Opublikowano 18 września 202518 wrz Ale to Sony rozpieszcza - po kilku latach posuchy az jedna gra AAA na rok.
Opublikowano 18 września 202518 wrz Gracie na słuchawkach? Jak zakładam słuchawki to mam wrażenie, że zaraz ktoś mi jebnie gazrurką w łeb i se zdechnę. Ktoś ma podobnie? *wolę słyszeć co się czai za plecami Edytowane 18 września 202518 wrz przez Krzysztof93
Opublikowano 18 września 202518 wrz 26 minutes ago, Krzysztof93 said:Gracie na słuchawkach? Jak zakładam słuchawki to mam wrażenie, że zaraz ktoś mi jebnie gazrurką w łeb i se zdechnę. Ktoś ma podobnie? *wolę słyszeć co się czai za plecamiGram tylko po 22-23 jak żona z dzieckiem śpią więc muszę na słuchawkach.
Opublikowano 18 września 202518 wrz Najgorzej jak grasz sobie w Stellar Blade, jak król, słuchawki na uszach i wzwód w spodniach, a za plecam akurat materializuje Ci się stara. :////
Opublikowano 18 września 202518 wrz @MatekDM bandyto, przeproś za oszukiwanie forumowiczów!11onelevenhttps://www.ppe.pl/recenzje/383377/borderlands-4-recenzja-gry-ps5-xsx-s-pc-nowy-swiat-stare-problemy-koszmarna-optymalizacja-i-bledy.htmlTO PRO TO LEPSZE NIŻ KĄKUTER WSZYSTKO ŚMIGA IDEALNIE BEZ PATCHA
Opublikowano 18 września 202518 wrz Te Borderlandsy każda część to samo, jak czwórka słabo działa to można odpalić jedynkę co się niczym nie różni a działa płynniej.
Opublikowano 18 września 202518 wrz Maciomaniak i tak się nie przyzna, bo wciąż broni honoru szmaciury niebieskiej. :(
Opublikowano 19 września 202519 wrz I tacy marni konsolowi wojownicy piszą do tej śmiesznej gazetki xD To ci redaktury.
Opublikowano 20 września 202520 wrz Od Sony w tym roku tylko Ghost of woke? Dobrze, że chociaz microsoft poratował Horizonem i Indiana Jonesa zapomniałem, że jeszcze te srake wydali Z playstation jeszcze nigdy nie było tak dobrze.
Opublikowano 21 września 202521 wrz Ciekawe jak się sprzeda Ghost of Woke, prawacy mają ból dupy o heheszki ze śmierci Kirka i laske z antify, a lewacy mają ból dupy, że zwolnili pracownika za heheszki ze śmierci Kirka Patrząc na sprzedaż drugiego Spider mana, to nie ma szans przebić Cuszimy.
Opublikowano 23 września 202523 wrz Potężny SoP z Baby Steps xDA tak naprawdę5 minut z potężnego Sarosa
Opublikowano 23 września 202523 wrz Ładnie Wokei i Saros zajebią zielone kapiszony i czerwone stulejki w najbliższym czasie.
Opublikowano 23 września 202523 wrz Gdzieś mi mignęło na reddit że wcale nie źle się sprzedają preordery na yotei ale chuj wi co takie informacje stamtąd warte.
Opublikowano 24 września 202524 wrz Flight simulator na Sonke 5, jeszcze Avowed, Starfield i można zamykać dział xboxa.
Opublikowano 24 września 202524 wrz Spokojnie, niech się tylko skończy stagnacja i zobaczycie gdzie niebieskie raki zimują.
Opublikowano 25 września 202525 wrz 2 godziny temu, Homelander napisał(a):Starfield... Na to ścierwo to i za darmo szkoda czasuTo Twoje zdanie, ja grałem prawie 70h i scierwem bym tego nie nazwał napewno.
Opublikowano 25 września 202525 wrz 5 godzin temu, Figaro napisał(a):Spokojnie, niech się tylko skończy stagnacja i zobaczycie gdzie niebieskie raki zimują.Niestety raczej się nie skończy, ewentualnie rynek konsol po okresie s t a g n a c j i ( która trwa już swoją drogą wiele lat i nie jest żadną nowością) zacznie się kurczyć. Ale oby nie, konsole chociaż pozbawiane coraz bardziej duszy i coraz bardziej przypominające pod względem działania i architektry PC, wciąż są potrzbne i oby jak najdłużej były na rynku.
Opublikowano 25 września 202525 wrz 10 minutes ago, drozdu7 said:To Twoje zdanie, ja grałem prawie 70h i scierwem bym tego nie nazwał napewno.De gustibus non est disputandumAle ten zły należy wytykać, tak więc masz okropnie zły gust sir
Opublikowano 25 września 202525 wrz Huj mnie obchodzi co Ci się wydaje gościu ;)O Starfielda zesranie było od samej premiery, oczywiście najwięcej do powiedzenia mieli/mają Ci co nie grali albo "włączyli i po godzinie wyjebali z dysku!" :)Nie będę nazywał scierwem gry która zwyczajnie nim nie jest
Opublikowano 25 września 202525 wrz Saros, Gta6, Forza Horizon 6, Phantom Blade 0, Volverine - ps5 2026Nic - xbox 2026.
Opublikowano 25 września 202525 wrz 4 minutes ago, drozdu7 said:Huj mnie obchodzi co Ci się wydaje gościu ;)O Starfielda zesranie było od samej premiery, oczywiście najwięcej do powiedzenia mieli/mają Ci co nie grali albo "włączyli i po godzinie wyjebali z dysku!" :)Nie będę nazywał scierwem gry która zwyczajnie nim nie jestJa wyjebałem po 3 czy 4 godzinach. Zesranie miałem ogromne, bo bardzo liczyłem na ten tytuł. A dostałem zwykłe ścierwo od Bethesdy. Przykro mi, że spędziłeś 70h z tym gównem, ale co zrobić. Jedni lubią pomarańcze a inni jak in nogi śmierdzą.A, no i najważniejsze: nic mi się nie wydaje. Zacznij grać w dobre gry to zobaczysz jakimś kawałkiem parującej kupy jest Starfield