Opublikowano 13 września13 wrz To ta visual novela gdzie się budowało relację jednostek przez rozmowy? A nie czekaj zapomniałem, że tak było tylko w 3 HousesZerknąłem na all time rankingi w sieci serii FE i jest jedna gra, która wygrywa w prawie każdym i nie jest nią ta z 3DSa
Opublikowano 13 września13 wrz 17 minutes ago, Beelzeboss said:To ładna laurka dla osób, które głosowały na grę z płaskimi mapami, ktore nie wymagają w ogóle strategii, a wiekszość gry to visual novela dla coomerów.Dokładnie tak jak piszesz. Wystarczy wymaksować postaci i możesz sobie stać i klikać, a bitwy same się przechodzą. A co do reszty to visual novela byłaby jeszcze do przeżycia, ale jednak trzeba w tę pseudopersonę grać.
Opublikowano 13 września13 wrz O qrwa ale hardkorowcy.3 minuty temu, GearsUp napisał(a):To ta visual novela gdzie się budowało relację jednostek przez rozmowy? A nie czekaj zapomniałem, że tak było tylko w 3 HousesZerknąłem na all time rankingi w sieci serii FE i jest jedna gra, która wygrywa w prawie każdym i nie jest nią ta z 3DSaThree Houses top 3 gier na Switcha <3.
Opublikowano 16 września16 wrz Robię sobie ponowne przejście Silent Hill 2, tym razem na PS5 i kurde docenia się jak fajnym sprzętem jest Dual Sense. XSX to super sprzęt, ale pad do niego to totalne, nijakie gówno. Dual Sense mocno ulepsza doświadczenie i immersję dzięki swoim GIMMICKOM. Przyjemne wibracje kiedy pada mocny deszcz, R2 fajnie imituje pociąganie za spust pistoletu, światełka na padzie pokazujące aktualne życko bohatera (wspomnienia z VMU na DC np. w RE). No fajnie fajnie, jakby nie to, że gram na słuchawkach to jeszcze by z głośnika leciały trzaski radyjka? No kurwa, to jest konsolowość i dusza.
Opublikowano 16 września16 wrz jedyne trzaski jakie słychać przez DualDildo to trzask klaperskich dup, że się rok kończy a Sony twardo strajk w robieniu gier
Opublikowano 16 września16 wrz Może Asus kiedyś zrobi podobnego pada do Xboxa bo Microsoft już nie zrobi sam ani konsoli ani pada ani exa
Opublikowano 16 września16 wrz MS nie ma gier na wyłączność, na wyłączność ma robienie gier, bo Nintendo jedzie na demake’ach, a Sony bije rekord Guinessa w głodzenie swoich fanów.
Opublikowano 16 września16 wrz 11 minutes ago, Paolo de Vesir said:MS nie ma gier na wyłączność, na wyłączność ma robienie gier, bo Nintendo jedzie na demake’ach, a Sony bije rekord Guinessa w głodzenie swoich fanów.Ale nadal ma zajebistego pada serwującego immersyjne doświadczenia w Silent Hill, a Xbox nie dość, że nie ma takiego pada to nie ma nawet Silent Hilla.
Opublikowano 16 września16 wrz 3 minuty temu, Czoperrr napisał(a):Ale nadal ma zajebistego pada serwującego immersyjne doświadczenia w Silent Hill, a Xbox nie dość, że nie ma takiego pada to nie ma nawet Silent Hilla.Nie no, prawie dałem się złapać na Twój trolink, bo faktycznie te wibracje są spoko, ale jak pisałeś o zacinających się triggerach i głośniczku to wymiękłem xD Czapki z głów.
Opublikowano 16 września16 wrz Nie troluję, serio, sprawiało mi to przyjemność podczas ostatniej nocki z SH2.
Opublikowano 16 września16 wrz 2 minuty temu, Czoperrr napisał(a):Nie troluję, serio, sprawiało mi to przyjemność podczas ostatniej nocki z SH2.Spoczko, kto co lubi. Gram na słuchawkach, ten głośniczek to zbędny bajer jak dla mnie.
Opublikowano 16 września16 wrz 30 minut temu, Czoperrr napisał(a):a Xbox nie dość, że nie ma takiego pada to nie ma nawet Silent Hilla.Akurat czasowa ekskluzywność jest hujowa i powinna umrzeć jak najszybciej.
Opublikowano 16 września16 wrz 19 minutes ago, Paolo de Vesir said:Spoczko, kto co lubi. Gram na słuchawkach, ten głośniczek to zbędny bajer jak dla mnie.Też pisałem że gram na słuchawkach ale jak ktoś lubi to ma możliwość.
Opublikowano 16 września16 wrz 3 minuty temu, drozdu7 napisał(a):Akurat czasowa ekskluzywność jest hujowa i powinna umrzeć jak najszybciej.Tym bardziej, że to nie jest casus Ninja Gaiden 4 gdzie MS tytuł wspiera finansowo, a i tak wydaje go na różne urządzenia. Po prostu te niebieskie skurwysyny, szkodniki gamingu, postanowiły, że zapłacą aby kogoś wykluczyć. Cóż, psiarska zagrywka pod psiarską publikę (nie piję do ciebie czoper jbc ).
Opublikowano 16 września16 wrz 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a):MS nie ma gier na wyłączność, na wyłączność ma robienie gier
Opublikowano 17 września17 wrz Koniec ze świeżą zawartością. Kluczowa marka Xbox umieraKiedy pojawiały się informacje o wielkich zwolnieniach w Turn 10 można się było spodziewać, że przyszłość Forzy jest zagrożona. Niestety właśnie pojawił się kolejny sygnał, że to już koniec.Kiedyś choć były te Halo-Forza-Gearsy. A teraz? Cóż.Ps. PlayStation znów rozj*balo konkurencję ;)
Opublikowano 17 września17 wrz PlayStation rozjebało jedynie banię dla Mendrka, bo nie ma szans aby być takim bezgustem jak Karolek naturalnie.P. S. jedyne dobre wyścigi i shootery na PlayStation oferuje Microsoft :)
Opublikowano 18 września18 wrz 19 minut temu, Donatello1991 napisał(a):Gdzie ten legendarny showcase playstation?