wklejanie ciągle zdjęć i linków do YT z gierki nie sprawi, że stanie się ona lepsza? Średniawy małpiszon pozostanie średniawy do końca swoich marnych dni. 

Żeby wydać taką opnię trzeba najpierw grę przejść. Wrzuciłem zaledwie kilka screenów i linków, tsunami i wagonik. To jeszcze jeden, ostatni, gdyby ktoś pytał, skąd się wzięły muzyczne levele w Raymanie, czy też w SMBW, a teraz zmykam:

Ta nutka :banderas:

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Psychonauts 1 i 2 :banderas: trzeba być jakimś totalnym bezguściem albo WARIATEM żeby nie lubić tych produkcji

Opublikowano
2 godziny temu, drozdu7 napisał(a):

Ty a co będzie jak Spencer faktycznie by ogłosił że kolejny Xbox będzie miał sklep Steama? Czy będzie petycja do Sonego o blokadę? 

Czaicie to kurwa, jakby kopuły zaczęły się gotować?

Po co mają blokować jak Hulst mówił miesiąc temu że będą wydawać gry na inne konsole :jim:

Opublikowano
8 minut temu, Pupcio napisał(a):

Psychonauts 1 i 2 :banderas: trzeba być jakimś totalnym bezguściem albo WARIATEM żeby nie lubić tych produkcji

Kto powiedział, że nie lubię? W sequel nie grałem, w jedynkę chyba tak, tak kojarzę, ale niewiele pamiętam, a skoro niewiele pamiętam widocznie nie była tak dobra, jak na przykład Banjo-Kazooie. Nikt nie umie w platformery, tak dobrze, jak Nintendo, czy kiedyś Rare :banderas:

Opublikowano
10 minut temu, zdrowywariat napisał(a):

Nikt nie umie w platformery, tak dobrze, jak Nintendo, czy kiedyś Rare :banderas:

"jak Nintendo to nikt inny"

image.thumb.png.23fe828989e9a260e2f1f70f72c30a94.png

image.thumb.png.b1a4b31b0b4f7b676af2c07fe898b5e0.png

image.thumb.png.231cb1e6feb9fc5c02f948167963d3ea.png

image.thumb.png.c31503eff1479be937559bf9d242b681.png

image.thumb.png.17e98638626b40d5070b9386258918bc.png

NO ALE PAMIĘTAJCIE SŁOWA ZDROWEGOJEHOWEGO - KONIECZNIE MUSICIE KUPIĆ TEGO CZERWONEGO OBSRAŃCA OD NINTENDO BO NA INNYCH PLATFORMACH NIE MA PRZECIEŻ DOBRYCH PLATFORMÓWEK

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

To może dla odmiany polećcie jakieś dobre FPSy albo wyścigi na tego czerwonego obsrańca?

FAST RMX, bije wszystkie Wipeouty na głowę i jest Switchowym exclusivem, 60 fps. W ogóle jestem ciekaw co ta firma zrobi na Switchu 2:

https://www.dekudeals.com/games?filter[publisher]=Shin’en+Multimedia

The Touryst był świetny, ja nawet kupiłem to Art of Balance od nich i przeszedłem całe, niby ustawianie klocków żeby się nie przewróciły a mega wciąga

Opublikowano
13 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

"jak Nintendo to nikt inny"

image.thumb.png.23fe828989e9a260e2f1f70f72c30a94.png

image.thumb.png.b1a4b31b0b4f7b676af2c07fe898b5e0.png

image.thumb.png.231cb1e6feb9fc5c02f948167963d3ea.png

image.thumb.png.c31503eff1479be937559bf9d242b681.png

image.thumb.png.17e98638626b40d5070b9386258918bc.png

NO ALE PAMIĘTAJCIE SŁOWA ZDROWEGOJEHOWEGO - KONIECZNIE MUSICIE KUPIĆ TEGO CZERWONEGO OBSRAŃCA OD NINTENDO BO NA INNYCH PLATFORMACH NIE MA PRZECIEŻ DOBRYCH PLATFORMÓWEK

Są! Tylko, że nikt ich nie wydaje, aż tyle. No i ja na Switchu też to mam, co podałeś, w większości. Jest też szansa na Psychnauts 2, a Astro Bota ograłem, choć jest wspaniały to widać na każdym kroku inspirację Mario :)

ediit:

https://www.metacritic.com/browse/game/all/3d-platformer/

DEKLASACJA! :banderas:

Opublikowano

Ja pierdole ale beka, taka bieda na tym gównie od nintendo że nawet 15-letnie remastery są łykane bez popity :) 

Opublikowano
12 minut temu, zdrowywariat napisał(a):

Są! Tylko, że nikt ich nie wydaje, aż tyle. No i ja na Switchu też to mam, co podałeś, w większości. Jest też szansa na Psychnauts 2, a Astro Bota ograłem, choć jest wspaniały to widać na każdym kroku inspirację Mario :)

Sorry, ale Nintendo nowe platformówki wydaje co 4-5 lat, tyle samo co konkurencja. Po prostu jak to fag za chuj nie orientujesz się w branży i myślisz, że Nintendo tutaj jest bezkonkurencyjne xD

Opublikowano

Twoich pra pra dziadków nie było jeszcze na świece Pablo, Sony i Microsoftu również, a Ty chcesz mnie pouczać, kto tu rządzi, a rządzi Nintendo, aż po dziś:

”Nintendo was founded in 1889 as Nintendo Koppai by craftsman Fusajiro Yamauchi and originally produced handmade hanafudaplaying cards.”

:banderas:

edit: dobrze, że wspomniałeś o Celeste, mam za sobą 14 przejść i nabite 400h :obama:

Opublikowano
Godzinę temu, suteq napisał(a):

Ja pierdole ale beka, taka bieda na tym gównie od nintendo że nawet 15-letnie remastery są łykane bez popity :) 

image.thumb.jpeg.eac095a99ae3e107562357eef67faf7e.jpeg

:)

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Sorry, ale Nintendo nowe platformówki wydaje co 4-5 lat, tyle samo co konkurencja. 

Nie no, tutaj to Cię trochę poniosło: Super Mario Odyssey, Super Mario Maker 2, Super Mario Bros. Wonder, Yoshi's Crafted World, Kirby and The Forgotten Land, Kirby Star Allies, Metroid Dread plus porty Super Mario 3D World (z dodatkiem Bowser's Fury, który portem nie jest), dwóch Donkey Kongów, Kirby Returns to Dreamland. 

Trochę więcej niż platformówka co 4-5 lat ;) 

Edytowane przez funditto

Opublikowano
4 minuty temu, GearsUp napisał(a):

image.thumb.jpeg.eac095a99ae3e107562357eef67faf7e.jpeg

:)

I do tej pory nie kupiłem :) 

Opublikowano
24 minuty temu, funditto napisał(a):

rochę więcej niż platformówka co 4-5 lat ;) 

Trochę skrót myślowy, bardziej mi o Mariany chodziło, bo nie oszukujmy się - Yoshi czy Kirby to nie jest jakaś top liga platformówek. ;) Tym bardziej mówić, że to jakiś powód do zazdrości posiadaczom Switcha.

Opublikowano

Ta bo yebana w dupe cweleste jest haha:boomer: albo ten usypiacz rayman nie no kurde zapisze cie na korki z gier bo ty nie masz pojęcia co piszesz Paolo!

Opublikowano
33 minuty temu, Pupcio napisał(a):

Ta bo yebana w dupe cweleste jest haha:boomer: albo ten usypiacz rayman nie no kurde zapisze cie na korki z gier bo ty nie masz pojęcia co piszesz Paolo!

Od Celeste to Ty się ten tego, bo Cię znajdę! :)

Opublikowano

No to jest ciekawe jakie platformówki masakruje pawciokratos na swoim Dellu czy tam Acerze. Na klawiaturze to musi być pieprz

Edytowane przez drozdu7