Opublikowano niedziela o 18:505 dni Konkurencja Ninny rozjebana na wszystkie strony świata, Xbox już praktycznie bez konsol w sklepach a peeska bez nowych gierek. Razem to prawie jak jedna pełnoprawna platforma. PRAWIE.
Opublikowano niedziela o 19:445 dni 26 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):Jak to w co? Jakiś shovelware w pudełku za 2.5 bomby.No widać te sztosy ze śmietnika w zakupach growych
Opublikowano poniedziałek o 07:005 dni Nintendo jedyne co rozjebało, to dupska swoich użytkowników. Bo oczywiście fanbojka przeszła już do porządku dziennego ze wszystkim co się odjebało. "no cóż zrobić, chcę zagrać w malpiszona" i elo. Fajnie że każda nowa premiera konsoli, tego pieprzu i magii, wiąże się z zastanawianiem o ile będzie drożej, czego nie będzie, a co będzie później (brak Oleda oczywiście też wybroniony). Żadnych wymagań co do sprzętu za 2200zl. Co do działania multiplatform. Fajnie że wogóle są Hah nawet nagle przenośna licencja na karcie jest w sumie bardzo spoko (xd).Śmieli się z Sony a teraz pupcie gejmingu zajarane ośmioletnią Zelda za 299 albo Kirbaskiem. Jeśli tak ma być z każdym "świętem graczy" to dobrze że to tylko raz na 7-8 lat (plus trzy rewizje u N).
Opublikowano poniedziałek o 07:575 dni W końcu konsola bez yebanych biedaków, wracamy do korzeni gejmingu
Opublikowano poniedziałek o 08:215 dni Nintendo straciło tożsamość. Reklamowanie " nowej " konsoli mumtiplatformami z 20 roku. Heh kpina.
Opublikowano wtorek o 06:524 dni Wystarczy spojrzeć na ich sklep i jaki się tam śmietnik zrobił na wzór steama. Same gówna, szroty i shovelwary najebane po pas.
Opublikowano wtorek o 06:594 dni Switch 2 to taka nuda, że mi się przestało chcieć interesować grami. Prezentacja z drugiego kwietnia wyprała mnie totalnie z pozostałości zainteresowania jakie jeszcze gdzieś tam miałem. Drogie gówno al'a Apple dla popierdolców już takie rzeczy widziałem kilkukrotnie więc pozostaje jedynie wzruszyć ramionami i iść dalej.
Opublikowano wtorek o 07:054 dni Przy odrobinie szczęścia znikną z rynku po porażce drugiego Śmiecia Switcha. :)Niech tylko Metroid2D dostanie port na normalne konsole, a reszta do piachu w Nevadzie, obok ET.edit: w sumie w razie czego jest zawsze emulacja, a dla fanów Metroida 2D polecam najlepszą grę w tym gatunku czyli Axiom Verge :)
Opublikowano wtorek o 07:284 dni Ale ten czas leci, jeszcze troche ponad miesiąc do wyjaśnienia tych cweli z playstation i xboxa
Opublikowano wtorek o 07:314 dni Niektórzy pograją z miesiąc, zafascynują się i po jakimś czasie wypierdolą to w pizdu te całe cwelotendo. Dobrze, że się z tego wyleczyłem. Po roku, dwóch lat można brać jak będzie w miarę znośna biblioteka, a stwierdziłem, że jednak nie będę brał konsoli dla jednej gry, Donkey Konga.
Opublikowano wtorek o 07:394 dni W ogóle pamiętacie jak się fani cweltendo odgrażali? Jak zapowiadali święto graczy na trzy dni? A potem przyszła rzeczywistość - dostali Switcha Pro, z rewolucji wyszło okrągłe Ziobro, a o sprzęcie zapomnieli już wszyscy poza kazualami co to nawet w gry nie grają xDNintendo, jak bardzo ja was jebie, zero szacunku.
Opublikowano wtorek o 07:544 dni Z top 3 tego roku GTA6 , DS2 i Nintendo Switch 2 to sracztendo pierwsze wypadło z podium jako największe rozczarowanie w konsolowej historii.
Opublikowano wtorek o 08:024 dni <pupcio.exe>hehs, ale graczyki próbują zepsuć święto graczy, SIECZKA<zatrzymaj skrypt>
Opublikowano wtorek o 08:064 dni Switch 2? No wyjdzie z 10 exów wartych ogrania przez cala generacje tak jak na pierwszego, to się kupi za pare lat, zeby je ograc.
Opublikowano wtorek o 08:074 dni 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):<pupcio.exe>hehs, ale graczyki próbują zepsuć święto graczy, SIECZKA<zatrzymaj skrypt>Ja z ekipą granko w mario karty a paolo skulony jak krewetka na 12h do roboty w wowie SIECZUNIA
Opublikowano wtorek o 08:154 dni Ale już odjebało temu Pawciokratosowi, a jeszcze przecież nie ma żadnej konsoli Nintendo. Szkoda, fajny chłopak był.
Opublikowano wtorek o 08:174 dni 10 minut temu, Pupcio napisał(a):Ja z ekipą granko w mario karty a paolo skulony jak krewetka na 12h do roboty w wowie SIECZUNIAczy ta ekipa to ta słynna „banda ch00ya”? :) 2 minuty temu, drozdu7 napisał(a):Ale już odjebało temu Pawciokratosowi, a jeszcze przecież nie ma żadnej konsoli Nintendo. Szkoda, fajny chłopak był.Stawiam dolary przeciw orzechom, że te onelinery pisze za niego skrypt, bo już nawet YETI po 72h bełchatowskiego maratonu szychta-pub-szychta wykazuje większą inwencję w pisaniu swoich postów.
Opublikowano wtorek o 08:304 dni On kupi S2 pogra i stwierdzi że sprzęt to kasztan, gierek mało i w sumie drogie. Sprzeda w ciągu 1,5 roku ;)Jakos jak na największego fana po Girze i Zdrowym to dziwne że nie zależało mu przez tyle lat ograć tych sztosów wszystkich. Ale zaraz przyleci i będzie pierdolił o BOTW jak katarynka
Opublikowano wtorek o 08:364 dni Pupcio to po prostu sympatyczny troll który sam nie wierzy w te dyrdymały które wypisuje i nawet jak się deczko zapędza to i tak nie zasługuje na byciu stawianym w jednym szeregu z odklejusami pokroju girywdupie czy zdrowegojehowego.
Opublikowano wtorek o 11:324 dni No ładnie niektórym przygrzało słoneczko na banię. Nintendo nikogo a najaktywniejsze tematy na forum to o nowej konsoli BIG N i niebieskim sklepie, Wiem, że wam puszczają nerwy bo nie można zamówić konsoli ale jeszcze troszkę cierpliwości