Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, zdrowywariat napisał(a):

Każdy ma swoją historię. Zawsze uważałem, że oprócz samej jakości gry liczy się też nasz nastrój itp., czy nam w danym czasie podejdzie. Dlatego po czasie daję grom drugą szansę.

Nie grałem w nic od końcówki 2013 roku do premiery Switcha, bo zupełnie nie miałem ochoty, życie.

Ale, gdy wjechało BOTW to tygodniami grałem po nocach, do 2, czy nawet 3 nad ranem.

Dla mnie to nie jest zwykły kawałek plastiku, tylko coś, co obudziło we mnie tą pasję na nowo.

Tak jak Celeste nie jest dla mnie zwykłą grą, bo ta wspinaczka pomogła mi uwierzyć w siebie <3

Tak jak mówisz - ja dzisiaj wolę po stokroć odpalić sobie 3DSa niż cokolwiek na Switchu. To samo PSP, za moment Vitunia, a do nowych gierek będzie SD z praktycznie nieograniczoną biblioteką. Nie ogram sobie remake'u remastera wersji HD tego samego Mariana którego grałem na Gacku, a potem Wii? Chuj w to, przeżyję. Te gry naprawdę nie są jakimś objawieniem aby rezygnować z wszystkich udogodnień innych platform na rzecz jebanego kalkulatora od Nintendo.

Teraz, zdrowywariat napisał(a):

Na Switchu jest cała trylogia, może dwójka jest bez black w tytule, ale dalej świetna gra, ale jedynka jest znacznie lepsza! :banderas:

My mówimy tu o najlepszej wersji dwójki której akurat tam nie ma. :) Może kiedyś będzie na S2 to sobie kupicie najgorszą wersję, na szczęście nikt inny czekać nie musi.

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 628,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Kurwa ta walka i zakrzywianie rzeczywistości jebanym Gajdenkiem XDDDDDDD

Na Switchu jest trylogia, wypuszczanie Blacka by tylko pogorszyło performance bo to UE5 a steam deck przy tym też klęka. 

Wyjdzie S2 to się ogra w najlepszej przenośnej wersji.

Opublikowano

Sigma 2? Widać jakie pokurwieńce chowają się na tym nimtendo, że stawiają to gdziekolwiek obok NG2B :obama: Dzień jak co dzień, czerwone odklejeńce zasługują jedynie na odżywkę ołowiową i inhalację z cyklonu b

Opublikowano

Ninja gaiden 4? Tylko na magneto joyconsach :banderas:

Opublikowano

Siekanie joyconami jak mieczami w stroju ninja? Prawdziwe Gaidenowskie doznanie może zaoferować jedynie platforma Nintendo :)

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Jeszcze pod koniec roku Ninja Gaiden 4 we współpracy z MIcrosoftem. Najlepsze 1st party na rynku, reszta to tło.

IMG-8089.png

Tego nie przebiją, Ryu był Mesjaszem, gdy wyszedł, a ja miałem tą przyjemność ogrywać day1. Poprawiona wersja Black jest jeszcze wyżej oceniana 94/86.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Ciekawe czy dalej tak autystyczne ruch będą odczytywać te joycony bez zasięgu czy coś ogarną 

Opublikowano
4 minuty temu, zdrowywariat napisał(a):

IMG-8089.png

Tego nie przebiją, Ryu był Mesjaszem, gdy wyszedł, a ja miałem tą przyjemność ogrywać day1. Poprawiona wersja Black jest jeszcze wyżej oceniana 94/86.

Pięknie historia zatoczyła koło - Xbox znów kojarzony jest z konsolą dla hardcorowych graczy, jak swojego czasu OGX czy X360. Można wręcz powiedzieć, ze to DOMINACJA jak Xbox 360. :banderas:

Opublikowano
14 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Pięknie historia zatoczyła koło - Xbox znów kojarzony jest z konsolą dla hardcorowych graczy, jak swojego czasu OGX czy X360. Można wręcz powiedzieć, ze to DOMINACJA jak Xbox 360. :banderas:

Przecież Ciebie jeszcze na świecie nie było!

Opublikowano

Jeśli jest to prawda to dla mnie Microsoft wygrał tę generację i właśnie mają z mojej strony kilka miesięcy subskrybcji w roku więcej.

https://www.ppe.pl/news/362263/world-of-warcraft-zmierza-do-xbox-game-pass-microsoft-zacheca-subskrybentow-do-gry.html

Opublikowano

A myślałem że śmiećpass już nie może być większym gównem :banderas:

Opublikowano

Widzę że kolejny Ex podbija Steama ;)

Ale to pewnie Bzduri i koledzy grają a reszta pobiegła już po swoje ps5

Opublikowano

Pupcio kiedy mowa jest o nabijaniu się z 10000h kwadrata z Rudą:

W dniu 18.02.2024 o 21:26, Pupcio napisał(a):

Może kiedyś znajdziecie swoją grę życia zagrajmerzy to się dowiecie. Mi w rdr sprawia radość zwykła przejażdżka konikiem i oglądanie jak wróble ćwierkają i tym sposobem też nabiłem jakieś chore godziny. Square pewnie siedzi w krzakach i bada zachowania robozaurów czy coś

Pupcio kiedy ja wykonuję identyczne kurwa aktywności w mojej grze życia:

5 minut temu, Pupcio napisał(a):

A myślałem że śmiećpass już nie może być większym gównem :banderas:

Opublikowano

Switch najlepszą konsolą w historii! A ten śmieszny Xbox Series X nawet nie dobije do połowy sprzedaży 360ki xD

Opublikowano

Po co wspominacie o wydawcy 3rd party w wojnach konsolowych? Segi nikt tu nie przywołuje. Pogódźcie się z końcem i wracajcie do netflixa na windowsie.

Edytowane przez Beelzeboss

Opublikowano
10 minut temu, zdrowywariat napisał(a):

Switch najlepszą konsolą w historii! A ten śmieszny Xbox Series X nawet nie dobije do połowy sprzedaży 360ki xD

Tak samo jak Maserati Ghibli nie zbliży się nawet do sprzedaży WV Golfa, co jak wszyscy wiemy, czyni Golfa lepszym samochodem. Brawo Switch, Golfie IV konsol.

Opublikowano
29 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Jeśli jest to prawda to dla mnie Microsoft wygrał tę generację i właśnie mają z mojej strony kilka miesięcy subskrybcji w roku więcej.

https://www.ppe.pl/news/362263/world-of-warcraft-zmierza-do-xbox-game-pass-microsoft-zacheca-subskrybentow-do-gry.html

zakładamy gildię i idziemy na raida? 

Opublikowano
42 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

Ale to pewnie Bzduri i koledzy grają

Panie, ja se kupiłem gierkę raz w Play Anywhere i dostałem wersję na konsolę/PC płacąc raz :)

Chyba, że masz na myśli Rebirth, to wtedy tak, dorzuciłem cegiełkę do steamowej propagandy sukcesu

Opublikowano

Zapłać raz nie skończ nigdy- tak powinno brzmieć motto entuzjastów platformy steam :) 

Opublikowano

Battlenet, ms account, abonamenty, winycj nakładek na grę, super się będzie grało w tego wowika

Opublikowano

Jak sobie myślę o tym nowym goblinim rajdzie to aż się człowiekowi lekko robi jakoś tak na sercu. Długo zastanawiałem się nad mainem na ten patch, ale ostatecznie będę grał NE Vengeance Demon Hunterem. Podobno będzie duża zmiana w drzewku talentów pod sigile, więc i większą mobilność i CC (także w PvP) czego nie mogłem powiedzieć o skutecznym, ale nudnym buildzie pod Feiry Brand. Z Xboxem nigdy nie było tak dobrze. :banderas: