Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

plejśmieciara 4.51 bez gier dalej jest najlepszym generatorem memów :banderas:

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 627,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Wróciłem do Indiany, właśnie wjechały Himalaje, jak to wygląda, jak to brzmi, cudowna płynność, dowód na to, że da się zrobić technicznie świetną grę na obecnej generacji. A Sonka wydaje jakąś PROtezę dla frajerow za 4K i dalej gry wyglądaja jak gowno. 

Edytowane przez izon

Opublikowano

Piękne czasy gdzie pokaz Sonego mogą oglądać z powodzeniem blacharze i nawet Stim Deckowcy bo prawdopodobnie wszystko z czasem dostaną ;)

Wiem za to kto nie dostanie xd

Opublikowano

Indiana Jones

9 godzin temu, izon napisał(a):

Wróciłem do Indiany, właśnie wjechały Himalaje, jak to wygląda, jak to brzmi, cudowna płynność, dowód na to, że da się zrobić technicznie świetną grę na obecnej generacji. A Sonka wydaje jakąś PROtezę dla frajerow za 4K i dalej gry wyglądaja jak gowno. 

Odpadłem na tym nudnym gównie w Watykanie xd jak to największe hit Xboxa to ... :D

Opublikowano

State of Play, na Showcase to czekacie troszkę dłużej. Ale na pewno już za momencik będzie

Opublikowano

Jedynie czego oczekuje to jakieś spektakularnej chujni żeby można się było pośmiać porządnie bo nie ma co liczyć na PlayStation, że niby jakieś gry? xd Wyjdzie jakiś Hiroki TikToki powie:
- hehe mam grzyba na lewej stopie po basenie dlatego to idealny moment by zaprezentować TLoU II PRO-Remastered 

11 godzin temu, izon napisał(a):

Wróciłem do Indiany, właśnie wjechały Himalaje, jak to wygląda, jak to brzmi, cudowna płynność, dowód na to, że da się zrobić technicznie świetną grę na obecnej generacji

Ten Microsoft i Bethesda to są koty pierdolone :kratoswoke: dostarczyli nam jeszcze Redfall i Starfield graficzne jebane perełki :banderas: 

Opublikowano

Jak wyjdzie Indiana na Ps5 to najczęściej wyszukiwanyma fraza będzie "how to turn tpp mode?" 

Opublikowano

Przecież indiana to nie jest nawet poziom u4 xD O deficycie widoków zapierających dech w piersiach nawet nie wspomne bo nintendo na kalkulatorze robi ładniejsze widoki :)

Opublikowano

Nigdy nie przestanie śmieszyć to jaranko plastikowym Uncharted xD Dzisiaj NG2B na UE5 ma ładniejsze oświetlenie niż U4.

No ale tak to jest jak klapy wciąż myślą, że rozwój grafiki zatrzymał się na U4 i Driveclubie.

9 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Jak wyjdzie Indiana na Ps5 to najczęściej wyszukiwanyma fraza będzie "how to turn tpp mode?" 

xDDDDDDDD +miliard 

te małpy są zbyt głupie aby ogarnąć że z pierwszej osoby można oglądać na TV obraz z pierwszej osoby, takiego czarnego69 przerasta to po prostu intelektualnie

Opublikowano

Ale mogą sobie być ładniejsze tylko co z tego jak parobasy microsoftu nie potrafią używać narzędzi? Technologia bez mistrzów kodu jest nic nie warta drogi Paolo de zagrywie :)

Opublikowano

A mi się podoba Uncharted 4 zresztą fajnie, że już w 2024/2025 Microsoft dogonił graficznie exy z PS4... chyba.

Opublikowano

Wciąż lepiej niż xboty które mentalnie są w D U P I E :daddy:

Opublikowano

Może na SoP ogłoszą nowy standard cenowy? Ghost of Yotei za 419 PLN? Podwyżka ceny za abonament?

Opublikowano

No gierki po 4 stówy to już zupełnie podkopały by moje jakieś chęci na udział w bieżącym rozwoju branży.

Wycofałbym się chyba całkowicie i ogrywalbym wszystko z trzyletnim opóźnieniem 

Opublikowano

Klapy nie kupują gier, nowe nie znałem, kolejny dev rozczarowany plejśmieciarą 4.5 bez gier   :) 

Opublikowano
42 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

No gierki po 4 stówy to już zupełnie podkopały by moje jakieś chęci na udział w bieżącym rozwoju branży.

Wycofałbym się chyba całkowicie i ogrywalbym wszystko z trzyletnim opóźnieniem 

No to do premiery GTA VI jeszcze trochę pograsz.

Opublikowano

Pchanie się w układ z Sony? Prosty przepis do bankructwa. Co się tam sprzedało? Dwa crossgeny i Spiderdolman napędzany siłą marki. Każda inna gra którą Sony stworzyło albo wykupiło tej generacji to sprzedażowa porażka.

ta kurwa niebieska to definicja sprzętu bez gier