Opublikowano 18 lutego18 lut 22 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Ale weź odpowiedz, odrazu sprzątamy chłopaki nie ma tu miejsca na cw xd Standard. Zgłaszasz to wisi kilka dni. Wystarczy zacytować goscia i odpowiedziec to nagle przychodzi powiadomienie Edytowane 18 lutego18 lut przez Beelzeboss
Opublikowano 18 lutego18 lut Teraz, Beelzeboss napisał(a): albo jak paolo ehhh A Ty co jakieś Personowe CHANGE OF HEART zaliczasz?
Opublikowano 18 lutego18 lut Ja dostałem za nazwanie zjeba zjebem i nie, nie było to o tobie @Beelzeboss.
Opublikowano 18 lutego18 lut 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a): A Ty co jakieś Personowe CHANGE OF HEART zaliczasz? Trzeba walczyć z niegodziwością tego forum. Xboxa mogą obrażać tylko fani.
Opublikowano 18 lutego18 lut Kurde szkoda, że Awoved nie jest multiplatformą. Jak wyszło SW: Outlaws to ja od zawsze pisałem, że wygląda jak gówno i chuj nie Star Warsy i można było normalnie jebać po gierce bez obawy o religijne przekonania, prześladowanie botów i inne bzdury.
Opublikowano 18 lutego18 lut 3 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Może jednak zobaczył że jesteście zdrowo przyjebani Choroba PlayStation po prostu - przecież jakby żebrać co tutaj wypisywały asy z niebieskiego obozu to się idzie za głowę złapać. Tam już nawet nie trzeba faktów - liczy się tylko wiara w Sony. Teraz, Krzysztof93 napisał(a): Kurde szkoda, że Awoved nie jest multiplatformą. Jak wyszło SW: Outlaws to ja od zawsze pisałem, że wygląda jak gówno i chuj nie Star Warsy i można było normalnie jebać po gierce bez obawy o religijne przekonania, prześladowanie botów i inne bzdury. Nah, pewnie by się okazało, że jednak 8/10 to naprawdę solidna ocena i że zjeby od antyDEI nabijają na takich Krychach i Krzysztofach wyświetlenia i ruch w sieci.
Opublikowano 18 lutego18 lut Byłoby, ze takich gierek AA nam potrzeba jak to krychu zauważył w temacie thaumaturge czy banishers (albo nawet obu). Takich hipokrytów jak rozi czy krzychu tu pełno, wystarczy przejrzec ich posty.
Opublikowano 18 lutego18 lut 3 minuty temu, Beelzeboss napisał(a): Byłoby, ze takich gierek AA nam potrzeba jak to krychu zauważył w temacie thaumaturge czy banishers (albo nawet obu). Takich hipokrytów jak rozi czy krzychu tu pełno, wystarczy przejrzec ich posty. Żeby porównać Thaumaturge, czy Banishers do Avowed albo nowego DA to trzeba mieć zdrowe Copium. Avowed to takie AA, jak z koziej dupy trąba. AA za 379 zł zrobiony przez 120 osób w kilka lat xDD.
Opublikowano 18 lutego18 lut Odpalę demka tych gier i stworzę recenzje. Mam nadzieje, ze mozna przejsc przez wszystkie drzwi i zabic mieszkancow miasta.
Opublikowano 18 lutego18 lut 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Kurwa dzbanie gdzie ty widzisz pochlebną wypowiedź bo ja nie wiem może to kurwa mnie już popierdoliło do reszty. Wypowiedź na idealne 6/10 wszystko jest średniackie do posrania. Gdzie w waszych bociarkich łbach ta gra musi mieć 8 bo inaczej prześladowanie przez milicję PlayStation
Opublikowano 18 lutego18 lut Nom, 4/10 od razu, kurwa kolejny as intelektu po stronie niebieskich co gra w jakiejś januszerskie gówna po nocach, bo żonka blokuje dostęp do telewizora.
Opublikowano 18 lutego18 lut No Krychu to ma długą historię kłamstw które rozpowszechniał, wierzył w nie i brnął do końca. Nawet kiedy już było wiadomo że wszystko urodziło się tylko w jego głowie
Opublikowano 18 lutego18 lut Paolo wiem że kochasz marke xbox ale sojusz z belbezbekosem? Co następne? Zjedzenie kupy dla spencera?
Opublikowano 18 lutego18 lut 81% opencritic Będzie grane w kolejnego cult classic od znanego i sprawdzonego deva. Dla krychy eurojank z trzema stronami.
Opublikowano 18 lutego18 lut 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): kolejny as intelektu po stronie niebieskich co gra w jakiejś januszerskie gówna po nocach, bo żonka blokuje dostęp do telewizora. kończę trening późno ale ja na wszystko mam kwity, na swoje granie po nocach też. Ty jesteś pusta skorupa po dawnym graczu we mnie jeszcze tli się ogień. Nie zrozumiesz i tak. Spoiler Widzisz zależność? Ja kocham noc, ja jestem nocą, ja jestem zemstą, jestem kurwa Batmanem a ty nie wiem ale graczem to raczej nie
Opublikowano 18 lutego18 lut Ej, polecam PSPortal wszystkie cucki z forum już mają! Nie musiałbyś się wówczas kryć po nocach przed żonka jak szczur.
Opublikowano 18 lutego18 lut a wiesz, że jak twoja krzyczy ,,PAWEŁ DO SPANIA!!!'' to możesz jej powiedzieć, że nie i chuj?
Opublikowano 18 lutego18 lut Co te Avowed który wyląduje zaraz w śmietniku historii zamieszania narobiło na forum! Co xszczoch to xszczoch.
Opublikowano 18 lutego18 lut Widzę, że temat zszedł na złe tory: Spoiler Edytowane 18 lutego18 lut przez zdrowywariat
Opublikowano 18 lutego18 lut Te no chłopaki nic nie piszą w temacie bo po nocach będą grali w Avowed co by ich żony nie pomyślały, że to dewianty.
Opublikowano 18 lutego18 lut ehe oni będą grali no kurwa jasne, kaktus mi prędzej na dłoni wyrośnie niż niektórzy tu koneserzy taniej paszy z game passa będą w cokolwiek grać. Srać.