Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
22 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

Ale weź odpowiedz, odrazu sprzątamy chłopaki nie ma tu miejsca na cw xd 

Standard. Zgłaszasz to wisi kilka dni. Wystarczy zacytować goscia i odpowiedziec to nagle przychodzi powiadomienie

Screenshot_2025-02-18-11-24-27-11_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.thumb.jpg.ca97bab3b71994c563d6926b3f984845.jpg

Edytowane przez Beelzeboss

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 627,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
Teraz, Beelzeboss napisał(a):

albo jak paolo ehhh

A Ty co jakieś Personowe CHANGE OF HEART zaliczasz? 

Opublikowano
1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a):

A Ty co jakieś Personowe CHANGE OF HEART zaliczasz? 

Trzeba walczyć z niegodziwością tego forum. Xboxa mogą obrażać tylko fani.

Opublikowano

Kurde szkoda, że Awoved nie jest multiplatformą. Jak wyszło SW: Outlaws to ja od zawsze pisałem, że wygląda jak gówno i chuj nie Star Warsy i można było normalnie jebać po gierce bez obawy o religijne przekonania, prześladowanie botów i inne bzdury. 

Opublikowano
3 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

Może jednak zobaczył że jesteście zdrowo przyjebani

Choroba PlayStation po prostu - przecież jakby żebrać co tutaj wypisywały asy z niebieskiego obozu to się idzie za głowę złapać.

Tam już nawet nie trzeba faktów - liczy się tylko wiara w Sony.

Teraz, Krzysztof93 napisał(a):

Kurde szkoda, że Awoved nie jest multiplatformą. Jak wyszło SW: Outlaws to ja od zawsze pisałem, że wygląda jak gówno i chuj nie Star Warsy i można było normalnie jebać po gierce bez obawy o religijne przekonania, prześladowanie botów i inne bzdury. 

Nah, pewnie by się okazało, że jednak 8/10 to naprawdę solidna ocena i że zjeby od antyDEI nabijają na takich Krychach i Krzysztofach wyświetlenia i ruch w sieci. :niki:

Opublikowano

Byłoby, ze takich gierek AA nam potrzeba jak to krychu zauważył w temacie thaumaturge czy banishers (albo nawet obu). Takich hipokrytów jak rozi czy krzychu tu pełno, wystarczy przejrzec ich posty.

Opublikowano
3 minuty temu, Beelzeboss napisał(a):

Byłoby, ze takich gierek AA nam potrzeba jak to krychu zauważył w temacie thaumaturge czy banishers (albo nawet obu). Takich hipokrytów jak rozi czy krzychu tu pełno, wystarczy przejrzec ich posty.

Żeby porównać Thaumaturge, czy Banishers do Avowed albo nowego DA to trzeba mieć zdrowe Copium. Avowed to takie AA, jak z koziej dupy trąba. AA za 379 zł zrobiony przez 120 osób w kilka lat xDD.

Opublikowano

Odpalę demka tych gier i stworzę recenzje. Mam nadzieje, ze mozna przejsc przez wszystkie drzwi i zabic mieszkancow miasta.

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Kurwa dzbanie

gdzie ty widzisz pochlebną wypowiedź bo ja nie wiem może to kurwa mnie już popierdoliło do reszty. Wypowiedź na idealne 6/10 wszystko jest średniackie do posrania. Gdzie w waszych bociarkich łbach ta gra musi mieć 8 bo inaczej prześladowanie przez milicję PlayStation 

Opublikowano

No Krychu to ma długą historię kłamstw które rozpowszechniał, wierzył w nie i brnął do końca. Nawet kiedy już było wiadomo że wszystko urodziło się tylko w jego głowie 

Opublikowano

Paolo wiem że kochasz marke xbox ale sojusz z belbezbekosem? Co następne? Zjedzenie kupy dla spencera? :) 

Opublikowano

81% opencritic :fsg:

Będzie grane w kolejnego cult classic od znanego i sprawdzonego deva. Dla krychy eurojank z trzema stronami.

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

kolejny as intelektu po stronie niebieskich co gra w jakiejś januszerskie gówna po nocach, bo żonka blokuje dostęp do telewizora. 

kończę trening późno ale ja na wszystko mam kwity, na swoje granie po nocach też. Ty jesteś pusta skorupa po dawnym graczu we mnie jeszcze tli się ogień. Nie zrozumiesz i tak. 

Spoiler

signal-2025-02-18-121809_002.thumb.jpeg.b2469e8e26a6d41740c5b341c93ea0cb.jpeg

signal-2025-02-18-121712_002.thumb.jpeg.d469b364dd5e862c7ee26f085787fb8b.jpeg

Widzisz zależność? Ja kocham noc, ja jestem nocą, ja jestem zemstą, jestem kurwa Batmanem a ty nie wiem ale graczem to raczej nie 

Opublikowano

a wiesz, że jak twoja krzyczy ,,PAWEŁ DO SPANIA!!!'' to możesz jej powiedzieć, że nie i chuj? 

Opublikowano

ehe :sadkek: oni będą grali no kurwa jasne, kaktus mi prędzej na dłoni wyrośnie niż niektórzy tu koneserzy taniej paszy z game passa będą w cokolwiek grać. Srać.