Opublikowano 11 lutego11 lut Wróciłem do Indiany, właśnie wjechały Himalaje, jak to wygląda, jak to brzmi, cudowna płynność, dowód na to, że da się zrobić technicznie świetną grę na obecnej generacji. A Sonka wydaje jakąś PROtezę dla frajerow za 4K i dalej gry wyglądaja jak gowno. Edytowane 11 lutego11 lut przez izon
Opublikowano 12 lutego12 lut Piękne czasy gdzie pokaz Sonego mogą oglądać z powodzeniem blacharze i nawet Stim Deckowcy bo prawdopodobnie wszystko z czasem dostaną Wiem za to kto nie dostanie xd
Opublikowano 12 lutego12 lut Indiana Jones 9 godzin temu, izon napisał(a): Wróciłem do Indiany, właśnie wjechały Himalaje, jak to wygląda, jak to brzmi, cudowna płynność, dowód na to, że da się zrobić technicznie świetną grę na obecnej generacji. A Sonka wydaje jakąś PROtezę dla frajerow za 4K i dalej gry wyglądaja jak gowno. Odpadłem na tym nudnym gównie w Watykanie xd jak to największe hit Xboxa to ...
Opublikowano 12 lutego12 lut State of Play, na Showcase to czekacie troszkę dłużej. Ale na pewno już za momencik będzie
Opublikowano 12 lutego12 lut Nie no, będzie dużo dobra multiplatformowego - sam się skuszę na te kolekcje GoWików. Ninja Gaiden to to nie jest, ale na PC pięknie będą wchodziły kombosiki padem od Xboxa.
Opublikowano 12 lutego12 lut Jedynie czego oczekuje to jakieś spektakularnej chujni żeby można się było pośmiać porządnie bo nie ma co liczyć na PlayStation, że niby jakieś gry? xd Wyjdzie jakiś Hiroki TikToki powie: - hehe mam grzyba na lewej stopie po basenie dlatego to idealny moment by zaprezentować TLoU II PRO-Remastered 11 godzin temu, izon napisał(a): Wróciłem do Indiany, właśnie wjechały Himalaje, jak to wygląda, jak to brzmi, cudowna płynność, dowód na to, że da się zrobić technicznie świetną grę na obecnej generacji Ten Microsoft i Bethesda to są koty pierdolone dostarczyli nam jeszcze Redfall i Starfield graficzne jebane perełki
Opublikowano 12 lutego12 lut Przecież jeśli ktoś ma dostarczyć najładniejszą grę na UE5 albo id Tech to będzie to Microsoft. Jak klapy zobaczą Indianę na PS5 to zobaczą po raz pierwszy czym jest prawdziwe oświetlenie w grach.
Opublikowano 12 lutego12 lut Jak wyjdzie Indiana na Ps5 to najczęściej wyszukiwanyma fraza będzie "how to turn tpp mode?"
Opublikowano 12 lutego12 lut Przecież indiana to nie jest nawet poziom u4 xD O deficycie widoków zapierających dech w piersiach nawet nie wspomne bo nintendo na kalkulatorze robi ładniejsze widoki
Opublikowano 12 lutego12 lut Nigdy nie przestanie śmieszyć to jaranko plastikowym Uncharted xD Dzisiaj NG2B na UE5 ma ładniejsze oświetlenie niż U4. No ale tak to jest jak klapy wciąż myślą, że rozwój grafiki zatrzymał się na U4 i Driveclubie. 9 minut temu, drozdu7 napisał(a): Jak wyjdzie Indiana na Ps5 to najczęściej wyszukiwanyma fraza będzie "how to turn tpp mode?" xDDDDDDDD +miliard te małpy są zbyt głupie aby ogarnąć że z pierwszej osoby można oglądać na TV obraz z pierwszej osoby, takiego czarnego69 przerasta to po prostu intelektualnie
Opublikowano 12 lutego12 lut Ale mogą sobie być ładniejsze tylko co z tego jak parobasy microsoftu nie potrafią używać narzędzi? Technologia bez mistrzów kodu jest nic nie warta drogi Paolo de zagrywie
Opublikowano 12 lutego12 lut A mi się podoba Uncharted 4 zresztą fajnie, że już w 2024/2025 Microsoft dogonił graficznie exy z PS4... chyba.
Opublikowano 12 lutego12 lut Co prawda Microsoft wydał już Gearsy 5, Forzę Horizon 5 czy Hellblade 2, ale niebieskie karaluchy mentalnie dalej w 2015.
Opublikowano 12 lutego12 lut Może na SoP ogłoszą nowy standard cenowy? Ghost of Yotei za 419 PLN? Podwyżka ceny za abonament?
Opublikowano 12 lutego12 lut No gierki po 4 stówy to już zupełnie podkopały by moje jakieś chęci na udział w bieżącym rozwoju branży. Wycofałbym się chyba całkowicie i ogrywalbym wszystko z trzyletnim opóźnieniem
Opublikowano 12 lutego12 lut Klapy nie kupują gier, nowe nie znałem, kolejny dev rozczarowany plejśmieciarą 4.5 bez gier
Opublikowano 12 lutego12 lut 42 minuty temu, drozdu7 napisał(a): No gierki po 4 stówy to już zupełnie podkopały by moje jakieś chęci na udział w bieżącym rozwoju branży. Wycofałbym się chyba całkowicie i ogrywalbym wszystko z trzyletnim opóźnieniem No to do premiery GTA VI jeszcze trochę pograsz.
Opublikowano 12 lutego12 lut Pchanie się w układ z Sony? Prosty przepis do bankructwa. Co się tam sprzedało? Dwa crossgeny i Spiderdolman napędzany siłą marki. Każda inna gra którą Sony stworzyło albo wykupiło tej generacji to sprzedażowa porażka. ta kurwa niebieska to definicja sprzętu bez gier