Opublikowano 12 sierpnia 20222 l 1 minutę temu, Pupcio napisał: Chłopaki gdzie to zgłosić? Oni żyją 10 lat, na nasze to bedzie z 90.
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l nintendo to jest nintendo. live a live, xeno, bayoneta, mario i kroliki, poksy, remake front mission... a to tylko czesc gier z jednego roku Szkoda tylko, ze kurwy tyle chca za gry.
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l Gry jak gry nie jest źle tak szczerze ale mnie rozpyerdala ile oni chcą za tą pokraczną konsole przecież to powinno kosztować 5 bomb i leżeć w smyku obok pada fisherprice w smyku. Ryżowe sc0rwysyny, nauczcie się w końcu robić dobrej jakości sprzęt Teraz, Dr.Czekolada napisał: Tutaj macie prawdziwą kobietę wg poważnych zagrajmerów. Chciałbym być tą tortillą abby duś mnie bydlaku
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l 5 minut temu, 20inchDT napisał: Szkoda tylko, ze kurwy tyle chca za gry. Mniej niz konkurencja, za jakies samograje czy kolejny nudny open world. No i jak nie jestes zbieraczem plastiku to opchniesz z minimalna strata, gdzie na innych sprzetach masz zaraz połowe ceny. Switch najtanszy sprzet do grania.
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l 2 minuty temu, Dr.Czekolada napisał: Tutaj macie prawdziwą kobietę wg poważnych zagrajmerów. Najpierw niebieska tortilka, a później cały dzień na klopie wyglądając tak:
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l Jesteście niesmaczni karaluchy. To scena intymna. Na chuj ja wywlekasz do internetu.
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l Może na PPE pod pewnym nickiem by przeszła taka riposta, ale nie z nami te numery, obywatelu
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l 32 minuty temu, Shen napisał: Mniej niz konkurencja, za jakies samograje czy kolejny nudny open world. No i jak nie jestes zbieraczem plastiku to opchniesz z minimalna strata, gdzie na innych sprzetach masz zaraz połowe ceny. Switch najtanszy sprzet do grania. moze i tak, ale jak mam stracic powiedzmy 30 ziko to wole nie sprzedawac Wolałbym, zeby te gry kosztowaly 50ziko i nie musialbym sie uzerac z ludzmi czy bawic w wysylki. No chuj, mogą byc za 100 niech maja! Skonczy sie na tym ze razem ze switchem 2 wleci nowa cena trzy i pół bomby :|
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l 1 godzinę temu, Dr.Czekolada napisał: Tutaj macie prawdziwą kobietę wg poważnych zagrajmerów. A wystarczyło bardziej inspirować się "oryginałem".
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l 8 minut temu, 20inchDT napisał: sony kurwa part 2137 śmieciarze z $orry na kolanach z pełnymi ustami przed XGP i potężnym Xboxem, nikogo nie powinno dziwić że niebieskie szmaty tak się boją, czym mają walczyć? żółtym na meta czy studiami z wyprzedaży garażowej po 50$ do klepania portów na PC?
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l Sami powiedzieli, że nie mają szans z XGP. Jeszcze do tego po 10 latach wyciągnęli głowę z dupy i zauważyli, że gracze chcą czegoś więcej niż reskinów cinematic experience w otwartym świecie i tworzą jakieś studia krzaki pokroju Firecośtam czy Haven, zapominając, że za rok Xbox rozgromi PrankStation 5. Ubaw będzie wyborny.
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l zamiast wydac kase, zeby wrzucic gry do swojego abo, to płacą, zeby cockblockowac gamepassa
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l Ciekawe kiedy te pismaki co się określają mianem "redaktorów" (Łęcka albo MACIOMANIAK XDDDDD) napiszą o tym newsa, chcę poczytać jak te niebieskie sc00rwesyny wiją się i gubią w zeznaniach, że Sony musiało i że to wszystko wina Xboxa. Jebane, niebieskie pokraki, haaa tfuuu.
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l Ale przecież śmieciara daje takie perelki a tu nagle wybuchają dupska zielonych karaluchów brawo sony, jazda z xkurwą
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l Sony jest jak yebany Frezer, a Xbox to Songoku SSJ. Niby coś tam łysa pała stawia opór, ale Goku robi z niego miazgę, rozpierdalając typa w drobny mak.
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l 8 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Ciekawe kiedy te pismaki co się określają mianem "redaktorów" (Łęcka) Czyli Grucha.
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l W dniu 11.08.2022 o 09:12, Wolfie_ napisał: A ty dalej żyjesz w latach 90 gdzie PC miało 15 calowy monitor CRT i się siedziało przy biurku.\ Ehe. Zepsute porty z konsol: https://kotaku.com/stray-cat-ps5-pc-unreal-engine-4-stutter-performance-1849317334 https://www.techradar.com/news/elden-rings-messy-pc-launch-brings-back-bad-memories-of-poor-pc-ports Masa cheaterów online: https://www.pcgamesn.com/red-dead-redemption-2/gta-5-hackers https://gamerant.com/apex-legends-dev-responds-complaints-pro-player-hackers/ A PC co najwyżej nadaje się do... https://kotaku.com/basicallyhomeless-gaming-pc-toilet-youtuber-poop-csgo-1849357080
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l Wiecie co to jest zepsuty port? Guardian's of the Galaxy które na konsolach w 60 klatkach niezłej grafiki śmiga w 1080p, a na moim PC ze średniej półki mam w tej rozdzielczości ok. 130 na ultra, w jakości jaka będzie może gdzieś na PS6. Czyli PC - 3 zepsute porty, konsole - setki, tysiące bieda wersji. Wybierz mądrze graczu, nie słuchaj mendy mendrka.