Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Ten temat też chyba trzeba będzie wygaszać niedługo bo co tu będzie można pierdolić więcej. Jak jest każdy widzi.. Spencerze czemu żeś nie walczył i nie rozjebał niebieskich robali

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 626,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Niebieskie się chyba wynoszą z kraju kwitnącej wi… znaczy się lipy, są masowe zwolnienia, to pewnie efekt GassU!

Opublikowano

Myślę, że kwadrat powien zacząć kupować cyfrowe edycje deluxe każdej możliwej gry Sony to może coś z tego jeszcze będzie!

BTW Krychu chyba wylądował ostatecznie w zakładzie, bo po pozytywnych opiniach w temacie Awoved i świetnych ocenach na Steam coś w nim zwyczajnie pękło.

zwyczajnie pękło mu dupsko xDD

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Myślę, że kwadrat powien zacząć kupować cyfrowe edycje deluxe każdej możliwej gry Sony to może coś z tego jeszcze będzie!

BTW Krychu chyba wylądował ostatecznie w zakładzie, bo po pozytywnych opiniach w temacie Awoved i świetnych ocenach na Steam coś w nim zwyczajnie pękło.

Za parę dni odłożysz Avowed na półkę, idę o zakład, że gry nie ukończysz. Po początkowym łał, skończy się na ałał.

Opublikowano

wkurwia mnie to Sony zajebane, wyjdzie jakiś gruby japoniec i zaczyna biadolić, że pieniążków nie ma i gry drogie. No ja pierdole a to mój problem? Czego oni kurwa chcą żebym im alimenty płacił? Chcesz się pożalić to wypierdalaj do terapeuty. Ciekawe ile taki chuj japoński zarabia peklu, że ma jeszcze czelność narzekać na biedę i koszta. Niech zdychają. 

Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a):

wyjdzie jakiś gruby japoniec i zaczyna biadolić, że pieniążków nie ma i gry drogie

Kto gadał?

Opublikowano

no biadoli jakiś bidok z japonii, że koszta duże, że remastery trzeba robić bo pieniążków brakuje i tam się spłakał chuj jebany. 

Opublikowano
6 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Dobrze, że ma kto w te żółtka z GP grać. 

80 na MC :banderas:

ale to musi piec, że sklejony na kolanie pod gamepassa projekt lekką ręką dobija do średniej Astral Sworda, Helldivers 2 i rozjebuje hypowany Rise of Ronin

czaicie? "gówno do gamepassa" rozjebuje zbiorowy wysiłek wschodnich "mistrzów" z Sony i tam reszty tych kurwa gówno studiów krzak

Opublikowano
29 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Nie zauważyłem, żebym pisał w tym temacie od premiery, fajnie, że wychodzi coś dla każuali gamingu. 

Opublikowano
32 minuty temu, Czoperrr napisał(a):

tych paru odklejeńców z forum PE nie jest w stanie utrzymać polskiego oddziału PS.

Po tym co odjebali z 30th anniversary zwolniłbym ich już wtedy. 

Opublikowano

Mimo wszystkich tych potknięć i hujowuch zagrywek Sonego, dla przeciętnego klienta są lepszym wyborem :) oczywiście dzięki Microsoftowi również, a może głównie dlatego 

Opublikowano
9 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Nie zauważyłem, żebym pisał w tym temacie od premiery, fajnie, że wychodzi coś dla każuali gamingu. 

Nie, nie wychodzi - w Sony dalej pustki wydawnicze jak w sklepach za komuny. Jebane niebieskie bezgrowie, a teraz jeszcze oddział zamykają.

bo po co w sumie trzymać jak nawet nie ma gier do lokalizacji xDDD

9 minut temu, Assassins_78 napisał(a):

@Paolo de Vesir tobie ktoś płaci za te pierdolenie 3po3 i ciągle zacinanie się jak stara płyta? Serio pytam.

Tak, płacę sobie sam. 

W naturze.

Jebac PlayStation od zawsze na zawsze.

Opublikowano

Paolo mega sie nie zna na grach. Mam nadzieje że kupi nintendo 2 bo w tej chwili gościa aż chce sie go dobić z litości ale może dzięki big n w końcu odżyje

Opublikowano

Te 3-4 gry na Nintendo 2 które warte będą jakiejkolwiek uwagi sprowadzą duszę Paola z otchłani do tej pustej skorupy gracza?

Opublikowano
5 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):

Te 3-4 gry na Nintendo 2 które warte będą jakiejkolwiek uwagi sprowadzą duszę Paola z otchłani do tej pustej skorupy gracza?

Pamiętaj że jedna gra nintendo jest warta tyle co 100 zwykłych gier jeśli chodzi o IMPAKT na jednostke

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał(a):

Pamiętaj że jedna gra nintendo jest warta tyle co 100 zwykłych gier jeśli chodzi o IMPAKT na jednostke

eeee :niki: koło chuja mi to nintendo lata 

Opublikowano

A sorki nie widziałem że nie znasz się na grach hehe