Opublikowano 19 czerwca19 cze 6 godzin temu, ASX napisał(a):Zapowiada się że Xbox odpali pecetowe gry z PlaystationJeśli masz na myśli tego farbowanego lisa i bazarową podróbkę Steam Decka, z nakleką z logo X, to sorry ale chyba sam siebie musisz przekonywać do tej narracji.Hm, czyżby? A może kompletnie się bociarnia wykastrowała? Kiedy wyszedł pierwszy Xbox największą obelgą było, że to piecet. A teraz są z tego dumni. Co za ironia losu! Xbox będzie mógł powitać świat popsutych portów i plagi cheaterstwa w online. No ale to zielone to nigdy za bystre nie było ;)
Opublikowano 19 czerwca19 cze 4 minuty temu, Mendrek napisał(a):Jeśli masz na myśli tego farbowanego lisa i bazarową podróbkę Steam Decka, z nakleką z logo X, to sorry ale chyba sam siebie musisz przekobywać do tej narracji.Hm, czyżby? A może kompletnie się bociarnia wykastrowała? Kiedy wyszedł pierwszy Xbox największą obelgą było, że to piecet. A teraz są z tego dumni. Co za ironua losu! Xbox będzie mógł powitać świat popsutych portów i mplagi cheaterstwa w online. No ale to zielone to nigdy za bystre nie było ;)Powodzenia w walce z chorobą Mendrek, widzę że się męczysz.
Opublikowano 19 czerwca19 cze Nie mialem akurat tego na myśli, ale to słodkie patrzeć jak Mendrek jest niezorientowany
Opublikowano 19 czerwca19 cze Ino steam i Nintendo, sonki życzę porażki bo wtedy na pewno ponownie się ockną i ogarną, a xboxowi śmierci by widzieć szpagat u wezyra z psychiatryka
Opublikowano 19 czerwca19 cze Twoje niedoczekanie śląski węglojadzie. Na końcu i tak zostanie Microsoft, debili którzy to wypierają nie pozdrawiam.
Opublikowano 21 czerwca21 cze Kolejny Xboxik to będzie petarda: sztosy od microsoft gaming, film sony na steam i gry nintendo na citron vel yuzu i to wszystko też na handheldach
Opublikowano 21 czerwca21 cze When everybody plays, we all winpiękna wizja, mam nadzieje się że się zmaterializuje
Opublikowano 21 czerwca21 cze 6 minutes ago, ASX said:When everybody plays, we all winpiękna wizja, mam nadzieje się że się zmaterializujeTak, zwłaszcza ta część o yuzu przepiękna
Opublikowano 21 czerwca21 cze Jeśli ktoś chcę grać w legalnie zakupione gry na emulatorze to kim ja jestem żeby go sądzić
Opublikowano 21 czerwca21 cze 6 minutes ago, ASX said:Jeśli ktoś chcę grać w legalnie zakupione gry na emulatorze to kim ja jestem żeby go sądzićZapewne siedząc na grzbiecie różowego jednorożca grając na splt screenie z Świętym Mikołajem, Wróżką Zębuszką i Zajączkiem Wielkanocnym
Opublikowano 21 czerwca21 cze Po co PlayStation jak można potężnego Xboxa? Przeciez nie dla tych 4 exów co nie wyszły jeszcze na PC(Xboxa)?Zaś z Nintendo sprawa prosta - wychodzi Metroid 2D którego kupujesz w pudle, a tak PIERDOLISZ ICH w kakao i ogrywasz wszystko w lepszej jakości na SteamDecku.
Opublikowano 21 czerwca21 cze 38 minutes ago, Paolo de Vesir said:Po co PlayStation jak można potężnego Xboxa? Przeciez nie dla tych 4 exów co nie wyszły jeszcze na PC(Xboxa)?Zaś z Nintendo sprawa prosta - wychodzi Metroid 2D którego kupujesz w pudle, a tak PIERDOLISZ ICH w kakao i ogrywasz wszystko w lepszej jakości na SteamDecku.A po co Xbox skoro wszystko jest na Playstation plus te exy o których piszesz
Opublikowano 21 czerwca21 cze 2 minuty temu, Homelander napisał(a):A po co Xbox skoro wszystko jest na Playstation plus te exy o których piszeszbo PlayStation jest zamkniętym system który nie oferuje żadnych perków - PRO to żadna gwarancja wsparcia, nie mają handhelda, sensownego abonamentu, nie ma cross buyaSerio, te 3 gry których nie ma jeszcze na PC (Xboxie) nie są absolutnie warte rezygnacji z tego.
Opublikowano 21 czerwca21 cze 47 minutes ago, Paolo de Vesir said:bo PlayStation jest zamkniętym system który nie oferuje żadnych perków - PRO to żadna gwarancja wsparcia, nie mają handhelda, sensownego abonamentu, nie ma cross buyaSerio, te 3 gry których nie ma jeszcze na PC (Xboxie) nie są absolutnie warte rezygnacji z tego.No to jak to są te argumenty za Xboxem to nic dziwnego, że sprzedaż ssie
Opublikowano 21 czerwca21 cze playstation to najgorszy możliwy wybór 1 eks na rok, gaasy, słabej jakości sprzęt, drogi model pro z tylko troche lepszym gpu... ogólnie tragedia
Opublikowano 21 czerwca21 cze A ludzie i tak wybiorą PlayStation 6, choćby nawet nowy Xbox miał więcej gier (w tym gry Sony z PC), darmowy online czy lepszy abonament, to i tak nie będzie większych przepływów użytkowników, smycz Sony jest zbyt krótka by ludzie się przenieśli.I jest to kompletnie w porządku MS zadowoli się jak ludzie będą kupować ich gry na PSN
Opublikowano 21 czerwca21 cze 4 godziny temu, Homelander napisał(a):No to jak to są te argumenty za Xboxem to nic dziwnego, że sprzedaż ssieWybór konesera.
Opublikowano 21 czerwca21 cze 2 minuty temu, Pupcio napisał(a):Paolo dawaj na nintendo od razu człowiek sie uśmiecha od ucha do uchaByku, przecież ja mam Nintendo!
Opublikowano 21 czerwca21 cze Ale nintendo 2, ściganie z legendą nintendo pawciokratosem to jest to co dodaje mega dużo kolorytu w życiu!
Opublikowano 21 czerwca21 cze Pawciokratos jak zwykle racja!Po premierowym ruchaniu wielkiego N, jedyne co pozostaje to uśmiechnąć się pod nosem!
Opublikowano 21 czerwca21 cze 13 minut temu, Pupcio napisał(a):Ale nintendo 2, ściganie z legendą nintendo pawciokratosem to jest to co dodaje mega dużo kolorytu w życiu!Nie chciałem, ale wiesz jak to jest… everybody gangsta till Nintendo shows the thicc gorilla. :/
Opublikowano 22 czerwca22 cze Muszę przyznać, że czytanie głównego tematu Xboxa dostarcza sporo rozrywki. Ładnie udokumentowany przyklad zbiorowej psychozy.
Opublikowano 22 czerwca22 cze Też przed chwilą czytałem, same chore jednostki tego forum w jednym miejscu