Opublikowano 26 września 202526 wrz Ahahah wiedziałem że przyleci cziłała z Kioto xdJuż klepią dla Ciebie drugie dlc do małpy za 90zl
Opublikowano 26 września 202526 wrz Baba Samuraj kusi bardzo, gdy zamykam oczy widzę siebie szczęśliwego gdy za oknem jesienna chujnia, grzyby się suszą a ja sobie popierdalam przez Chiny na koniu.1 minutę temu, Pupcio napisał(a):Bezgusty tak mają drozdu, świetnie odnalazłbyś sie na plejkurwie z tą niebieską hołotą która o grach ma takie pojęcie ile przecztała 30 lat temu w psx extremeAle gdyby sugerowali się opiniami forumkowych psycholi to teraz by grali w SW Outlaws od ubisoftu na tablecie Manty. Czaisz to? Czasami naprawdę lepiej nie przesuwać krzesła w przypadku podróży w czasie bo się dzieją rzeczy pojebane. Totalna sieczka.
Opublikowano 26 września 202526 wrz Totalne pojeby to są Krzysztofie a takich nie brakuje na każdej platformie!
Opublikowano 26 września 202526 wrz Ja bardzo lubię jak pewna grupa użytkowników robi z siebie takich zagrajmerskich nestorów co guwna nie tykają i uważają się za lepszych. W większości to Nintendoskie pajace, gameplay, kreatywność, Mario Słoń, rozwalanie, szczyty giereczkowa xdJa jestem gościem przed 40ka i lubię czasem wyjebać się w fotelu grając w ładną grę, czasem prymitywną głupia czy coś ale lubię, relaksuje mnie to.
Opublikowano 26 września 202526 wrz Chłopaki drozda to lepiej nie słuchajcie bo ten zboczeniec lubi grać w final fantasy 16
Opublikowano 26 września 202526 wrz Trzeba przyznać, że dobrze się dzieje w giereczkowie, bo ruch w CW jak dawno nie. Aż serce rośnie. <3on top: jebac playkurwiszona starego i ekipę jego, ale tak na 95%, bo Saros
Opublikowano 26 września 202526 wrz 2 minuty temu, Pupcio napisał(a):Chłopaki drozda to lepiej nie słuchajcie bo ten zboczeniec lubi grać w final fantasy 16Tak gram właśnie, pod względem zadań pobocznych i mechanik walki to to jest o wiele wieksza abominacja niż Bethesdowy Starfield. No ale jest ładnie, szybko, efektownie i na teraz mi wystarcza
Opublikowano 26 września 202526 wrz 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):Trzeba przyznać, że dobrze się dzieje w giereczkowie, bo ruch w CW jak dawno nie. Aż serce rośnie. <3no niby tak ale co z tego, teraz są grzyby
Opublikowano 26 września 202526 wrz Potezny niszczator pro w 1080p niczym 2013 rok, ochlap od Sony rzucony jak zgnile mieso
Opublikowano 30 września 202530 wrz Już nawet szefowie Xboxa mówią że Playstation wygrało a Xbox jest martwy, kiedy to dotrze do botów na tym forum?
Opublikowano 30 września 202530 wrz No w kwestii hardware to oczywiście będzie chyba tylko coraz gorzej.Jednocześnie jeśli ktoś ma Xsx/xss to wychodzi na nie chyba najwięcej gier w historii. Będzie też kolejny XBOX i też będą wychodzić na niego gry (minus exy Sony). Więc jest martwy i nie martwy, ale widać ludzie potrzebują tego przekonania że wygrali, że wybrali dobrze ;)
Opublikowano 30 września 202530 wrz Tak stawiają sprawę osoby raczej biedne, których stać tylko na jedną konsole i wybrały PlayStation z którym muszą się utożsamiać.
Opublikowano 30 września 202530 wrz Xbox przegrywa wojnę konsol od ponad dekady, myślę że dla nikogo kto kupował ich konsole nie jest to raczej żadne zaskoczenia i nie muszą czytać na Twitterze Ybarry by się o tym dowiedzieć.Kolejna oczywistością jest to że następny Xbox też przegra "wojnę konsol".
Opublikowano 30 września 202530 wrz Fajnie jakby faktycznie wydali kolejną przed PS6. Na żadną hajpu juz nie mam, bo ta generacja mnie rozczarowała lekko, ale taki pakiecik nowy xbox fh6 i girsy to bym sie pokusił.Ciekawi mnie czy Sony na premierę ps6 tym razem juz nie da żadnego exa czy dopiero na ps7.
Opublikowano 30 września 202530 wrz Sony wygralo „tylko” słupkami sprzedaży bo wiadomo, że jeżeli chodzi o sam hardware to XSX bije na głowę to odpustowe gowienko :) Jakby popatrzeć na gry to na palcach jednej ręki można policzyć tytuły, w których zagramy na Sonce, a na XSX nie. Więc tak, Sony wygrało jako korporacja bo lepiej zgoliło frajerstwo ale niebieskie graczyki nie wygrały niczego :)
Opublikowano 30 września 202530 wrz Ja wygrałem najwięcej, bo za psi uj zagrałem w setki gier. Dzieki xbox.
Opublikowano 30 września 202530 wrz No wspominajcie sobie zielone robaczki bo przyszłości to wy nie macie
Opublikowano 30 września 202530 wrz Mike Yebbany? Pamiętam, ten gosc odpowiada za najgorsze lata Xboxa i Activision. Faktycznie autorytet.
Opublikowano 30 września 202530 wrz Wojnę wygrało Nintendo, bo za 450$ sprzedaje miliony sprzętu o mocy średniej jakości kalkulatora z ekranen gorszym niż podłej jakości najtańsze chińskie smartfony. W dodatku bez gier. Mistrzowie kurwa świata
Opublikowano 30 września 202530 wrz Wygrała konsola, a przegrali gracze.Czyli sytuacja zgoła odwrotna do tej xboxowej.
Opublikowano 30 września 202530 wrz 4 minutes ago, Paolo de Vesir said:Wygrała konsola, a przegrali gracze.Czyli sytuacja zgoła odwrotna do tej xboxowej.Ciężko się nie zgodzić
Opublikowano 30 września 202530 wrz Kurde, ale zajebisty ex wyszedł na Nintendo Switch 2 we wrześniu. Kolejny zajebisty ex w październiku. Jednak co miesiąc dostarczają.
Opublikowano 30 września 202530 wrz 5 minut temu, Donatello1991 napisał(a):Kurde, ale zajebisty ex wyszedł na Nintendo Switch 2 we wrześniu. Kolejny zajebisty ex w październiku. Jednak co miesiąc dostarczają.O, a co wyszło, bo nie śledzę.
Opublikowano 30 września 202530 wrz 14 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):O, a co wyszło, bo nie śledzę.No zajebisty ex. Przecież Nintendo co miesiac dostarcza. Heloł????