Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a):Panowie dzięki za rady, ale naprawdę przeczekam jeszcze ten tydzień czy dwa i ogram na XSX za kilka dyszek zamiast ogrywać na Legionie za 2.5 kafla. Za 2.5 to chyba jakaś obecna wersja dla biedaków. Już za momencik potężny Rog Xbox Ally X za 4 kafle ;)
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. powstanie kolejnej konsoli xbox nie ma sensu, kto to kupi i po co?
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Ale oni to mają w huju. Kupi mało to tym bardziej będą mogli się z tego wymiksowac.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Czaicie, że ten Pasibrzuch zarabia 10 milionów dolarów rocznie + bonusy? Za co, chyba za bycie obiektem drwin i popychadłem nutelli.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Jak to dobrze, że Sonka poratuje Helldiversem bo oprócz remasterów remastera Gearsów to żadnych gier na horyzoncie bo połowę wyjebali do śmietnika. Wstyd, żenada i kompromitacja 12 rok z rzędu w wykonaniu Xboxa.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 2 minutes ago, Czoperrr said:Czaicie, że ten Pasibrzuch zarabia 10 milionów dolarów rocznie + bonusy? Za co, chyba za bycie obiektem drwin i popychadłem nutelli.Za 10 baniek? Luźno. Zauważ, że Wezyr spełnia tę funkcję za darmo
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 4 minuty temu, Czoperrr napisał(a):Czaicie, że ten Pasibrzuch zarabia 10 milionów dolarów rocznie + bonusy? Za co, chyba za bycie obiektem drwin i popychadłem nutelli.No przecież na tym to polega w Microshicie i gruby jest tego świadomy. Sianko mu wpada, a on sam ma gówno do gadania, plecie bzdury w wywiadach, kłamie, ściemnia i udaje że gra w gry + robi za chłopaczka do bicia w tych wszystkich internetowych memach i to jest fair deal. Oczywiście do czasu jak mu Papa powie pa pa.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Jak mogliście zapomnieć o grach Nintendo 6/10 skuhwyysyny?! Nigdy nie wolno zapominać o grach Nintendo 6/10 wy skuhwysynyny robhaki! Nintendo też robiło gry 6/10 wy jebhane skuhwysyny!
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Godzinę temu, Czoperrr napisał(a):Czaicie, że ten Pasibrzuch zarabia 10 milionów dolarów rocznie + bonusy? Za co, chyba za bycie obiektem drwin i popychadłem nutelli.Należy mu się, bo przynajmniej nie używa AI do generowania kłamstw.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 5 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Należy mu się, bo przynajmniej nie używa AI do generowania kłamstw.Oczywiście! Oto żartobliwa, przesadnie optymistyczna wypowiedź w stylu Phila Spencera, utrzymana w duchu korporacyjnego PR-u, pełna marketingowego żargonu i mglistych obietnic:---🎙️ **Phil Spencer (rzekomo):** „Jesteśmy niesamowicie podekscytowani przyszłością Xboxa. Nasza wizja to nie tylko granie — to redefinicja interaktywnej rozrywki. Dzięki synergii chmury, sztucznej inteligencji i pasji graczy, Xbox stanie się nie tylko platformą, ale ekosystemem emocji. Już wkrótce każda lodówka z Game Passem będzie mogła streamować Forzę w 8K przy 240 FPS. Naszym celem jest, by granie było dostępne wszędzie — na telefonie, zegarku, a nawet... w tosterze. Wierzymy, że ekskluzywność to przestarzały koncept. Dlatego wszystkie nasze gry będą dostępne wszędzie — ale najpierw na Xboxie. I najlepiej działające. I z bonusami. Ale wszędzie. Xbox Series ∞? Nie mogę jeszcze nic powiedzieć, ale powiem tyle: będzie miał więcej teraflopów niż masz palców. To dopiero początek. Xbox to przyszłość. A przyszłość to Ty. I Twoja subskrypcja Game Pass Ultimate. 💚”---Chcesz, żebym napisał kolejną wersję — może bardziej złośliwą, bardziej absurdalną, albo w stylu innego szefa branży?
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 3 godziny temu, Shen napisał(a):powstanie kolejnej konsoli xbox nie ma sensu, kto to kupi i po co?chuj w dupe nutelli i spencerowi, ale i tak kupie. Jaki mam wybór? Playstation? Zmierzają w tym samym kierunku, ale nie mają monopolistycznego windowsa. Jak zrobią peceta z sensownymi podzespołami i dobrą kulturą pracy to w razie czego zaczne przechodzić na steam.