Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 34,5 tys.
  • Wyświetleń 767,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Konsola szmelc ale Direct jak zawsze będzie oglądany przez te osoby z wypiekami na twarzy

2 minuty temu, Homelander napisał(a):

Prince of Persia na Switchu 2 w docku. Glorious 1080p i niestabilne 60 klatek. Podczas gdy na Xbox Series X jest 4K i 120 klateczek. Nawet na Series S jest 1440p. To nawet żart nie jest, bo jest to zbyt żałosne na żart

Najlepsza wersja hybrydowa na najlepszym padzie bez potrzeby logowania się do Ubisoft Account (jedyna wersja konsolowa na której można to zeskipować). Nintendo nie przestaje wygrywać

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano
Teraz, GearsUp napisał(a):

Konsola szmelc ale Direct jak zawsze będzie oglądany przez te osoby z wypiekami na twarzy

Tak, w tych trudnych czasach zawsze można liczyć na pokłady beki jakiej dostarcza Nintendo i jej fandom :)

Cóż, co tu dużo mówić - za jakiś czas jak konsola wyjdzie już z early accessu może indyki w końcu będą chodziły w 60 klatkach. Jebani wizjonerzy z Kyoto banderas

Opublikowano

Pewnie, że obejrzę Direct. Chcę wiedzieć kiedy ląduje Metroid Prime 4, którego ogrywam day1 na Switchu OLED

Opublikowano

Nintendo, wspaniała firma. Kocham SNESa, N64, GameCube - na zawsze w serduszku, dodatkowo na N64 mam wkręte przez te sexy cartridge. Ale Switch? Masakra, tak wypruć się z charakteru sprzedając jakiś czarny tablet...

Opublikowano
Teraz, Czoperrr napisał(a):

Nintendo, wspaniała firma. Kocham SNESa, N64, GameCube - na zawsze w serduszku, dodatkowo na N64 mam wkręte przez te sexy cartridge. Ale Switch? Masakra, tak wypruć się z charakteru sprzedając jakiś czarny tablet...

9uikjkjk.jpg

Jedyny słuszny tier list.

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Konsola uratowana przez przenośność, a nie bibliotekę (ktor jest po prostu nędzna).

Daleko mi do gyrosa nintendo i opierdalania kindybała za 4gr przebitki na gorszej wersji gierki, ale co ty pierdolisz xd Takie zdanie to nawet w cw nie powinno paść.

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał(a):

Daleko mi do gyrosa nintendo i opierdalania kindybała za 4gr przebitki na gorszej wersji gierki, ale co ty pierdolisz xd Takie zdanie to nawet w cw nie powinno paść.

Modny gadżet z kilkoma dobrymi gierkami które ktoś wyhypował na top 1% gamingu.

Pewnie ci sami ludzie co pisali, że Switch2 ma MiniLEDa. Konsola do indorów i tyle.

Tzn. była, bo ze S2 ma problemy z 60 klatkami w grach tego typu to już w ogóle BEKON mocno.

Opublikowano

Jedyne prawdziwe eksiki, większość z nich to kosiory a tu coś o słabej bibliotece xD Ała, mój brzuszek, przestańcie bo jest zbyt śmiesznie

Opublikowano
1 minute ago, Bzduras said:

Jedyne prawdziwe eksiki, większość z nich to kosiory a tu coś o słabej bibliotece xD Ała, mój brzuszek, przestańcie bo jest zbyt śmiesznie

Wezyrowi znowu leki nie zadziałały, nie ma się z czego śmiać

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał(a):

Jedyne prawdziwe eksiki

Tak, to wartość nadrzędna, że gra zamknięta jest na jednym systemie. obama

Dla mnie konsola uratowana przez form factor co potwierdzi sprzedaż Switcha 2 który będzie oferował lepsze możliwości dla devów (także Nintendo) i znacznie głębszą pulę tytułów.

Wypali się efekt nowości i sprzedaż spadnie o połowie.

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Tak, to wartość nadrzędna, że gra zamknięta jest na jednym systemie. obama

Nie, ale stanowi o wyjątkowości tej biblioteki i jakąś tam wartością dodaną jednak jest.

Opublikowano

Godzinę temu, GearsUp napisał(a):

Gierki Ubisoftu? Jak odleżą to na eShopie taniej niż w MS Store

3443trgrg.jpg

refgtgyg.jpg

na węgierskim store 56,22 zł

Opublikowano

Ciekawe ile czasu antenowego będą miały porty z konsol, które miały premierę w 2013 roku albo i nawet o zgrozo z 2006 (Wii) , a to wszystko na konsoli z 2025 roku.

Pewnie 89%, bo trzeba jeszcze pokazać płatne patche do gierek ze Switcha.

leo

Opublikowano
2 godziny temu, GearsUp napisał(a):

9uikjkjk.jpg

Jedyny słuszny tier list.

Zawsze śmieszy mnie to jak teraz wszyscy mówią że Gamecube zajebisty, zawsze w serduszku, cudowne gry itp.szkoda ze tak naprawdę wtedy wszyscy na niego srali, sprzedał się gorzej od debiutującego Xboxa i był zawałem być może większym od WiiU.

Graczyki to są graczyki

Opublikowano
7 minutes ago, drozdu7 said:

Zawsze śmieszy mnie to jak teraz wszyscy mówią że Gamecube zajebisty, zawsze w serduszku, cudowne gry itp.szkoda ze tak naprawdę wtedy wszyscy na niego srali, sprzedał się gorzej od debiutującego Xboxa i był zawałem być może większym od WiiU.

Graczyki to są graczyki

Ja kupiłem razem z Residentem remake, Zero i Zeldą. I Metroidem za chwilę. W sensie jak to wychodziło, czyli 2003 rok. Mega sprzęcior. Sprzedał się lepiej niż WiiU

Opublikowano

3ds zdecydowanie za nisko, no I GC jedna z najbardziej przehajpowanych konsol ever.

Opublikowano
18 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Graczyki to są graczyki

Nintendo samo dało ciało lejąc na wydawców 3-party (tak jak robi to teraz ze Switchem 2) bo stwierdzili, że konsola się sprzeda ze względu na same tytuły Nintendo. Gdybyśmy teraz mieli GameCuba 5 to byłby on moją główną platformą do grania, a nie PS5.

Edytowane przez Patapon

Opublikowano
7 minut temu, Hanza71 napisał(a):

3ds zdecydowanie za nisko, no I GC jedna z najbardziej przehajpowanych konsol ever.

Musi być niżej niż NDS, 3d zbędny bajer, włączyłem raz chyba w jakimś mario, biblioteka dużo uboższa niż u poprzednika. Pewnie bym dał NDS poziom wyżej i wtedy 3DS też.

Opublikowano

Switch na A, ds na S, 3ds na A, chociaz dla mnie to S'ka, no i GC to B/C, tzw gwozdz do trumny normalnych konsol N.