Opublikowano 19 czerwca 20251 r 6 godzin temu, ASX napisał(a):Zapowiada się że Xbox odpali pecetowe gry z PlaystationJeśli masz na myśli tego farbowanego lisa i bazarową podróbkę Steam Decka, z nakleką z logo X, to sorry ale chyba sam siebie musisz przekonywać do tej narracji.Hm, czyżby? A może kompletnie się bociarnia wykastrowała? Kiedy wyszedł pierwszy Xbox największą obelgą było, że to piecet. A teraz są z tego dumni. Co za ironia losu! Xbox będzie mógł powitać świat popsutych portów i plagi cheaterstwa w online. No ale to zielone to nigdy za bystre nie było ;)
Opublikowano 19 czerwca 20251 r 4 minuty temu, Mendrek napisał(a):Jeśli masz na myśli tego farbowanego lisa i bazarową podróbkę Steam Decka, z nakleką z logo X, to sorry ale chyba sam siebie musisz przekobywać do tej narracji.Hm, czyżby? A może kompletnie się bociarnia wykastrowała? Kiedy wyszedł pierwszy Xbox największą obelgą było, że to piecet. A teraz są z tego dumni. Co za ironua losu! Xbox będzie mógł powitać świat popsutych portów i mplagi cheaterstwa w online. No ale to zielone to nigdy za bystre nie było ;)Powodzenia w walce z chorobą Mendrek, widzę że się męczysz.
Opublikowano 19 czerwca 20251 r Nie mialem akurat tego na myśli, ale to słodkie patrzeć jak Mendrek jest niezorientowany
Opublikowano 19 czerwca 20251 r Ino steam i Nintendo, sonki życzę porażki bo wtedy na pewno ponownie się ockną i ogarną, a xboxowi śmierci by widzieć szpagat u wezyra z psychiatryka
Opublikowano 19 czerwca 20251 r Twoje niedoczekanie śląski węglojadzie. Na końcu i tak zostanie Microsoft, debili którzy to wypierają nie pozdrawiam.
Opublikowano 21 czerwca 20251 r Kolejny Xboxik to będzie petarda: sztosy od microsoft gaming, film sony na steam i gry nintendo na citron vel yuzu i to wszystko też na handheldach
Opublikowano 21 czerwca 20251 r When everybody plays, we all winpiękna wizja, mam nadzieje się że się zmaterializuje
Opublikowano 21 czerwca 20251 r 6 minutes ago, ASX said:When everybody plays, we all winpiękna wizja, mam nadzieje się że się zmaterializujeTak, zwłaszcza ta część o yuzu przepiękna
Opublikowano 21 czerwca 20251 r Jeśli ktoś chcę grać w legalnie zakupione gry na emulatorze to kim ja jestem żeby go sądzić
Opublikowano 21 czerwca 20251 r 6 minutes ago, ASX said:Jeśli ktoś chcę grać w legalnie zakupione gry na emulatorze to kim ja jestem żeby go sądzićZapewne siedząc na grzbiecie różowego jednorożca grając na splt screenie z Świętym Mikołajem, Wróżką Zębuszką i Zajączkiem Wielkanocnym
Opublikowano 21 czerwca 20251 r Po co PlayStation jak można potężnego Xboxa? Przeciez nie dla tych 4 exów co nie wyszły jeszcze na PC(Xboxa)?Zaś z Nintendo sprawa prosta - wychodzi Metroid 2D którego kupujesz w pudle, a tak PIERDOLISZ ICH w kakao i ogrywasz wszystko w lepszej jakości na SteamDecku.
Opublikowano 21 czerwca 20251 r 38 minutes ago, Paolo de Vesir said:Po co PlayStation jak można potężnego Xboxa? Przeciez nie dla tych 4 exów co nie wyszły jeszcze na PC(Xboxa)?Zaś z Nintendo sprawa prosta - wychodzi Metroid 2D którego kupujesz w pudle, a tak PIERDOLISZ ICH w kakao i ogrywasz wszystko w lepszej jakości na SteamDecku.A po co Xbox skoro wszystko jest na Playstation plus te exy o których piszesz
Opublikowano 21 czerwca 20251 r 2 minuty temu, Homelander napisał(a):A po co Xbox skoro wszystko jest na Playstation plus te exy o których piszeszbo PlayStation jest zamkniętym system który nie oferuje żadnych perków - PRO to żadna gwarancja wsparcia, nie mają handhelda, sensownego abonamentu, nie ma cross buyaSerio, te 3 gry których nie ma jeszcze na PC (Xboxie) nie są absolutnie warte rezygnacji z tego.
Opublikowano 21 czerwca 20251 r 47 minutes ago, Paolo de Vesir said:bo PlayStation jest zamkniętym system który nie oferuje żadnych perków - PRO to żadna gwarancja wsparcia, nie mają handhelda, sensownego abonamentu, nie ma cross buyaSerio, te 3 gry których nie ma jeszcze na PC (Xboxie) nie są absolutnie warte rezygnacji z tego.No to jak to są te argumenty za Xboxem to nic dziwnego, że sprzedaż ssie
Opublikowano 21 czerwca 20251 r playstation to najgorszy możliwy wybór 1 eks na rok, gaasy, słabej jakości sprzęt, drogi model pro z tylko troche lepszym gpu... ogólnie tragedia
Opublikowano 21 czerwca 20251 r A ludzie i tak wybiorą PlayStation 6, choćby nawet nowy Xbox miał więcej gier (w tym gry Sony z PC), darmowy online czy lepszy abonament, to i tak nie będzie większych przepływów użytkowników, smycz Sony jest zbyt krótka by ludzie się przenieśli.I jest to kompletnie w porządku MS zadowoli się jak ludzie będą kupować ich gry na PSN
Opublikowano 21 czerwca 20251 r 4 godziny temu, Homelander napisał(a):No to jak to są te argumenty za Xboxem to nic dziwnego, że sprzedaż ssieWybór konesera.
Opublikowano 21 czerwca 20251 r Paolo dawaj na nintendo od razu człowiek sie uśmiecha od ucha do ucha
Opublikowano 21 czerwca 20251 r 2 minuty temu, Pupcio napisał(a):Paolo dawaj na nintendo od razu człowiek sie uśmiecha od ucha do uchaByku, przecież ja mam Nintendo!
Opublikowano 21 czerwca 20251 r Ale nintendo 2, ściganie z legendą nintendo pawciokratosem to jest to co dodaje mega dużo kolorytu w życiu!
Opublikowano 21 czerwca 20251 r Pawciokratos jak zwykle racja!Po premierowym ruchaniu wielkiego N, jedyne co pozostaje to uśmiechnąć się pod nosem!
Opublikowano 21 czerwca 20251 r 13 minut temu, Pupcio napisał(a):Ale nintendo 2, ściganie z legendą nintendo pawciokratosem to jest to co dodaje mega dużo kolorytu w życiu!Nie chciałem, ale wiesz jak to jest… everybody gangsta till Nintendo shows the thicc gorilla. :/
Opublikowano 22 czerwca 20251 r Muszę przyznać, że czytanie głównego tematu Xboxa dostarcza sporo rozrywki. Ładnie udokumentowany przyklad zbiorowej psychozy.
Opublikowano 22 czerwca 20251 r Też przed chwilą czytałem, same chore jednostki tego forum w jednym miejscu