Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

FSR1,2,3 nie jest techniką AI. Nigdy nie był i nigdy nie będzie.

Nie jest, jest w dodatku czysto softowe, a daje lepsze efekty niż „AI and hardware based” PSSR od jebanych nieudaczników z Sony. Co za firma przegrywu - ani gier nie potrafią dostarczyć, ani sprzętu dobrego. :)

a ja z RTXem 3060Ti gram w jakości jakiej PS5PRO nie osiągnie nigdy + najlepsze wersje gier Sony, jebany wygryw w życie :banderas:

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 627,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Zobacz sobie technikę AI Sony, gdzie w Spidermanie 2 DLSS w performance (1080p) do 4K wygląda o wiele lepiej niż PSSR doskalowujący z ponad 2000p do 4K.

A to, że piszesz znowu bzdury potwierdza np. prosty fakt, że nauka AI to jedno, a zastosowane technologie to drugie, co pokazuje nowy model transformer DLSS. Do zobaczenia jak bardzo to poprawia jakość upscallingu odsyłam do odpowiednich materiałów na YT albo na portalach.

I przestań w końcu bronić swoich bzdurnych wyimaginowanych wpisów na zasadzie, o jeju, jeju, już ktoś tam przyleciał, już coś tam.

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Nie jest, jest w dodatku czysto softowe, a daje lepsze efekty niż „AI and hardware based” PSSR od jebanych nieudaczników z Sony. Co za firma przegrywu - ani gier nie potrafią dostarczyć, ani sprzętu dobrego. :)

a ja z RTXem 3060Ti gram w jakości jakiej PS5PRO nie osiągnie nigdy + najlepsze wersje gier Sony, jebany wygryw w życie :banderas:

Widzisz, gdybyś się uczył to byś wiedział, że liczy się finisz, a nie start tego projektu o nazwie AI based Spectral Super Resolution. :fsg:

Opublikowano

Spectral, czyli skaluje z rozdziałki bazowej do rozdziałki z sennych majaków klapów :)

Opublikowano

Dopóki nie wyszło PS5 Pro nie wiedziałem, że klapy są tak bezkrytyczne, wobec plejstejszyn. Przecież Sony zrobiło Was 2 razy w uja i to porządnie: Pro i GaaSy.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Należy zacząć od tego że klapy to yebane debile które od 5 lat nie dostały gry wideo więc nie ma co za bardzo się nad nimi rozwodzić tylko czekać na kwietniowe święto graczy

Opublikowano
54 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Wciąż nie mogę przestać się śmiać jak odklejeńcy pisali w temacie PS5PRO, że im PSSR dodało RT w grze. :kekw:

najpierw ps5 pro skaluje z 800p do 1200p a nastepnie wyspecjalizowane oko klapa skaluje do 4k

Opublikowano
3 hours ago, Paolo de Vesir said:

Za to chytry japonczyk kasuje 900 ojros za pissar z napędem, deal zycia

Opublikowano
59 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Czyli można oczekiwać pełnej gotowości PSSR na PlayStation 6? 

Podobno niektórzy nawet na PS4 mają ;)

Opublikowano

Nie ma co się martwić naprzód! Sony zawsze znajdzie sposób żeby wyruchać klienta na hajs

Opublikowano
1 godzinę temu, Alpha Trion napisał(a):

Za to chytry japonczyk kasuje 900 ojros za pissar z napędem, deal zycia

Chłopy robią potrójne backflipy na faję japońca i kupują cztery razy konsole bez gier to i 900 ojro się znajdzie :)

Opublikowano
15 godzin temu, Pupcio napisał(a):

czekać na kwietniowe święto graczy sojowych anime chłopaków zmuszonych żyć w otwartych związkach 

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Granie tym solidnym, fenomenalnie wyprofilowanym padem chujostwem z TEMU z głośnymi przyciskami niwelującymi zaletę cichego systemu chłodzenia samej konsoli

Opublikowano

Nie wiedziałem gdzie to wkleić, dam tu, bo zaraz będzie, że 'cw poza cw', ale tak wrzucam tylko stricte rozrywkowo, bo śmiechłem na reakcje tej typiarki xD

Opublikowano

Sranie się o głośność przycisków xDDDDD Chociaż jak z graniem w gierki trzeba kryć się po nocach przed lubą to może faktycznie robi to różnicę.

2 minuty temu, Szermac napisał(a):

cw po za cw

cw poza* cw i zero zaskoczenia

BTW fajna szara myszka dla anonka :) 

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Sranie się o głośność przycisków xDDDDD

kiedyś też bym to wyśmiał ale dziś to jak klikają przyciski w padzie stało się dla mnie kurewsko ważne i sam nie wiem kiedy to nastąpiło i dlaczego ale tak mnie niesamowicie wkurwiają głośne przyciski, że jasny chuj więc taki padzik do Xboxa nadaje się dla mnie tylko do... WYPIERDOLENIA!

Opublikowano

Krzysztof musi mieć ciche guziki bo jak żonka usłyszy że gra to będzie szlabanik :) już i tak naciąga cierpliwość tym kablem od steam beki który leży w każdym kącie :nosacz3:

Opublikowano
14 minut temu, Pupcio napisał(a):

Krzysztof musi mieć ciche guziki bo jak żonka usłyszy że gra to będzie szlabanik :) już i tak naciąga cierpliwość tym kablem od steam beki który leży w każdym kącie :nosacz3:

Pupcio jak kiedyś jakaś kobita w końcu wpusci Cie do sypialni to zobaczysz jak irytujące jest spanie z tymi głośnymi przyciskami. Granie na xboxie to cały ciąg irytacji i przeszkód.

Opublikowano

Damianpsx co ty wgl wygadujesz? W sypialni uprawia się czynny seksik a nie gra w xboxa. Chcecie mi powiedzieć że macie 40 lat i nie posiadacie gameroomu?? To już jest chore :)

Opublikowano

Od seksu jest chłopak żony. Ja w sypialni chcę pograć jak sigma w Girsy bez dźwięku klikania w mechaniczną klawiaturę.