Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Xbox? Najlepsze gry na rynku, w końcu karaluchy mają okazję spróbować złota za 3.5 bomby zamiast pierdolic kocopoły o crapach z GamePassa. Rozjebał XGS tę śmieszną ofertę Sony jak pizdzisko riley reid, kurwy jebanej.

• Odpowiedzi 34,3 tys.
  • Wyświetleń 747,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
5 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Kurwa jaki tandem, jeden obrońca konsoli której nie ma, drugi wysrał pierdyliard postów o grze której nie przeszedł później nawet. Dawać chłopaki!

Z Tobą nie warto dyskutować, bo zaraz przylecisz z CW do działu Nintendo:

“Dzięki wszystkim, ja gram tylko w domu. I po prostu teraz chciałbym mieć tego Switcha ale jako stacjonarke normalną z normalnym padem jakimś. Wcześniej grałem tylko handheld, w sumie nie wiem czemu.

A w związku z rychłą premierą S2, wolę wyrwać V2 za kilkaset złotych skoro chcę grać w docku.”

A ja później zbiorę minusy za zwrócenie Ci uwagi od jakichś niegarniętych typów uważających się za inteligentnych xD

Opublikowano
7 minut temu, GearsUp napisał(a):

Może i dobrze bo BG1 dzisiaj absolutnie nie grywalna w porównaniu do tych innych gier z tamtego okresu jak Fallouty albo nawet Planescape no ale ja nigdy nie lubiłem jedynki i mówię tu o wersji enhanced

W jakim sensie? BG1 przenieśli na silnik dwójki jakieś 1000 lat temu xD. 

Niskolevelowa opowieść jedyna w swoim rodzaju, a nie jakieś time stopy na 20 lvl. 

Opublikowano
Teraz, KrYcHu_89 napisał(a):

W jakim sensie? BG1 przenieśli na silnik dwójki jakieś 1000 lat temu xD. 

Nawet nie chodzi o silnik ale artstyle, jedynka dla mnie zbyt baśniowa, dwójka znacznie mroczniejsza 

Opublikowano
4 minuty temu, GearsUp napisał(a):

Nawet nie chodzi o silnik ale artstyle, jedynka dla mnie zbyt baśniowa, dwójka znacznie mroczniejsza 

Nie no wiadomo, dwójka wzór, natomiast ja jedynkę lubię, nawet niedawno ogrywałem, jakoś w 2013. 

No ale Jon Irenicus <3. R.I.P. Krzysiu był lepszy, niż w angielskiej edycji :/.

Ahh, szkoda, że Bioware się tak skurwił, kiedyś trzepali te RPGi jak z kalepusza, a teraz prowadzą w grach lgbt wars. 

Opublikowano
6 minut temu, zdrowywariat napisał(a):

Z Tobą nie warto dyskutować, bo zaraz przylecisz z CW do działu Nintendo:

“Dzięki wszystkim, ja gram tylko w domu. I po prostu teraz chciałbym mieć tego Switcha ale jako stacjonarke normalną z normalnym padem jakimś. Wcześniej grałem tylko handheld, w sumie nie wiem czemu.

A w związku z rychłą premierą S2, wolę wyrwać V2 za kilkaset złotych skoro chcę grać w docku.”

A ja później zbiorę minusy za zwrócenie Ci uwagi od jakichś niegarniętych typów uważających się za inteligentnych xD

Ahahahaa i widzisz tu jest ta różnica. Ja piszę sobie różne rzeczy w CW, ale pozatym gram w gierki i dyskutuje w różnych tematach.

A Ty masz non stop wojnę w głowie i wszędzie latasz walczyć za Nintendo ;)

Opublikowano
Godzinę temu, drozdu7 napisał(a):

Ahahahaa i widzisz tu jest ta różnica. Ja piszę sobie różne rzeczy w CW, ale pozatym gram w gierki i dyskutuje w różnych tematach.

A Ty masz non stop wojnę w głowie i wszędzie latasz walczyć za Nintendo ;)

Przecież to co zacytowałem to jest jakiś bełkot, no i oczywiście musiałeś odpowiedzieć trzem osobom naraz, niektórzy się nabrali xD

Opublikowano

Co Ty pierdolisz chłopie? Zapytałem normalnych ludzi o granie na Tv, bo miałem już Switcha ale praktycznie z tego nie korzystałem. A teraz rozważam zakup żeby sobie nadrobić zaległości.

A Ty węszysz kurwa spisek jakiś, ale koleś xddd

Opublikowano
18 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Xbox spuścił takie bomby wczoraj a tutaj chłopy gadają o najgorszej zapowiedzi konsoli w historii XDd jak to mówi pupcio SIECZKA

Zamknęli wszystkim mordy po prostu, ludzie nie pozbierane.

Opublikowano
52 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

Co Ty pierdolisz chłopie? Zapytałem normalnych ludzi o granie na Tv, bo miałem już Switcha ale praktycznie z tego nie korzystałem. A teraz rozważam zakup żeby sobie nadrobić zaległości.

A Ty węszysz kurwa spisek jakiś, ale koleś xddd

W takim razie bierz OLEDa + pro pada i rzecz jasna DKCR xD

Opublikowano

Znowu gejuchy Nintendo o botw? To jakaś klątwa klapów że nie ma nowych gier i jak zacięta płyta nawijanie o grach które wyszły 10 lat temu? :)

Nintendo chyba nie rozwaliło swoich studiów jak Jim Ryan i Hermen Hulst grami usługami i woke gównem :lapka:

Opublikowano

O grach wybitnych rozmawia się całe życie. Xbot nie zrozumie bo dostaje tylko pasze do gejpassa na 7. :)

Opublikowano

Na Xboxie kończysz jedną grę wpadają cztery następne do ogrania, a na Nintendo posucha to się napierdala posty, bo nie ma w co grać, a i tak Znicz leży zepsuty, bo ten jebany kalkulator przegrzał sie po odpaleniu emulatora GBA. :) 

Opublikowano

A co sie stalo z dee? Dosyc gorliwie bronil zielonej marki przez kilka dobrych sezonow.

Opublikowano

Może nie ma czasu, 

57 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Na Xboxie kończysz jedną grę wpadają cztery następne do ogrania

Opublikowano
W dniu 25.01.2025 o 10:33, Paolo de Vesir napisał(a):

Na Xboxie kończysz jedną grę wpadają cztery następne do ogrania

Zdradzisz nam które cztery u ciebie są w kolejce. Tylko nie następną dekadę please.

Opublikowano

bociarze nie lubią dobrych gier, zero zaskoczenia.

Opublikowano

Ja jeszcze miesiąc z gejpassem :yakubu: coś strasznego