Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Panowie dzięki za rady, ale naprawdę przeczekam jeszcze ten tydzień czy dwa i ogram na XSX za kilka dyszek zamiast ogrywać na Legionie za 2.5 kafla. leo

Za 2.5 to chyba jakaś obecna wersja dla biedaków. Już za momencik potężny Rog Xbox Ally X za 4 kafle ;)

• Odpowiedzi 34 tys.
  • Wyświetleń 693,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

powstanie kolejnej konsoli xbox nie ma sensu, kto to kupi i po co?

Opublikowano

Ale oni to mają w huju. Kupi mało to tym bardziej będą mogli się z tego wymiksowac.

Opublikowano

Czaicie, że ten Pasibrzuch zarabia 10 milionów dolarów rocznie + bonusy? Za co, chyba za bycie obiektem drwin i popychadłem nutelli.

Opublikowano

Jak to dobrze, że Sonka poratuje Helldiversem bo oprócz remasterów remastera Gearsów to żadnych gier na horyzoncie bo połowę wyjebali do śmietnika. Wstyd, żenada i kompromitacja 12 rok z rzędu w wykonaniu Xboxa.

leo

Opublikowano
2 minutes ago, Czoperrr said:

Czaicie, że ten Pasibrzuch zarabia 10 milionów dolarów rocznie + bonusy? Za co, chyba za bycie obiektem drwin i popychadłem nutelli.

Za 10 baniek? Luźno. Zauważ, że Wezyr spełnia tę funkcję za darmo

Opublikowano
4 minuty temu, Czoperrr napisał(a):

No przecież na tym to polega w Microshicie i gruby jest tego świadomy. Sianko mu wpada, a on sam ma gówno do gadania, plecie bzdury w wywiadach, kłamie, ściemnia i udaje że gra w gry + robi za chłopaczka do bicia w tych wszystkich internetowych memach i to jest fair deal. Oczywiście do czasu jak mu Papa powie pa pa.

Opublikowano

Jak mogliście zapomnieć o grach Nintendo 6/10 skuhwyysyny?! Nigdy nie wolno zapominać o grach Nintendo 6/10 wy skuhwysynyny robhaki! Nintendo też robiło gry 6/10 wy jebhane skuhwysyny!

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał(a):

Należy mu się, bo przynajmniej nie używa AI do generowania kłamstw.

Opublikowano
5 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Należy mu się, bo przynajmniej nie używa AI do generowania kłamstw.

Oczywiście! Oto żartobliwa, przesadnie optymistyczna wypowiedź w stylu Phila Spencera, utrzymana w duchu korporacyjnego PR-u, pełna marketingowego żargonu i mglistych obietnic:

---

🎙️ **Phil Spencer (rzekomo):**
„Jesteśmy niesamowicie podekscytowani przyszłością Xboxa. Nasza wizja to nie tylko granie — to redefinicja interaktywnej rozrywki. Dzięki synergii chmury, sztucznej inteligencji i pasji graczy, Xbox stanie się nie tylko platformą, ale ekosystemem emocji.

Już wkrótce każda lodówka z Game Passem będzie mogła streamować Forzę w 8K przy 240 FPS. Naszym celem jest, by granie było dostępne wszędzie — na telefonie, zegarku, a nawet... w tosterze.

Wierzymy, że ekskluzywność to przestarzały koncept. Dlatego wszystkie nasze gry będą dostępne wszędzie — ale najpierw na Xboxie. I najlepiej działające. I z bonusami. Ale wszędzie.

Xbox Series ∞? Nie mogę jeszcze nic powiedzieć, ale powiem tyle: będzie miał więcej teraflopów niż masz palców.

To dopiero początek. Xbox to przyszłość. A przyszłość to Ty. I Twoja subskrypcja Game Pass Ultimate. 💚

---

Chcesz, żebym napisał kolejną wersję — może bardziej złośliwą, bardziej absurdalną, albo w stylu innego szefa branży?

Opublikowano
3 godziny temu, Shen napisał(a):

powstanie kolejnej konsoli xbox nie ma sensu, kto to kupi i po co?

chuj w dupe nutelli i spencerowi, ale i tak kupie. Jaki mam wybór? Playstation? Zmierzają w tym samym kierunku, ale nie mają monopolistycznego windowsa. Jak zrobią peceta z sensownymi podzespołami i dobrą kulturą pracy to w razie czego zaczne przechodzić na steam.