Opublikowano 24 stycznia24 sty No i elegancko, konsola xboxa najbardziej niepotrzebny sprzęt w dziejach.
Opublikowano 24 stycznia24 sty 6 minutes ago, Shen said: No i elegancko, konsola xboxa najbardziej niepotrzebny sprzęt w dziejach. Potrzebniejszy od PS dzięki uber usłudze Gamepass
Opublikowano 24 stycznia24 sty Fani Playstation będą płacić 3,5 bomby za gry które niedawno były nazywane "śmieciami z Game Passa" i będą czuli się jak zwycięzcy.
Opublikowano 24 stycznia24 sty Dokładnie, kurwiaki niech płacą 3,5 bomby dla Spencera. A Xbox okazał się najbardziej potrzebną konsolą w historii bo tak potargał jebane klaperskie łby że do dziś latają po tematach i o nim piszą arigato Spenceru-san
Opublikowano 24 stycznia24 sty Nawet za Gaidenka 4 na PS5 będą płacić pieniążki prosto do kieszeni Spencer-san, bo się okazuje, że to gra MS, który jest jej wydawcą również na PS5 :p Fajnie by było jakby to był początek szerszej współpracy MS z Platynowymi, bo szkoda żeby ich gry były wydawane tylko na ziemniaki od Nintendo. Edytowane 24 stycznia24 sty przez SnoD
Opublikowano 24 stycznia24 sty 1 godzinę temu, Pupcio napisał(a): Uczciwa dyszka? Tylko u Nintendo 😍 Xboxowi na klate. W bilonie.
Opublikowano 24 stycznia24 sty 3 godziny temu, Pupcio napisał(a): Uczciwa dyszka? Tylko u Nintendo 😍 No nie zgodzę się, bo są zaniżane, w porównaniu z wydmuszkami u konkurencji na “9” taka Zelda BOTW powinna mieć średnią 107, a nie 97! Edytowane 24 stycznia24 sty przez zdrowywariat
Opublikowano 24 stycznia24 sty No jak na grę z pustym światem, brakiem fabuły i wyglądem PS2 to te 97 na meta to niezły wyczyn. Ale hej, całkiem przyjemnie się gotuje
Opublikowano 24 stycznia24 sty 21 minut temu, Pupcio napisał(a): Co ten gość dupi o najważniejszej grze tego wieku? O_o Koleś gra na xboxie, co on może wiedzieć o dobrych grach
Opublikowano 24 stycznia24 sty No od dobrych gier Sony dostałem udaru prawie, ale wierzę że miałeś swój życiowy czas w Horizon Forbidden West
Opublikowano 24 stycznia24 sty Oceny Botw i God of War, to najlepszy dowód na zbiorowe haluny z niedożywienia
Opublikowano 24 stycznia24 sty Zgadzam się, to jest chore że gra ideał botw nie ma 100% no ale to samo przy rdr2 zrobili niestety, pewnie recki od xbotów bo tylko te zielone durnie nie znają się na grach xD
Opublikowano 24 stycznia24 sty Plucie na Breath of the Wild, God of War i Red Dead Redemption 2? Można kogoś prosić o wyrwanie chwasta?
Opublikowano 24 stycznia24 sty W sumie BOTW i TLOU to były najważniejsze gry ostatnich lat! Jedna rewolucyjna, która zmiotła z planszy wszystkie piaskownice, nie tylko fizyką, o którą u konkurencji wciąż proszą, a przygodą, możliwością pójścia, gdzie się chce, nie tam, gdzie developer sobie zażyczył, wspinaniem się nie po zaznaczonych na czerwono gzymsach, czy nieszablonowymi zagadkami w świątyniach nie dla debili. Gra, która ma jedną z najwyższych średnich w historii 97%, obok niewielu innych gier, głównie od Nintendo. Druga natomiast opowiada o Joelu i Ellie w zniszczonym przez zarazę brutalnym wręcz namacalnym świecie, w którym wszystko fabularnie się ze sobą spaja, prolog wzrusza, a epilog wgniata w fotel. Gra, która została okrzyknięta grą dekady, ale niestety lewak-Cuckman musiał sequela spier…, bo zamiast skupić się na sensownej fabule to wolał na siłę szokować, przez co wyszedł mu misz-masz o wszystkim i o niczym. Edytowane 24 stycznia24 sty przez zdrowywariat
Opublikowano 24 stycznia24 sty Baldur pokazał Zeldzie miejsce w szeregu, nie bez podstaw nazywany jest teraz nowym SKYRIMEM i scena modderska rośnie w serduszku <3, a Zelda? Jakiego mody wyszły, oprócz fanowskiego ToTK DLC? Beka. https://www.thegamer.com/video/it-s-official-baldur-s-gate-3-is-the-new-skyrim/
Opublikowano 24 stycznia24 sty 4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Baldur pokazał Zeldzie miejsce w szeregu, nie bez podstaw nazywany jest teraz nowym SKYRIMEM i scena modderska rośnie w serduszku <3, a Zelda? Jakiego mody wyszły, oprócz fanowskiego ToTK DLC? Beka. https://www.thegamer.com/video/it-s-official-baldur-s-gate-3-is-the-new-skyrim/ Nie wiem, o czym do mnie rozmawiasz, wierzę że Baldur jest wybitny, bo widzę co ludzie sądzą, ale weź nie pierdol bzdur, BOTW i TLOU to jedne z najważniejszych gier ostatnich lat, moim zdaniem rewolucyjne, BOTW podobnie, jak SM64. Edytowane 24 stycznia24 sty przez zdrowywariat
Opublikowano 24 stycznia24 sty 5 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Baldur pokazał Zeldzie miejsce w szeregu, nie bez podstaw nazywany jest teraz nowym SKYRIMEM i scena modderska rośnie w serduszku <3, a Zelda? Jakiego mody wyszły, oprócz fanowskiego ToTK DLC? Beka. https://www.thegamer.com/video/it-s-official-baldur-s-gate-3-is-the-new-skyrim/ Gra idealna nie potrzebuje zmian
Opublikowano 24 stycznia24 sty 3 minuty temu, zdrowywariat napisał(a): Nie wiem, o czym do mnie rozmawiasz, wierzę że Baldur jest wybitny, bo widzę co ludzie sądzą, ale weź nie pierdol bzdur, BOTW i TLOU to jedne z najważniejszych gier ostatnich lat, moim zdaniem rewolucyjne, BOTW podobnie, jak SM64. A takie tam statystyki 2 minuty temu, GearsUp napisał(a): Gra idealna nie potrzebuje zmian Ale już bez heheszków to niektóre mody do Baldura zapowiadają się zacnie, planują nawet przenieść całe BG1 i BG2, no ale na silniku bodaj NVN2 też tak miało być i ostatecznie wyszło demo z lochami Irenicusa :D.
Opublikowano 24 stycznia24 sty Teraz, KrYcHu_89 napisał(a): A takie tam statystyki Uj mnie obchodzą statystki, w BOTW mam 400h, a TLOU przeszedłem 8 razy (4 na PS3, 2 na PS4 i 2 na PS5), wiem co mówię, bo gry widziałem na własne oczy, a Ty poza grami na Xboxa uja widziałeś!
Opublikowano 24 stycznia24 sty 1 minutę temu, zdrowywariat napisał(a): Uj mnie obchodzą statystki, w BOTW mam 400h, a TLOU przeszedłem 8 razy (4 na PS3, 2 na PS4 i 2 na PS5), wiem co mówię, bo gry widziałem na własne oczy, a Ty poza grami na Xboxa uja widziałeś! No teraz to mnie obraziłeś z tym Xboxem xD
Opublikowano 24 stycznia24 sty Kurwa jaki tandem, jeden obrońca konsoli której nie ma, drugi wysrał pierdyliard postów o grze której nie przeszedł później nawet. Dawać chłopaki!
Opublikowano 24 stycznia24 sty 12 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): A takie tam statystyki Ale już bez heheszków to niektóre mody do Baldura zapowiadają się zacnie, planują nawet przenieść całe BG1 i BG2, no ale na silniku bodaj NVN2 też tak miało być i ostatecznie wyszło demo z lochami Irenicusa :D. Może i dobrze bo BG1 dzisiaj absolutnie nie grywalna w porównaniu do tych innych gier z tamtego okresu jak Fallouty albo nawet Planescape no ale ja nigdy nie lubiłem jedynki i mówię tu o wersji enhanced Edytowane 24 stycznia24 sty przez GearsUp