Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 628,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

No i elegancko, konsola xboxa najbardziej niepotrzebny sprzęt w dziejach.

Opublikowano
6 minutes ago, Shen said:

No i elegancko, konsola xboxa najbardziej niepotrzebny sprzęt w dziejach.

Potrzebniejszy od PS dzięki uber usłudze Gamepass :banderas:

Opublikowano

Fani Playstation będą płacić 3,5 bomby za gry które niedawno były nazywane "śmieciami z Game Passa" i będą czuli się jak zwycięzcy.

Opublikowano

Dokładnie, kurwiaki niech płacą 3,5 bomby dla Spencera. 

A Xbox okazał się najbardziej potrzebną konsolą w historii bo tak potargał jebane klaperskie łby że do dziś latają po tematach i o nim piszą ;) arigato Spenceru-san

Opublikowano

Nawet za Gaidenka 4 na PS5 będą płacić pieniążki prosto do kieszeni Spencer-san, bo się okazuje, że to gra MS, który jest jej wydawcą również na PS5 :p

Fajnie by było jakby to był początek szerszej współpracy MS z Platynowymi, bo szkoda żeby ich gry były wydawane tylko na ziemniaki od Nintendo.

Edytowane przez SnoD

Opublikowano
1 godzinę temu, Pupcio napisał(a):

Uczciwa dyszka? Tylko u Nintendo 😍

Xboxowi na klate. W bilonie.

Opublikowano
3 godziny temu, Pupcio napisał(a):

Uczciwa dyszka? Tylko u Nintendo 😍

No nie zgodzę się, bo są zaniżane, w porównaniu z wydmuszkami u konkurencji na “9” taka Zelda BOTW powinna mieć średnią 107, a nie 97!

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Dobrze mówisz wariacie! Źle cie oceniłem bracie nintendo!

Opublikowano

No jak na grę z pustym światem, brakiem fabuły i wyglądem PS2 to te 97 na meta to niezły wyczyn. 

Ale hej, całkiem przyjemnie się gotuje

Opublikowano

Co ten gość dupi o najważniejszej grze tego wieku? O_o

Opublikowano
21 minut temu, Pupcio napisał(a):

Co ten gość dupi o najważniejszej grze tego wieku? O_o

Koleś gra na xboxie, co on może wiedzieć o dobrych grach

Opublikowano

No od dobrych gier Sony dostałem udaru prawie, ale wierzę że miałeś swój życiowy czas w Horizon Forbidden West 

Opublikowano

Oceny Botw i God of War, to najlepszy dowód na zbiorowe haluny z niedożywienia :reggie:

Opublikowano

Zgadzam się, to jest chore że gra ideał botw nie ma 100% :/ no ale to samo przy rdr2 zrobili niestety, pewnie recki od xbotów bo tylko te zielone durnie nie znają się na grach xD

Opublikowano

Plucie na Breath of the Wild, God of War i Red Dead Redemption 2? Można kogoś prosić o wyrwanie chwasta?

Opublikowano

W sumie BOTW i TLOU to były najważniejsze gry ostatnich lat!

Jedna rewolucyjna, która zmiotła z planszy wszystkie piaskownice, nie tylko fizyką, o którą u konkurencji wciąż proszą, a przygodą, możliwością pójścia, gdzie się chce, nie tam, gdzie developer sobie zażyczył, wspinaniem się nie po zaznaczonych na czerwono gzymsach, czy nieszablonowymi zagadkami w świątyniach nie dla debili. Gra, która ma jedną z najwyższych średnich w historii 97%, obok niewielu innych gier, głównie od Nintendo.

Druga natomiast opowiada o Joelu i Ellie w zniszczonym przez zarazę brutalnym wręcz namacalnym świecie, w którym wszystko fabularnie się ze sobą spaja, prolog wzrusza, a epilog wgniata w fotel. Gra, która została okrzyknięta grą dekady, ale niestety lewak-Cuckman musiał sequela spier…, bo zamiast skupić się na sensownej fabule to wolał na siłę szokować, przez co wyszedł mu misz-masz o wszystkim i o niczym.

Opublikowano
4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Baldur pokazał Zeldzie miejsce w szeregu, nie bez podstaw nazywany jest teraz nowym SKYRIMEM i scena modderska rośnie w serduszku <3, a Zelda? Jakiego mody wyszły, oprócz fanowskiego ToTK DLC? Beka. 

https://www.thegamer.com/video/it-s-official-baldur-s-gate-3-is-the-new-skyrim/

Nie wiem, o czym do mnie rozmawiasz, wierzę że Baldur jest wybitny, bo widzę co ludzie sądzą, ale weź nie pierdol bzdur, BOTW i TLOU to jedne z najważniejszych gier ostatnich lat, moim zdaniem rewolucyjne, BOTW podobnie, jak SM64.

Opublikowano
5 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Baldur pokazał Zeldzie miejsce w szeregu, nie bez podstaw nazywany jest teraz nowym SKYRIMEM i scena modderska rośnie w serduszku <3, a Zelda? Jakiego mody wyszły, oprócz fanowskiego ToTK DLC? Beka. 

https://www.thegamer.com/video/it-s-official-baldur-s-gate-3-is-the-new-skyrim/

Gra idealna nie potrzebuje zmian :)

Opublikowano
3 minuty temu, zdrowywariat napisał(a):

Nie wiem, o czym do mnie rozmawiasz, wierzę że Baldur jest wybitny, bo widzę co ludzie sądzą, ale weź nie pierdol bzdur, BOTW i TLOU to jedne z najważniejszych gier ostatnich lat, moim zdaniem rewolucyjne, BOTW podobnie, jak SM64.

A takie tam statystyki

image.thumb.png.0ee751f4ba63c2c488440b7a252b7ec5.png

2 minuty temu, GearsUp napisał(a):

Gra idealna nie potrzebuje zmian :)

Ale już bez heheszków to niektóre mody do Baldura zapowiadają się zacnie, planują nawet przenieść całe BG1 i BG2, no ale na silniku bodaj NVN2 też tak miało być i ostatecznie wyszło demo z lochami Irenicusa :D. 

Opublikowano
Teraz, KrYcHu_89 napisał(a):

A takie tam statystyki

Uj mnie obchodzą statystki, w BOTW mam 400h, a TLOU przeszedłem 8 razy (4 na PS3, 2 na PS4 i 2 na PS5), wiem co mówię, bo gry widziałem na własne oczy, a Ty poza grami na Xboxa uja widziałeś!

Opublikowano
1 minutę temu, zdrowywariat napisał(a):

Uj mnie obchodzą statystki, w BOTW mam 400h, a TLOU przeszedłem 8 razy (4 na PS3, 2 na PS4 i 2 na PS5), wiem co mówię, bo gry widziałem na własne oczy, a Ty poza grami na Xboxa uja widziałeś!

No teraz to mnie obraziłeś z tym Xboxem xD

Opublikowano

Kurwa jaki tandem, jeden obrońca konsoli której nie ma, drugi wysrał pierdyliard postów o grze której nie przeszedł później nawet. Dawać chłopaki!

Opublikowano
12 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

A takie tam statystyki

Ale już bez heheszków to niektóre mody do Baldura zapowiadają się zacnie, planują nawet przenieść całe BG1 i BG2, no ale na silniku bodaj NVN2 też tak miało być i ostatecznie wyszło demo z lochami Irenicusa :D. 

Może i dobrze bo BG1 dzisiaj absolutnie nie grywalna w porównaniu do tych innych gier z tamtego okresu jak Fallouty albo nawet Planescape no ale ja nigdy nie lubiłem jedynki i mówię tu o wersji enhanced

Edytowane przez GearsUp