Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Xbox? Najlepsze gry na rynku, w końcu karaluchy mają okazję spróbować złota za 3.5 bomby zamiast pierdolic kocopoły o crapach z GamePassa. Rozjebał XGS tę śmieszną ofertę Sony jak pizdzisko riley reid, kurwy jebanej.

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 628,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
5 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Kurwa jaki tandem, jeden obrońca konsoli której nie ma, drugi wysrał pierdyliard postów o grze której nie przeszedł później nawet. Dawać chłopaki!

Z Tobą nie warto dyskutować, bo zaraz przylecisz z CW do działu Nintendo:

“Dzięki wszystkim, ja gram tylko w domu. I po prostu teraz chciałbym mieć tego Switcha ale jako stacjonarke normalną z normalnym padem jakimś. Wcześniej grałem tylko handheld, w sumie nie wiem czemu.

A w związku z rychłą premierą S2, wolę wyrwać V2 za kilkaset złotych skoro chcę grać w docku.”

A ja później zbiorę minusy za zwrócenie Ci uwagi od jakichś niegarniętych typów uważających się za inteligentnych xD

Opublikowano
7 minut temu, GearsUp napisał(a):

Może i dobrze bo BG1 dzisiaj absolutnie nie grywalna w porównaniu do tych innych gier z tamtego okresu jak Fallouty albo nawet Planescape no ale ja nigdy nie lubiłem jedynki i mówię tu o wersji enhanced

W jakim sensie? BG1 przenieśli na silnik dwójki jakieś 1000 lat temu xD. 

Niskolevelowa opowieść jedyna w swoim rodzaju, a nie jakieś time stopy na 20 lvl. 

Opublikowano
Teraz, KrYcHu_89 napisał(a):

W jakim sensie? BG1 przenieśli na silnik dwójki jakieś 1000 lat temu xD. 

Nawet nie chodzi o silnik ale artstyle, jedynka dla mnie zbyt baśniowa, dwójka znacznie mroczniejsza 

Opublikowano
4 minuty temu, GearsUp napisał(a):

Nawet nie chodzi o silnik ale artstyle, jedynka dla mnie zbyt baśniowa, dwójka znacznie mroczniejsza 

Nie no wiadomo, dwójka wzór, natomiast ja jedynkę lubię, nawet niedawno ogrywałem, jakoś w 2013. 

No ale Jon Irenicus <3. R.I.P. Krzysiu był lepszy, niż w angielskiej edycji :/.

Ahh, szkoda, że Bioware się tak skurwił, kiedyś trzepali te RPGi jak z kalepusza, a teraz prowadzą w grach lgbt wars. 

Opublikowano
6 minut temu, zdrowywariat napisał(a):

Z Tobą nie warto dyskutować, bo zaraz przylecisz z CW do działu Nintendo:

“Dzięki wszystkim, ja gram tylko w domu. I po prostu teraz chciałbym mieć tego Switcha ale jako stacjonarke normalną z normalnym padem jakimś. Wcześniej grałem tylko handheld, w sumie nie wiem czemu.

A w związku z rychłą premierą S2, wolę wyrwać V2 za kilkaset złotych skoro chcę grać w docku.”

A ja później zbiorę minusy za zwrócenie Ci uwagi od jakichś niegarniętych typów uważających się za inteligentnych xD

Ahahahaa i widzisz tu jest ta różnica. Ja piszę sobie różne rzeczy w CW, ale pozatym gram w gierki i dyskutuje w różnych tematach.

A Ty masz non stop wojnę w głowie i wszędzie latasz walczyć za Nintendo ;)

Opublikowano
Godzinę temu, drozdu7 napisał(a):

Ahahahaa i widzisz tu jest ta różnica. Ja piszę sobie różne rzeczy w CW, ale pozatym gram w gierki i dyskutuje w różnych tematach.

A Ty masz non stop wojnę w głowie i wszędzie latasz walczyć za Nintendo ;)

Przecież to co zacytowałem to jest jakiś bełkot, no i oczywiście musiałeś odpowiedzieć trzem osobom naraz, niektórzy się nabrali xD

Opublikowano

Co Ty pierdolisz chłopie? Zapytałem normalnych ludzi o granie na Tv, bo miałem już Switcha ale praktycznie z tego nie korzystałem. A teraz rozważam zakup żeby sobie nadrobić zaległości.

A Ty węszysz kurwa spisek jakiś, ale koleś xddd

Opublikowano
18 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Xbox spuścił takie bomby wczoraj a tutaj chłopy gadają o najgorszej zapowiedzi konsoli w historii XDd jak to mówi pupcio SIECZKA

Zamknęli wszystkim mordy po prostu, ludzie nie pozbierane.

Opublikowano
52 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

Co Ty pierdolisz chłopie? Zapytałem normalnych ludzi o granie na Tv, bo miałem już Switcha ale praktycznie z tego nie korzystałem. A teraz rozważam zakup żeby sobie nadrobić zaległości.

A Ty węszysz kurwa spisek jakiś, ale koleś xddd

W takim razie bierz OLEDa + pro pada i rzecz jasna DKCR xD

Opublikowano

Znowu gejuchy Nintendo o botw? To jakaś klątwa klapów że nie ma nowych gier i jak zacięta płyta nawijanie o grach które wyszły 10 lat temu? :)

Nintendo chyba nie rozwaliło swoich studiów jak Jim Ryan i Hermen Hulst grami usługami i woke gównem :lapka:

Opublikowano

O grach wybitnych rozmawia się całe życie. Xbot nie zrozumie bo dostaje tylko pasze do gejpassa na 7. :)

Opublikowano

Na Xboxie kończysz jedną grę wpadają cztery następne do ogrania, a na Nintendo posucha to się napierdala posty, bo nie ma w co grać, a i tak Znicz leży zepsuty, bo ten jebany kalkulator przegrzał sie po odpaleniu emulatora GBA. :) 

Opublikowano

A co sie stalo z dee? Dosyc gorliwie bronil zielonej marki przez kilka dobrych sezonow.

Opublikowano

Może nie ma czasu, 

57 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Na Xboxie kończysz jedną grę wpadają cztery następne do ogrania

Opublikowano
W dniu 25.01.2025 o 10:33, Paolo de Vesir napisał(a):

Na Xboxie kończysz jedną grę wpadają cztery następne do ogrania

Zdradzisz nam które cztery u ciebie są w kolejce. Tylko nie następną dekadę please.

Opublikowano

bociarze nie lubią dobrych gier, zero zaskoczenia.

Opublikowano

Ja jeszcze miesiąc z gejpassem :yakubu: coś strasznego