Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
6 godzin temu, ASX napisał(a):

Zapowiada się że Xbox odpali pecetowe gry z Playstation

Jeśli masz na myśli tego farbowanego lisa i bazarową podróbkę Steam Decka, z nakleką z logo X, to sorry ale chyba sam siebie musisz przekonywać do tej narracji.

Hm, czyżby? A może kompletnie się bociarnia wykastrowała? Kiedy wyszedł pierwszy Xbox największą obelgą było, że to piecet. A teraz są z tego dumni. Co za ironia losu! banana

Xbox będzie mógł powitać świat popsutych portów i plagi cheaterstwa w online. No ale to zielone to nigdy za bystre nie było ;)

• Odpowiedzi 34,2 tys.
  • Wyświetleń 731,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
4 minuty temu, Mendrek napisał(a):

Jeśli masz na myśli tego farbowanego lisa i bazarową podróbkę Steam Decka, z nakleką z logo X, to sorry ale chyba sam siebie musisz przekobywać do tej narracji.

Hm, czyżby? A może kompletnie się bociarnia wykastrowała? Kiedy wyszedł pierwszy Xbox największą obelgą było, że to piecet. A teraz są z tego dumni. Co za ironua losu! banana

Xbox będzie mógł powitać świat popsutych portów i mplagi cheaterstwa w online. No ale to zielone to nigdy za bystre nie było ;)

Powodzenia w walce z chorobą Mendrek, widzę że się męczysz.

Opublikowano

Nie mialem akurat tego na myśli, ale to słodkie patrzeć jak Mendrek jest niezorientowany

Opublikowano

Ino steam i Nintendo, sonki życzę porażki bo wtedy na pewno ponownie się ockną i ogarną, a xboxowi śmierci by widzieć szpagat u wezyra z psychiatryka

Opublikowano

Debili bot konsoli ad astra

Opublikowano

Kolejny Xboxik to będzie petarda: sztosy od microsoft gaming, film sony na steam i gry nintendo na citron vel yuzu i to wszystko też na handheldach

assets-task-01jy5brqazem8shf1cn73q1fbb-1750379374-img-0.webp

Opublikowano

When everybody plays, we all win

piękna wizja, mam nadzieje się że się zmaterializuje

Opublikowano
6 minutes ago, ASX said:

When everybody plays, we all win

piękna wizja, mam nadzieje się że się zmaterializuje

Tak, zwłaszcza ta część o yuzu przepiękna

Opublikowano

Jeśli ktoś chcę grać w legalnie zakupione gry na emulatorze to kim ja jestem żeby go sądzić

Opublikowano
6 minutes ago, ASX said:

Jeśli ktoś chcę grać w legalnie zakupione gry na emulatorze to kim ja jestem żeby go sądzić

Zapewne siedząc na grzbiecie różowego jednorożca grając na splt screenie z Świętym Mikołajem, Wróżką Zębuszką i Zajączkiem Wielkanocnym

Opublikowano

Po co PlayStation jak można potężnego Xboxa? Przeciez nie dla tych 4 exów co nie wyszły jeszcze na PC(Xboxa)?

Zaś z Nintendo sprawa prosta - wychodzi Metroid 2D którego kupujesz w pudle, a tak PIERDOLISZ ICH w kakao i ogrywasz wszystko w lepszej jakości na SteamDecku.

Opublikowano
38 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Po co PlayStation jak można potężnego Xboxa? Przeciez nie dla tych 4 exów co nie wyszły jeszcze na PC(Xboxa)?

Zaś z Nintendo sprawa prosta - wychodzi Metroid 2D którego kupujesz w pudle, a tak PIERDOLISZ ICH w kakao i ogrywasz wszystko w lepszej jakości na SteamDecku.

A po co Xbox skoro wszystko jest na Playstation plus te exy o których piszesz

Opublikowano
2 minuty temu, Homelander napisał(a):

A po co Xbox skoro wszystko jest na Playstation plus te exy o których piszesz

bo PlayStation jest zamkniętym system który nie oferuje żadnych perków - PRO to żadna gwarancja wsparcia, nie mają handhelda, sensownego abonamentu, nie ma cross buya

Serio, te 3 gry których nie ma jeszcze na PC (Xboxie) nie są absolutnie warte rezygnacji z tego.

Opublikowano
47 minutes ago, Paolo de Vesir said:

bo PlayStation jest zamkniętym system który nie oferuje żadnych perków - PRO to żadna gwarancja wsparcia, nie mają handhelda, sensownego abonamentu, nie ma cross buya

Serio, te 3 gry których nie ma jeszcze na PC (Xboxie) nie są absolutnie warte rezygnacji z tego.

No to jak to są te argumenty za Xboxem to nic dziwnego, że sprzedaż ssie

Opublikowano

playstation to najgorszy możliwy wybór 1 eks na rok, gaasy, słabej jakości sprzęt, drogi model pro z tylko troche lepszym gpu... ogólnie tragedia

Opublikowano

A ludzie i tak wybiorą PlayStation 6, choćby nawet nowy Xbox miał więcej gier (w tym gry Sony z PC), darmowy online czy lepszy abonament, to i tak nie będzie większych przepływów użytkowników, smycz Sony jest zbyt krótka by ludzie się przenieśli.

I jest to kompletnie w porządku MS zadowoli się jak ludzie będą kupować ich gry na PSN

Opublikowano

Paolo dawaj na nintendo od razu człowiek sie uśmiecha od ucha do ucha

Opublikowano

Ale nintendo 2, ściganie z legendą nintendo pawciokratosem to jest to co dodaje mega dużo kolorytu w życiu!

Opublikowano

Pawciokratos jak zwykle racja!

Po premierowym ruchaniu wielkiego N, jedyne co pozostaje to uśmiechnąć się pod nosem!

Opublikowano
13 minut temu, Pupcio napisał(a):

Ale nintendo 2, ściganie z legendą nintendo pawciokratosem to jest to co dodaje mega dużo kolorytu w życiu!

Nie chciałem, ale wiesz jak to jest… everybody gangsta till Nintendo shows the thicc gorilla. :/

Opublikowano

Muszę przyznać, że czytanie głównego tematu Xboxa dostarcza sporo rozrywki. Ładnie udokumentowany przyklad zbiorowej psychozy.

Opublikowano

Też przed chwilą czytałem, same chore jednostki tego forum w jednym miejscu