Opublikowano 24 stycznia24 sty Xbox? Najlepsze gry na rynku, w końcu karaluchy mają okazję spróbować złota za 3.5 bomby zamiast pierdolic kocopoły o crapach z GamePassa. Rozjebał XGS tę śmieszną ofertę Sony jak pizdzisko riley reid, kurwy jebanej.
Opublikowano 24 stycznia24 sty 5 minut temu, drozdu7 napisał(a): Kurwa jaki tandem, jeden obrońca konsoli której nie ma, drugi wysrał pierdyliard postów o grze której nie przeszedł później nawet. Dawać chłopaki! Z Tobą nie warto dyskutować, bo zaraz przylecisz z CW do działu Nintendo: “Dzięki wszystkim, ja gram tylko w domu. I po prostu teraz chciałbym mieć tego Switcha ale jako stacjonarke normalną z normalnym padem jakimś. Wcześniej grałem tylko handheld, w sumie nie wiem czemu. A w związku z rychłą premierą S2, wolę wyrwać V2 za kilkaset złotych skoro chcę grać w docku.” A ja później zbiorę minusy za zwrócenie Ci uwagi od jakichś niegarniętych typów uważających się za inteligentnych xD
Opublikowano 24 stycznia24 sty 7 minut temu, GearsUp napisał(a): Może i dobrze bo BG1 dzisiaj absolutnie nie grywalna w porównaniu do tych innych gier z tamtego okresu jak Fallouty albo nawet Planescape no ale ja nigdy nie lubiłem jedynki i mówię tu o wersji enhanced W jakim sensie? BG1 przenieśli na silnik dwójki jakieś 1000 lat temu xD. Niskolevelowa opowieść jedyna w swoim rodzaju, a nie jakieś time stopy na 20 lvl.
Opublikowano 24 stycznia24 sty Teraz, KrYcHu_89 napisał(a): W jakim sensie? BG1 przenieśli na silnik dwójki jakieś 1000 lat temu xD. Nawet nie chodzi o silnik ale artstyle, jedynka dla mnie zbyt baśniowa, dwójka znacznie mroczniejsza
Opublikowano 24 stycznia24 sty 4 minuty temu, GearsUp napisał(a): Nawet nie chodzi o silnik ale artstyle, jedynka dla mnie zbyt baśniowa, dwójka znacznie mroczniejsza Nie no wiadomo, dwójka wzór, natomiast ja jedynkę lubię, nawet niedawno ogrywałem, jakoś w 2013. No ale Jon Irenicus <3. R.I.P. Krzysiu był lepszy, niż w angielskiej edycji :/. Ahh, szkoda, że Bioware się tak skurwił, kiedyś trzepali te RPGi jak z kalepusza, a teraz prowadzą w grach lgbt wars.
Opublikowano 24 stycznia24 sty 6 minut temu, zdrowywariat napisał(a): Z Tobą nie warto dyskutować, bo zaraz przylecisz z CW do działu Nintendo: “Dzięki wszystkim, ja gram tylko w domu. I po prostu teraz chciałbym mieć tego Switcha ale jako stacjonarke normalną z normalnym padem jakimś. Wcześniej grałem tylko handheld, w sumie nie wiem czemu. A w związku z rychłą premierą S2, wolę wyrwać V2 za kilkaset złotych skoro chcę grać w docku.” A ja później zbiorę minusy za zwrócenie Ci uwagi od jakichś niegarniętych typów uważających się za inteligentnych xD Ahahahaa i widzisz tu jest ta różnica. Ja piszę sobie różne rzeczy w CW, ale pozatym gram w gierki i dyskutuje w różnych tematach. A Ty masz non stop wojnę w głowie i wszędzie latasz walczyć za Nintendo
Opublikowano 24 stycznia24 sty Godzinę temu, drozdu7 napisał(a): Ahahahaa i widzisz tu jest ta różnica. Ja piszę sobie różne rzeczy w CW, ale pozatym gram w gierki i dyskutuje w różnych tematach. A Ty masz non stop wojnę w głowie i wszędzie latasz walczyć za Nintendo Przecież to co zacytowałem to jest jakiś bełkot, no i oczywiście musiałeś odpowiedzieć trzem osobom naraz, niektórzy się nabrali xD
Opublikowano 24 stycznia24 sty Co Ty pierdolisz chłopie? Zapytałem normalnych ludzi o granie na Tv, bo miałem już Switcha ale praktycznie z tego nie korzystałem. A teraz rozważam zakup żeby sobie nadrobić zaległości. A Ty węszysz kurwa spisek jakiś, ale koleś xddd
Opublikowano 24 stycznia24 sty Xbox spuścił takie bomby wczoraj a tutaj chłopy gadają o najgorszej zapowiedzi konsoli w historii XDd jak to mówi pupcio SIECZKA
Opublikowano 24 stycznia24 sty 18 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Xbox spuścił takie bomby wczoraj a tutaj chłopy gadają o najgorszej zapowiedzi konsoli w historii XDd jak to mówi pupcio SIECZKA Zamknęli wszystkim mordy po prostu, ludzie nie pozbierane.
Opublikowano 24 stycznia24 sty 52 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Co Ty pierdolisz chłopie? Zapytałem normalnych ludzi o granie na Tv, bo miałem już Switcha ale praktycznie z tego nie korzystałem. A teraz rozważam zakup żeby sobie nadrobić zaległości. A Ty węszysz kurwa spisek jakiś, ale koleś xddd W takim razie bierz OLEDa + pro pada i rzecz jasna DKCR xD
Opublikowano 25 stycznia25 sty Znowu gejuchy Nintendo o botw? To jakaś klątwa klapów że nie ma nowych gier i jak zacięta płyta nawijanie o grach które wyszły 10 lat temu? Nintendo chyba nie rozwaliło swoich studiów jak Jim Ryan i Hermen Hulst grami usługami i woke gównem
Opublikowano 25 stycznia25 sty O grach wybitnych rozmawia się całe życie. Xbot nie zrozumie bo dostaje tylko pasze do gejpassa na 7.
Opublikowano 25 stycznia25 sty Na Xboxie kończysz jedną grę wpadają cztery następne do ogrania, a na Nintendo posucha to się napierdala posty, bo nie ma w co grać, a i tak Znicz leży zepsuty, bo ten jebany kalkulator przegrzał sie po odpaleniu emulatora GBA.
Opublikowano 25 stycznia25 sty A co sie stalo z dee? Dosyc gorliwie bronil zielonej marki przez kilka dobrych sezonow.
Opublikowano 25 stycznia25 sty Może nie ma czasu, 57 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Na Xboxie kończysz jedną grę wpadają cztery następne do ogrania
Opublikowano 27 stycznia27 sty W dniu 25.01.2025 o 10:33, Paolo de Vesir napisał(a): Na Xboxie kończysz jedną grę wpadają cztery następne do ogrania Zdradzisz nam które cztery u ciebie są w kolejce. Tylko nie następną dekadę please.
Opublikowano 27 stycznia27 sty 5 godzin temu, Beelzeboss napisał(a): Zdradzisz nam które cztery u ciebie są w kolejce. Tylko nie następną dekadę please. To moja słodka tajemnica, na razie musisz cierpliwie poczekać.