Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

To ta visual novela gdzie się budowało relację jednostek przez rozmowy? A nie czekaj zapomniałem, że tak było tylko w 3 Houses

w4r4wtrg.jpg

Zerknąłem na all time rankingi w sieci serii FE i jest jedna gra, która wygrywa w prawie każdym i nie jest nią ta z 3DSa

• Odpowiedzi 35,4 tys.
  • Wyświetleń 875,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
17 minutes ago, Beelzeboss said:

To ładna laurka dla osób, które głosowały na grę z płaskimi mapami, ktore nie wymagają w ogóle strategii, a wiekszość gry to visual novela dla coomerów.

Dokładnie tak jak piszesz. Wystarczy wymaksować postaci i możesz sobie stać i klikać, a bitwy same się przechodzą. A co do reszty to visual novela byłaby jeszcze do przeżycia, ale jednak trzeba w tę pseudopersonę grać.

Opublikowano

O qrwa ale hardkorowcy.

3 minuty temu, GearsUp napisał(a):

To ta visual novela gdzie się budowało relację jednostek przez rozmowy? A nie czekaj zapomniałem, że tak było tylko w 3 Houses

w4r4wtrg.jpg

Zerknąłem na all time rankingi w sieci serii FE i jest jedna gra, która wygrywa w prawie każdym i nie jest nią ta z 3DSa

Three Houses top 3 gier na Switcha <3.

Opublikowano

Robię sobie ponowne przejście Silent Hill 2, tym razem na PS5 i kurde docenia się jak fajnym sprzętem jest Dual Sense. XSX to super sprzęt, ale pad do niego to totalne, nijakie gówno. Dual Sense mocno ulepsza doświadczenie i immersję dzięki swoim GIMMICKOM. Przyjemne wibracje kiedy pada mocny deszcz, R2 fajnie imituje pociąganie za spust pistoletu, światełka na padzie pokazujące aktualne życko bohatera (wspomnienia z VMU na DC np. w RE). No fajnie fajnie, jakby nie to, że gram na słuchawkach to jeszcze by z głośnika leciały trzaski radyjka? No kurwa, to jest konsolowość i dusza.

Opublikowano
11 minutes ago, Paolo de Vesir said:

MS nie ma gier na wyłączność, na wyłączność ma robienie gier, bo Nintendo jedzie na demake’ach, a Sony bije rekord Guinessa w głodzenie swoich fanów.

Ale nadal ma zajebistego pada serwującego immersyjne doświadczenia w Silent Hill, a Xbox nie dość, że nie ma takiego pada to nie ma nawet Silent Hilla.

Opublikowano
3 minuty temu, Czoperrr napisał(a):

Ale nadal ma zajebistego pada serwującego immersyjne doświadczenia w Silent Hill, a Xbox nie dość, że nie ma takiego pada to nie ma nawet Silent Hilla.

Nie no, prawie dałem się złapać na Twój trolink, bo faktycznie te wibracje są spoko, ale jak pisałeś o zacinających się triggerach i głośniczku to wymiękłem xD Czapki z głów.

Opublikowano
30 minut temu, Czoperrr napisał(a):

a Xbox nie dość, że nie ma takiego pada to nie ma nawet Silent Hilla.

Akurat czasowa ekskluzywność jest hujowa i powinna umrzeć jak najszybciej.

Opublikowano
19 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Spoczko, kto co lubi. Gram na słuchawkach, ten głośniczek to zbędny bajer jak dla mnie.

Też pisałem że gram na słuchawkach ale jak ktoś lubi to ma możliwość.

Opublikowano
3 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

Akurat czasowa ekskluzywność jest hujowa i powinna umrzeć jak najszybciej.

Tym bardziej, że to nie jest casus Ninja Gaiden 4 gdzie MS tytuł wspiera finansowo, a i tak wydaje go na różne urządzenia. Po prostu te niebieskie skurwysyny, szkodniki gamingu, postanowiły, że zapłacą aby kogoś wykluczyć. Cóż, psiarska zagrywka pod psiarską publikę (nie piję do ciebie czoper jbc lapka).

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a):

MS nie ma gier na wyłączność, na wyłączność ma robienie gier

george-lucas-its-like-poetry.gif

Opublikowano
No image preview

Koniec ze świeżą zawartością. Kluczowa marka Xbox umiera

Kiedy pojawiały się informacje o wielkich zwolnieniach w Turn 10 można się było spodziewać, że przyszłość Forzy jest zagrożona. Niestety właśnie pojawił się kolejny sygnał, że to już koniec.

Kiedyś choć były te Halo-Forza-Gearsy. A teraz? Cóż.

the-end-ending.gif

Ps. PlayStation znów rozj*balo konkurencję ;)

Opublikowano
19 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Gdzie ten legendarny showcase playstation?