Opublikowano 5 lutego5 lut 4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): FSR1,2,3 nie jest techniką AI. Nigdy nie był i nigdy nie będzie. Nie jest, jest w dodatku czysto softowe, a daje lepsze efekty niż „AI and hardware based” PSSR od jebanych nieudaczników z Sony. Co za firma przegrywu - ani gier nie potrafią dostarczyć, ani sprzętu dobrego. a ja z RTXem 3060Ti gram w jakości jakiej PS5PRO nie osiągnie nigdy + najlepsze wersje gier Sony, jebany wygryw w życie
Opublikowano 5 lutego5 lut Zobacz sobie technikę AI Sony, gdzie w Spidermanie 2 DLSS w performance (1080p) do 4K wygląda o wiele lepiej niż PSSR doskalowujący z ponad 2000p do 4K. A to, że piszesz znowu bzdury potwierdza np. prosty fakt, że nauka AI to jedno, a zastosowane technologie to drugie, co pokazuje nowy model transformer DLSS. Do zobaczenia jak bardzo to poprawia jakość upscallingu odsyłam do odpowiednich materiałów na YT albo na portalach. I przestań w końcu bronić swoich bzdurnych wyimaginowanych wpisów na zasadzie, o jeju, jeju, już ktoś tam przyleciał, już coś tam.
Opublikowano 5 lutego5 lut 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Nie jest, jest w dodatku czysto softowe, a daje lepsze efekty niż „AI and hardware based” PSSR od jebanych nieudaczników z Sony. Co za firma przegrywu - ani gier nie potrafią dostarczyć, ani sprzętu dobrego. a ja z RTXem 3060Ti gram w jakości jakiej PS5PRO nie osiągnie nigdy + najlepsze wersje gier Sony, jebany wygryw w życie Widzisz, gdybyś się uczył to byś wiedział, że liczy się finisz, a nie start tego projektu o nazwie AI based Spectral Super Resolution.
Opublikowano 5 lutego5 lut Spectral, czyli skaluje z rozdziałki bazowej do rozdziałki z sennych majaków klapów
Opublikowano 5 lutego5 lut Wciąż nie mogę przestać się śmiać jak odklejeńcy pisali w temacie PS5PRO, że im PSSR dodało RT w grze. PlayStation to choroba.
Opublikowano 5 lutego5 lut Dopóki nie wyszło PS5 Pro nie wiedziałem, że klapy są tak bezkrytyczne, wobec plejstejszyn. Przecież Sony zrobiło Was 2 razy w uja i to porządnie: Pro i GaaSy. Edytowane 5 lutego5 lut przez zdrowywariat
Opublikowano 5 lutego5 lut Należy zacząć od tego że klapy to yebane debile które od 5 lat nie dostały gry wideo więc nie ma co za bardzo się nad nimi rozwodzić tylko czekać na kwietniowe święto graczy
Opublikowano 5 lutego5 lut 54 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Wciąż nie mogę przestać się śmiać jak odklejeńcy pisali w temacie PS5PRO, że im PSSR dodało RT w grze. najpierw ps5 pro skaluje z 800p do 1200p a nastepnie wyspecjalizowane oko klapa skaluje do 4k
Opublikowano 5 lutego5 lut 3 hours ago, Paolo de Vesir said: Nie jest, jest w dodatku czysto softowe, a daje lepsze efekty niż „AI and hardware based” PSSR od jebanych nieudaczników z Sony. Co za firma przegrywu - ani gier nie potrafią dostarczyć, ani sprzętu dobrego. a ja z RTXem 3060Ti gram w jakości jakiej PS5PRO nie osiągnie nigdy + najlepsze wersje gier Sony, jebany wygryw w życie Za to chytry japonczyk kasuje 900 ojros za pissar z napędem, deal zycia
Opublikowano 5 lutego5 lut 59 minut temu, drozdu7 napisał(a): Czyli można oczekiwać pełnej gotowości PSSR na PlayStation 6? Podobno niektórzy nawet na PS4 mają
Opublikowano 5 lutego5 lut Nie ma co się martwić naprzód! Sony zawsze znajdzie sposób żeby wyruchać klienta na hajs
Opublikowano 5 lutego5 lut 1 godzinę temu, Alpha Trion napisał(a): Za to chytry japonczyk kasuje 900 ojros za pissar z napędem, deal zycia Chłopy robią potrójne backflipy na faję japońca i kupują cztery razy konsole bez gier to i 900 ojro się znajdzie
Opublikowano 6 lutego6 lut 15 godzin temu, Pupcio napisał(a): czekać na kwietniowe święto graczy sojowych anime chłopaków zmuszonych żyć w otwartych związkach
Opublikowano 6 lutego6 lut Za moment premiera ostatnich Finali w najlepszej konsolowej wersji na Xboxa. Granie tym solidnym, fenomenalnie wyprofilowanym padem to będzie gamechanger względem tej biedy z PlayStation.
Opublikowano 6 lutego6 lut 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Granie tym solidnym, fenomenalnie wyprofilowanym padem chujostwem z TEMU z głośnymi przyciskami niwelującymi zaletę cichego systemu chłodzenia samej konsoli
Opublikowano 6 lutego6 lut Nie wiedziałem gdzie to wkleić, dam tu, bo zaraz będzie, że 'cw poza cw', ale tak wrzucam tylko stricte rozrywkowo, bo śmiechłem na reakcje tej typiarki xD
Opublikowano 6 lutego6 lut Sranie się o głośność przycisków xDDDDD Chociaż jak z graniem w gierki trzeba kryć się po nocach przed lubą to może faktycznie robi to różnicę. 2 minuty temu, Szermac napisał(a): cw po za cw cw poza* cw i zero zaskoczenia BTW fajna szara myszka dla anonka
Opublikowano 6 lutego6 lut 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Sranie się o głośność przycisków xDDDDD kiedyś też bym to wyśmiał ale dziś to jak klikają przyciski w padzie stało się dla mnie kurewsko ważne i sam nie wiem kiedy to nastąpiło i dlaczego ale tak mnie niesamowicie wkurwiają głośne przyciski, że jasny chuj więc taki padzik do Xboxa nadaje się dla mnie tylko do... WYPIERDOLENIA!
Opublikowano 6 lutego6 lut Krzysztof musi mieć ciche guziki bo jak żonka usłyszy że gra to będzie szlabanik już i tak naciąga cierpliwość tym kablem od steam beki który leży w każdym kącie
Opublikowano 6 lutego6 lut 14 minut temu, Pupcio napisał(a): Krzysztof musi mieć ciche guziki bo jak żonka usłyszy że gra to będzie szlabanik już i tak naciąga cierpliwość tym kablem od steam beki który leży w każdym kącie Pupcio jak kiedyś jakaś kobita w końcu wpusci Cie do sypialni to zobaczysz jak irytujące jest spanie z tymi głośnymi przyciskami. Granie na xboxie to cały ciąg irytacji i przeszkód.
Opublikowano 6 lutego6 lut Damianpsx co ty wgl wygadujesz? W sypialni uprawia się czynny seksik a nie gra w xboxa. Chcecie mi powiedzieć że macie 40 lat i nie posiadacie gameroomu?? To już jest chore
Opublikowano 6 lutego6 lut ja pierdolę, ten festiwal klapów narzekających na Xboxa xDDDD to jakby na zlocie fanów Toyoty Prius kurwić na auta sportowe, że duża palą CHORE
Opublikowano 6 lutego6 lut Od seksu jest chłopak żony. Ja w sypialni chcę pograć jak sigma w Girsy bez dźwięku klikania w mechaniczną klawiaturę.