Opublikowano 17 sierpnia 20222 l 51 minutes ago, Pupcio said: Ekskluzywne demka i bety tylko na tyle stać sony w 2022 roku Pupcio rano decydujacy ktory oboz dzis wspiera
Opublikowano 17 sierpnia 20222 l 18 minut temu, Krzysztof93 napisał: No, no. Ale jak już dostaniecie najlepszą wersję to pamiętajcie żeby włączyć crossplay bo bez bazy graczy z PS to będziecie sobie najwyżej grać głupa a nie multiplayer. Pierwsza rzecz jaką się zrobi to wyłączy crossplay, aby nie grać z no skillami z PSa.
Opublikowano 17 sierpnia 20222 l 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Pierwsza rzecz jaką się zrobi to wyłączy crossplay, aby nie grać z no skillami z PSa. Obawiam się, że nawet jak będziesz sam na mapie to będziesz ostatni w tabeli.
Opublikowano 17 sierpnia 20222 l 20 minut temu, Wolfie_ napisał: Pupcio rano decydujacy ktory oboz dzis wspiera Nagłe zmiany stronnictw i noże wbijane w plecy sojusznikom to najlepszy element CW
Opublikowano 17 sierpnia 20222 l Jak ten MW2 wyglada, dobrze że złożyłem już dawno pre order na wersje Steelbook oczywiście na PS5 żeby grać wcześniej w najlepszej jakości z HAPTYKĄ, czego niedoświadczą posiadacze już przegranej konsoli
Opublikowano 17 sierpnia 20222 l Pisałem o tym dosłownie wyżej: 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Pierwsza rzecz jaką się zrobi to wyłączy crossplay, aby nie grać z no skillami z PSa. Chcesz faktycznie być lepszy w grze sieciowej? Wyłączasz klapy które w realu przypominają raczej boty z rangi bronze.
Opublikowano 17 sierpnia 20222 l 1 godzinę temu, messer88 napisał: mamy tutaj pr0playera co będzie grał w grę Multi z haptyką Idealna imersja a na tym mi zależy, zależy mi aby odczuwać każdy strzał, każdą serię zarówno za pośrednictwem fenomenalnej haptyki i efektu trigger jak i nagłośnienia, ja mma czuć walkę a nie lecieć jak debil po fragi krzycząc do mikrofonu „wy kurwy”
Opublikowano 17 sierpnia 20222 l 1 hour ago, Whisker said: Jak ten MW2 wyglada, dobrze że złożyłem już dawno pre order na wersje Steelbook oczywiście na PS5 żeby grać wcześniej w najlepszej jakości z HAPTYKĄ, czego niedoświadczą posiadacze już przegranej konsoli Kupujesz bieda wersje a nie najlepsza jakosc. Najlepsza jakosc grafiki bedzie na
Opublikowano 17 sierpnia 20222 l 12 minut temu, Wolfie_ napisał: Kupujesz bieda wersje a nie najlepsza jakosc. Najlepsza jakosc grafiki bedzie na Może na PS6PRO osiągną taka oprawę jaka będę miał w tym roku na blaszce.
Opublikowano 17 sierpnia 20222 l Na 100% zobaczycie na tych swoich monitorkach 14' czy graficzka jest lepsza yebane w dupe pececiarze wracać do excela, gry zostawcie konsolomaniakom z krwi i kości plugawce jedne
Opublikowano 17 sierpnia 20222 l 8 minutes ago, Pupcio said: Na 100% zobaczycie na tych swoich monitorkach 14' czy graficzka jest lepsza yebane w dupe pececiarze wracać do excela, gry zostawcie konsolomaniakom z krwi i kości plugawce jedne Moj 65 calowy TV 4k Sony pozdrawia Ale brakuje mi smoka 4080/90 Moze na swieta wpadnie tez AW3423DW lub G8QNB Wybiore ten co bedzie mial lepszy spec Edytowane 17 sierpnia 20222 l przez Wolfie_
Opublikowano 17 sierpnia 20222 l 11 minut temu, Pupcio napisał: Na 100% zobaczycie na tych swoich monitorkach 14' czy graficzka jest lepsza yebane w dupe pececiarze wracać do excela, gry zostawcie konsolomaniakom z krwi i kości plugawce jedne nie mieć PC w 2022? brzmi jak kategoria: zwierzęta
Opublikowano 17 sierpnia 20222 l na kolanach i z pelnymi ustami znowu Quote Microsoft has unveiled everything coming to its Game Pass platform next month, and it includes some brand new titles, a few remastered classics, and an actual dog for subscribers to the platform’s Ultimate tier. “We all knew that Microsoft would have to answer to Sony’s new PS Plus service,” said video game journalist Lindsay Benson. “But I didn’t know they’d take this big of a swing. Wow. Free dog. Hope everybody’s ready, because there’s a lot of responsibility here. You gotta feed them, water them, oh man, I’m just realizing this might actually be a horrible idea. A lot of people are going to get in trouble with their apartment buildings and shit like that.” https://hard-drive.net/microsoft-announces-game-pass-subscribers-will-receive-a-real-life-dog-on-september-1st/
Opublikowano 17 sierpnia 20222 l 58 minut temu, Whisker napisał: zależy mi aby odczuwać każdy strzał Jedyne strzały jakie będziecie odczuwać to strzały Ryana
Opublikowano 17 sierpnia 20222 l 6 godzin temu, Pupcio napisał: Ekskluzywne demka i bety tylko na tyle stać sony w 2022 roku ehh a to i tak więcej niż na xśmieciu. Im dłużej PS5 jest jedynym nextgenem na rynku, tym gorzej bo Sony się rozleniwia Edytowane 17 sierpnia 20222 l przez izon
Opublikowano 17 sierpnia 20222 l steamdeck? To coś jak stadia? Sorki myślałem że to już martwy sprzęt bo nic o tym nie słychać. Jakieś fajne eksy są??
Opublikowano 17 sierpnia 20222 l Just now, Pupcio said: steamdeck? To coś jak stadia? Sorki myślałem że to już martwy sprzęt bo nic o tym nie słychać. Jakieś fajne eksy są?? Wszystko z pc, switch, xbox i playstation
Opublikowano 17 sierpnia 20222 l 1 minutę temu, Pupcio napisał: steamdeck? To coś jak stadia? Sorki myślałem że to już martwy sprzęt bo nic o tym nie słychać. Jakieś fajne eksy są?? Chciałem zflipować jakiegoś frajera na tysiaka ale mi nie wysłali niestety Teraz widzę co lepsze janusze nawet 2k zysku wyciągają na jeleniach Edytowane 17 sierpnia 20222 l przez izon
Opublikowano 17 sierpnia 20222 l Sony? Nawet jak MS nic nie wydaje to lepsze to niż chujnia od niebieskich, upadek gamingu kompletny.
Opublikowano 17 sierpnia 20222 l Nie wiem czy sie powinienem wstydzic czy byc dumny https://www.thequiz.com/can-you-tell-which-call-of-duty-games-these-screenshots-are-from/ Sa tu jeszcze jacys prawdziwi gracze?
Opublikowano 17 sierpnia 20222 l 7 godzin temu, Wolfie_ napisał: Pupcio rano decydujacy ktory oboz dzis wspiera Dlatego pupcia nie bierze się na poważne. Zwłaszcza w CW. Chłopak chyba jeszcze peestrojce siedzi ale szuka zaczepki i uwagi.
Opublikowano 17 sierpnia 20222 l czujecie to? MODERN WARFARE 2 na PS5 - Odpalasz płytkę i czujesz że zaraz zagrasz - Nie potrzebujesz baterii - Haptyka i Trigerry - DUAL SENSE - AUDIO 3D PULSE - Wygoda i komfort - 4k, RT, HD i chuj Ci w papę Edytowane 17 sierpnia 20222 l przez Whisker