Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Konkurencja Ninny rozjebana na wszystkie strony świata, Xbox już praktycznie bez konsol w sklepach a peeska bez nowych gierek. Razem to prawie jak jedna pełnoprawna platforma. PRAWIE.

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 618,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

W co tam teraz nintendofagi się zagrywają na switchu? )

Opublikowano
26 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Jak to w co? Jakiś shovelware w pudełku za 2.5 bomby.

No widać te sztosy ze śmietnika w zakupach growych

Opublikowano

Ano rzeczywiście chyba coś ostatnio wrzucałeś )

Opublikowano

Nintendo jedyne co rozjebało, to dupska swoich użytkowników.

Bo oczywiście fanbojka przeszła już do porządku dziennego ze wszystkim co się odjebało. "no cóż zrobić, chcę zagrać w malpiszona" i elo.

Fajnie że każda nowa premiera konsoli, tego pieprzu i magii, wiąże się z zastanawianiem o ile będzie drożej, czego nie będzie, a co będzie później (brak Oleda oczywiście też wybroniony). Żadnych wymagań co do sprzętu za 2200zl. Co do działania multiplatform. Fajnie że wogóle są

Hah nawet nagle przenośna licencja na karcie jest w sumie bardzo spoko (xd).

Śmieli się z Sony a teraz pupcie gejmingu zajarane ośmioletnią Zelda za 299 albo Kirbaskiem.

Jeśli tak ma być z każdym "świętem graczy" to dobrze że to tylko raz na 7-8 lat (plus trzy rewizje u N).

Opublikowano

W końcu konsola bez yebanych biedaków, wracamy do korzeni gejmingu banderas

Opublikowano

Wystarczy spojrzeć na ich sklep i jaki się tam śmietnik zrobił na wzór steama. Same gówna, szroty i shovelwary najebane po pas.

Opublikowano

Switch 2 to taka nuda, że mi się przestało chcieć interesować grami. Prezentacja z drugiego kwietnia wyprała mnie totalnie z pozostałości zainteresowania jakie jeszcze gdzieś tam miałem. Drogie gówno al'a Apple dla popierdolców / już takie rzeczy widziałem kilkukrotnie więc pozostaje jedynie wzruszyć ramionami i iść dalej.

Opublikowano

Przy odrobinie szczęścia znikną z rynku po porażce drugiego Śmiecia Switcha. :)

Niech tylko Metroid2D dostanie port na normalne konsole, a reszta do piachu w Nevadzie, obok ET.

edit: w sumie w razie czego jest zawsze emulacja, a dla fanów Metroida 2D polecam najlepszą grę w tym gatunku czyli Axiom Verge :)

Opublikowano

Ale ten czas leci, jeszcze troche ponad miesiąc do wyjaśnienia tych cweli z playstation i xboxa bunnyheadbanger

Opublikowano

Niektórzy pograją z miesiąc, zafascynują się i po jakimś czasie wypierdolą to w pizdu te całe cwelotendo. Dobrze, że się z tego wyleczyłem. Po roku, dwóch lat można brać jak będzie w miarę znośna biblioteka, a stwierdziłem, że jednak nie będę brał konsoli dla jednej gry, Donkey Konga.

Opublikowano

W ogóle pamiętacie jak się fani cweltendo odgrażali? Jak zapowiadali święto graczy na trzy dni? A potem przyszła rzeczywistość - dostali Switcha Pro, z rewolucji wyszło okrągłe Ziobro, a o sprzęcie zapomnieli już wszyscy poza kazualami co to nawet w gry nie grają xD

Nintendo, jak bardzo ja was jebie, zero szacunku.

Opublikowano

Switch 2? No wyjdzie z 10 exów wartych ogrania przez cala generacje tak jak na pierwszego, to się kupi za pare lat, zeby je ograc.

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

<pupcio.exe>hehs, ale graczyki próbują zepsuć święto graczy, SIECZKA<zatrzymaj skrypt>

Ja z ekipą granko w mario karty a paolo skulony jak krewetka na 12h do roboty w wowie SIECZUNIA

Opublikowano

Ale już odjebało temu Pawciokratosowi, a jeszcze przecież nie ma żadnej konsoli Nintendo. Szkoda, fajny chłopak był.

Opublikowano
10 minut temu, Pupcio napisał(a):

Ja z ekipą granko w mario karty a paolo skulony jak krewetka na 12h do roboty w wowie SIECZUNIA

czy ta ekipa to ta słynna „banda ch00ya”? :)

2 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

Ale już odjebało temu Pawciokratosowi, a jeszcze przecież nie ma żadnej konsoli Nintendo. Szkoda, fajny chłopak był.

Stawiam dolary przeciw orzechom, że te onelinery pisze za niego skrypt, bo już nawet YETI po 72h bełchatowskiego maratonu szychta-pub-szychta wykazuje większą inwencję w pisaniu swoich postów.

Opublikowano

Lapcio za długo na pc siedzi i mu odjebało.

Opublikowano

On kupi S2 pogra i stwierdzi że sprzęt to kasztan, gierek mało i w sumie drogie. Sprzeda w ciągu 1,5 roku ;)

Jakos jak na największego fana po Girze i Zdrowym to dziwne że nie zależało mu przez tyle lat ograć tych sztosów wszystkich.

Ale zaraz przyleci i będzie pierdolił o BOTW jak katarynka

Opublikowano

Pupcio to po prostu sympatyczny troll który sam nie wierzy w te dyrdymały które wypisuje i nawet jak się deczko zapędza to i tak nie zasługuje na byciu stawianym w jednym szeregu z odklejusami pokroju girywdupie czy zdrowegojehowego.

Opublikowano

No ładnie niektórym przygrzało słoneczko na banię. Nintendo nikogo a najaktywniejsze tematy na forum to o nowej konsoli BIG N i niebieskim sklepie, Wiem, że wam puszczają nerwy bo nie można zamówić konsoli ale jeszcze troszkę cierpliwości