Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, drozdu7 napisał(a):

No to jest równia pochyła bo 15ka sprzedała się chyba o wiele lepiej niż późniejsze.

Zresztą ten wykres Shena też dziwny bo pierwszy tydzień 3 banki a potem pół miliona do marca 2025.

Ja natrafiłem tylko na info że sprzedaż worldwide XVI to było 3.5 mln

To zadna tajemnica, że gry singlowe maja peak sprzedazy w pierwszych dniach a potem siada. Szczegolnie jak recenzje FF16 nie były zbyt entuzjastyczne.

• Odpowiedzi 33,5 tys.
  • Wyświetleń 665 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
4 hours ago, Pupcio said:

Pewnie ukrad

liczyłem na polską duszę w odpowiedzi, nie zawiodłem się ;)

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Kogo kurwa obchodzi Finał Fantasy? kekw Jak tam sprzedaż MyLittlePony i FatPrincess Xbox VS PS5?

Sprzedaż Finali jest rozczarowująca, bo każdy ma wyjebane w martwą serię.

Ja zamierzam grać od 1 części czyli pewnie do tych nowych nigdy nie dojdę potter

Kiedyś grałem w XII na PS2, fajnie się jeździło tym chocobo po pustyni

Opublikowano

Ludzie trzymają się tego jebanego Finala jak jakiegoś dowodu wyższości PlayStation albo przykład peaku gier wideo.

A to taki peak, że przyszło 33 Europejczyków i jedna gra AA rozjebali cały dorobek Finali. Seria zdechnąć powinna była na gen 6, nic wartościowego od tamtej pory i tak nie zrobili.

edit: Krychu vel PSSR dodaje raytracing a PS5 rozwala RX 7900 XTX nie wytrzymał i dalej się miota nie mogą pogodzić się, że PlayStation już nic nie znaczy. banderas

Opublikowano
Godzinę temu, Shen napisał(a):

O chuj, wezyr miał racje, klapy nie kupują gier, ale boty przyszły na ratunek

kekyayaya

RDT_20250616_1441396605955994582912819.jpg

I to jest odpowiedz czemu wszyscy mają xboxa w dupie. W DUPIE.

Opublikowano
47 minut temu, messer88 napisał(a):

33 zabija jazdę na kurze i metaguwna chińskie. Chcesz dobry rpg to z Europy.

XD

To chujostwo wyglądające jak ze stockowych assetów nie ma podjazdu do Atlusa

Opublikowano

Ekspedycja? No fajny indyk, jak na gamepassa day1.

Jednak brak romansów, assety darmowe z Unreala i wymuszone parry przesądzi o porażce GOTY z wielkim Death Stranding TWO.

Opublikowano

Wy w ogóle łączycie kropki? Najpierw była beka, że chujowy port w niskiej rozdzielczości a teraz jest beka, że się nie sprzedaje. Najwyraźniej na Xboxie nie wystarczy rzucić byle gówna z łachy tylko trzeba dowieźć jakość. Rozumiem, że dla niebieskich ten koncept może wydawać się dziwny i jakiś obcy, no ale tak jest :)

Opublikowano

gamepass zabił kolejną grę. Może by i kupili, ale trzeba bylo wydać na denaturat do oglądania streamu cyfronomiconu.

Edytowane przez Beelzeboss

Opublikowano

Xboxiarze zajeci są żarciem paszy z gamepassa. Tuczniki byle co wrzucą do mordy oby tylko zapchać kichę.

Edytowane przez Beelzeboss

Opublikowano

I bardzo dobrze że nikt nie kupuje tej pedaliady od square bo square powinno zdechnąć

Opublikowano

Final Fantasy nie sprzedaje się na Xboxie.

No co za kurwa niespodzianka. Niesamowite zaskoczenie

Opublikowano

nic. na tym smiesznym xbox pc ms store nawet gier nie patchuja, bo nikt nie kupuje

Opublikowano

SE przez półtorej generacji nie wydawało FF na X'a zmuszając fanów jRPG do zakupu konsol PS4 i PS5 (nie oni jedyni zresztą).

Wychodzi shadowdrop najmniej pożądanej części w pełnej cenie w 2025 - zdziwienie, że nikt nie kupuje.

No szok i niedowierzanie.

Najpierw to oni muszą odbudować relacje z klientami na X'a, a których osrali od góry do dołu po X360.

Edytowane przez SnoD